SYNAGOGAN IMORGON

tjoho.

Jag lägger in bilderna imorgon istället och då kan jag också lägga in bilder från imorgon. Vilka bilder? Jo de bilderna från idag, alltså bilder på det jag har köpt och så, sedan 2 dagens outfit.

Hoppas att alla mår bra :) Jag tyckte liksom att det skulle bli riktigt skönt med sovmorgon, och vad händer, jo, man måste självklart till synagogan 9.00 usch. Jag är lite nervös, även fast jag bara ska läsa på svenska :p

Imorgon ska jag ha svart veckad kjol, vit t-shirt, bruna pumps, brunt skärp och sedan lite assesoarer. Är dock inte helt säker på att jag ska ha det här. Det är ju ganska kallt ute nu liksom. Ni andra som inte ska upp tidigt, ha en skön sovmorgon! :)

Tänkte berätta lite senaste nytt i kändisvärlden, sant eller falskt? Vem bryr sig egentligen, det är bara kul att höra om alla konstiga saker som kändisarna har för sig.

Okej, tänkte berätta om 6 kändisars riktiga namn. Jo ni hörde rätt, vissa kändisar har ju skaffat sig andra efternamn och sånt.

Charlie Sheen -  Charlie Sheen, medverkar t.ex. i two and a half men, som går på 3:an, eftermiddagar och kvällar. Hans riktiga namn är Carlos Irwin Estévez. Man vet ju inte riktigt om man ska tro på det här eller inte, jag menar, jag har ju hört att han har syskon och föräldrar med efternamnet sheen, så det är lite konstigt :S

Jennifer Aniston -  Är mest känd som skådespelerska men hon är också med i serien vänner som går på 5:an, vilka tider vet jag inte, men det är nån gång efter fyra typ. Hennes riktiga namn är Jennifer Anastassakis. Detta tycker jag är mer trovärdigt, eftersom att efternamnet är grekiskt och själv känner jag flera greker och på nått sätt så ser hon lite grekisk ut. Säkert nån gen här och där från hennes föräldrar :)

Carmen Electra -  Vad Carmen för är jag inte riktigt säker på, men när man söker på hennes namn på google så kommer det upp en massa modellbilder på henne, så hon är förmodligen modell, jag har en fundering på annat men det behöver jag inte nämna i bloggen. Carmen Elektra heter egentligen Tara Leigh Patrik. Jag kan också tro på det här för eftersom att jag har en gissning på vad hon kan ha gjort i sitt liv, så finns det ju en plats där man ibland ändrar sina namn till namn som Miranda Hastings. Lite mera åt det showiga hållet. (vill som sagt inte nämna detaljer i bloggen, tror nog att ni förstår ändå).

Pink -  Pink kommer och går i sångbranchen. Jorå pink är sångerska och kommer med olika album lite då och då. Om du lyssnar på någon av hennes låter så känner du säkert igen rösten och dom lite rockigare låtarna. Pink heter egentligen Alecia Moore. Tjaa, varför inte liksom?

Winona Ryder -  Winona Ryder är en skådespelerska som man ser lite här och var. Hon har t.ex. varit med i filmen Edwards Scissors - vilket är en av mina favorit filmer. Den är riktigt galen och bara hel tokig - det gillar jag, haha. Hennes riktiga namn är Winona Horowitz, vilket jag kan tro på för hon ser ut att ha det där mellanöstern utseendet.

Sex and the city ska ju komma ut på film, då menar jag självklart, BIO! Sarah Jessica Parker som spelar Carrie i satc (som man kallar den), sägs ha jobbast hårdast i den här filmen. " Sarah Jessica Parker är den som jobbar hårdast under inspelningarna. Hon klagar aldrig och har inga divaler för sig - hon kommer först och går sist varje kväll". Filmen ska komma ut nästa år i maj, har jag för mig. Jag ska såå gå på premiären asså. Ses där! :)

Informationen jag skriver om kommer ifrån tidningen Solo - min favorit! Den skriver alltid om senaste modet, kändisnytt och mycket, mycket mer. Läsbar!...

Min favorit kändis just nu är söta lilla Hayden Panettiere --> , , , ,   ----> shit vad hon är vacker! Ideal looken! Om man skulle se ut som henne så skulle man väl aldrig ha några dåliga dagar :p


Det var allt för mig, puss puss.

SHOPPING

tja tja

Jag kom hem nyss, eftersom att jag varit på stan med Daniella. Under alla dessa timmar så köpte jag 3 örhängen (röda pärlörhängen, gröna pärlörhängen och guldiga strass örhängen - 100 kr. tillsammans på julmarknad), 2 linnen (1 lila med massa bokstäver på och en blå - 50 kr styck på H&M) bruna pumps (med korsat mönster i fram 350 nånting på H&M) och till sist en halsduk (stickad 195 typ - H&M). Sedan så gick vi till coffiehouse by george (favoriten!) där Daniella tog en kalkon macka och en fruity vanilla och jag tog en hallon smoothie och en äppelpaj med vaniljsås. Mums!

Kan verkligen rekomendera coffiehouse by george - såå bra. De jag känner till ligger på hötorget och bredvid gallerian.

Det kommer lite bilder sen bara så ni vet :)

Idag hade jag på mig blåa jeans, bruna skor och en twiggy t-shirt :)

Nu ska jag gå och ÄNTLIGEN få vila lite ifrån skolan :D

DATASALEN

hej hej

haha kan ni gissa vilken lektion jag har nu? Jag har ju skrivit om det så många gånger så ni borde ju veta att nästan varje gång jag skriver från datsalen så har jag svenska :) Fast idag har vi bytt ämne från krönikor till resensioner av den bok man har läst. Jag har läst Det Fattas En Tärning av Johanna Thydell. Boken var extremt bra. Älskar hennes böcker. Dom äger verkligen. Haha har iförsig bara läst 2 av hennes böcker, men dom ägde i alla fall. Dom heter I taket lyser stjärnorna och det fattas en tärning.

Just nu sitter jag bredvid Eli och vi började prata lite om teckenspråk, så nu så gör vi charader till varandra, och försöker lista ut vad den andra säger, haha, de e kul.

Innan den här lektionen så hade vi SO-prov. Oj vad jag var nervös, och jag må säga att det faktiskt gick bättre än jag trodde, men man ska inte ha falska förhoppningar. Provet handlade om sammhällsekonomi, dåra. Måste bara säga att på måndag så ska vi sitta i aulan i 3 timmar och skriva hemkunskaps och musikprov. Hur ska de gå? 2 prov efter varandra liksom. Snacka om att man får plugga i helgen.

Efter den här lektionen så ska jag och Daniella gå runt på stan. Jag ska köpa det jag pratade om igår + kanske nått annat fint att ha i synagogan, vem vet?

När jag kommit hem så måste jag nog ta mig en tupplur, haha. är så himla trött verkligen. Somnade typ halv 1 igår, det var då mami o papi kom hem för dom hade varit på en riktigt bra föreställning: 2Den bästa jag sett!" Sa mamma.

Näe nu ska jag gå får vi slutar snart. Puss puss :) Skriver ikväll.

"CHANGE OF PLANS"

tja tja, igen

OK, jag lovade ju faktiskt att jag skulle lägga upp videon och bilderna idag så jag får ta och hålla mitt löfte, sätta mig på mammas dåliga data och lägga in bilderna :)

image259 OK- jag vet skittöntigt att ta foto på allas stövlar men har ni lagt märke till att 3 har tan-färgade skor och 3 har svarta. Det roliga var att först så märkte vi att alla hade stövlar på sig, och då blev de lite skratt, men efter det så märkte vi också att 3 hade exakt samma tan-färg på sina tövlar och de andra 3 hade exakt samma svarta färg på sina stövlar. HAHA! Det var kul i stunden, för er som inte förstår sig på det roliga.

image260

Dagens outfit. Svart kofta - Wera, Grå klänning med stora fickor på - Monki, Vit t-shirt - Gina Tricot, Svarta strumbyxor - H&M och Lindex, Silvrigt armband - Gina Tricot.




det här är på syslöjden när jag patetiskt försöker kittla Katta, men det går inte så bra som ni ser. David som filmar fäller till och med en kommentar som lyder: Asså hallå, vem är det som egentligen ska bli kittlad?!? haha :p
(lyssna noga)

Nu fick ni se lite av min dag, och för första gången fick ni se mig länge in action haha! Någon gång i framtiden lägger jag kanske upp en video när jag pratar med er, men det blir nog om ett långt, långt tag. Som sagt, hatar att se mig på videos, usch! :p

Hejdå Allihopa. Sov nu mycket! Juste ska bara berätta, våra klasslärare ändrade om våran sovmorgon som från början var 09.20 till 09-35 ååå ssåååå sköönt. Oj vad jag ska njuta av att få sova på onsdagarna framöver :D

FÖRLÅT

heje

asså förlåt alla som jag lovat att jag skulle lägga in videos och bilder och ditten o datten, men jag hinner helt enkelt inte skriva något idag...Jag pluggar typ ihjäl mig. Sista dagen är ingen bra dag att plugga på, utan då ska man egentligen bara gå egenom allt och läsa texten en gång till, men näe, jag har varit slö asså. Så just nu så tar jag hjälp av Martin, som vanligt, och vi pratar so. Jag ställer frågorna och han svarar :p patetiskt jag vet.

Men, men, måste man så måste man.

Imorgon måste jag gotta mig. Gör typ alltid det efter ett prov eller så. Men den här gången ska jag gotta i mig ett halsband, bud och kanske nått annat kul...Tips?

Snart måste man handla klappar också, i alla storlekar och former. Svårt att veta vad alla vill ha....smycken, kläder o sånt är på nått sätt så uttjatat men samtidigt så är det ju typ sånt man önskar sig haha :p Ni kanske önskar er något annat, ni där ute...Typ inredningsprylar...Jag önskar min faktiskt bara en kamera, men de e dock från mina föräldrar o så. Annars är det väl typ kläder, kanske nån halsduk dit, nån mössa dit men annars så önskar jag mig verkligen inget speciellt.

Presentkort är ju alltid kul för då får man bestämma vad man själv vill, men vem vill ge bort ett presentkort till sin kompis liksom? Jag skulle tycka att de skulle varit tråkigt.

Hoppas ni har bestämt er för vad ni ska ge, för snart så gäller det folks.

Näe, nu måste jag kila. Pusen :)


KORTIS INLÄGG

heje

tänkte bara skriva att: Nej, jag har inte slutat blogga för idag haha, jag har helt enkelt inte så mycket att skriva + jag har prov och inlämning tills imorgon. Så titta förbi lite senare alltså vid 21.00 typ, så kanske jag har skrivit ett "dagens inlägg". Och då kommer det också video och bilder. Så nu kommer ni få se mig på video igen, dock inte videoblogg eftersom att jag hatar att se mig själv på film, som vissa andra jag känner, hehe. Om det är någon där ute som kan lite om sammhällsekonomi så får ni gärna skriva en liten kommentar och berätta lite viktiga grjer.

Innan jag slutar skriva så ska jag bara skriva ett litet inlägg till min käre vän Philip:

Hej Philip!

Hoppas du har fått en härlig födelsedag med massa presenter. Haha, den här gången så pratade du inte allt för mycket om din födelsedag som du brukar :) Jag kan bjussa på en godis imorgon, glöm då inte att påminna mig i sånna fall. Imorgon får du berätta om alla presenter du har fått, får jag vill SÅ gärna höra :)

Puss puss pårej! Min käre, käre vän. Kommer alltid älska dej bästis! (kommer du ihåg våra bar/bat-mitzvot? Jag glömmer aldrig det du sa på mitt tal. Och jag hoppas att du aldrig glömmer det jag sa. ville bara säga grattis och lycka till i livet, haha näe bara skämta, men puss puss :D hahahahhahah

DATASALEN

Tja tja,

Då sitter vi i datasalen igen. Jag är nästan klar med min krönika nu så det är skönt. För er nya läsare så är det så att jag skriver om pälsindustrin på svenska lektionerna. Alla i min klass har nämligen valt ett ämne att skriva om, och då tyckte jag att pälsindustrin var så absurd, så jag valde den som mitt ämne.

Idag har jag inte gjort så mycket, hängt med på lektionerna liskom, typ :p Kan berätta lite om alla lektioner vi haft idag.

Första lektionen var matte, då gick vi egenom massa mattetal på tavlan, så att vi skulle förstå dom liksom. Nu är det iförsig inte så svårt på matten. Vi har volym just nu, och jag kan ju bara säga att sannolikhet var så mycket svårare, fattade typ ingenting haha.

Sedan hade vi hembreiska lektion. Då sjöng vi egenom Adon Olam som vi ska uppträda med på Vasa Shabbat. Haha det blev ganska många okända namn nu men ni får försöka hänga med ändå, annars är det bara att säga till, så säger jag vad allt betyder.

Sedan hade vi slöjd. Kommer visa en video i ett senare inlägg. Då sydde vi mest. Vi håller på att brodera så de e kul.

Sedan hade vi spanska då vi kollade på film och fick veta våra resultat på proven. Så feg som jag är så kollade jag inte. Haha jag orkar rättare sagt inte bry mig så mycket. Filmen vi kollade på var skit konstig. Asså Sussi har lite störd filmsmak må jag säga.

Sedan hade vi lunch då köket bjöd på natchos. Det konstiga var att vi fick 3 rätter istället för bara natchos. De 3 rätterna var pasta, köttfärsmojs och natchos haha.

Nu är det svenska dåra. Då så skriver vi mest på krönikorna. Vissa gör ju annat, exempelvis jag som skriver i bloggen :p

Efter den här lektionen så har vi klassråd. Då kommer vi bara prata betyg, gymnasie och alla andra stressande moment som vi pratar mycket om nu.


Senare ikväll så kommer jag också visa en dagens outfit, men jag kan ju bara säga att jag har klänning, strumpbyxor, stövlar och en kofta. Skulle egentligen ta av mig koftan idag eftersom min klänning är så fin ibak, men de var lite för kallt för att gå omkring barärmad.

Nu ska jag inte trötta ut er för mycket, hehe. Men titta gärna in senare :) Då jag också kommer skriva om min kära kompis Philip som fyller 15 år idag :) GRATTIS!

GOD NATT

hej igen

Nu har jag precis kommit hem från att ha rastat Sir. Vi var ute i 25 minuter, så han, hann göra sina sysslor. Snart ska jag väl gå och lägga mig, för jag behöver min sömn, men innan ska jag gå egenom so:n som vi har tills på fredag. Då ska våran krönika också vara klar.

Idag hade jag spanska prov. Usch vad dåligt de gick. IG-varning här asså. Tycker sånt är så pinsamt, ni vet när man kommer hem och föräldrarna frågar hur de gick och man ba: Joo, men de gick väl bra. Väl bra? Frågar dom då, och aa usch jag är inte bekväm i den situationen kan jag bara säga. Imorgon eller nån annan dag så ska jag köpa bus o ett klockhalsband - tillsammans blir det 250 kr max. Ganska lagom enligt mig.

Hahaha jag har hicka. Mitt bästa tips till er som aldrig blir av med hickan så kan jag bara säga att ni ska dricka vatten och sedan svälja vattnet med näsan lutad upp mot taket, så att halsen sträcks ut ordentligt, då försvinner hickan på en gång. Det funkar alltid för mig i alla fall, så det är vad jag ska göra snart :p

Kollade på Top Model Sthlm innan jag gick ut med Sir. Det var faktiskt kul, den här gången. Plåtningen dom gjorde idag hade temat pinuppor. Det är alltid ett sånt tema på top model, alltid! Men de e kul. Haha, det skulle faktiskt va kul att göra en sån där plåtning med massa olika teman, fett coolt :)

Näe, nu ska jag gå och lägga mig, men hare bra allihopa :) Gulligt av er att titta förbi :) Blir så glad när jag går in och kollar på min statistik hela tiden :D Pusen! <3

tillägg

igår vare rekord här i bloggen :D 36 besökare :) Tack alla som besöker och hej alla nya :) Somsagt så älskar jag när ni kommenterar så kommentera gärna :) Puss på er! <3

DAGENS INLÄGG

tjenare :)

Kolla min nya header, ritade den faktiskt själv och sen så skannade jag in den på datan haha :) Ville nämligen ha något personligt.

Idag har jag haft min sämstaste hårdag ever! Och när man har en dålig hårdag så är hela dagen förstörd :/ Hade säkert 5 olika frisyrer idag :p 

Jag har verkligen ingenting att berätta för er...så säg gärna om det finns något som ni vill att jag ska skriva om, ibland från man ju så dålig inspration. Någon dagens outfit blir det i alla fall inte. Känner mig nämligen inte så vidare fin. Har på mig monki linne som är oranget med en liten uggla på, svarta jeans och en svart kofta. Asså det är ju inte panikfult men jag kände mig i alla fall inte så där vidare fin + så blev det inga bra bilder. Det jobbiga är ju att det är vinter så det blir ju mörkare och mörkare ute d.v.s. Dåliga bilder.

Det som var mysigt idag var att det snöade på riktigt för första gången :) Enligt mig så snöare när marken blir helt vitt, annars är det bara dugg-snö, usch, det gillar vi inte, eller det är ju mysigt och så, men annars så nääeee. Haha stackars er, ni måste stå ut med min dåliga humor och mitt dåliga skrivande :p Jag har ju ganska många interna skämt som jag ibland lägger ut + så skriver jag som jag pratar, så det blir ju lite konstiga meningar ibland, som ni säkert redan har märkt. Det är ju inte så svårmärkt liksom :/

Imorgon är det en skitdag! Orkar inte med skolan asså. Nu till helgen så ska jag SOVA! YES. Man får ju hoppas att man blir pigg.

Alldeles nyss så pratade jag med min kusin ifrån Frankrike. Man hörde hans nyfödda son i bakgrunden hihi, gull.
Som vanligt så ska vuxna prata om betyg, skola m.m. Och shit vad han pressade mig, fick nästan fnatt, man får ju kämpa för att inte börja störtböla, asså jag har nog inte känt mig så pressad förut, han ba: Dina betyg du har nu bestämmer hela ditt liv sen. Hur du kommer gifta dig, allt. Så du måste få toppbetyg, man ba: Försök själv då? Det är inte så lätt som det var i föritiden. Det är helt sjukt hur de vuxna pressar på oss barn. Det jobbiga är att man hör sina andra kompisar säga att dom aldrig har några prov och själv sliter man häcken av sig. Näe, jag är helt enkelt utmattad till 100%, funderar på att ta ett sabbatsår trotsallt. Det kan ju inte vara nyttigt för kroppen med alla den hära stressen och pressen.

Förlåt men jag är så stressad så jag måste sluta skriva nu, hare bra!

VIDEO

heje

här är en video på Sir....


skriver mera imorgon!

hejsvejs i lingonskogen! :D

DAGEN OUTFIT, SIR OCH 1 VILKEN STIL VÄLJER DU?

hejsan hoppsan!

...Och äntligen lägger jag upp bilderna jag lovat, ahha..Är fortfarande ganska seg från helgen, vill bara lägga mig.

Nyss kollade jag på Desperate Housewives. Bästa serien asså. Så himla spännande, ni som inte tittar på den serien, så måste jag bara berätta att ni verkligen missar något, för att tisdagar är alltid en dag att längta efter för då är det desperate :)

I pauserna så kollade jag lite i min nyköpta favvo tidning, Solo. Läste ganska mycket av allt som fanns i den. Brukar annars bara bläddra förbi en massa strunt. Åå badoljor, man ba: Visst bra för er, men det funkar tyvärr inte på mig. Det ändå som funkar på mig är att sova, vara på ett fridfullt ställe eller göra något jag tycker om - det är njutning för mig, inga badoljor gjorda av plast typ?!? Näe, här föredrar jag real stuff!

Efter Desperate var slut, så gick jag ut med Sir för han stod verkligen vid dörren hela tiden och höll på o jamade eller vad man nu säger om ens hunds: Jag vill gå ut, läten. Nu kommer han och ställer sig bredvid mig och kollar med frågande ögon, Olivia, kan vi inte leka lite mer? Näe tyvärr Sir jag är helt utpumpad.

En tjej frågade förut om Dagens Outfit så det ska hon få, hehe.

Ni får återigen klicka på bilderna, för nu kommer jag lägga upp ganska många bilder, och då blir det så jobbigt när man lägger upp dom i "full storlek".



1. Sir, vovven jag är hundvakt för i nån dag eller så.
2. Dagens Outfit, utan jacka o tröja - blå tröja..Monki, blåa jeans..Linns, vita skor..le coq
3. Dagens Outfit med jacka o tröja - grån jacka..fjällräven, grå tröjkofta..H&M
4. Utan hennes vilja så la jag upp en bild på min kära vän Hannah :) <3

OK NU SKA NI FÅ BERÄTTA VAD ERAN STIL ÄR...NI BEHÖVER FÖRSTORS INTE SÄGA, MEN JAG TÄNKTE ATT DET KUNDE VARA EN KUL GREJ. SÅ HÄR VISAR JAG ER NU 3 OLIKA STILAR, KLÄDERNA ÄR FRÅN H&M.



1. Brun skinjacka med fickor, svart klänning med leopard mönstrad spets övanpå, svart stickad mössa. Klänningen kostar 50 kr.
2. Pastellgrön klänning med ett slags märke längst ner, silvriga långa handskar. Klänningen kostar 50 kr.
3. Svart linne med fickor, gräddvit kofta i kort modell med knappar i fram. Linnet kostar 50 kr.

Min favorit är faktiskt den första. Stilen är inne och jag gillar färgerna - detta är dock inte min stil. Min stil är det 3:e exemplaret.

Ha det nu så kul och sov så gott :)

HUNDVAKT OCH JÄVLIGT SKOLTRÖTT

tjena tjena

hur mår ni? hur har eran dag varit? Jag mår i alla fall bra och min dag har varit utmärkt.

Precis när min dag började så åkte jag till skolan och kom på att: Tusan! Vi skulle ju vara i synagogan idag, så jag ringer runt och kommer tillslut fram till Debbie som berättar att jag var försenad. Så jag åker till synagogan, på typ 15 minuter och sen när jag är framme så hade inte så många kommit ändå...Vi hade i alla fall inte satt igång de hela så mycket. När man var där så fick man pröva på att läsa sin text inför publik dåra. Först inför klassen och sedan inför 2 klasser. Oj, vad jag var nervös. Men det funkade ändå ganska bra, asså vissa ord hade jag lite halvt dåligt utal på och andra stakade jag mig på, men de gick ändå :) Det jag mest är orolig över är att jag stammar ibland och då blir det lite jobbigt om jag börjar stamma inför alla i synagogan liksom :/ :p Haha, fast det skulle nog se riktigt kul ut!

Efter synagogan så gick alla till Max, och jag hade max kuponger, tjihoo :) Så det var lyckat! Efter Max så skulle några tillbaka till skolan men vi hade bara plugga tills vi slutar dag idag så jag och Hannah bestämde oss för att plugga hemma istället och gick istället på stan. Vilket var kul! Vi prövade favvo päron hårspray, parfymisar, smink, kläder och mycket mer! Jag prövade några olika stilar på H&M som jag sedan kommer visa ikväll. JAA, nu kom jag på att det är desperate ikväll :D Men jag kom också på att jag verkligen behöver plugga. Susanne (lärare) sa iförsig att glosorna var väldigt viktiga gången, så nu ska jag plugga dom på datan. Ojj, det blev ett lite virrigt, de här inlägget, men det är jag i ett nötskal - virrig! + jag är lite stressad nu så jag skriver fel i typ varje mening men haha ni kanske köper det?

När jag och Hannah bestämde oss för att gå hem så träffade jag mami på bussen! Mys vare :D Så vi åkte och hämtade Sir, och sedan gick vi hem.

För någon stund sedan så gick jag, mami och Sir ut på promenad då han faktiskt kissade 6-7 gånger, YES! Det är en riktig dröm, för då blir han inte kissnödig på väldigt länge, och då kan jag kolla på desperate o plugga och då blir min kväll gallant! Mami o Papi ska nämligen på möte, as usual.

Idag har jag också spelat lite The Sims 2 - nörd som jag är :p De va kul för alla familjemedlemmarna fick värsta bra jobben och sonen fick värsta bra betygen + nu ska också rektorn komma på middag. Sorry ni som inte förstår.

Nu har ni lite att läsa! :p Kommer lägga in bilder ikväll, så oroa er inte, hihi :)

Juste alla som älskar billiga kläder så kan jag bara säga att det är rea på H&M, jeans, tröjor, klänningar 50 kr. DET KALLAR JAG FRIHET! :p (fick bara en liten kick, för att vi pratade om vad frihet betyder för oss, på svenskan)

Kjam Kjam, glöm nu inte att plugga, titta på desperate och sova :)

DET VAR LÄNGE SEN

hej igen

jo men jag kände att det var länge sen jag skrev någonting kul. Så jag tänkte att jag kunde skriva lite blandad information och sånt kul :)

Först vill jag säga att jag önskar mig en digitalkamera, och jag har kollat på lite olika och då sett denhär:

Canon Digital IXUS 950 IS en canon med 8 Megapixels, 4x zoom, 32 MB m.m. Undrar bara om det finns någon som har den här eller kanske har tittat på den i affären eller så? För jag skulle gärna vilja ha lite tips. Man vill ju inte bli helt onöjd...Asså 32 MB är inte min grej direkt :/ Min förra hade liksom 125MB haha skillnad. Juste den här kostar 2594 kr. Ganska bra för en digitalkamera som denna. Vill nämligen inte ha en som är för dyr. + Om jag nu får en digitalkamera så kan jag ta dagensoutfit varje dag :) Hatar nämligen att lägga upp bilder från mobilen, usch...dålig kvalite som tusan.

För alla tjejer:
Måste bara rekomendera tampax till alla tjejer som kanske inte gillar tampong så mycket. Tampax är en annan typ av tampong som är mycket mycket bättre och lättare att använda. Ska faktiskt köpa nya idag. Förpackningen kan se ut såhär: Och oj vad bra dom är asså! Jag prövade en gång och bara älskade dom på direkten. OK, sorry killar men ibland måste man få prata om sina behov haha :p


För er alla som gillar inredning som jag så vill jag bara visa min ideal soffa:
 det här är exakt en sånhär soffa jag vill ha. Helst i grå bomull eller nått sånt mjukt. Nu tänker säkert alla grå soffa? Hur kul kan det vara på längden? Men då säger jag att det bara är att lägga på några sjyssta kuddar i olika mönster och former. Me like!

Asså kolla in min ideal säng! Jag älskar denna mer än all inredning! hanna (kopia).jpg Den är ju bara för fin! Tänk dig att man hänger järnringar på den där stången längst upp på sängen och så hänger man ett rött sammets skynke i ringarna. Åå det är min ideal säng asså!

Ok så schäslongen! Mitt andra ideal. Jag vill absolut ha en sånhär härlighet i mitt rum! Helst i en gräddvit färg:


Älska! :p

haha klockren. Andra klockrena saker kan man hitta på Stockhome där jag också hittat denna.


Veckans favorit kändisar är: Sienna Miller och Claire Danes. Finns 1 tjej på min dans som är identisk med claire danes :) Vilket är possitivt.


Nu har ni fått lite rolig information :p Så sitt nu och gotta er!

puss


SKOLTRÖTT ?

hej hej

Idag så diskuterade jag och Rebecca om hur skoltrötta vi verkligen är. Att vakna på morgonen är inte lika kul som förut. Idag var jag iförsig konstigt mycket trött. Men jag brukar oftast kasta mig upp ur sängen på morgonen, gå in i duschen, fixa sig m.m. Men idag så bara låg jag. I typ 10 minuter. Tur att man vaknar efter ett tag liksom. Tror att jag har en slags inbyggd klocka i mig, för det är inte normalt att bara vakna sådär 6.40 på morgonen, av sig själv...

Efter skolan så var jag påväg hem när mamma ringde och berättade att hon var ute och rastade Sir. Sir är den hunden som jag kommer passa från och med i morgon. Så nu så är Sir hemma hos oss, för han följde med hem. Så söt är han! <3 Ska lägga in bilder typ ikväll - kanske en video då med.

Idag efter skolan så hängde jag med mina nya favoriter. Barnen jag var ledare över på Glämsta. Så vi pratade musik, skolan m.m. Asså shit vad dom barnen är gulliga. Och mogna på nått sätt. Asså ibland är de verkligen inte mogna alls! Men nu var de som mina andra kompisar brukar vara liksom. Sööttooo! <3 :)   <----haha ni kanske märker att jag är lite tagen :p

När klockan är 20.40 så ska jag dra till dansen. Innan det så ska jag äta middag och gå och köpa lite smått o gott på daglivs. Usch. Orkar inte! + Jag har inte hunnit plugga än, egentligen skulle jag redan gjort det, men som sagt, jag är riktigt skoltrött, så jag orkar inte.

Idag när vi hade hemkunskap så kollade vi på en film om Martha Stewharts liv. Spelad av en annan skådespelerska då. Jag vet Martha Stewhart är inte en skådespelerska men jag ville bara uttrycka mig så. Filmen var i alla fall riktigt dålig och hade ingenting om mat att göra, med det menar jag att man inte lärde sig något om mat, i alla fall inte jag.

På matten så höll jag på att somna. Jag är verkligen riktigt trött från igår. Frågade också sexorna om dom var trötta och alla sa ja i kör :p

Näe nu är det mat! Puss på er alla söta som läser :)

DATASALEN

hej hej

Då var man tillbaka i skolan, redo för en ny skolvecka. Måste bara erkänna att jag är så otroligt skoltrött nu asså. Det jobbiga är att mina föräldrar inte förstår hur jobbigt vi faktiskt har det. Pappa slutade liksom skolan i nian, så han har inte så mycket att diskutera, när det gäller skolan. Usch. Det vi gör i datasalen nu är att skriva lite på våran krönika som ska vara klar på fredag, och jag är typ klar. Det är bra eftersom att jag då kan plugga på proven som vi har imorgon och på fredag. Imorgon ska jag iförsig vara hundvakt i 3-dagar, men det är bara possitivt för då får man lite motion. Ok, jag förstår om ni inte förstår. Min nuvarande vecka är lite komplicerad, men det är sånt som man få ta itu med.

Igår försökte jag somna tidigt men det blev typ vid 23, ungefär. Vilket är dåligt eftersom att jag behöver mycket sömn efter att ha arbetat med en massa barn i en hel helg... Jag kom faktiskt på alla lekar vi lekte och vilka dagar vi lekte dom på. Så det tänkte jag berätta nu...

På fredagen, dagen vi kom så lekte vi först fyra man i soffan och sedan maffia. Haha. Fyra man i soffan leker man genom att alla som är med i leken sitter i en rund ring, sedan finns det en soffa där det sitter fyra man. Det finns också en tomm stol, som jag kommer berätta om senare. Sedan så ska lekledarna ge lappar till alla som är med i leken, inklusive de fyra man som sitter i soffan. På lapparna så står det namn på alla som är med i leken. Nu ska man fokusera på den personen som sitter till höger om den tomma stolen. Den personen ska nämligen säga ett namn på någon som är med i leken. ----- förklarar resten sen för nu slutar vi


pus pus

HEMMA :)

hej hej

Nu är jag hemma efter en härlig helg med sexorna. Det var riktigt trevligt och alla barnen var så söta. Nu är jag som sagt helt utmattad haha, dom var faktiskt värre än mina brorsbarn som är 2-4-6 liksom :p 

Första dagen så började vi med att åka en 2-timmars lång bussresa mot Glämsta. Då var det mest så att man gick runt och pratade med alla och bekantade sig, igen. När vi kom fram så var det dags att packa upp, bädda och sedan äta lunch. Sedan var det dags för shabbat (helg) så då gick alla och tog på sig sina finaste kläder och gick sedan och bad eller vad man nu säger, efter gudtjänsten så satte sig vid middagsbordet, där vi åt en riktigt god middag med alla 3 rätterna. Sedan lekte vi lite och efter det så var det nattning. Jag fick natta ett urgulligt rum med 3 små gulliga killar i :) Dom heter Jonathan, Jonathan och Tobias. Vi pratade om äckliga saker som fear factor, äcklig mat i verkligheten och annat kul. Sen gick jag och kramade alla rum, eftersom att alla skulle sova. Efter det så hade ledarna ett möte. Då blev det lite bullar och te till, mums!

Andra dagen började vi med en gudtjänst, då jag Debbie och Daniel låg och sov :p Sköönt. Vi gick upp vid 10, nånting, eftersom att vi skulle leka pangleken med dom. Alla var lite trötta och tjuriga så vi gick efter 1 omgång. Sedan var det lunch bla, bla, bla ni fattar. Det jag kommer ihåg var att vi åt korv och hamburgare till middag och sedan var det disco, då jag och daniel var utklädda till fjortisar, hahaha så jävla klockrent!

Sen har ju jag, Debbie och Daniel gjort andra lekar som så ska det låta, fotboll m.m.

Det söta var att en av killarna, Tobbe, kunde spela typ alla bra låtar på piano :) Så alla sjöng med till mad world, billy brown m.m. Det roliga var att jag och Debbie stod typ och grimaserade åt hur söt han var o så. Nutte! <3

På vägen hem så lyssnade killarna och jag på min ipod, och alla fick välja musik, gissa artisten och reklamen m.m. :p  Saknar dom redan! Men dom kommer till min skola 2 gånger i veckan, så jag kommer att återse våra kära fadderbarn! :)

Egentligen så ska jag på dansen om 1 timma, men jag orkar verkligen inte och det är ganska dåraktigt av mig eftersom att jag kan bli kickad ur dansgruppen, oh ja, det är så höga krav på min dans :/ men de e ändå kul!

Nu har ni lite att läsa, pus pus

MIN MAMI <3

måste bara säga att jag älskar mamma för att hon har gjort kanelté till mig, söto! <3

Så nu kan man koppla av och sedan ta sig en skönhetssömn, känna att allt är packat, titta på sex and the city, ha gott om tid på morgonen när man vaknar och sedan dra iväg för att möta Debbie på t-centralen :) Jag funderade på att ta med mig filtar men det kändes lite väl fint för glämsta.

Puss på er! <3

SISTA INLÄGGET FÖR HELGEN

hej hej

Då tänkte jag bara säga god natt innan jag går och packar lite mer och sedan lägger mig, för man behöver verkligen en god natts sömn innan man ska vara ledare för de här barnen. Nu är det den här: Olivia, hon kallade mig dum (snyft), men du är inte dum...:p haha så man får ju se hur det går...Har också hört att det här är en stökig klass :/ inge för mig haha :p

Jag, Daniel och Debbie kommer i alla fall ha det jättekul tror jag. Jag och Debbie har sagt att vi ska gå till handelsboden, men man kanske inte får tid till det :/ well, well.

Nu är det också första gången jag få se Glämsta på hösten, detta har jag dock skrivit tidigare, men jag tänkte bara säga det igen.

Ni alla får ha en riktigt trevlig helg nu, och försök att gå ut o ha skoj annars går ju helgen så snabbt. Fast snart eller snart och snart typ nån månad eller vad det är, så är det ju vinterlov - TJOHHOOO!! :) Då blir det pulka varje dag - sajk, min rumpa kommer i sånna fall dö och jag kommer få sköldskador i fötterna :p Det blir i alla fall lite varm brasa och kanske ett varmt bad :) mys!

Näe nu ska jag gå och packa, skriver på söndag beroende på hur trött jag är. Stackars mig som ska dansa typ 2 timmar efter jag kommit hem haha! :p

God Natt, Sov Gott, Dröm Sött! <3



visst blir man frestad att bara gå och lägga sig och sova :p

SKÖNHETSPRODUKTER/TIPS

hej hej

Nu får ni se lite produkter/smink till ett billigt pris, som jag inte kan klara mig utan.



1. Deep Cleansing Mousse. En mousse som går att köpa på aco - riktigt bram alla jag känner äger typ en sån här.
2. Double Extension Mascara. Älskar bara den här mascaran. Man behöver inte ens böja ögonfransarna innan användning. Går att köpa överallt, men prova Åhlens
3. Rengöringslotion - riktigt bra. Klarar mig inte utan denna
4. Skin Tonic - denna är bra om man vill torka ut huden för att sedan sätta på en kräm, då försvinner alla orenheter.
5. Stioxyl - en riktigt bra acnekräm, om du får panik innan festen - använd dagen innan och så är din plåga borta.

Tänkte bara visa er ett jättebra nyöppnat märke som heter Nouba. Min favorit sak därifrån är rougen. Om man vill ha ett glittrigt resultat med jordnära färger så ska man verkligen köpa Nouba.

 detta är i alla fall den rougen jag kommer köpa när mina andra tar slut. (ni la säkert märke till att jag skrev mina andra rouger, jag använder nämligen 3 rouger på samma gång för att få ett fint resultat.

Tänkte också skriva lite tips, det är ju såhär att jag har praoat på face stockholm - sminkkejda. Där fick jag 2 veckor på mig att lära mig om smink och hur man sminkar, så jag tänkte dela med mig av gamla och nya egenskaper om hur man sminkar sig snyggt.

Rouge: Om du känner att din rouge försvinner använd då lite kräm och sedan en tunn fondation och aplicera på kinden, sedan kan du använda rougen - tänk bara på att det kan komma fläckar, så var försiktig.
Applicera rougen gör du genom att lätt dra runda rörelser med rouge borsten över området du vill få färg på. Det sämsta sättet är att dra rougen bakot och framåt - då kan det hända att man blir röd vid näsan och röd vid hårfästet bredvid kindbenets slut.

Mascara: Om du vill få långa tjocka ögonfransar så rekomenderar jag en mascara som har en vit och en svart mascara i ett. Då använder du den vita mascaran innan den svarta. När du applicerar mascaran så ska du tänka på att man inte behöver börja med mascaran ända in till ögonlocken, då kan du få svarta fläckar under och över ögat - vissa är svåra att få bort med vatten eftersom att det ibland börjar din mascara rinna och ibland så får man inte bort precis allt. Om du vill bli mörkare så kan du använda en eyeliner runt ögat senare - berättar ett bra tips om hur man kan göra det under.

Eyeliner: Ok, hur man använder en eyeliner utan att få ett hårt uttryck i ansiktet. Först kan du göra som ett V vid ögats slut alltså inne i ögats kant, men om du vill få större ögon så ska du använda eyelinern precis under ögat och senare ta en vit eyeliner i ögats kant. Du kan också använda ett tunt streck av eyeliner innuti det övre ögats kant. Helst inte under om du inte vill få ett hårt uttryck. Sedan kan du också använda en vit eyeliner och göra ett V vid ögongloben vilket är början av ögat (från näsan). Detta ska du inte göra innuti ögats kant. Var försiktig bara så att du inte använder för mycket av allt. Speciellt den vita eyelinern eftersom man kan se lite alienlik ut då.

Läppar: Större läppar: Då ska du använda en vit läpppenna (går också bra med en vit eyeliner) och fyll linjerna på läpparna så att du ramar in dina läppar, sedan kan du sudda ut strecket du gjort runt läpparna och använd ett genomskinligt läppglans, detta kan du applicera på linjerna du gjort och på läpparna för bästa resultat.
Mindre läppar: Då ska du använda dig av färger, använd gärna läpppenna/eyeliner då också för bästa resultat. En färg som är ganska inne nu är ett oranget läppglans. Då måste du hitta ett som inte är så transparant, vilket innebär att du då kommer få orangea läppar. När jag var på face så använde jag vit läpppenna för att markera läpparna och orange läppglans - riktigt snyggt.

Brunare i ansiktet: Då kan du använda dig av ett solpuder - använd dock inte för mycket eftersom att man då kan få den legendariska fjortislinjen som formar in ansiktet. Men om du vill se brunare så kan man försiktigt borsta på lite solpuder mellan munnen och näsan. Sedan om du inte orkar göra det här varje dag så kan du använda brun utan sol i ansiktet - dock inte för mycket vilket kan göra så att man blir orange vid mun, ögonbryn och hårfäste.



Hoppas att det här hjälpte nån som var lite osäker på någon eller alla av de här punkterna. Om ni vill fråga om hur man applicerar nått annat smink, t.ex. ögonskugga så är det bara att fråga. Annars om man vill ha profisionell hjälp så är det bara att gå till ett dyrare smink märke och fråga.

skriver kanske nått mer ikväll, annars skriver jag på söndag när jag kommit hem.

TORSDAG

tja tja,

Idag har jag bara tänk på Glämsta, vilka kläder man ska ha med sig, hur man ska uppföra sig, information man behöver veta m.m.

Idag har väl ingen lektion varit sådär kul, men spanskan var ändå ganska rolig, för första gången haha. När våran lärare förhör oss så kollar alla ner i boken utan att hon märker något och idag tog hon fram sin gamla dommarklubba! HAHAHA.

Jag och Philip bråkade jättemycket idag. Enligt mig är Philip min bästis som jag haft sen jag började i hillel (förra skola) men vi behöver inte vara med varandra hela tiden, som man måste vara med en nyskapad bästis. Om du läser det här Philip så hoppas jag att du blir glad :) Jag fattade att vi verkligen var bra kompisar när jag tittade på vad vi gav varandra i Bat-Mitzva present (konfirmations present). Puss pårej pille!

Senare idag kommer jag förmodligen skriva lite mer om Glämsta och sedan ska jag lägga in ett inlägg om de produkter jag inte klarar mig utan. Så missa inte det :p Haha, nu lät det som en introducering till något tv-program eller nått sånt.

Så jag har tyvärr inte så mycket mer att säga, förutom att jag är helt besatt av tertis just nu :p Det finns en tetris på nätet som är riktigt kul! Jag är lite av en datanörd ibland, men alla har ju sina egna barnsliga saker man brukar göra.

Snart är det middag :) Det ska bli gött, sen ska jag ringa Debbie och planera lite och sen vet jag inte. Kanske tetris vem vet? :p


skriver sen puss

OKEJ NU ÄR DET SISTA

hej igen

glömde säga en sak. Min bror och mammas kompis åt faktiskt middag hemma hos oss idag :) Ni vet i förrförra inlägget så hade jag ju sagt att min mamma hade gått och jag inte visste vart, jag ringde henne i alla fall: Och hon ba: Jag är med Alex (bror) vi är och köper mat. Jag blir typ orolig när jag inte vet vart mina föräldrar är och ibland när dom är borta jätte länge och inte svarar på mobilen så tänker man ju ok nu har dom varit med om en bilolycka eller så...Så man fattar ju varför dom är så oroliga hela tiden, dom är typ oroliga när jag kommer lite senare än vanligt från skolan haha näe nu överdriver jag, men ni fattar? Ganska sött att dom oroar sig. Jag skulle typ inte bli ledsen men det skulle vara trist om dom inte oroade sig, då känns det ju som om dom inte bryr sig.

Till middag år vi mammas otroligt goda sallad, med salladsblad rödbettor, getost, kyckling och sesamfrön - MUMS! :) tänk om man kunde vara så bra på att laga mat - hej MVG i hemkunskapen säger jag bara. (mamma har varit kock det är därför hon är bra på att laga mat, haha) Papi är också bra på att laga mat :)

Vid middagsbordet så diskuterade vi om gymnasie, universitet och vad man vill göra i framtiden. Nu kan jag absolut mer om hur man ska välja saker och ting. Dom säger att jag ska välja sam ekonomi, vilket verkar bra, men är inte de lite utråkande? Man ska ju göra något man tycker är kul och jag tycker ju om estetiska saker, förutom att sy dåra...Så de e lite halv jobbigt det där. Det känns nästan som att jag inte får välja estetiskt, för alla ba: Du kommer inte få nått jobb m.m. :/ Får alltid den här pressen på mig. Men jag menar aha om ni nu gillar ekonomi så mycket så kan ni väl plugga ekonomi i nån skola för vuxna?!?!!?! Blir så sur. Sorry för mitt utbrott men de e ju så jobbigt med all den här pressen på sig. Först skolan, sen hemma och sen måste man välja 20 gymnasien också, jobbigt läge!

Ni som inte går i 9:an asså ett tips är att fråga era föräldrar/syskon jag vad vet jag om gymnasier...Det är så sjukt stressigt när man helt plötsligt börjar prata om gymnasier och man inte fattar nått och man blir stressad m.m.

Aja, ha en god natts sömn i alla fall folks! :D pusen! <3


SISTA INLÄGGET FÖR DAGEN

hej hej tänkte skriva ett sista inlägg för dagen...Tänkte egentligen skrivit god natt men så kollade jag på klockan och såg att det kanske var lite för tidigt för ett god natt. Tänkte visa bilder på den ras jag kommer passa (hund). Det är en blandras mellan en tollare:  och en greyhound:  En sån fin blandning asså!! Den är samma färg som greyhounden. Åå saknar :)

Nu på fredag så ska jag vara ledare på Glämsta (läger). Vanligtvis brukar jag vara barn på Glämsta sommarläger men nu är jag för gammal för att åka :( Så det ska bli riktigt kul att återse vårt kära Glämsta. Det ligger nära Barnens Ö btw...

Kommer vara ledare för barn som är 12-13 år gamla :) Så vi ska göra lite sammanhållningslekar. Det kommer bli riktigt kul asså...

Har några väldigt små bilder på Glämsta med här får ni se dom i alla fall: Glämsta på sommaren:  Glämsta på vintern:  ÅÅ MYS!

Har aldrig åkt vid den här tidpunkten, så det kommer bli riktigt skoj att se glämsta just nu :)

Skriver mer imorgon! God natt, dröm sött, sov gott :)

HEMMA :)

hej hej

Nu har jag varit med Linn och som jag sa förut så får hon mig alltid på ett gott humör. Blev på ett sånt bra humör att jag hoppsade hela vägen hem :) På Vurma så åt jag en sockerkringla och en latte och linn tog en kanelbulle och en té (kunde inte besluta mig för om det hette en eller ett té haha :p - knas)

På Vurma så pratade vi om lite allt möjligt. Om hur kompisar ändras och så. En gammal barndomsvän till oss båda hade genomgått några ändringar och det kom lite som en chock! :p Sedan immiterade vi våra lärare :p Asså Linn borde bli imitatör eller hur man nu säger, det är så sjukt kul när hon blandar massa dialekter och sånt! HAHA

När jag gick hemifrån så var mamma hemma men nu när jag kom hem så hade hon gått :S Får nog ringa och fråga vart hon gick. Hon sa i alla fall inget till mig om hon skulle gå nånstans när jag gick...

Berätta gärna vad ni har gjort idag. Alltid kul att höra någon annans dag :p

hejsvejs, skriver förmodligen mer ikväll

ONSDAG

hej hej

tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går ut. Ska nämligen träffa Linn om en halvtimme. OK idag gick dagen långsammare än vanligt. Det brukar oftast vara tisdagarna som är tröga, men nu höll jag på att somna på de 3 sista lektionenrna. Bilden var jättekul förutom att Bisse var lite onöjd med min paragraf eftersom att den inte var så lik bilden jag skulle göra om :/ Så det var riktigt trisst. Det förstörde faktiskt resten av min dag. Jag överdriver inte. Så när jag kom hem så kände jag att jag bara behövde få chilla lite, så jag och Linn ska fika på Vurma :D Mys.

Men jag skriver såklart efter jag kommit hem :) hoppas alla mår bra och så, jag mår i alla fall lite halv dant :/ Lite trött och hängig och så som man kan vara en kylig dag som denna.

Men puss på er :)


DESPERATE

åå vad spännande det är. Lite sorgligt var det också. För er som inte såg så kan jag berätta ungefär vad som hände. Susan, Julie och Mike bråkade lite om omvårdnad och beslut av barn och Susan visste inte riktigt vems parti hon skulle ta, Mike hennes man som hon väntar barn med eller Julie som är hennes dotter, grejen är ju att Susan alltid har tagit besluten över Julie så då blev hon lite sur när hennes mamma sedan ändrade åsikt pågrund av Mike. (julie fick inte gå på en fest som slutade 01.00, men sedan fick hon och tillslut så fick hon inte så det blev lite tjaffs)

Edie fyllde år idag på desperate så divig som hon är så vill hon alltid ha det bästa, men den här gången hade hon fått reda på att Carlos hade ett utländskt konto där det fanns flera miljoner på, så gissa vad hon gör? Jo hon köper sig själv en bil för flera tusen som hon sedan förväntar sig att Carlos ska betala, men det är något lurt med det där kontot han har så om dom tar pengar därifrån så kan han hamna i fängelse. (han har ju hamnat i fängelse förut)

Lynette har ju canser så hon sitter med sina cellgifter dag ut dag in. Tom brukar sitta med henne i väntan på att få gå, men han visade för mycket medlidande så Lynette sparkade ut honom från sjukhuset. Då vill ju självklart Lynette att någon annan kan sitta med henne. Alla hennes vänner säger att dom kan förutom Gabrielle eftersom att hon har hemska minnen från sjukhus och speciellt när det gäller canser. (Gabrielles pappa dog i canser och då behövde hon le för att han skulle bli glad, men hon kan bara inte le med Lynette)

En ny granne har flyttat in och vill bli som nya Bree. Saken är den att hon nästan är bättre än Bree, så perfektionistisk som Bree är så ska hon självklart bli jättesur och försöka vinna över grannen. Bree ska t.ex. ta med sig en citronkaka på en middag med grannen byter ut sin citronkaka mot Bree's, alla gästerna säger vilken god citronkaka, Bree smakar och känner att det inte är hennes, det är grannens. (grannen undanhåller en stor hemlighet, som har med hennes barn att göra. Hennes dotter kommer inte ihåg något från sin barndom och detta oroar alla runtomkring..)

Så detta var typ allt i korta meningar. Hoppas att alla som kollar på desperate men som inte såg det den här gången blev glada för "informationen" och hoppas att alla som inte kollar på desperate börjar kolla på det nu för att det verkar spännande :) Det är i alla fall tisdagar 21.00 :) Sevärd serie må jag säga :D

God natt alla glada och sov nu länge så att dagen imorgon inte blir en pina. Vi har 1 bra och en dålig lektion idag: Bild-BRAAA!! :D Spanska-PISSSDÅÅLIGT!!!! uschabuscha! Som jag brukar säga...

nämen god natt på riktigt nu! :)

TILLÄGG

skriver ett kort tillägg, så mycket saker som hänt efter jag skrev listorna haha :p

näemen, det ringde i alla fall en granne i huset mittemot som frågade om vi kunde ta hand om hans hund i 3-dagar (självklart har vi träffat han och hunden) han skulle nämligen åka till hans dotter som inte bor i innerstan typ. Så nu är det bara att vänta på att mamma kommer hem som sedan kommer säga (förmodligen, hon älskar ju hundar) Jaa, va kul! Så jag sitter här med en hög förväntning...åå hans hund är bara det sötaste...aauuwww....

Påtal om hundar så gick ju jag och Hannah nedför backen som går till mig och helt plötsligt så pekar jag mot en dörr och Hannah hoppar till och försöker sansa sig medans hon ser att jag pekar mot en jättegullig hund i en dörr. Självklart pekar jag inte spöklikt som nån jävla the ring figur utan jag pekar och ba: Näeee, kolla på lille lille...nånting i den stilen :p

Hannah ba: Är hunden verklig? Och började ta på rutan, jag ba: Haaha, jaaa!?!?!

Han brukar nämligen sitta där och hålla vakt. Varför just denna hund är så speciell är för att den är jätteliten och rymmer typ 1 dm av rutan som typ är 1,5 meter hahah :p Sööttoooo

Näe nu ska jag dra mig till TV soffan, gosa in mig i en filt, äta något gott och kolla på favoriten DESPERATE! :D

Idag hade jag på mig det gröna linnet och tröjan som finns med i inköp kategorin och svarta jeans och svarta stövlar.

Imorgon blir det svart klänning (inköp) svart t-shirt typ, svarta strumpbyxor och nån sko :) :D

pusen! <3

TJA FAN!

hej hej

OK, ni må nu hata mig men jag älskar faktiskt listor och om ni inte vill läsa vad jag svarat på frågorna så är det bara att blunda :p

Lista

Listan hittade jag hos; vaisanen.blogg.se

K L Ä D E R
[x] Två par jeans
[x] En kashmirkofta
[ ]
Ett par svarta finbyxor
[ ] Ett par svarta shorts, faktiskt inte konstigt nog
[x] En vit skjorta
[ ] En kavaj
[x] En svart kofta
[x]
En kofta i en annan färg
[x]
En jeanskjol
[x]
Två svarta toppar
[x] Två vita toppar
[x] Två svarta linnen
[x] Tre vita linnen
[ ] En trenchcoat
[x] En vinterkappa
[x] En svart klänning

S K O R
[ ] Ett par partysandaletter (haha vem bestämmer om sandaletterna är party eller inte) :p
[x] Ett par svarta och/eller chokladbruna boots
[x] Ett par ballerinor
[x] Ett par partyskor
[ ] Ett par söta gummistövlar (inte söta :( )
[x] Två par gympaskor

A C C E S S O A R E R
[x] En mellanstor vardagsväska
[x] Ett par mörka solglasögon
[ ] Ett par skinnhandskar
[x] En pashminasjal ohh jaa, många många :)
[x] En weekendbag
[x] En partyhandväska
[ ] En kuvertväska näe men det skulle vara så fint som helst att ha :/

hittade hos vaisanen.blogg.se

One Tree Hill eller O.C: One Tree Hill
Ute- eller hemmakväll: ute
Lyx eller budget: både och, gillar att blanda
Sommar eller vinter: SOMMAR, LUNGT!
När är du Född: 1992
Vad har du på dig en ledig dag hemma: mjukisar, linne, tofflor :)
Favoritfilm:  Finns så många bra asså
Drömväska: kanske en fin kuvert väska med en diamant som lås :p
Födelseort: Stockholm
Smeknamn: Finns med i andra listor
Favoritfärg: finns också med i andra listor
Favoritlåt: Oh My Gosh - Basement Jaxx  (just nu)
Favorit maträtt: Pasta med laxsås :D
Favoritresemål: Spanien och Grekland
Favoritblomma: Ros :D
Favoritdricka: mjölk typ :D funkar alltid!
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vita
Vad gör du när du är uttråkad: fördriver tiden så gott som de går
Vän som bor längst från dig: Hannah :)
Läggdags: typ 1.00
Nagellack: Rött och mörklila
Husdjur: panda :D haha näe men hund typ :)

Skostorlek: 39 :(

Syskon: Alex, Joachim, Daniel, Wajna, Nibor
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Djurplågeri och forskning i canser :/
Vilket är det vackraste ordet: älskling :)
Bästa bok du läst: böcker av Johanna Tydell, men gillade också Linas Kvällsbok 1&2
Är du Internetberoende: Gissa?!?
Favoritparfym: äpplet :) och chanel change
Gillar du snö: jaaa :D kul att leka i, men ibland är det fööör kallt!
När köpte du något åt dig själv sist: igår typ :p eller vad det var
Vilken är din bästa egenskap: Att jag är bra på att lyssna på folk som mår dåligt...
Vilken film såg du på bio senast: Stardust :D
Senaste köpta skiva: typ 10 år sedan...
Favoritgodis: Exotic Snacks - löööve <3<3<3
Bästa kompis: Linn.
Innerstad eller liten ort: INNERSTAD!!!!!!!!!! IN MY HEART!
Favorit bloggar: har många men dom jag läser varje dag är typ kenzaas.blogg.se    stinalee.blogg.se 
Nytt eller vintage: Gillar ju att blanda som sagt...

och så den sista listan folks! Är hittad hos vaisanen.blogg.se

VAD VÄLJER JAG!

Blond eller Brunett
Blåa ögon eller Bruna ögon
Vanilj eller Choklad
Hund eller Katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
Lip-stick eller Lip-gloss
Rock eller Rap
Rosa
eller Lila
Tv eller Dator
CD eller Radio
Hockey eller Fotboll
Äpple eller Apelsin
Morgon eller Kväll
Kyckling eller Kalkon
Berg-och-dalbana
eller Vattenbana
Droger eller Likör
Guld eller Silver
Nike eller Adidas
VH1 eller MTV
Sanning
eller Konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
Vinter eller Sommar
eller Springa
Stranden eller Bergen
Stan eller Landsbygd
Kärlek eller Lust
Stjärnor eller Månen
Sko eller Sandal
Bad eller Dusch
Syster
eller Broder
New York eller California
Svart eller Vit
Långthår eller korthår
Klänning
eller kjol
Mobil eller telefon
Lägenhet eller hus
Kvinnokropp eller manskropp
Tall eller gran
Ring eller halsband
Jordgubb eller hallon
Sverige eller Norge
Höst eller vår
Jeans eller leggins
Glasögon eller linser
Jul eller påsk
Tv-spel eller data-spel
Afrika eller Asien
Bil
eller buss
Cowboy eller indian
Nagellack
eller läppstift
Hav eller sjö
Husdjur eller bondgårds-djur
Mercedes benz eller Bmw
Nyår eller Midsommar
Hetro eller bi
Plugga eller arbeta
Fängelse eller döden
Löshår eller Äkta
Ipod
eller Mp3
Lång eller kort

nu får ni mycket att läsa :D har det så kul folks.


HEJSAN SVEJSAN :D

Idag var jag som vanligt i skolan. Dagen gick ganska snabbt även fast det var tisdag min hatdag. Kan köra en bästa lektion och sämsta lektion under dagen: Bästa var absolut Cillas lektion, So det var skönt att få prata ut om olika gymnasier och sånt...Sämsta lektionen var NO, bajs nooo fattar ingenting :p Nu har vi iförsig biologi och de proven brukar vara lätta. Men nu har vi DNA liksom så man vet ju aldrig hur svårt de kan bli...

På gympan hade vi dans med Peter Kaminski hahaha :p Alla ballade typ ur lite granna :p haha men det kan bli så ibland. Efter gympan så gick jag och Hannah hem till mig för att träna gympa lektionen och vi kom på en fett bra grej att göra, men det kan jag ju berätta om när vi hållit lektionen eftersom att det finns folk från min klass som läser min blogg och då vill man ju inte avslöja för mycket :p Hej på er i klassen btw :)

Till middag åt jag och Hannah fullkornspasta med blommkåls stuvning. Godare än det låter.

Ikväll kommer den ända orsaken för mig att vilja gu upp på morgonen, vilket är Desperate Houswives :D TJIHOO :D

Nu kommer det lite bilder från resten av kläderna, måste dock säga att jag tog bilderna med min mobil så det är extremt dålig kvalite, men ändå inte webbcam kvalite :p



1. Ett runt silvrigt armband som inte har en helt platt yta
2. Klänning med spetsmönster och den är guldfodrad
3. En svart klänning med broderier och paljetter  (FAVORIT)
4. Ett linne med två sidor, första är grå och andra grårandig. Mönstret är en gitarr och typ andra saker, har inte kollat så noga.
5. Mönstret på 3:an.
6. Ett annat armband, också silvrigt fast med lite mönster.

Näe, nu ska jag sluta prata, kanske skriver senare...om jag orkar, är typ helt slut :/

pusen! <3


LISTOR

ni måste få nått roligt att göra, så jag tänkte att jag skulle lägga in några listor. Grejen är att jag inte hittar nått annat kul att skriva om så ni får läsa lite listor istället. Men snart kommer ni få se kläder och smycken :p

Namn: Olivia
Smeknamn: Olivia, O, Osen, Olilli, lilli, Oliv, Oliven (+ mycket, mycket mer)
Födelsedag: 15 juni (glöm inte att gratta mig :p)
Födelseort: Stockholm
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Asså mitt hår är så slingat nu så det är typ ljusbrunt, men från grunder mörkbrunt.
Pluggar/Jobbar: Pluggar på Vasa Real
Familj
: Eva, Tommy, Alex, Joachim, Daniel, Wajna, Nibor (mamma, pappa, bror, bror, bror, låtsasbror, låtsassyster)

FAVORIT...
Färg: Vitt, svart, silver, guld, grått, brunt, rosa, lila = alla färger :D
Plats: Stockholm - älskar innerstan verkligen!
Land: Spanien - löööve
Spel: The Sims 2 -for life! :p <3<3<3
Drog: Dansen
Film: massor av favoriter
Djur: Lejon, leopard och sånna där andra kattdjur
Affär: H&M, Gina Tricot, Monki m.m.
Serie: Desperate Housewives, Top Model, Grey's Anatomy m.m.
CD: näe, iTunes är bättre...
Café: Creem, Café etage, vurma m.m.
Skor: tygskor och ballerina
Internetaktivitet: Blogg :)

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: För ofta :p
Gnälla: när jag är trött, hungrig m.m.
Skrika: Åt mamma o pappa - Ja
Sova: ja varje kväll :p
Ha ångest: mm, bara liiiite (:p)
Skada dig själv med flit: Jepp, men det är en tid jag ångrar
Ta mediciner du inte borde ta: nej, hatar mediciner
Vilja dö: När det händer något riktigt pinsamt, eller när jag är jätte stressad.
Drömma mardrömmar: Aldrig typ...
Drömma sexdrömmar: Em.....Näe, skulle inte tro det...
Ta droger: näe så lågt sjunker jag inte
Försöka vara annorlunda: Har väl hänt då och då. Men jag menar alla är ju typ anorlunda för man blir ju anorlunda med vissa människor.
Klä dig i svart: Haha, det händer då och då.
Gå till kyrkan: Jag är inte kristen precis :p
Gå i skolan: Näee....Jo hahaa
Röka
: Nope
Ha sex: Nope :/
Ljuga: asså ofta och ofta, den händer ju
Hata folk: mm, för ofta det med!
Lita på folk: Det är riktigt svårt ibland. Den ända personen man kan lite på är ju sig själv, men ibland går det ju inte att hålla allt inne...så då måste man bara lita på folk

NÄR...
Åt du senast: För nån timme sedan, middag :)
Läste du en bok senast: ganska länge sen nu :/ Det fattas en tärning hette den
Var du på konsert senast: oj länge länge sedan, kommer inte ens ihåg vad jag då såg :S
Köpte du något senast: Idag, trosor :) Riktigt fina var dom :D
Svor du senast: Nån timme sedan, är ju för mig själv just nu.
Sjöng du senast: Sjunger nu fast i huvudet d
Klagade du senast: Typ nyss när mamma tjatar
Är det sommar: Sluter av Juni och hela Juli

VEM...
Saknar du: för många :/
Vill du döda: Hmm... Ingen?
Rörde dig sist: mami :)
Vill du slå: privat
Kysste dig sist: privat (sorry, men de e för privat)
Vill du kittla: hahaha ingen
Kramade du sist: mami
Vill du prata med: Många, men ibland går det inte :/
Skrek du på sist: mami
Vill du vara som: mig själv, vem vill inte det liksom?
Sårade dig sist: privat det med
Vill du bli galet full med: kompisarna :)
Gjorde dig riktigt glad senast: riktigt glad, ojj det var länge sen käns det som, men jag hade riktigt kul idag med Hannah
Fick du sms från senast: typ nått erbjudande från telenor
Ringde dig senast: Hannah typ

HAR DU...
För många vänner: näe, lagom :)
Förföljelsemani: Ja, typ
Tvångstankar: Ja, asså det händer ju
Någon annan psykisk sjukdom: ahah näe
Skadat någon: ja, men inte med flit
Färgat håret: Ja, eller slingat, men det blir som en färgning efter några gånger :p
Brutit några ben: Nej, som tur är
Några piercings: öronen, men det räknas nästan inte
Några tatueringar: Nej
Egen dator: nej
Gjort bort dig rejält: haha många gånger.
Bra självförtroende: jag har mina dagar...
Komplex: Usch ja, alldeles för många och för ofta
Kysst någon: Ja :)
Haft sex: återigen nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: typ till nån kompis
Bjudit ut någon: vet inte :p
Varit kär: Många, många gånger
Blivit kär i någon på nätet: tror det :S
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Näe :'(
Varit otrogen: ja, men vet inte om det räknas
Stulit någonting: Ja
Lämnat landet: ja många många gånger
Rymt hemifrån: näe, men planerat
Tuttat eld på nåt: mm :p men jag är liksom inte en pyroman direkt
Gjort något olagligt: Ja

HUR...
Går du: typ vanligt. Är inte kobent eller hjulbent, så jag går ganska normalt
Svarar du i telefonen: Hallå? :p
Fördriver du tiden: The Sims...kan sitta i timtal utan att märka det
Mycket pengar har du: just nu knappt 500 kr.
Tjänar du pengar: veckopeng :p
Bäddar du sängen: med täcke :)
Ofta diskar du: nästan varje dag, men bara nästan haha
Ofta städar du: ojj, asså mitt rum 1 gång i veckan men resten av lägenheten aldrig
Går det på jobbet: pluggar....
Många stör du dig på: ojj, riktigt många!!!!!
Ofta träffar du din familj: varje dag :) Men mina bröder träffar jag riktigt sällan, har inte träffat en av mina bröder på 3 år...:'(
Mycket äter du: små-äter typ ganska mycket så det blir ju mycket i snitt....

Enjoy :D

bilderna kommer imorgon btw...

INKÖP :D

hej hej

Nu har mina kläder kommit, visar bild på det senare. Det blev i alla fall en svart halsduk, ett grått linne, en brun (kanske nyårs) klänning, en svart klänning och 4 armband :D halsbandet kom inte :( Mamma sa att hon kanske köper det men annars får jag köpa det, vill så ha den! :) Den är skitfin.

Vad har ni gjort idag då? Ni flesta som läser min blogg går säkert i skolan och där händer det ju inte så mycket haha! :p Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall :D

Puss puss skriver ikväll

TJA, TJA

Nu är man hemma från skolan. Dagen har gått otroligt snabbt, haha, första gången :p Idag på hemkunskapen så var det kockduell vilket menas med att våran lärare väljer antingen vegetarisk mat, fisk, ägg m.m. Och sedan så ska man själv hitta på en maträtt som man vill göra till olika saker hon plockat fram, haha svårt att förklara, men jag och Hannah gjorde i alla fall panerad rödspätta med kokt potatis och sedan stekte vi brocolli och majs som vi sedan hade som tillbehör. Garnering var tomater som var skurna sick-sack. Ett annat tillbehör var en sås som vi hade gjort på majonäs, creme fraiche, persilja och lite citron - mums!

Det var typ första gången jag verkligen lyckades med en maträtt :p

Efter hemkunskapen så gick jag och Hannah på stan :) Vi gick runt vid t-centralen och hötorget. Påväg mot Gina Tricot så tog vi en french hotdog :) mums, det med. Sedan gick vi till H&M där båda köpte trosor :)

Näe nu fanns det inte så mycket mer att skriva om faktiskt, men jag skriver mer ikväll. Efter dansen då...


DATASALEN

tja tja

Nu sitter man i datasalen och skriver sin praoresumé. Jag är klar så jag sitter och läser om djurplågeri. Man ska nämligen skriva en krönika om nått man ser i tidningen/datan/världen helt enkelt, så jag valde djurplågeri. Så nu sitter man och kollar på en massa hemska bilder :( Hatar när man verkligen skadar djur så här brutalt mycket. Fattar inte hur man har mage att göra det? Jag har blivit jättemycket emot djurplågeri nu när man har sett en massa videos :/ Usch....

Idag kommer resten av mina kläder :) TJOHOO, längtar...visar bilder på de imorgon eller ikväll dåra...

Jag måste bara säga att jag uppskattar alla kommentarerna riktigt mycket, ni är så söta :) Man vill nästan göra något i gentjänst, så asså om ni vill fråga mig frågor så kan jag ha frågestund, om ni vill se mer kändisar så är det bara att säga till, mode? Ja, vad vet jag, men säg bara till :) Annars om man kanske inte vågar skriva en kommentar så är det bara att skriva till [email protected] :)

Igår så dansade jag ju, skrev ingenting om det igår så jag tänkte att jag kunde göra det nu. Det var i alla fall jätte roligt som vanligt. Skrattade riktigt mycket, asså, hahaha. Och oj vad man skämde ut sig :p alla kollade typ konstigt på mig och min kompis när vi larvade oss, typ sjöng falskt till sångerna som spelades och gjorde rörelser till och så. Sen så puttade min kompis in mig i en tjej och hon blev typ lite sur, jag ba förlåt (a) hahah :p
Måste bara säga 1 till sak som hände. Jo vi ska nämligen låtsas ramla och sedan ta oss upp på dansen, så jag o min kompis gjorde de hela tiden tills vi ramlade på riktigt, hahaha.

Hon heter http://esofia.blogg.se - riktig mysig tjej asså :) Gå in och kolla på hennes sida :)

OK, nog om oss.

Idag har jag på mig ljusblå jeans, den nya randiga t-shirten, vita le coq, grå stor kofta som jag hade igår och en svart jordgubbe :) (halsband)

Näe nu ska vi sluta lektionen så jag får ta och sluta skriva :p (inte alls kul, jag vet)

Ha de så bra :) Skriver senare idag :)

GOD NATT

Nu har jag i alla fall varit på dansen, och det var jättekul som vanligt. Hoppas ni har haft kul...

Sov gott, dröm sött, god natt! :)

INKÖP PÅ MONKI :D

hej hej

Ok nu ska jag visa er vad jag köpte idag på monki, men jag skriver från mammas dator och kan därför inte rotera bilderna, ni får helt enkelt vrida huvudet och kolla :)



Det var det. Glöm inte att ni måste klicka på bilderna för att de ska bli större. Så imorgon ska jag ha på mig t-shirten på den andra bilden. Jag kanske ska berätta vad allt är :p

1. En grå klänning med stora utstickande fickor.
2. Grå/vit randig t-shirt med 3 knappar vid bysten.
3. En svart klänning med snörning i bak. Man måste ha ett linne under :p
4. En blå tröja, sömmen mellan armarna går litte längre ner, så tröjan blir lite baggie.
5. Ett simpelt grönt linne i ett härligt material.
6. En t-shirt som man ska ha över linnet, denna är också lite baggie.

Nu ska ni få se dagens outfit. :)  Ni får ha huvudet på sne igen :p image234
Vit t-shirt som man inte ser från Gina Tricot, Grå tjock tröja med spännen i fram från Dorose, Svarta jeans från Dr denim, svarta stövlar från okänd butik och slutligen en grön fjällräven jacka från naturkompaniet.
image235

närmare bild på stövlarna :)


Puss puss, skriver imorgon.

HEJ IGEN!

hej igen alla besökare :) Så sött att ni besöker min blogg och lämnar kommentarer :D TACK!

Idag var ju jag o mami och såg Stardust! Den var riktigt bra. Haha ni vet medans man väntar på att filmen ska börja, så kommer det en massa bio-reklamer - jag satt typ och sa: Åå den ska jag se. Till varje film, :p Jättekul var det!

Innan vi gick till bion så gick vi runt på stan. Det blev en massa köp och en massa lägga undan. Jag försökte skicka bilder från mammas data till denhär, men de gick inte så jag får visa senare ikväll :D Så imorgon kommer det också komma bilder på mina andra fina kläder som vi lade undan :)

Hoppas alla har haft en jättebra dag idag! :D Snart ska jag gå till dansen men jag skriver efter det, puss!

GOD MORGON

hej hej och god morgon allihopa :) Hoppas ni har sovit gott. Själv har man typ drömt hela natten, konstiga drömmar :p

Idag så går jag hemmifrån 12.30 eftersom att jag o mami ska gå på stan och kolla på bio :D

Jag vill nämligen gå till Monki. Har blivit helt fäst vid deras kläder. Det finns ju vissa knasiga saker men det finns också otroligt fina kläder där. Så dit ska vi gå! Då kan jag visa vad jag köpt när jag kommer hem. För er som inte vet vart monki ligger så kan jag säga att de butiker jag vet vart de ligger, ligger: Souk - en galleria på drottninggatan, Det finns en på götgatan och en i gallerian Skrapan - en nyöppnad galleria på söder.



Filmen jag o mami ska se heter Stardust. De skådespelare man nämner som spelar i filmen är Claire Danes, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer, Robert deNiro och Rupert Everett - Det här är ju skådespelare som man sett i andra storslagna filmer så den är nog riktigt bra den här filmen :D



Hoppas ni andra får en bra dag i dag! Kanske lite läxor som man får ta hand om? Men de går nog bra, jag själv måste ta hand om lite läxor idag. Svenska, som ska vara inlämnat imorgon. Shit vad helgen har gått snabbt! Jobbigt. Näe nu får man längta till höstlovet! :) Tänkte bara säga att 19.35 så har jag dans, så då blir det inte så jättemycket bloggande för mig :/ Men jag skriver nog när jag är hemma från bion och när jag är hemma från dansen.

Hejdå så länge!

FILM

hej hej

Det blev inget kul för mig att göra idag :/ Jag ringde runt men alla var upptagna :( Så jag har suttit för mig själv :/ Och nu mår jag jättedåligt för jag har blivit sur på 2 kompisar och blev nyss skitarg på mamma för att hon tjafsar...Så det blir inget långt inlägg dehär...

Här kommer en låt som vi brukar spela på dansen och den låten är just nu kin favoritlåt...



Oh My Gosh - Basement Jaxx

GOD MORGON!

hej hej allihopa :)

Ser ni vilket fint väder det är ute? Det är inte de perfekta (is på vattnet, solen som lyser upp träden så att det blir en gyllenbrun effekt, folk som promenerar ut mot isen, klarblå himmel) vinter vädret, men de uppfyller många av mina favorit saker under vintern. Om man tittar noga så ser man att det kommer små små flingor ner från himmlen och dom flyger runt sakta sakta...och träden har inga blad, vilket ser så mysigt ut just idag. Jag har en jättefin utsikt härifrån där jag skriver så jag kan sitta och titta ut mot allt det här härliga :D Ni kanske också har någon favoritstund under vintern?

Idag vaknade jag vid 12.30 eller pappa väckte mig :p Men de gör ju inget, för jag blev på ett sånt bra humör när jag såg att det var ett sånt dint väder. Så jag måste absolut ta mig ut och njuta av den här dagen! Jag tycker att ni borde göra det med! Det är inte varje dag som man får njuta av ett sånt här väder liksom :p

Just nu längtar jag till att man går ut på morgonen och tar en promenad i solskenet och så när man kommer hem helt frusen så sätter man sig vid brasan med filtar och dricker varm oboy med grädde :D det är min favorit stund med vintern. Och jag var så glad över sommaren iår så jag glömde bort hur bra vintern kan vara :p

Så puss på er som sitter där hemma, gå nu ut och njut! Carpe Diem - Fånga dagen!

GOD NATT!

god natt, sov gott, dröm sött! :) Så sa alltid jag och pappa förut inna vi gick och lade oss. Minnen.

Hoppas att alla har haft en underbar fredag, och hoppas att ni har njutit av den, den finns trots allt bara 1 dag i veckan. Idag var det rekord igen :) 99 sidvisningar och 30 besökare, tjohoo :p

Imorgon ska jag försöka vara lite social av mig. Det är så tråkigt när man bara är hemma hela helgen för då går den också så himla fort :/ Och det vill vi inte...Det sköna är att jag inte har några prov nästa vecka! :) Så nu kan man satsa på läxorna och kanske få en liten guldstjärna i kanten :p

Nu ska jag gå och lägga mig efter alla timmar här framför datan...Det blir väl nån film jag får ta på, eftersom det är så tråkigt att lägga sig när alla redan ligger och sover. Så min plan är att kolla på film! :)

Ni kanske också har några kvällsrutiner. Själv så planerar jag morgondagens outfit på kvällarna och sminkar av mig och borstar tänderna, sedan tittar jag på sex and the city och 2 an a halv men, sedan somnar jag - om jag har tur. Jag längtar så till sex and the city filmen som sägs ska släppas snart. Älskar verkligen den serien, och jag menar vem gör inte de typ? Nästan alla personer jag känner såsom vuxna och barn älskar sex and the city - hahaha! Ganska sjukt egentligen.

Näe nu måste jag sova, och njuuuuta av min sovmorgon :D

image226image227 <---kolla kläderna!


Sov så sött nu :)

LISTA

nej nu bryr jag mig inte om ni blir sura eller inte eftersom att jag åter igen lägger in en lista :)

KLÄDSEL
Dagens klädsel?:
Blåa jeans, vit lång t-shirt, vita skor, pastellblå jacka/tröja och ett halsband
Favorit klädsel?: Leggins, tunn klänning, sjal, ballerinaskor, solglasögon och en latte i handen :) (latten var bara ett tillägg)
Vad har du på dig just nu?: Mitt gula mjukissätt :D

TV
Vilket vad det senaste programmet du såg?
Idol 2007
Vad är din favorit tv-serie?: Desperate Houswives lungt! Kan inte missa ett ända avsnitt...
Vilken tv-serie är sämst? Våra bästa år!!! USCH, alla ser ut som barbiedockor jue...

MUSIK
Vad var det senaste du lyssnade på?
Räknas tv:n? Annars nån låt på gympan typ...
Vad hör du för musik just nu?: Hör bara tv:n i bakgrunden annars lyssnar jag typ aldrig på musik hemma...:/
Vad väljer du, soul, rap, R&B, pop, schlager?: Soul tror jag...

FILMER
Senaste filmen du såg?:
James Bond :) Golddiggers typ...
Favorit film?: Nån musikal eller titanic (a)
Sämsta filmen?: Nån film där dom bara gick och pratade i öknen, fyyy...

VAD VÄLJER DU
Sommar eller vinter?:
Beror på men sommar är nog favoriten!
Höst eller vår: Vår :D
Vatten eller is?: is :) Älskar skridskor :p
Buss eller tunnelbana?: Buss är så mysigt...
Morgon eller kväll?: kväll!!!!! Hatar morgonen, finns inget possitivt med den, förutom att man vaknat, men så ska vi inte tänka...
Lampor eller stearinljus?: Stearinljus, för det ger rummet så mycket!
Tv-program eller film?: Film förmodligen.
Myskväll eller fest?: Beror på vilket humör man är på...
Modernt eller varmt? (inredning): Modernt, med lite varma detaljer...
Blogga eller läsa blogg?: Ojj, älskar att blogga och det är ju kul att läsa andras bloggar, så den frågan kan jag inte svara på.
Regn eller snö?: Spöregn och mycket snö, annars är det inte kul...:/
Skola eller jobb?: Prao! Men det kanske inte räknas som jobb, men skulle så vilja jobba med något kul i stället för att sitta i en skola varje dag med läxor och prov :/
Läxor eller prov?: läxor :)
Banan eller annanas?: annanas, men jag är lite alergisk mot annanas :( Så de e synd...
Äpple eller päron?: Hårt päron och stora röda färska äpplen
Mandarin eller apelsin?: Mandarin! Men apelsin är bra om man vill göra färskpressad apelson juice..
Jordgubbar eller smultron?: smultron! Älskar...


Hoppas testet var kul, folks!

Skriver imorgon :)

FREDAG :)

hej hej :)

Idag så var jag ju med Jacob efter skolan. Vi kollade på olika jackor till honom och valde att det antingen skulle bli en Henry Lloyd eller en Fred Perry jacka. Har bara bild på Henry Lloyd jackan  men den här färgen på bilden skulle han inte ha för han skulle ha en svart...

Snart kommer idol så det får ni som tittar på det inte missa :p

Skriv gärna en kommentar om ni har nått kul att säga för jag har det ganska tråkigt. Loggar kanske in på msn snart...

Skriver förmodligen imorgon :D

DATASALEN I SKOLAN

hej hej

Nu sitter hela min klass i datasalen och vi jobbar på våran praoresumé. Det går riktigt bra, all text bara flyter in i word-dokumentet, hehe näe nu ska jag inte överdriva men ändå...

Jo, varför jag gick hem var för att jag hade glömt mina jeans hemma. Vi hade nämligen gympa som första lektion idag, så då gick jag som vanligt till gympan i idrottskläder - mjukisbyxor :p När jag gick hem så mötte jag pappa i hallen: Men Olivia, vad gör du hemma? Så berättade jag hela historien om att våran lärare var sjuk så jag hade håltimma och då valde jag att åka hem. Det bra med att åka hem var att jag fick tacos till lunch - mums!

Sedan åkte jag tillbaka till skolan och kom då tillbaka när vi hade lunch. Efter lunchen hade vi sammhällskunskap och sedan svenska - vilket är ämnet som jag har nu. Sedan slutar jag, JIPPIE. Då ska jag gå på stan med Jacob och kolla efter nån vinterjacka till honom. Sen kanske man kan hitta nått till sig själv också :) men jag har glömt pengar hemma, men jag kanske får låna tills på Måndag. Haha vad jag föreställer mig hur det kan vara.

Nu sitter Chantal bredvid mig, och vi håller på att skriva vårat praoarbete. Nu får hon hjälp av Carina våran svenska lärare - hehe okej, intresseklubben antecknar ellerhur? :p

Chantal är här igen :)
- Hej allihopa! Jag mår jättebra, jag har en kanin som heter kotte :D hejdå! :P   

Jag sitter bredvid Eli och Jacob. Eli säger att han är bäst :)

Idag är det ju fredag och då brukar jag ju alltid kolla på idol, men de är inte lika kul längre när Christoffer inte är med, för han var typ den ända jag kollade på och sedan stängde jag av tv, liksom. Jag kanske kan vara med Linn idag... (bästa kompis).

Nu ska jag inte trötta ut er med ett jättelångt inlägg :p

Puss puss, skriver när jag kommit hem. Vilket kanske är vid 5 typ...

HEJ HEJ

tänkte bara säga hej till alla som är hemma från skolan just nu. Jag gick nämligen hem ett tag, kan berätta senare.




PUSS

GOD MORGON!

God Morgon alla sömtutor! Sovit gott? Jag har sovit gott :)

Idag så är det engelska föredrag för min del, wish me luck! Men den första lektionen är gymnastik - så de e jättebra! Det mindre bra är att engelskan är precis efter gympan och jag kan inte riktigt hela texten. Men jag kan halva :D hahaha

hoppas alla får en bra dag idag, se till att fixa håret och kläderna snyggt, för annars får man lätt en dålig dag, och det vill vi inte!

Puss puss :) Skriver ikväll, så kan jag berätta hur det gick med mitt engelska framträdande :p


LÄSBART, ENLIGT MIG

hej hej


Jag har precis haft ett samtal med en personen jag fruktar mest över allt. Shit. Snacka om blandade känslor. Det känns precis som i början. Om det är någon som verkligen känner sig deppig? (skriv till [email protected]) För ibland känns det som om man alltid kan säga, jag vet hur det känns. 15 år och har redan varit med om så mycket. Är det verkligen bra? Vad kommer härnest? Jag är så rädd för allt. Vill inte gå till skolan imorgon, om inte nån ringer och kanske peppar mig. Vet inte vad jag ska göra. Vill inte falla tillbaka till den hemskaste perioden i mitt 15 åriga liv. Förklaring? Jag förstår...jag behöver själv en förklaring av mitt liv, för jag förstår inte varför jag ska behöva känna såhär. Förstår inte varför jag som bara är 15 år ska behöva genomgå saker som jag inte är mogen för.

Jag känner mig som en överkörd person. Har svårt att resa mig upp och bara fortsätta. Vill bara sluta här och nu för bara 1 liten sekund så att jag kan andas. Känns som om att jag inte får luft. Så ledsen är jag.

Kul att läsa det här? Tror inte det. Hur kul kan det vara med bara 1 dag kvar av skolan, då som man nästan är på bäst humör, att råka hamna här och läsa det jag skriver just nu? Det måste vara skittrist, men vet ni vad? Just nu handlar det inte om min blogg. För en gång skull så handlar det om hur jag känner. Jag är inte glad och sprallig 24/7 - ibland faller man tillbaka och förstår att den här världen inte är perfekt. Det händer hemska saker hela tiden. Otydligt? Förlåt, men jag kan inte formulera det bättre. Det är bara att fråga frågor om du inte förstår. Och varför skriver hon du? För att hon vill att just DU ska känna att jag skriver till DIG eftersom att DU borde ta till DIG det här, och tänka efter. Har jag det så bra som jag verkligen vill att det ska vara...

Skriv till mig om du inte känner att ditt liv är perfekt. För det är omöjligt. Ens liv kan inte vara perfekt...Något hemskt måste ha hänt DIG. Förlåt, vill inte få er att tänka på massa hemska saker som hänt er, men tänk. Ibland måste man ha en dag där man faktiskt kan gråta ut på. En dag där man kan släppa taget om, "hej jag mår jättebra och mitt liv är perfekt" för det är det inte. Jag har inte haft en sån här dag på väldigt länge och det drabbar dom som inte väljer en dag att gråta ut på, för nu drabbar det här mitt skoljobb, för jag kan inte tänka klart när jag är sårad/ledsen.

Hoppas att det här var något läsvärt! TA HAND OM DIG SJÄLV FÖR 1 DAG, DET BEHÖVER DU!

DAGENS KÄNDIS

hej igen :)

Alldeles nyss så var jag o mamma och hälsade på våran granne albert, som var sjuk :( så vi gick hem igen, haha. det där lät jättedesperat...men sedan när vi skulle åka i hissen så träffade vi en av hennes grannar som har en liten hund. Som typ är 1-2 år, naaaw. Så hunden gnällde eftersom att han var så ivrig på att få gå ut. Men i alla fall :p Vi pratade lite med grannen och kom sedan fram till att vi skulle få låna hunden några dagar :D jättemys!

Till middag blev det rester...MUMS! (sajk)

Ok dagens kändis är...............................Jessica Alba!! :D Hon är så otroligt vacker! Hennes kropp är typ perfekt :p

Här kommer 2 bilder:

image223
Jessica Alba när hon gör en fotografering                  image224

Casual (vardag)                   Festfixad :)                        Casual (fest) 
                                                VACKRAST!!!



puss puss hejdå :)

TJA, TJA

Hej hej

Idag kommer jag lägga upp videon som jag lovade, så den kommer i slutet av inlägget.

Kan ju börja med att skriva att jag kom försent till matte provet idag och utan miniräknare...Inte bra asså. Wiveka blev lite sur tror jag. Provet gick pissdåligt. Jag var riktigt nervös för mina föräldrar började fråga en massa frågor i bilen påväg till skolan :/ Men jag blir glad bara jag får ett G så man får ju hoppas på det :S

Och nu till dagen i helhet:

Idag så var jag i skolan som vanligt. Det hände faktiskt inget roligt alls i skolan, förutom typ innan och under slöjden, haha. Det hände lite pinsamheter...Aja...Efter skolan så gick i alla fall *nästan* hela klassen till gymnasiemässan i Älvsjö. Det blev pendeltåg för första gången, haha. Ja, det var första gången jag åkte pendeltåg, varför vet jag inte, men det har väl helt enkelt inte hänt att jag har behövt åka pendeltåg...Så när vi kommer fram så är det fullt i hela salen och en massa stånd står på rad. Det blev ett litet pust men vi började i alla fall att gå runt och kolla in alla gymnasier som var utställda och så. Tur att jag inte gick med mamma och pappa för det hade blivit lite pinsamt, eftersom man träffade jättemånga personer man *kände*. Jag intresserar mig för fryshuset och alla tyckte typ att det verkade vara ett bra gymnasie för mig eftersom jag gillar dans. Men det är så pinsamt att börja i en skola där man inte känner någon. I fryshuset så känner jag iförsig min kusin men ändå...

Lite senare idag så ska jag visa dagens kändis. Det blir en tjej som jag alltid har beundrat...

Ok nu kommer videon som jag lovade...

Det är jag som säger: "hej hej" Usch jag ser hemsk ut på videon, bara så att alla vet, hihi :p

Tänkte visa en dagens outfit när jag ändå är pågång. Bilderna är tagna med min dåliga mobilkamera på bara 2 megapixels...:/    är så ledsen att min digitalkamera är sönder. Älskade den! Den var liksom så snyggt designad + den var riktigt bra för att ha så lite megapixels som den hade...:(



1. Rosa skjorta - pappas, brunt bälte - mammas, jeans - dr denim.
2. Bara en bättre bild på det jag hade på mig.
3. Örhängen - nån affär på Åhlens City.
4. Den här bilden visar bara min frisyr vilket var en hög knut.

Ikväll måste jag plugga på mitt engelska föredrag om Whitney Houston. Man ska kunna den utantill + man ska liksom prata på engelska - usch, är lite nervös.
Men ni får lycka mig till även fast ni inte skriver det i kommentarerna :)

LISTA

Som ni ser så har jag skapat en ny kategori, som heter LISTOR, där lägger jag in alla listor som jag lägger ut på bloggen, så är det lättare att hitta. Jag har laggt in några listor där, men jag orkar inte lägga in alla, men ni får försöka nöja er med de nya, annars får ni leta efter andra listor :p

Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: I denna sekund är jag väl mest stressad och utmattad efter alla läxor :/
Favoritgodis: Dumle är otroligt gott, men annars gillar jag surt och sött godis :) men inte gele :S
Är det nåt du absolut inte äter: Skinka, blodpudding, räkor och andra läskiga saker som finns på havets botten. (och ja jag vet att blodpudding och skinka inte kommer från havets botten, men jag menade räkor när jag skrev det :p)
Kläder just nu: Blå/grön klänning, trosor, bh, svart kofta, halsband, naglack, smink :p
Musik just nu: ingenting alls faktiskt
Vad sa du senast: ojj, men varför sa du inte till tidigare pappa? :p
Favorit-hangout: Inget speciellt hangout, men jag gillar att vara på ställen tillsammans med personer jag tycker om!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Under renessansen och barocken :D
Fisk eller badkruka: Fisk :D:D:D Älskar att bada. Visst ibland tar det ju ett tag innan man går i om vattnet är svinkallt men annars är det jag som alltid springer i vattnet först av alla typ...
Saft eller alkohol: Ojj, saft är ju gott på en härlig sommardag och alkohol är ju också trevligt ibland :D
Hur många kuddar sover du med: Har börjat med 5 nu :p
Favoritväder: ååå sooligt så att man kan sola och bada :D
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: en mobil som går att ringa ifrån även från en öde ö, en dator med samma funktioner, tv med samma funktioner, 1 kompis och en pojkvän (om jag har nån, annars nån på g kanske :))
Spelar du nåt instrument: piano
Morgon- eller nattmänniska: både och. Men natten är nog lite mer min grej :p
Sparare eller slösare: hahhahahahha slööösareee.....
Vem är viktigast för dig: mina vänner, familjen, att få bra betyg, hitta nått gymnasium man trivs med och john! :)
Bästa film:  Titanic, men jag har många fler jag gillar...
Tror på liv på andra planeter: Om det finns syre på planeter då finns det också liv, kanske växter och så och då finns det kanske människor också :)
Kommer du ihåg din första kärlek: absolut!
Älskar du henne/honom fortfarande: Nope...
Har du några homosexuella vänner:  Vänner och vänner, jag känner en tjej som är det.
Tror du på mirakel: AA lungt, det har hänt 1 gång och jag kommer aldrig glömma de ögonblicket.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Man hoppas ju att det är så, men man märker ju hur svårt det är att vara fast vid någon, och när man väl gör något så är det så sjukt jobbigt att man inte ens fattar hur man kunde vara så dum från första början...
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Oj, ingen aning.
Har du en besatthet? Ibland blir jag besatt av vissa saker, som att kolla bloggen var 10 minut typ :S

Yo, yo, yo :)

hey hey :D

har dagen varit bra? Själv har det varit stressad...först med kemiprov som var pissvårt! Och sedan med att plugga matte och så....Vi hade faktiskt en riktigt gullig vikarie i bilden idag, men vi har haft honom förut i kemi. Det roliga var att när vi hade honom på kemin så hade han mittbena och håret bara hängandes men sedan idag, hahaha så hade han typ mörkare hår och han hade fixat sne-bena m.m. :p Det var så kul! Värsta make-overn liksom...

I slutet på dan, så hade våran snälla mattelärare Wivika sagt att hon kunde ta 1 timme från sin lediga tid och hjälpa oss med matten. Awwww :) Så vi kom, alltså Nathalie, jag, Chantal, Hannah och Alex...Kan lägga in en vidio från matten idag som Alex spelade in, tror Wivika kom med där på slutet. Och då får ni se mig, på nått hörn också :p

Precis när jag slutat så bestämde jag mig för att ringa John. Efter ett litet pep-talk på lunchen så blev de så! Så vi pratade hela vägen hem till mig, ända tills jag kom egenom min dörr :) Det var mysigt, att få prata med honom. Han sa att han skulle läsa vad jag skrivit på bloggen och lite andra saker jag skrivit till honom. Han e så söt, när han pratar om saker han har gjort och så. Grejen är att jag verkligen kan vara mig själv med honom och det är bra.

Just nu så gör vi (jag, ma o pa) middag. Det blir potatismos och korv. Jag har faktiskt skalat alla potatisarna, vilket faktiskt är jobbigt, enligt mig.

ååå mina händer luktar brun-utan-sol äckligt!

Okej, nog om mig :p Lägger in vidion sen :)

Puss alla ni söta som läser min blogg :D Det gör mig glad ska ni veta...

TILLÄGNAR DETTA INLÄGG TILL DIG <3

hej hej

Nu känner jag att jag behöver skriva lite...Inte om vanliga saker som jag brukar skriva om utan mer om han jag inte vill nämna namnet på för att om han läser det här, då kommer han fatta.

Kära vän!

Vi träffades för första gången i vasa parken. Då måste jag antingen gått i 7-an eller 8-an. Den dagen glömmer jag aldrig. Vi tjejer pratade med dig och alla föll direkt. Åå vad han är söt m.m. sa vi till varandra. Jag kände att du var något att intressera mig för. Så vi pratade om allt och inget.

Det kändes som om vi redan kände varandra för jag kunde dela med mig mycket till dig och du till mig. Om man tror på tidigare liv så måste vi ha varit riktigt bra vänner, kanske ihop, kanske förlovade, kanske gifta - för det är så jag känner nu. Du är en sån person som jag kan tänka mig något mer med. Kan tänka mig en framtid med dig, hur löjligt det än låter...

Senare under kvällen så ringde du mig och ville att jag skulle komma ut igen eftersom att jag hade gått hem till en kompis, men vi kom inte ut. Jag fick din msn och det var där allting började. Vi paratde flera gånger, träffades eftersom du gick i min skola och så...Efter ett tag så blev vi så mycket mer än vänner. Vi var nästan ihop. Men vi hade inte pussats än så det var det som stod emellan vänner och ihop. Kommer ihåg att vi pratade i 2 timmar innan vi gick och lade oss. Jag kunde skratta med dig. Men det hände något. Du och jag föll samman. Från att ha varit nästan ihop, så blev vi direkt  "hej du är mitt "ex" ".

För bara någon månad sedan så pratade vi. Länge. Om allt och inget. Och historien utspelade sig igen. Vi har träffats några gånger på senare tider m.m.

Idag känner jag någonting för dig igen. Eller jag har aldrig slutat känna känslan jag pratade om ibörjan, den där "den här personer intresserar jag mig för" Och du ska veta att jag älskar dig som kompis! Är så glad att jag någonsin fick träffa dig. Är glad att du finns i mitt liv. För ett liv utan dig, går inte. Du fick mig att bli den jag är idag. En fin person. För du är en person som har så mycket men inte visar det. Och jag är glad att jag fick lära känna dig äkta jag.


ÄLSKAR DIG KOMPIS!


nu vet du det...

TISDAG - DESPERATE HOUSEWIVES

hej hej

Och så var det tisdag...

Idag har jag varit i skolan som vanligt och bara hängt med på alla lektioner. Jag har inget kul att berätta tyvärr..Men imorgon har vi kemi-prov, tordag - matte-prov och på fredag engelska-föredrag....

Sista lektionen idag var gymnastik. Det var Chantal och Micaela som hade lektionen så vi gjorde en massa volter :) Både på tjock matta och på en annan tunnare eller rättare sakt den "tjocka" hade vi ställt på bänkar så den blev högre. Ja höfre var ordet jag letade efter vi gjorde alltså volter på en högre matta och en mindre. :p Och självklart så hoppade vi på studsmatta innan vi gjorde volterna.

När jag kom hem från skolan så gick jag ut och köpte sallad och gräddfil eftersom att vi ska äta tacos idag :D Så nu måste jag gå och äta. Ha en trevlig middag allihopa :)

Skriver mer sen :)

22 BESÖKARE OCH 65 SIDVISNINGAR

Hela mitt inlägg raderades och jag orkar verkligen inte skriva om :( Så jag kanske skriver mer ikväll annars Sov Gott!

DAGENS OUTFIT + EN FILM

hey hey

glömde att lägga in dagens outfit idag, för er nya så vill jag bara berätta att min digitalkamera har gått sönder så jag måste ta bilder med min mobil och bilderna på min mobil kan jag bara lägga in på mammas dator - mac. Så på sista tiden så har jag inte laddat upp så mycket bilder. + En ny digitalkamera kan jag bara drömma om.


         1                           2                       3                           4


1. På den här bilden har jag en vit t-shirt och en svart klänning

2. Den här bilden ska Chantal få lite credit för eftersom att det var hon som tog den! Tack Chån! På bilden är det jag och Artur :)

3. Dagens Outfit:
Blommig halsduk - Tara Jarmon, svart kofta - Wera, svart klänning - united colours of benetton, bruna leggins - Zara, svarta strumpbyxor - H&M, svarta skor - (skoaffär som inte heter något, haha) och andra assesoarer - mammas gamla.

4. En bild på mig i skolan där ni också kan se lite av dagens outfit fast på närmare håll dåra...på den bilden har jag också på mig mina skor :)

Och så sist - vidion
Enjoy...


På vidion ser ni Daniel och Philip i min klass som sjunger opera :)

skriver efter dansen, förmodligen!

LKD SNART

hej igen!...


för dom som inte vet så dansar jag på LKD, vilket står för Lasse Khülers Dansskola. Den är riktigt bra så om du är intresserad av dans så ska du verkligen försöka komma in. Jorå du hörde mig allt! Man måste stå på en lista tills man kan få komma in och göra en prov audision typ :/ Tror inte att jag gjorde det, men jag stog i alla fall på en lista i 1 år, innan jag kom in! Så den är verkligen eftertraktad den där dansskolan och den är ju bra och så, men att så många sökte in det visste jag inte...Deras hemsida är i alla fall http://lkd.se/  ----->gå in på sidan även fast du inte har intresse för dans. Det är ju kul att kolla på bilder och så. Ni kan också se min danslärare om ni går in på Lärare i vänster kolumnen. Sedan så kollar ni på alla bilderna tills ni ser en tjej i rött hår och med ett leende på läpparna :p, under bilden ska det stå Therese Fernström. Min förra körlärare på lasse khülers heter Titti Bernelind. Ni kan ju titta på henne också om ni vill :p

Just nu gör jag faktiskt inte så mycket, kollar runt på lite bloggar. Ni kanske vill veta vart jag får lite ideer och sånt ifrån och vilka bloggar som är mina favoriter...

1. http://stina-Lee.blogg.se/ (gillar hur hon skriver och hennes vidioupdates, de e kul)
2. http://kenzaas.blogg.se/   (hon har riktigt bra klädstil och jag tycker att hon lägger in bra saker på sin blogg och så)
3. http://lisaplace.blogg.se/  (detta är en blogg jag nyss hittat och jag gillar den redan! Så bra på mode!!!)
4. http://kimj.blogg.se/           (där finns det bra bloggtips, för alla nya bloggare, men även jag som haft blogg sen april behöver fortfarande hjälp ibland)
5. http://blondinbella.se/       (måste ta med hennes blogg även fast jag börjat ogilla den lite, tycker att den bara är ointressant)
6. http://esofia.blogg.se/       (detta är en av mina kära danskompisar :) kolla in bloggen, den e söt! :)

Så det får nog bli allt för just nu, men skriver när jag kommit hem från dansen, om inte tidigare...

hejdå!

MÅNDAG

hej alla glada :p  -  mammas favorit replik när hon skriver mail m.m.

Hur har eran dag varit? Bra, dålig? Min har i alla fall varit bra :)

Idag hade vi teori på hemkunskapen. När det är teori så går hela jorden under. Man sitter ju bara och pratar strunt, ok kanske inte strunt direkt men näe - det är inte mitt favorit ämne om man säger så. + så är lektionen från 9.35 - 10.35. zzz...

På svenskan skulle vi skriva om våran prao. Det ska nämligen bli ett arbete, och eftersom att jag älskar att skriva så var det jättekul! :) Vi har tidigare skrivit noveller på svenskan o så och det går som smort. Då skrev jag typ 8 A4 på några dagar bara. Man får ju hoppas på ett bättre betyg där med nu :/

Sedan hade vi spanska test :/ Inte kul asså. Men jag tror det kommer att gå bra för jag fick lite hjälp :p Men det här testet var liksom för att se hur bra man är på prateritum eller vad det nu heter och det gjorde tydligen en hel del för betyget.

Det är det väl ända interessanta som hänt i skolan idag...

Senare ikväll så ska jag gå och dansa och pappa o mamma ska på gymnasiemöte. ÅÅÅ kan verkligen inte bestämma mig för vad jag vill göra i livet :S

Lägger in bilder från idag senare...

Pus pus och tack för kommentarerna :p

LISTA

hej hej

OK, på riktigt det här är det sista jag skriver idag - kommer att skriva imorgon hur många besökare jag haft under dagen, eftersom det blev rekord, och besökarna fortsätter att rulla in :D

ETT TILL FJORTISTEST

Man måste ju kolla om man är fjortis eftersom alla säger det till en hela tiden :p

Självbild:
[ ] jag försöker vara normal
[X] jag är yngre än sexton och äldre än tretton
[ ] jag tror att jag är tjugo
[X] jag blir kallad för fjortis ibland
Summa: 2

Beteende:
[ ] jag lyssnar på musik som sjungs av remixade babyröster
[ ] jag bor på PA, gjorde. hihi
[ ] msn är så mycket bättre än att prata IRL, vad är IRL? Snälla säg för alla skriver det nuförtiden...
[ ] har strulat med någon jag inte känner
[X] jag läser veckorevyn, solo eller någon liknande tidning
[X] jag kramar istället för att säga hej
[X] jag kindpussar folk
[X] jag lever för mina vänner
( )läser aldrig frivilligt
[ ] jag vet inte vad växthuseffekten är
[X] jag vet inte vilken världsdel Kambodja ligger i
[ ] ett riktigt svårt val för mig är att välja mellan kläder på morgonen eller mellan två tvserier på kvällen
Summa: 5

Kläder och stil: jag har/bär
[ ] en I <3 NY tröja fast jag inte varit i New York
[X] foundation på läpparna, ibland men bara lite, jag har skitröda läppar annars
[ ] sveamössa
[ ] lånade kläder dagligen
[X] jag har en fjällräven/goes jacka
[X]har en New York keps
[X] stora solglasögon
[X] fakeväska
[ ] jag funderar på att skaffa palestinasjal eftersom det verkar vara så trendigt, ALDRIG!!!!!
Summa: 5

Summa totalt: 12

Ta summan av allt gånger tre, och se hur många procent du har.
7 gånger 3 = 36%

Jag är alltså 36% fjortis enligt detta test. You see, jag är alltså inte hälften så fjortis som folk säger :p

Puss puss!

GOD NATT, FOLKS!

tänkte bara säga god natt + ett nytt rekord haha 25 besökare, YEEAA! :D

hur har eran dag varit?

Och glöm nu inte att lägga er tidigt. Man vill ju inte komma till första skoldagen med påsar under ögonen :/ + man blir ju så hängig hela veckan när man får en dålig start...

puss!

WOHO

hej hej

idag var det besöks rekord :) 21 unika besökare :D keep up with the good work! :p

Men de e faktiskt synd att ingen av alla 21 besökare skriver kommenar :/ Men men de e ert val :p

Ha de bra! :D

HAHA

haha bättre upp jag skrev innan jag skulle gå och lägga mig. (jag och min dåliga humor :p)

I alla fall, jag glömde visa en bild på hur soppan ser ut. Detta foto har jag dock inte tagit.

image214

TADAA!!!

+ måste visa vidion, det är ju för skön! Kolla gubben i slutet! Han är såå sööt!


PUSS!

GOD EFTERMIDDAG! :)

hey igen!

hoppas alla haft en bra dag!

Jag har bara pluggat och slappat. Vilket har varit riktigt skönt. Jag träffade inte Hannah idag men vi pratade på telefon (som jag sa tidigare) och pratade lite om idrotten. Det är så svårt att bestämma vad man ska göra eftersom att vi fick reda på att vi behövde planera yttligare 1 timma :/ + att vi då behövde göra lektionen för killarna med. Så det betyder att vi måste planera ett riktigt tufft schema. Killarna tror ju alltid att dem är starkare än tjejerna, men vi ska allt visa dom! HAHAHA!

Just nu sitter jag och övervakar spisen. Jag och pappa håller på att göra middag. Det ska bli hönssoppa med kneidlach (mjölbollar). Det låter äckligt med mjölbollar men tro mig, det är riktigt gott! Så jag håller på att göra soppan med lite pasta i och pappa gör kneidlach. Vad ska ni äta ikväll? (hoppas att någon svarar :( ....)

När klockan är 19.35 så ska jag gå och dansa. Jag kommer vara så stel. För det första: Jag har otroligt mycket träningsvärk från gympan i fredags och för det andra: det har liksom gått typ 3 veckor sen jag dansade senast :/
Det positiva med allt är att jag äntligen får komma i form :) Har ätit så mycket sött nu så jag vågar inte ens väga mig. Sanningen är att jag inte har vågat vägit mig sedan Israel. Man gick ju typ upp 3 kilon då liksom. Lovar att jag väger typ 65 kilo.

Kan kolla hur mycket jag väger nu, även fast jag ätit under dagen + har kläder på mig. Jag vägde 59 kilon, JIPPIE! Och man ska ju typ dra av 1 kilo eftersom man har ätit + alla kläder. Så det blir ju 58 kilon och det är grymt bra eftersom jag inte har någon fettmassa i kroppen. Alltså BMI då. Jag kollade min BMI och den säger att jag är underviktig...Så det som väger är typ muskler...Jag får ju så mycket muskler av dansen, efter alla armhävningar, sit-ups + piruetter liksom.

Kollade soppan medans jag gick och vägde mig och den bubblar på. Så nu ska pappa lägga i kneidlach :)

Ni vet låten headlines av Spice Girls...Den har fastnat i min hjärna sen igår :p Riktigt irriterande. Men snart ska jag ju höra en massa låtar på dansen så då försvinner den nog...

Ska bara säga 1 till grej innan jag går och fixar med middan. Att jag har äntligen fattat hur man lägger in låtar från datan till mobilen, tjohoo. Så nu har jag en massa roliga låtar på mobilen, bla. Headlines och Cocos, kaffe, knäckebrö :p Så nu blir det jag som får fixa låtarna till allas mobiler i klassen. Om det är någon som undrar så är det så att jag har en mac data här hemma och den har bluetooth i sig så då är det jättelätt för mig att överföra bilder, låtar m.m.

Puss allihopa :D Skriver kanske innan jag går och lägger mig, men annars skriver jag imorgon efter skolan :)


GOD MORGON

hej hej

hoppas att alla sov gott inatt också :) Själv vaknade jag av att mamma väckte mig och sa: Olivia, vi måste gratta pappa. Det är ju fars-dag. Så vi gick upp. Gjorde några mackor, tände lite ljus och sjöng nån påhittat låt :p det kändes ju lite konstigt att sjunga ha den ärar liksom, så vi ba: Wohoo, fars-dag, jippie lalala haha :p det var ganska kul. Så glöm inte att gratta era pappor idag, folks!

Idag måste jag plugga, eftersom jag inte gjorde det igår och i förrigår :/ hihi. Har kemi prov nästa vecka och spanska test nu på måndag, och jag måste få typ VG på det testet annars är jag körd :p

Idag ska jag och Hannah (kanske) planera våran idrottslektion, fast jag vet ju inte säkert, måste ringa henne snart.

Skriver mer sen, det har ju inte hänt så mycket under natten liksom :p

Hejdå!

LITE FRÅN IGÅR + EN LISTA :)

hej hej

Tänkte bara prata lite om idol igår. Som jag har sagt förut i mina inlägg så var min idol Christoffer Hiding, men vad jag inte har sagt var att jag alltid satt närmast teven och avgudade honom typ. Innan röstningen skedde så föreslog jag att vi kanske skulle kunna åka och gå på en idol inspelning, eftersom jag så gärna vill se Christoffer på riktigt. Vill liksom gå backstage och kolla när han kommer ut så att jag kunde få prata med honom m.m. Men nej! Han åkte ut! Ojj, va sur jag var. Hur kunde han åka ut? Mattias och Andreas är ju dom som ska åka ut! Mattias låter som en liten backstreetboys wannabe och Andreas är bara ååå dåålig....asså visst dom sjunger ju bra och så, men dom kan ju inte alls mäta sig med Christoffer, och man märkte ju vilken sorg det blev i studion efter.

Brukar alltid kolla på eftersnacket på datan och både Daniel och Swartling sa att det var en otrolig miss att folket röstade ut Christoffer. På en vidio så grät Daniel när han pratade om hur ledsen han var över att Christoffer åkte ut. Alla andra idolerna instämde.

En annan grej är ju att juryn sa ju att Christoffer var sjuk när juryn skulle berätta hur han hade varit på scen. Men när jag kollade på eftersnacket så såg jag ju att Christoffers pappa Knut berättade att han var så dålig att han behövde ta cortison innan han gick upp på scen. Cortison är liksom en tablett man äter om man inte kan ta penecelin. Min pappa tar liksom cortison mot hans allergier. Sjukt! Så jag har liksom medlidande för Christoffer. Tänk va jobbigt att röstas ut bara för att man är sjuk och då inte kan ta ut sig lika mycket som vanligt.

OK, slutsnackat om Christoffer :/ Nu kommer en lista, som vanligt :p

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Ingenting alls! Blev bara irriterad och sur...
Vad gjorde du kl 8 i morse?
sov :)
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?.
satt framför datan, liksom nu.
Det sista du sa högt?
Hej mami :)
Vad har du druckit idag?
vatten och te
Vad var det senaste du åt?
pasta
Vad var det senaste du köpte?
bulle
Vad är det för färg på din ytterdörr?
brun
Vad är det för väder hos dig just nu?
mörkt. de e kväll liksom
Godaste glass-smaken?
cookie dough smaken :p
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
mm, det har ju hänt en själv några gånger :p
Sover du tungt?
haha på Glämsta vaknade jag inte av brandlarmet och det hann gå 2 gånger innan någon väkte mig. Fast jag vaknar lätt på morgonen :/
Drömmer du mycket?
man drömmer ju kring typ 1000 drömmar på en natt så ja :p
Mardrömmar?
länge sedan...
Vilket ämne är roligast i skolan?
får nog säga idrott eller musik
Trivs du med ditt jobb?
har ingen jobb
Favoritklädsel?
klänning, leggins och ballerina skor :D
Favoritlåt just nu?
Miscommunation - Timbaland feat Keri Hilson
Vad ser du om du tittar åt höger?

en dörr
Vad gör dig glad just nu?
typ inge :( har det ganska jobbigt för tillfället...
Vad ska du göra härnäst?
gå på toa!!!!
Höger- eller vänsterhänt:
höger, om jag skriver med höger så ser det ut som om en tre-åring skulle ha skrivit...
Humör just nu:
trött, kissnödig som fan och lite halv deppig...
Favoritgodis:
naturgodis :D
Kläder just nu:
t-shirt och uppvikta mjukisar :)
Musik just nu:
här hemma är det så tyst att man kan höra mamma från andra sidan lägenheten...
Sommarplaner:
kanske resa :D
Hur många kuddar sover du med:
4...
Spelar du nåt instrument:
kan ju plinka på pianot alltså inte bara typ broder jakob och sånt utan riktiga låtar :p
Morgon- eller nattmänniska:
typ båda tror jag :S
Vilka är viktigast för dig:
familjen och vännerna!
Bio eller promenad:
beror vilket humör jag är på. Just nu skulle en promenad sitta fint även fast jag är trött...
Är du kittlig:
oohhh jaaa...det vet Debbie! :p
Snarkar du:
ja, vadå ibland liksom. Men de e inte så att jag filmar mig själv under natten så jag vet inte...
Stjärntecken:
tvilling
Äckligaste insekten:
typ löss euww
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
trolla, lungt! Då kan man ju fixa vad man än ville
Vad vill du jobba som?
dansare :)
Stökigt eller välstädat?
jag bor ju ganska stökigt men helst välstädat antar jag
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
ja
Gillar du att sjunga?
ja mycket! Gick på kör förut..om jag inte skulle ha sån scen-skräck så skulle jag lägga upp en vidio på när jag sjunger :p
Anser du att du är stark?
ja typ. Jag kan ju göra många armhävningar på raden liksom (på fötterna självklart)
Vad gör du om du får hicka?
dricker vatten och sväljer med ögonen tittandes upp i taket. Det funkar faktiskt då, att få bort hickan dåra...
Vad längtar du mest efter just nu?
sommaren!


HEY

hej hej

Till frukost åt jag macka med tonfiskröra och tomatskivor i och till lunch pasta med oxfilé, gräddsås och grönsaker :D det var riktigt gott. Skriv gärna vad ni har ätit idag :) Det är inte så många som skriver längre och de e synd eftersom det är ju ändå många som besöker min blogg :/ Så skriv om du läser det här nu :)

Det har inte hänt så mycket idag så jag kan tyvärr inte skriva så mycket heller, men jag kan visa lite saker jag vill ha :) 

om du klickar på bilden så blir den större :)

                                                                          

Randig tunika/klänning          grå klänning med fickor            little miss chatterbox t-shirt

De tre tyckte ja var riktigt fina. Den randiga tunikan kan man ju ha med typ vita jeans som på bilden, nån snygg brun väska och några bruna stövlar. Den gråa klänningen kan man ha svarta leggins under med några snygga silvriga armband och några fina silvriga örhängen typ runda eller så och sedan kan man ha några fina ballerinaskor till - men den här looken passar ju mest på våren/sommaren. Sist men inte minst kan man ju matcha den fina t-shirten med allt möjligt men jag skulle nog ha några snygga mörkblåa jeans, lite armband, axelrämsväska, kort jacka och stövlar till eller varför inte tygskor? :)

Nu ska jag gå och fortsätta göra ingenting :p Ibland är det ju skönt att bara ta de lungt.

Skriver mer sen!

GOD MORNING PEOPLE!

hej hej :)

hoppas att alla har sovit gott, annars kan ni ju skriva varför ni inte har sovit gott genom att ni klickar på kommentarer i slutet av det här inlägget.

Igår somnade jag riktigt fort. Vilket var riktigt skönt eftersom att jag ligger uppe och tittar på tv tills jag somnar alla andra nätter.

Jag har upptäckt ett nytt "mode". Jag gick nämligen in på en tjejs blogg där hon hade lagt in dagens outfit. Den var riktigt snygg så jag kollade nogrannare än vad man brukar göra när man bara skrollar ner...Hon hade en ljusgrå/vit randig t-shirt, uppvikta ljusa jeans och typ assesoarer till. I alla fall hon hade vikt hennes jeans jätte fint. Alltså bara lite grann. Så jag prövade att göra det med mina mjukisbyxor och det blev liksom finare. Man brukar ju annars se risig ut när man har mjukisbyxor och en t-shirt typ (till gympan) men om man viker upp mjukisarna så blir det finare :)

Nu ska jag gå och kolla in lite andra bloggar och sen får jag väl ta och göra lite frukost, och typ ringa Hannah för vi MÅSTE träna på våran gympa lektion :p

Puss Puss!

LISTA

hey hey igen...

här kommer en liten lista om årstider. Det var ju så länge sen jag gjorde en lista :P

Årstid?

Årstid?

Vinter:

Jag fryser ofta (x) till och med min räv :(
Jag gillar rött ( ) nja, inte så värst mycket.
Jag har ofta tjocktröjor (x) jaa :) Collage tröjor :D
Jag tycker om att använda raggsockor (x) mm..mys mys
Snö är kul (x) hihi, aa
Det är mysigt att dricka te när man kommer in från kylan (x) helst varm oboy med grädde, fast te e osså gött :D
Jag tycker det är kul att åka skridskor (x) haha aa, kalla mig nörd men de e jättekul :D
Julen är en viktig högtid för mig ( ) Nja, Chanukka är så mycket bättre :) Fast jag gillar julstämningen :p
Jag älskar pepparkakor och lussebullar (x) Lussebulle for life :D
Jag använder ofta vantar, även om det inte är så kallt ( ) Nej, fasst vadå jag använder ju vantar då och då
Filtar, ljus och duntäcken används flitigt året om ( ) Nej, inte mer än vanligt :p
Jag älskar julmaten ( ) Usch :( Hatar julbord, skinka, prinskorv och allt annat, nej tack! Fast risgrynsgröt är ju gott :)
Kalle anka och hans vänner kollar jag på varje år (x) Tradition vafan! :p
Jag tror på tomten ( ) Haha
Resultat: 8

Vår:
Jag tycker det är mysigt med fågelkvitter (x) mm väldigt :D för det betyder liksom att sommaren snart är här :)
Det är mysigt när blåsippor och vitsippor kommer fram ( ) Inte mysigare än andra blommor.,..
jag tycker om att plocka svamp ( ) haha, näe ja e inte skogsmulle
jag börjar längta till sommaren (x) mm :)
jag tycker om att få börja använda mindre kläder (x) JAAAA
jag gillar påsken (x) måla ägg och ser påskkärringar är kul :)
Gult är en fin färg (x) Under påsken
Jag tror att påskharen finns ( ) neje
Det är kul att påskpyssla (x) fortfarande ja :p
Jag tycker det är trevligt att ta en långpromenad i det fina vädret (x) mm fast hellre sommar promenader
Jag känner mig inte lika deprimerad från vinterns mörker (x) nej verkligen inte, de e nu man börjar bli deprimerad
Jag klär mig ofta i för lite, och blir lätt sjuk ( ) Sjuk blir ju typ alla under vintern, hej kräksjuka liksom :/
Jag tycker kycklingar är söta (x) jaa lille lille kyckling
Blått, gult, orange och grönt är färger som jag tycker om att klä mig i ( ) i olika nyanster ja, men jag har oftast svart, vitt, grått, brunt haha tråkmåns som jag är
Resultat: 8

Sommar:
Jag gillar sol (x) Ooo, jaaa
Jag blir lätt brun (x) Yes sir, jag vet jag blev bränd i sommras men jag blir faktiskt lätt brun...
Jag tycker om att bada (x) varje sommar :D
Jag älskar glass (x) haha till och med under vintern
Det är mysigt att ligga på stranden (x) åå, saknar sommaren i Israel
Jag gillar grillat ( ) nja...
Jag tycker om jordgubbar (x) mums! Fast smultron är favorit bäret.
Jag gillar att klä mig tunt (x) tunt och tunt, jag gillar att gå utan jacka och strumpbyxor eller leggins liksom
Klänning, kjol och linnen använder jag ofta (x) mm alltid :D
Saft med is är gott (x) ååå, vad jag längtar till nästa sommar nu!!!!
Jag har legat i solen mer än 1 timme (x) ligger typ alltid i solen mer änj en timme
Jag har solkräm hemma (x) nääee, hah jo efter Israel 25 burkar :p
Grönt är skönt ( ) neje
Jag gillar att vara ute sent på kvällarna (x) men ja, hallå det gör väl alla. eller?
Resultat: 12

Höst:
Jag använder ofta gummistövlar ( ) näe, fast de e sött
Jag tycker det är mysigt när löven faller från träden (x) mm :) gå o sparka i löven är mys
Alla olika färger på löven gör mig sprudlande glad (x) glad och glad de e fint liksom
Det är roligt att hoppa i vattenpölar (x) med gummistövlar ja :)
Jag klär mig ofta i brunt (x) mm det händer väl
Jag gillar stickat (x) mössor, halsdukar och vantar...
Det är kul att kratta löv ( ) haha om man får pengar...
Jag har oftast lamporna tända (x) det har vi alltid i familjen portnoff-klatzkow
Jag tycker om att man får klä sig i mer kläder (x) aa med halsduk, mössa och vante
Det är mysigt när det börjar bli mörkare om kvällarna ( ) näe, det är deprimerande
Regn och plask är kul ( ) om man ändå tyckte de liksom
Om jag fick välja mellan att sola eller sitta inne och kolla på film, så väljer jag att kolla på film ( ) ojj, är det någon som väljer film framför sol? asså man solar ju ändå inte under hösten, så det blir nog film ändå
Jag tycker om att ta äpplen från trädet och göra äppelpaj ( ) brukar oftast köpa äpplen om jag gör paj
Det är mysigt med brasor (x) åå ja :D
Resultat: 8

slutresultat:
Vinter - 8
Vår - 8
Sommar - 12 heja sommar heja :)
Höst - 8

hoppas det var kul med listan, det tyckte i alla fall jag :D


HOW TO SAVE A LIFE?

hej hej

Idag var jag på begravning dåra...

Vet inte riktigt vad jag ska berätta om den...förutom att det var sorgligt. Jag grät faktiskt av lite konstiga anledningar idag. Grejen var den att jag fick se en av mina farmors bröder som jag aldrig träffat idag och han var så lik min farmor. Det som är lite känsligt med min farmor är att jag faktiskt såg henne dö, så det är lite jobbigt för mig att tänka på henne liksom. I alla fall, när jag pratade med hennes bror som då heter Kjell (orkar inte säga min farmors bror hela tiden :p) då såg jag hur lika dom var varandra. Jag stod en lång stund och stirrade på honom. Han är typ över 90 år gammal då.  När jag skulle ta i hans hand när jag hälsade så var den som farmors, gammal, hehe, ni vet sådär skrynklig. När pappa ställde sig bredvid honom så frågade han om Kjell var lik farmor och då började jag gråta, hehe. Jaa svarade jag, jag ser mycket av henne i dig. :( Det var ett sorgligt ögonblick.

En annan grej jag grät över var att jag pratade med Sonja - 101 år gammal, vilket är helt otroligt sjukt. Hon och pappa satt nämligen och pratade så jag gick dit och satte mig för att vara med i konversationen och dom pratade om farmor. Om hur hon hadde bott hos Sonja och klagat över hennes kamin. Farmor var tydligen väldigt känslig så hon hade stått och gråtit över den här kaminen. Senare hade farfar kommit hem och sett att farmor var ledsen då hade han ba: Vi flyttar ut direkt!

Ni kanske inte förstår vitsen med de hela men det var ändå väldigt skönt för mig att höra hur famor o farfar var som unga :)


Nästa begravning kommer säkert vara snarast eftersom att hela min släckt håller på att dö nu, tror jag sa de i förra inlägget men ändå...

Hoppas alla hade en bra dag! Skriv gärna om vad ni har gjort idag :D

MÅSTE BARA VISA NÅGRA VIDIOS TILL HAHA

kolla in dessa 2 kineser som jag parodier på olika låtar, haha! Jag dör :p




I SAY BRR, IT'S COLD OUT THERE, IT MUST BE SOME WINTER IN THE ATMOSPHERE.

Hey hey.

Där fick ni en liten sång i början :p...Nu börjar det faktiskt bli kallt på riktigt. Fast tänk när det blir minusgrader liksom :/ Det var typ -3 grader förra vintern vi hade, undra vad det blir nu...

Idag efter skolan så var jag med Fanny (banyboo i kommentarerna). Vi gick till gallerian eftersom vi skulle äta American Cookies. När vi kommer in så hör vi hög musik, så man undrar ju vad det är. När vi kommer in i mitten av gallerian så ser vi att det är en modevisning som pågår. GALLERIANS FASHONSHOW kallar dom det. Modevisningen var eftersom att gallerian fyller 5 år. Kan ni fatta 5 år? Har den verkligen funnits så länge...Kommer typ ihåg när den bygdes haha. Aja. Vi ställde oss nära scenen och ojj vad det var snygga killmodeller! Man stod typ och smälte, hehe nää men dom var i alla fall riktigt snygga, tjejerna såg också riktigt bra ut. Varför måste dom vara så långa, smala och snygga? Man känner sig ju jätteful när man är nära, haha. När vi står där vi scenen ett tag så ser jag nån slags fågel flyga omkring. Vad är det för något? hörde man alla (där inne) säga. Jag kollar lite närmre och jag ropar ut högt: Det är en fladdermus! Yes Indeed, en fladdermus jag sa en fladdermus det var. Usch säger jag bara, och hur kom den in i gallerian? Det brukar ju inte vara så vanligt att fladdermöss flyger omkring i luften liksom...

Jag och Fanny valde banan nogat smak på våra muffins. Goda som f*n! :p

Nu ska jag väl plugga lite NO eller typ spanska och sedan ska jag sova haha, är helt slut! :p

Puss allihopa :D

Spice Girls nya låt Headlines (frendship never ends)


ENJOY :p

Det är nu allt händer.

hej hej

Jag känner att jag måste får prata ut mig lite.

Jag har fortfarande inte kommit över Tom eller Simon. Märkte det idag i skolan. Tom kan jag inte ens komma nära längre. (förlåt för er nya läsare men kolla längre bak i mina inlägg om ni inte förstår) När jag tittar på honom så tittar jag ganska snabbt om vänder sedan bort huvudet, men i dom korta sekunderna så hinner jag känna mycket. När jag ser honom så blir jag stel i hela kroppen. Kan inte röra mig. Kan inte slita min blick ifrån honom, få se vad han gör, undra hur det skulle varit om vi hade varit kompisar nu.

Samma gäller Simon fast i en betydligt mindre grad. Vi pratade faktiskt idag. Alltså inte på riktigt då, men på datan. Det kändes bra att kunna prata lite mer spontanare än innan.

En annan sak är att 2 nära personer i min familjekrets har dött nyligen. Först en man som funnits vid min sida hela mitt liv fast jag har inte pratat så mycket med honom. Men han har ändå funnits där, och nu är han borta, han finns inte längre. Samma gäller en granne till oss som var en familjeväns mamma. Henne träffade man på nästan varje dag och man kunde hälsa på henne och så. Men nu ser jag henne inte längre, för hon är död...Jag ska gå på en begravning för min Birger. Det var mannen som dog. Begravningen skrer i övermorgon. Då är det nog sista gången som jag får se min släckt. Alla kommer nämligen dö snart. Det jobbigste är att en av kvinnorna som ska dö satt jag bredvid på en lunch med familjen. Hon tog tag i min hand och log mot mig. Hon sa: Olivia, jag vill inte dö. Jag är rädd för döden. Jag har levt i 101 år nu och jag vill inte dö.

Tänk att sitta mittemot en människa som levt i 101 år. Man förväntar sig att hära att den människan vill dö men när den faktiskt är rädd för döden, så blir det en helt annan sak. Min uppsyn till de äldre blev annorlunda. Jag kände medlidande för henne. Tänk att man är 101 år, sliten, full av minnen, skratt...och man vet att man ska dö, men man vill inte. Jag kan själv inte föreställa mig det...

Nu har jag fått prata ut lite grann i alla fall. Men jag har fortfarande inte fått ur sorgen ur kroppen. Vissa kanske inte vet det här, men en männsika kan må dåligt av att man har för mycket sorg i kroppen. Sorgen kan liksom samlas och påverka organ. Så det är faktiskt viktigt att gråta. (jag vet jag låter som en total loser) Men vi blev skapta på ett vissts sätt, och vi kan ju inte bara gråta bara för att de e kul, utan de är de sättet som vi får ut sorg ur vår kropp.

Jag har nämligen inte gråtit över de döda. Så jag känner hur jag liksom bara måste få ut sorgen ur kroppen. Men jag får väl vänta tills fredag. Då kommer jag lungt gråta....

Förlåt för att jag bara skriver en massa sorg jag har och bla, bla, bla...men jag behövde bara skriva om det kände jag.

Ha de bra! puss

image205R.I.P Birger och Liz... Ni är saknade ...

LÖRDAGSGODIS PÅ EN ONSDAG

hej hej

För några timmar sedan så sa mamma att hon var riktigt sugen på godis. Så hon och jag gjorde ett undantag och köpte lite lördagsgodis. Men eftersom det är onsdag så får vi göra om namnet till onsdagsgodis. Lördagsgodis äter man ju bara eftersom man har en bra anledning att berätta varför man äter godis. Medans onsdagsgodis är till för att man ska kunna slappa lite, på en vardag. :)

Så vi gick i alla fall, med samma färg på jackorna, till ICA nära och köpte vårat onsdagsgodis. Jag kände mig som barn igen eftersom att alla fick egna påsar, varför vet jag inte :p.

Till Middag åt vi potatis och sallad - that's it. Smalmat enligt mig, men de behövs efter allt godis jag äter.

Well, well...

Ikväll blir det lite Grey's Anatomy - snarare om 10 minuter :)

Men alla får ha de så bra, så skriver jag troligtvis imorgon :D

+ säg till om det finns något speciellt som ni vill att jag ska skriva om i min blogg. Puss!

Stackars lilla knä

hej hej

Jag ska börja med att säga att jag har jätteont i mitt knä. Kan nästan inte gå på det. Om det blir värre så blir det kryckor liksom :/

OK, Idag fick vi tillbaka våra bildprov som vi gjorde innan praon. Jag fick VG. Jag blev missnöjd. Jag vet det är bara ett prov, men det var så lätt att få MVG på det provet. Det var liksom det lättaste provet någonsin. Men men, man är inte alltid ett underbarn.

Just nu pratar jag med Hannah i telefon, btw. Hon hälsar. :)

OK tänkte köra en Olivias mode, vilket innebär att jag ska visa något riktigt snyggt och inne just nu. (bli inte förvånade över priserna nu bara, för när jag pratar mode, pratar jag pengar...)

image197image198image199image200image201image202image203image204



allt kommer ifrån asos.com - sidan som är känd för att kopiera kändisars stil.

Hoppas ni gillade min stil :D skriv gärna kommentar...

SKOLFOTO

hej hej

jag har precis kollat egenom skolfotot och skolkatalogen. Skolkatalogen blev inte lika bra iår som förra året. Man såg ju lite speciel ut liksom :S

Jag blev jätteful, men det säger väl alla :p (säger vi)

Aja så här blev det "vanliga" skolfotot:

image195
från vänster:

Ylva (klasslärare), Martin, Eli, Joel, Alex, Artur, Jacob, Tom, Philip, David, Oliver, Maria(klasslärare).
Daniella, jag, hahah ful ful ful, Chantal, Daniel, Nathalie, Micaela, Hannah, Gabrielle.

Fint va? (sajk)

Ush, ush, ush vad jag ser bred och ihoptryckt ut. Har nästan dubbelhaka :(

och sedan spex, hahahah!

image196
                                                             SÅ JÄVLA KLOCKRENT!
                                                               9C's Playboy Mansion

från vänster:
Eli (säkerhetsvakt), Artur, Joel, Daniella, Tom, David, Jag, Jacob, Oliver, Alex (säkerhetsvakt).
Martin, Micaela, Daniel, Gabrielle, Hannah.
Nathalie, Chantal


ENJOY! :D

TISDAG - DESPERATE HOUSEWIVES

tjoho :)

Jag har precis tagit bort alla mina 635 bilder från mobilen, skönt!

Aja, idag så började jag kl. 8.15, kom lite sent, men jag hade judiska studier så gladdys blev inte så sur. Det skulle varit jobbigare om jag hade haft engelska, då har vi nämligen Jenny och hon är så sträng att man nästan blir rädd för henne liksom.

Idag gick dagen trögt! Lektionerna går så långsamt när man är hungrig - vilket jag var. Så jag satt och kollade på klockan äna tills det skulle bli lunch. Besvikelsen var att vi fick soppa till lunch. Inte riktigt min favoritmåltid. Men det var ju bara att slurpa upp soppan, äta flera bröd och sedan äta på några äpplen så var man mätt, men i våran skola så får man nämligen bara ta ett visst antal av allting, vilket oftast betyder typ 1 salladsblad per man. Haha nu överdriver jag, men det är inte långt ifrån.

Idag skulle man också lämna in engelskauppsatsen. Jag hade verkligen slitit med den hela kvällen, så man får ju hoppas på ett VG åtminstone. Men jag tror att jag kommer få G för den här uppsatsen.

Veckans snyggaste syskon

image192image193
                                      JAKE GYLLENHAAL                                                    MAGGIE GYLLENHAAL

tänk att båda är kända och har fått en bra karriär och båda är riktigt snygga!
Jake är ju sexigt snygg men Maggie är ju så som man själv vill se ut snygg.

image194 IKVÄLL ÄR DET DESPERATE! BÄSTA SERIEN!

skriver mer ikväll kanske...

FÖRSTA SKOLDAGEN

hej hej

Idag var det första skoldagen efter prao + lov. ---> Jobbigt värre! Man har ju vant sig vid hur lätt det är att jobba även fast man får stå typ hela dagen och sånt så är det ändå så mycket lättare än skolan. Varför ska skolan vara så svår egentligen? Den är ju till för att man ska lära sig, inte för att man ska stressa sig egenom alla läxor och prov och sedan få ett dåligt betyg.

Idag på hemkunskapen så fick vi göra muffins. Yeey! image191Jag jobbade med Daphne. Maria (våran lärare) sa att man fick tillsätta vilken smaktillsats som man ville, så jag och Daphne valde att göra en liten blandning. Kanel, choklad, vanilj muffins blev det, och gott blev det med! Älskar sötsaker. Det jobbigaste med dom är att man aldrig för nog. Idag åt jag till exempel upp hela påsen med muffins som jag och Daphne gjort. Den påsen innehöll 6 muffins :p. Så det blir mycket styrketräning för mig i veckan. Vilket passar bra eftersom att jag har gymnastik imorgon och på fredag och dans på söndag och måndag. Hoppas att det inte var måndag idag :S

Senare på dagen så hade vi So. Alla satt och skakade med benen eftersom att vi skulle få tillbaka våra so-prov idag. Jag satt bredvid Nathalie och jag kan skriva hur våran konversation såg ut:

- Jag kommer verkligen få IG på provet (jag).
- Men nej, det kommer du inte (Nathalie).
- Ska vi slå vad?
- Aa, visst!
- 5 kronor.
- Mm...

Och vad händer? Jag får -VG. Helt stört! Har aldrig fått ett bra betyg på so-provet förut, men sen när man analyserar lite ja då får man -VG.

Inflik:

Jag satt med Fanny på matten idag och vi hade inte setts på flera veckor så det blev en massa tjejsnack och annat kul :p Vi hade bestämt flera gånger att vi skulle träffas under praon och under höstlovet - men det hände inte dåra...Så nu bestämde vi att vi skulle gå och ta en muffin på American Cookies - Yummie!

Till Fanny:

Hej Fanny, om du läser det här! :)

Du var jättefin idag! Verkligen. Det ska bli jättekul att få träffa dig för vi måste fortsätta att diskutera om allt som har hänt under dessa 3 veckor. Man blir ju paff! ÄLSKAR DIG!

OK, tillbaka till inlägget folks...


Näe, men de var nog allt för idag faktiskt, kan lägga in en låt men sen måste jag gå o plugga engelska.

WHO KNEW - PINK

hejdå :)

Kändis special

hej hej

Nu tänkte jag skriva ett liten inlägg om kändisar, mode och sånt där trevligt. Jag har hört att jag är lik Julia Roberts. Jämförelse:

                                image177       image178
                                                         Julia Roberts?                                                   Olivia?

Jag gjorde i alla fall ett test för att se vilken kändis jag är lik? Och här kan ni se resultaten...

image179image180image181
Helena Christensen                     Emmanuelle Beart                                          Rachel Leight Cook

Själv tycker jag att Julia Robert teorin stämmer lite bättre, hehe. Nog pratat om mig. Utan vidare till Kirsten Dunst - En skåderspelerska som jag aldrig riktigt tänk på så mycket men nu på sistonde så tycker jag faktiskt att hon börjar få en riktigt bra stil.

image182
Casual: Grå kofta, svart tunika, svarta jeans, brun/svart sjal, svart väska och svarta ballerina skor.
En riktigt snygg look. Och pricken över i:t... solbrillorna! Visst gillar jag inte sjalen så där ytters mycket, men men.

image183

Och här har ni henne i ett lite mera party stuk. Hennes klänning är helt otroligt fin - tycker jag. Men den kostar ju säkert flera tusen :(

Och sist men inte minst tänkte jag prata om luggar. Vem passar bäst i den och vem passar inte i den?



1. Victoria Silverstedt. För hennes lugg är finast klippt och jag tycker att det passar hennes ansiktsform.
2. Reese Witherspoon. För hon vet hur man bär en lugg! Det är fint att den går lite på sne, för då blir den inte allt för spikrak och då ramar man inte in ansiktet lika mycket.
3. Rihanna. Har alltid gillat Rihannas frisyrer. Hennes lugg är riktigt fin tillsammans med hennes röda hår!
4. Naomi Cambell. En skönhet klär i allt. Jag gillar hennes lugg eftersom den klär henne riktigt bra.
5. Micha Barton. Jag gillar inte henne i lugg. Hon passar nog bättre i en snedare lugg som Reese.
5. Britney Spears. She did it again! Hennes lugg är riktigt ful. Om ni klickar på bilden så ser ni att den är helt hackig. Hon skulle faktiskt passa bättre i en riktig lugg. Så om luggen skulle varit bättre gjord så hade hon kommit etta!

Det var allt för idag! :)

Lista

förlåt men jag har tyvärr ingenting att skriva om...så det får blir en lista - igen.

Frågor och svar.

48 frågor

1. Var hittade du den här listan? exelente.blogg.se
2. Var är dina föräldrar födda? Sverige
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Picasa
4. Vilken är din favoritrestaurang? Sushi restaurangen nedanför mig :)
5. När badade du i en pool senast? Det var i Israel på något hotell tror jag...
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja, flera gånger. Hallå hillel liksom :p (min förra skola)
7. Hur många barn vill du ha? Jag vet faktiskt inte. Förmodligen 3.
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Jag har ganska svårt för punk, hårdrock, hits for kids stilen asså typ backstreetboys wannabe killar. Ush!
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? ? :p
10. Vad har du för TV-kanaler? Vet bara att vi typ har 700 kanaler...
11. Har du åkt moped någon gång? det kommer jag verkligen inte ihåg. Men nån gång måste jag ha åkt på min brorsas eller nån äldre kompis...
12. Har du busringt någon gång? fortfarande ja
13. Har du fått felparkeringsböter? och jag är fortfarande 15 år...
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Jaaa! Fett kul....
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Ojj, vågar man svara på det? USA typ...
16. Har du en egen trädgård? nope bor i lägenhet
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? en självklart familjen Jetson! haha älskar dem
18. Kan du alla orden i nationalsången? förmodligen. Fast ibland blandar man ju ihop alla orden med andra varianter av naionalsången som folk har kommit på, som typ du gamla du fria din smällfeta ko eller hur dom nu går :p...
19. Badkar eller duschkabin? Jag har ju badkar så jag får väl rösta för badkar antar jag...
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Älskar filmen familjen beadulair eller vad den heter. Den gick igår på femman.
21. Favoritpizza? Kanske Hawaii. Men jag är verkligen inte en pizza typ. Har ni någonsin tryckt på en pizza och så rinner det olja? Ush
22. Chips eller popcorn? Chips! Lantchips med gräddfil - for life! <3
23. Vilken färg på läppstift använder du? ojj, ännu en svår fråga. Om jag nån gång använder så tar jag nog lite rött och lägger på massvis med läppglan över. Det blir ganska fint faktiskt.
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? em...
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Näe, det är ju lite bree i desperate houswives stuk på dem där tävlingarna.
26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin! Tropicana är ju en favorit.
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Nån dag sedan med kompisarna :) <3<3<3
28. Favoritchoklad? Marabou mint :)
29. När röstade du senast? ingen aning
30. När åt du en hemodlad tomat sist? flera år sedan
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Aldrig prispokal men medaljer
32. Är du bra på matlagning? Ja men de e klart jag är :D (stenseriös)
33. Klarar du att tanka själv? Näe, det luktar ju pyton
34. Har du beställt något från TVshop? haha näe, men man har ju funderat över det...
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Prao. Klänning varje dag typ.
37. Vad var det senaste du handlade? typ en hamburgare
38. Har du kräkts offentligt? alltid! Haha nää, men jaa det har jag.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? får man båda ? , (a)
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Det händer ju ibland...så ja
41. Har du ringt något betalnummer? ja.
42. Kan man vara vän med sitt ex? Oftast nej :( Men vissa kan väl det...
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Pappa :(
44. Hade du mycket hår som liten bebis? mm :)
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? typ hej du har kommit till olivias mobil, jag kan tyvvär inte svara just nu men lämna ett medelande efter pipet :p
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? älskar att titta på tv innan jag lägger mig men ibland är det sjönt att läsa också.
48. Vad är du tacksam för idag? Inget. Jag mår piss...

Lista

då ska jag lägga in en lista igen då. Enjoy

Ditt namn: Olivia Portnoff
Din ålder: 15.
Födelsedag: 15 juni
Syskon: 3 bröder + 2 låtsas syskon
Hårfärg: brunt med ljusbruna slingor i, det ser typ solblekt ut :/
Ögonfärg: Bruun

FÖRHÅLLANDEN:
Vem är din bästa vän? Jag måste nog säga Linn. Men jag har andra bästa vänner också, men Linn har jag kännt längst av alla...

Har du en pojkvän? Näe :(

Hur långt var ditt längsta förhållande? Hum, vet faktiskt inte. Har inte haft ett riktigt förhållande på länge.

Vem pussade du senast? säkert nån igår, kommer inte ihåg.

GREJER:
Var shoppar du helst? Haha, i nån dyr märkesbutik, men vem har råd med det liksom?

Har du några tatueringar eller piercings, och isåfall hur många? Hål i öronen :p

hur många par skor har du? Ojj, flera stycken. Delar ju skor med mamma. Men själv har jag nog minst 11 skor.

Hur många bar byxor har du? Jag använder 5 stycken, men jag har ju flera.

FAVORITER:

Färg: alla färger fast i olika nyanser liksom.

Mat: Sushi!! Thai, Kinesiskt och sånt
Killnamn: ?... Ingen aning

Tjejnamn: Nikita, Fiona, Cassandra, Candance (gillar namn som står ut i mängden)

Ämne i skolan: Idrott (haha), musik, ibland engelska och svenska, matte (I WISH!) ----> sajk

Klädesplagg: jeans, tunika, kofta, tunn jacka, axelrämsväska, ballerinaskor och några fina smycken till (nu skrev jag en outfit inte ett klädesplagg)
Sport: räknas dans? haha

Musik: Det varierar. Eller det beror på vilket humör jag är på. Om man är ledsen så blir det ju oftast lugn musik som typ Alternative m.m.

Citat: "lev dagen som om den vore din sista"

Raggningsreplik: "Tjena mittbena - like we say in Sweden" ------> Haha så Israel.


HAR DU NÅGONSIN...
Snusat? Näe

Rökt? Passiv rökning...Nemen jag står nog över rökning asså...

Hoppat bungee jump? har alltid velat, men de har aldrig blivit av :/

Brutit mot lagen? em...ja..faktiskt. Fast när man var liten och inte visste bättre dåra...

Fått dig själv att kräkas? försökt, men det har aldrig funkat...

Nakenbadat? det gjorde väl alla när man va liten?

Varit kär? oohh, jaa...flera gånger

Börjat gråta för att få som du vill? hehe, aa

EXTRA GREJER:
Tar du droger? Näe

Vad använder du för shampoo? Bytte nyss från Herbal Essences till Pantene.

Vad är du mest rädd för? Dö ensam..förmodligen. + ett urkasst liv...

Tio första:
Första bästa kompis: Linn
Första bil: Jag är 15 som sagt...
Första kärlek: en kille på dagis
Första husdjur: en prickig skalbagge. Han var sööt
Första semester: Till Israel, jag var då 6 månader.
Första jobb: Prao typ, face huvudkontor
Första köpta skiva: förmodlöigen Hits For Kids
Första riktiga kärlek: Isak tror jag...
Första konsert: typ A-Teens

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: igår kväll
Sista bilfärd: igår kväll
Sista filmen du såg: nån mamma hyrt - riktigt dålig.
Sista ringda telefonsamtal: hem
Sista bubbelbadet: nån dag sen
Sista spelade cd: ojj, år sedan
Sista kyss: kommer inte ihåg...
Sista gången du grät: igår kväll :p pinigt som fan (ursäkta svordomen)
Sista måltiden: Fika med mamma o pappa

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? ja. kille dåra...
Blivit arresterad? näe, men polisen kom en gång...
Blivit kär vid första ögonkastet? tror det. men de var i alla fall sjukt länge sen. Annars var det när Christoffer Hiding sjöng All My Life.
Varit på tv? ja...
Fått ditt hjärta krossat? Jaaa
Sagt att du älskar någon utan att mena det? ja.
Haft ett one night stand? nope.
Busringt till nån? såklart!

Sju saker du har på dig:
1. t-shirt klänning
2. trosor
3. bh
4. ring
5. tofs
6. armband
7. naglack

Sex saker du gjort idag:
1. sovit till 13.00
2. ätit glass (nu)
3. broderat
4. pluggat spanska
5. varit inne på datan
6. vaknat flera gånger
Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. Vänner
2. Dansen
3. Familjen
4. Musiken
5. Kläder..

Person du kan berätta allt för:
Linn för hon kan inte föra det vidare till någon :p

Tre val:
Svart eller vit? båda!
Sommar eller vinter? Sommar lungt.
Choklad eller chips? beror på...

Två saker att göra innan du dör.
1. bli en skit duktig dansare i Hollywood
2. kolla i ett teleskop

En sak du ångrar:
1. såra Simon.


Nu skriver jag på riktigt :P

hej hej

Ok, nu ska jag försöka berätta vad jag gjort de här dagarna...

Jag och Hannah hängde lite på stan typ i förrigår eller vad det nu var. Vi hängde inte lite, utan vi var typ på stan i några timmar tills Ada kom då...Så vi han gå till min frisör (skulle fråga e fråga), äta (7-eleven och McDonalds), kolla i massa butiker (H&M bla.) m.m. Sedan gick vi till T-Centralen och mötte Ada! Det var jättekul. Sedan gick vi 3 hem till Hannah. Det var första vi var hemma hos Hannah. Det är helsjukt att jag aldrig har varit hemma hos Hannah förut. Vi går ju i samma klass och är med varandra i skolan hela tiden och vi är med varandra (ibland) efter skolan och på helgerna.

Sedan blev jag hemskjussad vid typ 1.00 eller var klockan nu var...

Nästa dag var vi med varandra igen. Jag, Ada och Hannah gick på stan och gjorde lite olika saker, hehe (förlåt ni som inte förstår men jag kan berätta för er på min mail eller pa eller facebook eller nått, [email protected], ol-iv-ia på pa och olivia portnoff på facebook). Sedan kom Michelle med Debbie. Det var jättekul! Det var faktiskt första gången som Ada och Michelle träffade varandra. Ni kan läsa om Michelle på inlägget En Lyckad Helg Med M!.  De hjälpte i alla fall oss med de vi gjorde på stan...

När vi varit vid T-Centralen i kanske 1 timma så flyttade vi oss till Medborgarplatsen, där det hände en massa tråkigheter :(

Aja...Senare på kvällen så kom i alla fall Hannah hem till mig. Vi bakade en kaka och det var ungefär allt vi hann med innan Michelle och Debbie också kom. Då kollade vi på Grey's Anatomy. OJ! Vad Ava har blivit bra helt plötsligt. Hon ser ju nästan "normal" ut nu. Sedan sjöng vi på SingStar. Det var jättekul, de med. Em...Sen tror jag att Daniel, David och Ada kom faktiskt. Vi sjöng SingStar då med, och stämningen var väl lite halvspänd.

Sedan gick Hannah, Ada, Daniel och David. (Det är jättesynd att min kamera har gått sönder, annars hade jag kunnit visa lite bilder jag skulle ha tagit).

Igår var alla hemma hos Hannah där vi åt middag. Det bjöds på: Förätt: Macka med potatissallad och rostbiff på. Varmrätt: Wok med Ris. Och efterätt: Marängsviss (hur man nu stavar det?). + "Hallonsoda och Pommac" till. Jag gick nog på toa 5 gånger den kvällen. Och Jag mådde såå illa efter all mat, chips, godis, hallondrickan och pommacen

Nu sitter jag och väntar på att nån ska ringa och säga vart vi ska ikväll...Sista kvällen med M och A :(

Skriver mer imorgon eller nått.

Dagens Outfit m.m.

image168
Skinjacka Rock & Blue, Tröja Ralph Lauren, Linne Monki
image169
Jeans Tiger Of Sweden, Skor Shoes (eller vad butiken hette :S)
image170
Här är jag i bilen, väntandes på Mamma o Pappa.
image171
Tröttsamt...
image172
Så här ser jag ut nu då...sliten o så :P
image173
Nya stövlarna :D
image174
Som har fårull i sig - VARMA!




Hej hej

jag ville bara säga att jag inte har slutat blogga, jag har bara så mycket att göra just nu. Ada och Michelle har kommit hit från Göteborg, så jag är med dom o så. + Jag måste verkligen plugga eftersom jag har en engelska inlämning att göra, spanska prov och textil arbete. :/ Inte så vidare kul.

Jag har i alla fall köpt nya stövlar :D Visar dom nog imorgon eller vad jag nu gör.



Skriver nån annan dag...

RSS 2.0