16 TIMMAR

Hej hej

Om 16 timmar sitter jag på planet till Boston. Shit jag börjar få lite resfeber. Min väska är packad och resten som fattas är ju bara att jag går och lägger mig, sedan är det bara nån timme kvar tills jag befinner mig på Arlanda.
Jag kommer sakna alla sjukt mycket! Det är ju ändå en hel månad för när jag kommer hem från Amerika så ska jag åka till Öland. Det är visserligen väldigt kul men samtidigt kommer jag sakna alla vänner!

Snart ska jag lämna datan och vara lite med mina föräldrar. Sista kvällen vi är tillsammans på sjukt länge :p Jag kan nästan inte tro att jag. Lilla jag, ska åka ensam till Amerika. Självklart är mina bröder där och tar hand om mig men jag menar: woooow! Jag hittar inte ens till gaterna på Arlanda. Tänk att leta sig fram i Paris och Amsterdam där jag mellanlandar. Damn!

Idag när jag packade så tittade min pappa på mitt pass och utbrast: DET HAR GÅTT UT! DITT PASS ÄR 3 MÅNADER GAMMALT.
Min första tanke var: Ok, då åker jag inte till Boston imorgon, men det löste sig. Jag och pappa rusade till pass bla bla bla (vet inte vad det heter). När vi var där hittade vi vårat första problem. Vi behövde ha mammas underskrift. Så vi åker till mammas jobb, skaffar hennes underskrift och bevittnelse på att mamma pch pappa skrivit på. Sedan åkte vi tillbaka i god tid till att vårt nummer skulle ropas ut. När vi kommer till disken berättar killen att jag inte kan åka på mitt pass som vi "beställde" för det tar tid för passet att komma. Sedan kunde vi inte heller skicka passet till USA när jag är där. Så nu får vi skaffa mig ett primilinärt pass eller vad det heter.

Problem, problem...och detta är såååå typiskt också. haha

aja nu ska jag dra mig men jag kanske skriver i Boston och Chicago, pussar och kramar!

BARA NÅGRA BILDER

hej hej 

Tänkte bara lägga in några bilder jag tog igår :) 



På den första bilden hade jag precis lockat håret med min nya plattång :) Jag blev väldigt nöjd av resultatet då jag bara hade stått vid plattången i typ 5 min och lockat. Sedan hade jag heller inte någon hårspray och ändå höll det sig :D 

På den andra bilden ger jag er läsare en puss! Jag är riktigt glad över att så många läsare har hållit sig kvar här i mer än ett år :D 

På den tredje bilden provar jag på en: Proooooooom :p 

Detta skrevs för några dagar men publiceras nu...

. . . . . .BILDER. . . . . .

Hej hej 

Jag hade inte tänkt skriva så mycket i detta inlägg utan jag beskriver det med bilder istället. (Tyd det som du vill) 





Imorgon åker jag. Borta i ungefär 1 månad. Kram!<3

1 JULI

Hej hej 

Idag ska jag hem till Hannah. Hos H ska vi nog hyra film och ha det lite mys och bara ha en sådan dag man uppskattar. 
Jag ska dit ungefär vid 16-17 så nu ska jag nog bara säga hejdå till ma och pa som ska åka och övernatta i skärgården då de firar sin 20 åriga tillsammans dag idag, om man nu kan säga så ;p 
Sedan hade jag tänkt att jag skulle sätta på en random film och bara njuuuuta :D Kanske vila lite osså :) 

Angående rubriken så är det ju så att jag åker till Amerika den 1 Juli och det ska bli så jäkla kul asså! Jag är sjukt taggad. Det är ju bara några dagar dit nu asså! Shit :p 


Nu går jag, men hare bra :D 


Tack Bany :D<3

KLAUWN

Hej hej :) 

Igår kom Lisen hem till mig och vi eller rättare sagt jag åt lite mat med mami och papi. Lisen kom alltså över på middag. Vi skulle någon timme senare träffa Debbie, Hannah och Fanny, fast vi träffade Fanny först. Henne träffade vi vid T-cen men det är en annan historia. Hur som helst gick vi tre till Kungsan där vi skulle kolla på fotbollsmatchen mellan Ryssland och Spanien. Vi hejade då på Ryssland eftersom att Lisen är ryss och att jag har ryskt ursprung. Men tyvärr vann Spanien över Ryssland med 3-0. 
Jag kan ändå säga er att jag tänker heja på Spanien i finalen. 

Efter ett tag kom Debbie och Hannah. Slutligen kom också George. Jag och Lisen satt riktigt taggade med flaggor målade på kinderna och Lisen, ja hon hade sin halsduk :) 
När Spanien vann kom ett band upp på scenen som började spela allt från Please Don't Stop The Music till Take On Me. Jag, Fanny, Debbie och Hannah dansade tillsammans med alla andra. Vi var nog till och med de ända tjejerna som dansade så vi fick dansa med alla killar. Vi dansade till och med under Spaniens flagga haha. 
När klockan närmade sig 01.00 åkte vi hem. Alla sov hos mig så vi tryckte in oss i min säng där vi sov på helt fel sida av sängen men mysigt var det. Och innan vi la oss så lekte vi en ord-lek som Fanny berättade om. Alla skulle säga en bokstav och sedan skulle man i tur och ordning försöka att undvika stava till ett ord. Och i en omgång sa Fanny: 

Fanny: K
Hannah: L
Olivia: A
Debbie: U
Fanny: W 

Och vi började garva som tokar för vi tänkte ju på ordet Klaustrofobi, medans Fanny tänkte på ordet Clown haha XDXDXD 

På morgonen därpå gick Debbie ganska fort och efter det gjorde vi andra oss iordning med. Jag klippte till och med Hannahs hår haha :) men det blev fint. Fanny ba: haha olivia är värsta frisören då jag använde mig av frisör knep. 

Vid 17.00 gick Fanny och Hannah och då stannade jag hemma ett tag tills jag, mamma och pappa gick till La Familia där vi åt middag. 


Snart ska jag lägga mig så jag ska avsluta detta inlägg. Hare guzzar :) <3

SPA OCH JAG GÅR IHOP

Hej hej

Idag vaknade jag, Debbie och Hannah av Debbie surdåliga väckningssignal. Vi klädde på oss, åt frukost och begav oss sedan till centralen. När vi väl var vid centralen väntade våran buss på oss. Så vi klev in och satte oss vid ett fyrmannabord, där vi snabbt somnade då klockan var runt 8.00 på morgonen.
Efter en halvtimmes lång resa så var vi äntligen framme. Vid Hasseludden :D Vi var påväg att få en hel spa-dag på Jasuragi hasseludden.

Dagen började med att vi fick gå in i "våran" sal (då vi var en grupp av tjejer). I salen lekte vi lekar för att lära känna varandra, och sedan kom en instruktör och berättade om hur man tvättar sig på japanskt vis. Efter det gick jag, Hannah och Debbie till altanen där vi sedan fick göra "do in" som det kallas. Och då slår man på sig själv för att få igång blodcirkulationen i kroppen. Efter ett riktigt trevligt do in pass, var det dags för bad.

Då gick vi (O, H, D) till badet tillsammans med en annan flicka. Vi tog av oss våra kimonos vi fått av Hasseludden, och sedan satte vi oss på japanskt vis vid en pall och hällde vatten på oss från en bytta som man konstant fick fylla på med vatten. Sedan badade vi i poolen utan klor i. Jag simmade ungefär fyra längder och sedan ville vi värma oss lite (inte för att poolen inte var varm, men 20 grader räckte inte för oss) i de varma källorna, som hade hela 40 graders varmt vatten i sig. Vi alla bara låg och njöt. Ingen sa ett ord och det var nog tystnaden som man njöt mest av.

Sedan gick vi till utomhuskällorna och badade där, men sedan var det dags för lunch. Lunchen var till våran förväntan som var att vi skulle bli bjudna på sushi. Vi började glufsa i oss på tomma och kurrande magar. Gott var det!
Efter det hade vi lite ledig tid. Då umgicks vi lite med varandra på altanen där det togs massa bilder :) Kanske kan få Hannah att skicka dom till mig sen så får ni se :D

Efter det hade vi lite övningar med gruppen då vi fick diskutera med varandra om en massa frågor som vi ungdommar känner. Riktigt trevligt var det faktiskt...em..jaaa sedan fick vi ett pass i Qi-gong, som var otroligt skönt för kroppen. Man blev riktigt lugn.

Sedan var det dags för hemfärd och då var ändå klockan 16.30.

När jag kom hem fick jag reda på att mitt Amerika datum har ändrats så nu ska jag åka tidigare än väntat och det blir sjuuukt kul! :D

Nu ska jag kolla tv. See ya! <3

HOME@DEBBIES

Hej hej :) 

Idag väcktes jag kl.12.00 av att min mobil vibrerade gärnet. Sjukt irriterande, men jag får skylla mig själv som inte ställt in en OK låt som väckningslåt. Nu var det typ en sån där typisk mobilslinga som väckte mig. 
Så fort som jag vaknade ringde jag till hannah som vi bestämt dagen innan. Jag chansade inte att ringa hem då min röst krasslade som tusan. 

Vi bestämde att vi skulle höras ungefär en timma efter samtalet och så blev det. Andra gången vi hördes av så bestämde vi att vi skulle träffas på T-cen. Så där stod jag ett tag och kollade på alla (konstigt nog) kändisar som gick förbi. Allt från Peter Jöback till Sveriges top modeller. Ganska kul faktiskt :p En bra sysselsättning när man väntar på någon. 
Bland allt kändismingel kom det också fram en pojke till mig med en ros. Stackarn ville ha pengar, men jag gav honom tyvärr inte ett öre då jag hört och sätt att vissa hemlösa barn bara klär ut sig som sånna då de vill tigga pengar. Men när han gick därifrån så kände jag ändå att skuldkänslorna fyllde mig :/ 

Efter ett tag ringde Hannah och då sa hon att jag skulle möta henne vid en trappa på T-cen. När jag kom dit satt hannah där med Fanny och Debbie. Vi fyra gick till ett fik fär jag, Fanny och Debbie åt mackor. Efter det gick vi till donken och tog efterätt. 

När vi hängt runt ett tag så tog vi bussen till Slussen. Sedan slingrade vi oss för Fanny skulle träffa John och jag, Debbie och Hannah skulle hem till Debbie. 

Nu sitter vi här i Debbies soffa och kollar på tv. Då och då delar vi med oss av datan :p Nu var det då min tur haha

hannah vill ha datan nu, men jag skriver så fort jag får lust, men jag kommer vara hos Debbie till middag. Efter det ska jag kanske sova här men det får jag se sedan. Mamma sa nämligen att hon kanske ville göra något med mig idag då pappa har åkt till Västervik (vad det nu ligger). 

Well...Nu är det dags att lämna över datan. See ya!

CIAO! :)

Halloj

Just nu sitter jag och tar en paus vid datan för jag och mamma gör faktiskt pannkakor. Och denna gång var det mammas förslag haha, det kom ju ganska oväntat.

Min bok jag berättade om igår är snart utläst :) Den är otroligt bra så jag kan verkligen rekomendera den till er då man faktiskt läser ut den på typ 2 dagar. Den heter kort kjol.

Idag har jag gjort 0. Ganska skönt ibland. Att bara ta en semester från vännerna, familjen, skolan m.m. Men imorgon ska jag nog ut för idag kommer Hannah hem från hennes land, och jag antar att hon inte orkar vara ute idag. Om några dagar ska faktiskt jag, Hannah och Debbie på spa. Det ska bli så sjukt kul och mysigt :) Det är inte varje dag man bjuds på en gratis spa dag på Jasuragi Hasseludden.

Nu ska jag hjälpa mammi med pannkisarna. Kramar och pussar från mig :D

ÄNTLIGEN SKRIVER DEN GAMLA SKATAN

Hej hej 

Jaa, nu skriver jag äntligen :p För vissa är det en så kallad "blessing" men för andra så spelar det inte så mycket roll. 

Tidigare idag fyllde jag i några listor jag hade tänkt att lägga upp, men jag är för vek då svaren ändrats lite från tidigare så jag la tyvärr inte upp dom. Men det kanske jag gör någon annan dag om jag nu får mage till det. 

Jag tänkte visa er lite bilder som tagits på sistonne. Lite bilder kommer från mitt "låtsas" kalas då mina kära danskompisar firade mig, andra kommer från...aaa det får jag väl berätta under bilderna eller nått. Kram! 

Haha man kan verkligen ha kul med Photo Booth
'
fetto hand!!!
mongo O 
Happy Fools
Sedan kom den största fjortisen (som ni lär se sedan) :) 
Cutie Pie <3
Sedan kom Sofie :D 
Sedan hade jag och Filippa så mycket brist på fantasi att vi klädde ut oss till fjortisar...niiicigt värre :) Olivia (h) Filippa eller ska jag kanske skriva Olajjviiiaa (h) F1lippaaayyy :p 
Filippa hade iaf kul :p 
Me and my big brother :) 
Vi knasade oss lite granna
Sötaste syskonen liksom haha
Spänn, spänn, spänn! 
Hej hej mitt namn är Olivia
Sedan råkade jag nocka honom i magen så vi båda började garva haha
Och slutligen fick vi bilden vi tänkte ta innan jag nocka honom i magen...apor :) 
Nu sitter jag här och prövar på tröjan pappa gav mig

Man kan ju alltid bjussa på ett leende :) 


Nu ska jag nog ta och läsa en bok som jag började med idag. Den handlar om en tjej som blivit våldtagen så den är ganska hemsk. Jag och mamma gick nämligen till bokaffären och köpte en massa böcker då jag ska till Amerika. Kan ju vara nice att sitta och läsa på det där planet som tar ett helt år att åka i :p 

See ya! 

FÖDELSEDAG

Hej hopp gummisnopp

Idag har jag haft en skitlyckad födelsedag

Det började med att jag låg vaken i min säng och bara väntade på att mamma, pappa och Alex skulle komma in och gratta mig...det tog en jävla tid inna dom kom, men slutligen kom dom haha :) Då blev jag glad

Vi alla fyra gick in till matsalen där de dukat upp för frukost. Det blev macka med stekt ägg på och till efterätt fick jag prinsesstårta som är formad som en groda :D Efter det fick jag öppna min present som innehöll svarta stationära ipod-högtalare. De är sjukt snygga och har världens bästa ljud :) Man ba gosh!

Efter frukosten drog jag och Alex till stan där vi letade efter ett par ipod hörlurar till mig. Vi kollade runt bland en massa asbigga nörd hörlurar som kan vara ganska coola, men det slutade med att jag valde ett par rosa :) Så nu kan jag gå runt och styla med min rosa ipod och mina rosa hörlurar.

Sedan köpte vi barnkläder som Alex skulle ge till hans kompis barn som också fyller år idag...

Efter denna lilla bilturen åkte vi hem där vi började förbereda inför min lunch/middags fest här hemma. Dt kom vänner, grannar, kusiner, familj och en massa annat smått och gått :) Sedan har jag periodvis gått till datan där det väntat en massa födelsedagshälsningar. De mesta hamnade på facebook haha.

Nu ska jag snart gå och träffa mina vänner då vi ska träffa lite övriga vänner. Tillsammans går vi nog ut och firar mig XD Jag bara älskar att fylla år :D Oh juste! Jag fick en massa gulliga presenter på lunch/middagen och bland alla presenter låg det en massvis med pengar som jag ska spara tills jag åker till AMERIKAAAAA! :D:D:D:D Jag längtar så...

Nu får ni alla ha en bra dag precis som jag har :D:D:D

FÖDELSEDAG

Hej hej

tänkte bara säga att jag fyller år imorgon, så gratta mig då :)

puss

KLASSEN FÅR SNART SITT SLUT

Hej hej

Nu har jag precis kollat igenom en massa gamla klassbilder, lyssnat på musik av Eva Cassidy som exempel "Somewere Over The Rainbow" Och nu börjar jag inse att personerna man tagit för givet snart ska lämna ens sida. Personer som jag faktiskt gått med i samma klass sedan dagis. Det har varit underbara 9 år med er, och jag kommer nog sakna varenda minne jag har med er. Shit vad jag kommer få ångest imorgon. Kommer inte vilja gå därifrån. Visst är det skönt att byta miljö, men med tanken av att det finns så många i klassen man aldrig mer kommer se. Jaa, den tanken vill jag inte ens tänka...

När jag kollade igenom bilderna tillsammans med musiken så började jag nästan gråta asså. Shit! :( Kommer sakna er guys...


Idag när 9C stod vi våra skåp för sista gången så sjöng vi en massa låtar, eftersom att vi ALLTID sjunger tillsammans. Så fort någon börjar nynna på någon låt så hänkar alltid en annan på...och det roligaste sång minnet jag har med er är nog efter California Dreamin...Alla vi tjejer satt i trapphuset och så var den någon som började..."All the leaves are brown" Gissa vad som hände sen liksom...jo självklart började någon annan sjunga andra stämman liksom...haha, man kan nästan tro att vi går inriktning sång asså XD 

Så när vi stod vi skåpen sjöng vi våra sista toner tillsammans, ganska mysigt men det var många som var o-på...det ska ju komma helt naturligt egentligen...men, men...

Nu ska jag äta middag med papi, och sedan ska jag nog möta tjejerna och dra hem till Lisen, pussar!

SKOLTRÖJA

Hej hej 

Här får ni se min klass skitflummiga klasströja. Den är extremt flummig bara så ni är förberedda på det haha



På framsidan står det "varje dag föds en ny lärare (kondom) använd kondom"
På baksidan står det "det bara är så...vissa är bättre än andra 9C och sedan så har vi allas smeknamn i den där ramen ni ser på bilderna...


Just nu äter jag glass 


Nu ska jag lyssna musik, kram! (ikväll blir det sova över hos Lisen med alla tjejor)

TRÖTTSAMT IBLAND

Hej hej 

Nu tänkte jag ge er en liten överblick av allt jag gjort nu under långhelgen...Jag skriver ju inte så mycket längre, satt det får bli ibland då jag ger er dessa överblickar

Torsdag: Denna dag började då med skola då vi fick kolla på en massa film. Det var väl ganska kul liksom men det var också väldigt mycket bortkastad tid...Efter filmerna gick jag, Hannah och Vilma hem till Vilma där hon bjöd på efterätt till lunch. Det blev panacotta med hallonsås och passionskompott typ. Riktigt smarr var det :) Sedan tog vi en massa bilder och dansade...
 det var mer bilder men för min, Hannahs och Vilmas skull så skiter jag i lite andra bilder som togs :p 

Sedan gick vi till Karlbergsparken där vi firade Vilma som fyllt 16. Debbie, Anne, Franco, George m.m. hade gjort pastasallad och köpt tårta som vi alla sedan åt. Det var mysigt det :) 
Sedan åkte jag ut till typ Björkhagen där jag firade min kära kusin som tagit studenten, det var också riktigt trevligt då vi satt och pratade och lyssnade på gitarrspel...sjöng gjorde vi också. 
När klockan närmade sig 20.00 åkte jag till Skanstull där jag mötte upp Debbie, vi två gick sedan till Vitan där vi träffade hela gänget. Under den kvällen hände en massa som jag inte ens vill prata om men det slutade med att jag misste två personer. satt det var ju lite trist, men de har gjort ett val, och de valet sårade mig ju skitmycket...ska inte få er alla på vilovägar nu så jag ska sluta prata i gåtor...

När klockan slog 12 åkte gick jag hem med Debbie, Linn, Filip, Frida och Lukas...Frida, Lukas och Linn var assnälla som tog hand om Filip och så...

Fredag: Den här dagen träffade jag Hannah och vi solade lite i Smedis...vi var väl typ där i 1-2 timmar. Efter det gick vi hem till mig där vi chillade ett tag och sedan åkte Hannah hem...På kvällen träffade jag Linn då vi kollade på Sova Med Fienden som var sjukt läskig asså haha. Snacka om att bli rädd på hög nivå...Efter filmen åkte Linn hem.

Lördag: Denna dag åkte jag, mamma och pappa till Odenplan där vi åkte hem till Isabella, Rosanna och Bettan. Där firades Bella och Dennis eftersom att de båda fyllde år. Det var mys det med. 
Efter ett tag började alla gå hem och då träffade jag Hannah. Vi var på Odenplan ett tag men efter en stund tröttnade vi så då gick vi till Vasaparken där vi chillade och ringde runt. Jag ringde exempelvis till han och det var ju lite pinsamt sådär...längde sedan vi hade pratats vid liksom...hur som helst slutade det med att jag och Hannah åkte till Liljeholmen där vi träffade Livja och Jameela. Tillsammans åkte vi alla till Tanto där det typ var Rave haha, ganska kul faktiskt. Jag och Hannah sa att vi skulle försöka ragga upp så många ragg vi kunde på bara någon timme. Och vi raggade faktiskt upp 9 pers om inte mer på den kvällen. Det var kul haha. 
Sedan började klockan bli riktigt mycket så jag och Hannah åkte hem till Hannah där jag sov över. 

Söndag: Jag och Hannah vaknade ganska tidigt denna dag eftersom att jag skulle på 100 års kalas. Så jag drog på mig mina kläder och skyndade hem där jag bytte om och sedan åkte jag, mamma och pappa till Lidingö där vi firade Ella, 100 år. Det var ganska mysigt då jag hängde med mitt sysslingbarn som är lika gammal som jag (tro det eller ej)...Vi gick ut med en hund som hette Rasmus, åt tårta och jordgubbar och bara hängde. Det var riktigt mys men det var på tok för varmt för att sitta där i en massa timmar liksom. 
Efter kalaset åkte jag hem där jag chillade ett tag, sedan åkte jag till tegnerlunden där det var dans audition. Det var ganska lätt men eftersom att man var otränad och bara helt slut i kroppen så sög man ju ganska mycket. Jag, Filippa, Sofia och Sofie sa att om vi inte skulle komma in så ska vi börja på en annan dansskola, om nu det går...

Efter auditionen bestämde vi tjejer att vi skulle ses på fredag och fira mig. Sedan splittrade vi oss och jag och Sofie åkte tunnelbana hem. Men jag åkte till Liljeholmen (once again) där jag träffade Hannah, Livja, Jameela och Emelie. Vi åkte sedan till Gröndal där vi eldade lite och så...sedan åkte vi alla hem och jag och Hannah gick en snabbis till McDonalds där vi köpte lite mat. Sedan åkte vi hem till mig där Hannah sov över. 

Måndag: Den här dagen åkte jag och Hannah till stan vid typ 2. På stan gick vi runt lite, och det känns som om det vore en evighet sedan vi gick runt och shoppade. Förut var det ju två plagg i veckan som gällde :p Men inte nu längre...
När klockan blev 16.00 åkte jag hem, och sedan stannade jag hemma hela kvällen. 

Tisdag: Idag har jag bara gått till banken, men annars har jag inte gjort något. Ikväll ska jag dock hem till Debbie där det blir fotbollstittning med tjejerna...


Nu ska jag kolla musik, kram!

COCOO NYHETER

Hej hej

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men jag har som sagt haft ganska mycket att göra, igen :p

Igår var det bal och det var faktiskt riktigt kul och mysigt. Visst fanns det några nackdelar, men varför ska man fockusera sig på dom? Det är ju bättre att fockusera sig på det positiva :D

Well...jag hade inte räknat med att skriva ett "normalt" inlägg, så istället går jag rakt på sak...här kommer en förhandsvisning av nyheterna på cocoo som kommer ut om någon månad kanske...


Riktigt lekfulla och sockersöta armband från cocoo. Armbanden kostar runt 145 kr - 195 kr och halsbanden kostar 245 kronor. Vilket toppenpris för dessa sommarsöta smycken!


Varför inte fortsätta på spåret med söta smycken? Titta bara på grisen i mitten och de små rosetterna. Verkligen min stil! :D Och som tur är kan man ju matcha dessa smycken med vad man än vill, anser jag. Dessa kostar från 125 till 195 kr. Sjuuukt lågt pris måste jag säga...applåder till cocoo.se!


Jag som bara älskar peace smycken! Nu kan man ju faktiskt köpa dessa peace smycken för ynkliga 95 kr. Man blir ju bara för lycklig! :D De små klöver halsbanden var också riktigt i min stil.


Sommarkollektionen är här säger jag bara! Dessa underbart söta armband kan ni nu köpa för 195 kr. och halsbanden kostar 245 kr. Min favorit är armbandet i mitten. Riktigt fint till sommarens färg - gult!


Och nu finns också detta för er med en enklare smak. Och enkelt kan vara riktigt stilrent. Här gillar jag halsbandet längst upp till vänster. Ritkigt fint till en enkel svart klänning om man är på en middag eller så. Dessa kostar från 145 kr till 295 kr.


Om man vill vara lite kärleksfull genom att köpa ett gulligt halsband eller armband till flickvännen kan man passa på nu! Eller varför inte skämma bort dig själv med ett gulligt armband nu till sommaren? Jag diggar armbandet i mitten once again. Riktigt stilrent och snyggt. Armbanden kostar 165 kr. och halsbanden från 165 kr till 245 kr.


Det var allt från mig, men mer kan ni hitta på COCOO.SE - Sveriges Största Smyckesbutik På Nätet!

IO

Hej hej

Nu sitter jag, Martin, David och Tom på Io...jag känner mig ju gryyyymt mogen haha. SAJJJJK!

David ser ut som värsta datanörden just nu...men colan i handen, hörlurarna på huvudet och musen i andra handen...sedan spelar han något mongo spel. Själv spelade jag TrackMania eller nått sånt...jag äger ju på det asså...Idag på musiken gick det skit för Joel kom inte. Han är sååååå död asså! Fan honom :( Men, men...

Idag ska jag och Hannah gå lite på stan, sedan ska jag hem och plugga gärnet.

Nu ska jag leka lite till ;p puss!

LISTA

Hej hej

Här kommer en lista, så att ni i alla fall kan läsa något på min blogg XD

Hur gammal är du om fem år? 21 (damn)
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma :)
Hur lång är du?  169 typ
Vilken är den senaste filmen du sett? Girls Just Wanna Have Fun
Vem ringde du senast? Min mobil (hittar den aldrig :p)
Vem ringde dig senast? Hannah
Hur löd det senaste sms:et du fick? Ok
Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa :)
Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
När såg du senast din mamma? kanske någon halvtimma sedan eller så

Vilken ögonfärg har du? typ lite ljusbruna eller nått
När vaknade du i dag? 11.00
Vilken är din favoritjulsång? Noooo ideaaa
Vilken är din favoritplats? stadshusets trädgård eller vad man ska kalla den
Vilken plats föredrar du minst? vissa ställen långt, långt, långt bort från Stockholm

Hur stor är din säng? 120 :D:D:D:D:D
Har du stationär eller bärbar dator? stationär, men ska kanske få en bärbar :)
Sover du med eller utan kläder på dig? med
Hur många kuddar har du i sängen? 5
Hur många landskap har du bott i? 1, asså det är ju fler om man räknar med tillfälliga boenden också
Vilka städer har du bott i? Stockholm
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpisar!
Är du social? jag kan vara ganska blyg när jag inte känner mig så bekväm med vissa personer, men om man är själv med mig pratar jag nog riktigt mycket tror jag...
Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys!!!!!!!
Tycker du om kinamat? det är gotti
Tycker du om kaffe? ofta all kaffe
Vad dricker du till frukost? juice
Sover du på någon särskild sida? det är lite olika, men nu gillar jag att sova på min vänstra sida av sängen
Kan du spela poker? inte alls
Tycker du om att mysa/kela? jaaaaa...(a)
Är du en beroendemänniska? kan nog bli riktigt beroende av vissa saker
Känner du någon med samma födelsedag som din? näe faktiskt inte :p
Vill du ha barn? mm :) tre stycken helst :D
Kan du några andra språk än svenska? asså jag kan ju prata lite grann på andra språk, men inte flytande...eller engelska såklart...
Har du någonsin åkt ambulans? aa :( när pappa hade cancer
Föredrar du havet eller en bassäng? havet..ibland...men om det är en massa äckliga djur i havet vill jag inte bada (jag hatar äckliga kryp och djur asså)
Vad spenderar du helst pengar på? kläder, smycken, smink och sånt kul....lite annat kul också men det kan jag inte nämna här...
Kan du rulla med tungan? mm, är faktiskt ganska bra på att göra olika "tricks" med tungan
Vem är den roligaste människan du känner? Asså personer jag också garvar ihjäl mig med är Debbie och Hannah :D:D:D
Sover du med gosedjur? nääee...inte för tillfället
Vad har du för ringsignal? In My Heart - Moby
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? näe typ inte
Vad har du närmast dig just nu som är rött? en penna haha
Kan du byta olja på bilen? så mekanisk är jag inte
Vilken var den senaste boken du läste? Pojken som inte fanns
Läser du dagstidningen? nope
Dansar du i bilen?
hur fan kan man dansa i bilen? XD Asså visst rör jag mig kanske till musiken och så hahahaha
Vilken radiostation lyssnade du till senast? säkert the voice
Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 natt tror jag, och det var på Glämsta :) <3


Nu ska jag kolla tv, och rita på min bild till bilden...puss!


VI HAR ALLA ETT LIV

Hej hej Förlåt om jag inte uppdaterat på länge, men jag har tröttnat lite + att jag ägnat mig ganska mycket åt att leva mitt liv :p Jag har nämligen haft en massa plugg att ta igen, så det är det första jag gjort, men sedan har jag ju varit med kompisarna också :D 

Ska se om jag kan ge en liten resumé på mitt liv dåra...

Fredag: Denna dag hade vi gympa som första lektion, och den varade i två timmar (phuu) ganska jobbig lektion men ändå rolig. Den började med att vi sprang sex varv runt fotbollsplanen i Vasa parken. Då jag fick någon tid på 15.25 min eller nått. Sedan sprang vi sextio meter då jag fick tiden 09.72 som bäst :D:D:D Jag äger ju haha :p
Efter det spelade vi brännboll som var kul. Men eftersom att jag och Katarina hade hållit på med en massa gymnastiska saker innan så hade jag typ ont i hela kroppen haha. Man böjer sig ju fram och tillbaka hela tiden typ. 

Sen berättade Joel i min klass att Cilla var på något konferensmöte så jag och Jacob åkte hem till mig där vi duscha, sedan kom Hannah och då åt vi sushi på min balkong. Efter det åkte vi tillbaka till skolan och hade svenska...i slutet på svenskan fick vi titta på våra skoltröjor eller rättare sagt klasströjor, som jag själv tyckte var riktigt fina :D Får nog ta och visa er dom sen...men just nu reklamerar vi dom då Joels namn inte fanns med :( 

Efter svenskan gick jag och tränade en aning på våran musik och efter det gick jag till Vasaparken där Debbie, Fanny, Franco, Viktor, Kalle och Ankan var...Vi satt typ och chillade lite, och sedan gick killarna och spelade fotboll. En massa kul hände i Vasaparken men det är nog tråkigt för er att höra på :p 

Sedan ringde Hannah mig och då gick vi på stan, där jag hittade lite kul (men hade inte pengar). Hannah köpte själv en balklänning som hon sedan lämnade tillbaka. 

Efter det skildes vi åt och jag träffade mamma, då vi gick på stan och jag hittade denna underbara klänning: 



Den är köpt på Miss J. 

Efter det träffade jag och mami pappa och vi åt middag på någon Taco restaurang. Sedan åkte vi hem till oss där vi hade kvällsmys på ett kvällsställe nedanför oss. Riktigt kul det med...

Lördag: Denna dag träffade jag Hannah någon stund efter jag vaknat och jag och Hannah gick på stan, där vi lämnade tillbaka hennes balklänning och köpte en annan som är sssååååå Hannah :D Riktigt fin är den också....Efter det lallade vi runt lite och sedan åkte jag och Hannah hem till mig och väntade på Debbie. När Debbie kom gick vi alla tre till Ica där vi köpte mat. Maten åt vi snett emot mitt hus vid vattnet...Det var riktigt mysigt asså. 

Efter det åkte Hannah hem och jag och Debbie mötte upp Vilma någonstans vars namn jag inte kommer ihåg. Vi tre gick till Långholmen där vi lyssnade och tittade på Björn Gustavsson (HUR SÖT VAR INTE MÄNNISKAN PÅ EN SKALA? JAG HÖLL PÅ ATT DÖ, HELT SERIÖST!!!!!!) Sedan gick vi till våra killkompisar, och tillsammans gick några av dom, tillsammans med mig och Debbie hem till Debbie där vi kollade på Girls Just Wanna Have Fun. Sedan åkte jag hem. 

Söndag: Idag är det ju söndag och idag har jag bara pluggat och solat en massa, har fått lite färg också :D 



Inte världens mest smickrande bilder då jag är ganska nyvaken (då jag nästan somnar när jag solar) och osminkad...helt enkelt totalt ofräsch...men men...Klänningen jag har på mig kommer från H&M och den är riktigt gammal. Jag gillar den dock inte så mycket, så det är därför jag inte har på mig den så ofta...


Nu ska jag ta det lugnt, och plugga det sista jag har kvar...puss!



RSS 2.0