NÄR MAN ÄNDÅ ÄR IGÅNG

Så tycker jag att jag kan fortsätta berätta om vad som hänt mig eftersom jag inte behöver ta om det för vännerna senare eller så....

Om jag sa att jag hade en förjävlig dag i fredags så går den dagen inte att mätas med gårdagen.

Jag satt på balkongen en lång stund igår och kom på mig med att jag faktiskt satt där ute utan att frysa! Så jag gick in och satt inlåst på mitt rum ända tills Julia kom. Vi gjorde oss iordning eftersom vi trodde vi skulle till Pers fest Carlie bjudit med oss till. Men istället träffade vi en annan person (vars namn jag helst inte nämner för hans skull). Så vi träffade honom på en fika och han började jämra sig och snacka en helvetes massa skit som fick mig att läsa mellan raderna och inse att jag faktiskt inte betyder ett skit för denna människa, och eftersom att jag just nu har en breakdown eftersom jag känt mig sviken hela mitt liv så fick inte direkt hans ord mig att må bättre. Jag hade gjort mig iordning för hans skull, försökte vara så gullig som jag möjligtvis kunde vara eftersom jag bad honom att träffa mig. Men efter ett tag fick jag nog, min kropp började skaka och jag kände hur det bara vred sig i hela kroppen och då insåg jag att jag inte kunde vara kvar.

Så jag gick...jag satte mig i en port i Gamla stan och ringde genast David. Jag grät, skakade, var rädd och framför allt ensam. Sedan från någonstans i mörkret kliver han fram långsamt mot mig. "Hur fan vågar han närma sig mig" tänkte jag...Och han började dra i mig och jag kände mig så jävla instängd att jag fick panik, puttade honom ifrån mig och skyndade mig fram till Julia så att vi kunde springa iväg. Hon höll fast mig några sekunder medans jag planerade med David vart vi skulle ses. När vi gick runt hörnet stod han där och jag ville bara spy! Vi skyndade oss och jag insåg att jag inte kunde åka hem - jag höll på att få ett sammanbrott så vi åkte snabbt till Slussen där vi väntade på David.

Stackars Julia fick stå och hålla i mig på torget när vi kommit fram till Slussen för mina knän vek sig och jag kände mig så jäkla snurrig. David kom fram till oss efter ett tag och vi satte oss på busshållplatsen där bussen mot Södersjukhuset går. Mina känslor växlade från att jag grät, skrattade, var arg, svimfärdig och tom! Det obehagligaste var att känna hur humöret kunde vända på 1 sekund till något helt annat. "Hur mycket pengar har du på dig?", frågade David och strax efter var vi plötsligt på väg  till en Taxi.

I taxin snurrade allt så otroligt mycket. Om ni någon gång varit så fulla att ni inte kan ha huvudet uppåt så förstår ni hur jag kände mig i Taxin. Jag kunde inte sitta rakt upp utan jag fall ihop med öppen mun. Jag kände små stötar som total mörbulltade mig.

När vi kom fram skrattade jag lite till, och när doktorn frågade vad som hade hönt började jag stört tjuta. Som tur var gick Davids mobil på där han har en extremt rolig melodi så jag fick vara glad i ett par sekunder. Och sedan precis som innan satt jag med mina humörväxlingar och väntade på jour läkaren.

Nör hon kom gick vi till ett rum lite längre bort där jag fick berätta vad som hänt. Hon frågade lite senare om jag ville stanna kvar eller om jag ville hem och jag kände att så länge jag kan gå kan jag ju faktiskt åka hem - men idag ångrar jag faktiskt att jag gjorde det.

Mina föräldrar kom och jag fick så otroligt mycket skuldkänslor! Det var som om jag varit väldigt olydig. Men vi alla 3 åkte sedan och hämtade upp Julia, sedan åkte vi hem. Jag ville bara lägga mig i sängen och somna in för att slippa känna något!


Idag vaknade jag med ett tryck över bröstet! Inte världens lättaste känsla...

Dagen slutade med att jag och mamma gick på bio och såg Bröllopsfotografen. De fick mig att le lite, men efter fick jag agressivutbrott och var arg på allt och alla. Fyfan!

Imorgon har jag möte med en läkare och vi ska försöka hitta medicin till mig! Nu vill jag bara glömma!


DETTA MÅSTE VARA EN AV DOM TYNGSTA DAGARNA I MITT LIV

Hej hej

Tänkte bara berätta för alla om min dag för det kan kanske inspirera andra att faktiskt inse sitt problem och skaffa hjälp!

Allt började igår med att jag "kröp" till mamma gråtandes och bad om hjälp på riktigt! För jag orkar inte lida så här mycket längre, så hon skrev upp en lista på allt hon ska fixa till mig (det såg väl ungefär ut såhär):

*Massage tid (bonus)
*Frisör tid (bonus)
*Gyn tid, kolla up mens besvär (ursäkta känsliga läsare)
*Ringa bup
*Kolla ADHD
*Kolla magkatarr/magsår/maginfektion

Och allt hade hon tydligen fixat idag så sedan fick jag se samtalet som ändrade att min dag förändrades till en av dom tyngsta i mitt liv.

Hon berättade att jag snabbt skulle åka till fridhemsplan eftersom jag hade fått en tid kl. 13.00....

....så jag skyndade och fick sedan skjuss av pappa en bit till bup (barn och ungdoms psykiatrin) kungsholmen. Där satt jag gråtandes och berättade om de nya som hade stört mig i min vardag och lite av det gamla så hon berättade sedan att hon tyckte jag borde tillbringa helgen på sjukhus eftersom jag lider av grov sorg. Så jag och pappa fikade lite med mamma och birgitta (arbetskompis) och sedan åkte vi till söder och kom fram till bup akuten. Där satt vi i väntrummet och degade. Nu hade vi redan varit igång i 3 timmar.

Efter en en och en halv timme fick vi äntligen träffa läkaren.

Först hade vi ett möte tillsammans med 2 läkare och sedan delade vi på oss. När jag satt ensam med läkaren satt jag och de bara rann salta droppar från mina ögon eftersom man går in och tar upp så mycket information som hänt i ens liv. Sedan när pappa och den andra läkaren kom tillbaka blev det inte bättre heller utan jag fortsatte sitta och tömma min kropp på vatten. När vi vart klara var klockan 7, så vi hade suttit och gråtit och berättat och kämpat i 7 timmar!!! Det var så jobbigt att jag tillslut faktiskt ville stanna kvar och bara sova för där är man trygg om man skulle få ett panikanfall för det är inte världens lättaste sak att springa in till mamma och pappa gråtandes och säga att man hatar sitt liv eller liknande man fått på tankarna.

Men det är så värt att skaffa hjälp även om de tar tid att inse att man behöver det! Men nu har jag ändå fått en massa tider!

Ta er tid till eran kropp och erat psyke!

A LITTLE PICTURE OF ME

Gillade det här fotot av mig, de förmedlade något....
Don't hide...

TURNERA

Hej hej :)

Idag började dagen med ett ganska bra basgruppsmöte med följande lunch där man behövde visa upp sitt skol id för att få käka och om man inte hade det fick man skriva upp sig på en lista :S Konstig skolan är ibland asså haha

Sen hade vi dans och fick reda på vilka grupperna va tills vi ska turnera. Och våran grupp kom på en sån sjukt bra ide, vi har redan kommit på våra roller och scenkläder och våran rekvisita vi blev tilldelade på scenen var tidningspapper :) Fett kul!!!


Kan ni lista ut vilka rollerna är? ;)



I know it's a hard one XD

NEW MOON ÄGDE!

Haha den var ju grym!! fattar inte varför alla är så neggo?

Jag och Sebbe typ dödade varandras händer :p

Jag säger bara 1 sak, att jag ska åka till ett reservat och hitta mig en tok fin indian! (ta det som en grymt stor komplimang!)

SHOPPING OCH VÄRLDENS BÄSTA KAPTEN!

Hej hopp :)

Idag åkte jag med Nina till skolan och vi kom fram till lektionen efter lunch. Jag hade bara två lektioner idag eftersom jag inte kunde vara med på dansen (sjuk). Efter skolan gick jag och Dea på stan. Hon la undan ett par skor och jag köpte detta:





Marinblå body/långärm från Dance gym shop (pararell gata med drottninggatan)
Svarta "cykel shorts" från Dance gym shop
Lila och neon gult nagellack från Depend.
Vinröd och blå tröja från Gina Tricot

Så nu har jag mer danskläder :D

När denna månad är klar ska jag försöka shoppa detta från Dance gym shop:

imgimgimg

THANK GOD FOR THE TV!

Hej :D

Har precis duschat så nu känner jag mig riktigt fräsch och fin :) Ska snart smörja in mig med babyolja och sedan kolla på Paradise hotel, efter det kommer ju So you think you can dance :D LÄÄÄÄNGTAAAAAR! :p

ALLA KAN GÖRA EN INSATS

A STORY ABOUT EVERYBODY, SOMEBODY, ANYBODY AND NOBODY
This is a little story about four people named
Everybody, Somebody, Anybody and Nobody.
There was an important job to be done and Everybody
was sure that Somebody would do it.
Anybody could have done it, but Nobody did it.
Somebody got angry about that because it was Everybody's job.
Everybody thought that Anybody could do it,
but Nobody realized that Everybody wouldn't do it.
It ended up that Everybody blamed Somebody when
Nobody dit what Anybody could have done.


JAG ÄR BESATT


Den här ser sååå mysig ut!! men frågan är om det är geeky?

1: skön baströja till dansen, finklänning :)

 

Joanna


<3

Afrikaans Ek het jou liefe
Afrikaans Ek is lief vir jou
Albanien Te dua
Albanien Te dashuroj
Alentejano(Portugal) Gosto De Ti, Porra!
Alsacien Ich hoan dich gear
Amharic Afekrishalehou
Arabiska Ana Behebak (till man)
Arabiska Ana Behebek (till kvinna)
Arabiska Ib'n hebbak.
Arabiska Ana Ba-heb-bak
Assamese Moi tomak bhal pau
Bavarian I mog di narrisch gern
Bengali Ami tomAy bhAlobAshi
Bengali Ami tomake bhalobashi.
Berber Moi tomak bhal pau
Bicol Namumutan ta ka
Bolivia Quechua qanta munani
Bulgarien Obicham te
Burma Chit pa de
Cebuano Gihigugma ko ikaw.
Cheyenne Nemehotâtse
Chickasaw Chiholloli (Första "i" nasalt)
Danmark Jeg elsker dig
England I love you
Equador Quechua canda munani
Esperanto Mi amas vin
Estland Mina armastan sind
Etiopien Afgreki'
Farsi Tora dust midaram
Farsi Asheghetam
Farsi Doostat dAram
Filipinerna Mahal kita
Filipinerna Iniibig Kita
Finland Minä rakastan sinua
Flamländska Ik zie oe geerne
Frankrike Je t'aime
Friesian Ik hald fan dei
Gaelic Ta gradh agam ort
Grekland S'ayapo (uttalas s'agapo)
Grekland (gammal) (Ego) philo su
Grönland Asavakit
Gujrati Hoon tane pyar karoochhoon.
Haiti Moen reme ou.
Hausa Ina sonki
Hawaii Aloha I'a Au Oe
Hebreiska Ani ohev otach (man till kvinna)
Hebreiska Ani ohev otcha (kvinna till man)
Hindi Mai tumase pyar karata hun (man till kvinna)
Hindi Mai tumase pyar karati hun (kvinna till man)
Hokkien Wa ai lu
Holland Ik hou van jou
Hopi Nu' umi unangwa'ta
Island Eg elska thig
Indien Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho
Indonesien Saya cinta padamu
Iran Mahn doostaht doh-rahm
Irland Taim i' ngra leat
Italien Ti amo (mellan älskande)
Italien Ti voglio bene (vän eller släkting)
Japan Kimi o ai shiteru
Japan Aishiteru
Japan Suki desu (används 1:a gången innan man är älskande)
Java Kulo tresno
Jiddish Ikh hob dikh lib
Jugoslavien Volim te
Kannada Naanu Ninnanu Preethisuthene
Kambodja Bon sro lanh oon
Kambodja Kh nhaum soro lahn nhee ah
Kanada/Franska Sh'teme (uttalas som det skrivs)
Kanton Moi oiy neya
Kanton Ngo oi ney
Katalanien T'estim (mallorkanska)
Katalanien T'estim molt (Jag älskar dig oerhört)
Kenya Tye-mela'ne
Kina (Se Mandarin eller Kanton!)
Korsika Ti tengu cara (till kvinna)
Korsika Ti tengu caru (till man)
Kroatien LJUBim te
Kiswahili Nakupenda
Klingon qabang
Klingon qaparHa'
Korea No-rul sarang hae (man till kvinna)
Korea Tangsinul sarang ha yo
Korea Tangshin-i cho-a-yo (Jag gillar dig, på ett romantiskt vis)
Kroatiska Ja te volim
Kurdistan Ez te hezdikhem (?)
Laos Koi muk jao
Laos Khoi huk chau
Latin Te amoLatin Vos amo
Latin (old) (Ego) amo te
Latvian Es milu tevi (uttalas "Ess tevy meeloo")
Libanon Bahibak
Lingala Nalingi yo
Lisbon Lingo gramo-te bue', chavalinha
Litauen Tave Myliu (ta-ve mee-lyu)
Lojban Mi do prami
Luo Aheri
Makedonien Sakam te!
Madrid lingo Me molas, tronca
Malay Saya cintakan mu
Malay Saya sayangkan mu
Malay/Indonesien Saya sayangkan engkau
Malay/Indonesien Saya cintakan awak
Malayalam Njyaan Ninne' Preetikyunnu
Malaysia Saya Cintamu
Malaysia Saya Sayangmu
Mandarin Wo ai ni (Wo3 ai4 ni3 notation)
Marathi me tujhashi prem karto (man till kvinna)
Marathi me tujhashi prem karte (kvinna till man)
Mohawk Konoronhkwa
Morse! (svenska) .--- .- --. .-.- .-.. ... -.- .- .-. -.. .. --.
Navaho Ayor anosh'ni
Ndebele Niyakutanda
Norge Eg elskar deg (Nynorsk)
Norge Jeg elsker deg
Op Op Lopveop Yopuop
Osetian Aez dae warzyn
Pakistan Mujhe Tumse Muhabbat Hai
Persien Tora dost daram
Pig Latin Ie Ovele Ouye
Polen Kocham Cie
Polen Ja cie kocham
Portugal Amo-te
Portugal(Brasilianska) Eu te amo
Punjab Mai taunu pyar karda
Punjab Main Tainu
Pyar Karna
Rumänien Te iu besc
Rumänien Te Ador
Ryssland Ya vas liubliu
Ryssland Ya tebya liubliu
Rövarspråket (svenska) Jojagog älolsoskokaror dodigog
Scot Gaelic Tha gra\dh agam ort
Shona Ndinokuda
Singales Mama oyata adarei
Sioux Techihhila
Slovakien Lubim ta
Slovenien Ljubim te
Spanien Te quiero
Spanien Te amo
Sri-Lanka Mama Oyata Arderyi
Swahili Naku penda (följt av personens namn)
Sverige Jag älskar dig!
Syrien/Libanon Bhebbek (till kvinna)
Syrien/Libanon Bhebbak (till man)
Tagalog Mahal kita
Tahiti Ua Here Vau Ia Oe
Tamil n^An unnaik kAthalikkinREn
Tamil Naan Unnai Kadalikiren
Tjeckien Miluji te^
Tjeckien MIiluju te
Telugu Neenu ninnu pra'mistu'nnanu
Telugu/indien Nenu Ninnu Premistunnanu
Thai Phom Rak Khun (man till kvinna)
Thai Ch'an Rak Khun (kvinna till man)
Tunisien Ha eh bak *
Turkiet Seni seviyo*rum
Turkiet Seni Seviyurum
Tyskland Ich liebe Dich
Ungern Szeretlek
Ungern Szeretlek te'ged
Ukrainia ja tebe koKHAju
Urdu Mujhe tumse mohabbat hai
Vietnam Em ye^u anh (kvinna till man)
Vietnam Anh ye^u em (man till kvinna)
Vlaams Ik hue van ye
Vulcan Wani ra yana ro aisha
Wales 'Rwy'n dy garu di.
Wales Yr wyf i yn dy garu di
Yiddish Ich libe dich
Yiddish Ich han dich lib
Zazi Ezhele hezdege
Zulu Mena Tanda Wena
Zulu Ngiyakuthanda!
Zuni Tom ho' ichema

"FÖRST ÄR DET BAM, BAM, BAM, POW, SEDAN ÄR DET MJAAAAUU!"

Är med Emma nu, snygga vi är va? :)
Emma ser ut som ett monster som vill käka en retard!

IN LOVE WITH LOVE

Det är som att kyssa en dröm...


JAG HATAR SLASKIGT VÄDER!!!!!!!

God morgon :)

Idag har jag varit sämst! Först vaknar jag 06.00, snoozade lite och vaknade sedan 07.00, då bestämde jag mig för att snooza yttligare lite till så idag gick jag upp 08.00! Så jag har missat en lektion, fy skäms på mig!

Sen är det inte heller sådär super duper roligt att kolla ut och se typiskt Sverige väder! De snöade ju lite idag så jag hoppades mest på att de skulle vara sådär mysigt vitt ute, men icke!

Snart ska jag dra mig till skolan och träna på duetten med Sara :D FunnYYYY!!! Så jag hoppas verkligen att vi kommer på något extremt coolt och snyggt :)

Men nu ska jag ta bort disken från mitt rum, borsta tänderna, ta på mig ytterkläder och dra ut i slasket!

(fan jag börjar låta som en riktigt stor känsidbloggare nu ju! :p)


BILJETTER TILL NEW MOON PREMIÄREN!

Heej :D

Idag va de en ganska o chill dag i skolan. Bästa/roligaste stunden var när jag, Sebbe, Sara, Nina, John, Emma och Dea satt i koridoren och snackade - De va mysigt :) De va också väldigt roligt när jag berättade om min idé för våran duett för Sara, hon blev väldigt glad! Så nu är det bara att skapa :D

På rasten beställde Amanda biljetter till mig, Dea, Nina, Sara, Aliz, Emma, Sebbe och Amanda till NEEEEWWWWWW MOOOOOOOOOOOON!!!!!!! Jag vill se den NU, NU, NU!!!! :DD::DD::D:D

Amanda och Sebbe följde mig hem efter skolan och vi har ätit munkar och gjort en skit god glass smoothie gjort på vanilj glass, mjölk och mango! Så det sitter jag och dricker nu!

Både Sebbe och Amanda har gått och snart är det dags för mig att dra ut också, ska nämligen gå och köra akrobatik med Emma! Första gången på skit länge haha vi suger verkligen! Men perfekt nu med akrobatik så vi lär oss massa tricks till duetterna.


 +
 +

Detta är då mina idéer jag har till duetterna, spännande va? haha XD

LISTOR :D

Bara för att ni älskar dom ;)

Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Ja några cm längre skulle sitta fint!
Skulle du vilja väga mer?
Nä mindre i sånna fall
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Jag har aldrig haft ett förhållande men om jag blir sur för liknande saker nu så förmodligen JA :p
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Haha OM jag skulle :p
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Skulle kanske va lite trevligt va, få tankarna på annat ett tag...

Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Nä :( men jag vill!

Kan du slicka dig på näsan?

jaa :D

Kan du kolla i kors med ögonen?

yes! :D

Kan dina föräldrar lita på dig?

Ja det tycker jag! Allt dom behöver veta vet dom.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?

Jaa, om jag är ensam hemma

Kan du vara på fest utan att dricka?

Ja?

Kan dina vänner lita på dig?

Om det gäller något extremt hemligt, men ibland haha :p, om jag vet att personen själv alltid snackar vidare kan det kännas bra med en pay back time. Jag är lite ond ibland...

Kan du tänka dig att pierca naveln?

Haha de skulle va coolt med en till men 1 räcker just nu :p

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Jag kan väl men de e inte något jag föredrar

Femton HAR


Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Jaa

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?

mm

Har du ett syskon?

3 bröder

Har du varit full den här månaden?

yes

Har dina föräldrar ljugit för dig?

haha de tror jag verkligen...många gånger också!

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Nä de e kul :)

Har du borstat tänderna den senaste timmen?

Nope

Har du pussat någon som är fyra år äldre?

ja


Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?

Några från klassen och 7on.

Vem älskar du?

Den som älskar mig tillbaka

Vem vill du bli full med?

Amelie haha

Vem är den bästa artisten?
James Morrison kommer alltid vara en favorit men de finns flera!

Vem pratade du senast i telefon med?

David<3

Vem är snyggast i världen?

Haha i världen? Jake gyllenhaal, är nära!

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

mamma o pappa

Vem är snällast i världen?

David just nu :)

Vem vill du prata med?

Någon som får mig på bra humör

Vem sov du med senast?

Madde

Vem vet allt om dig?

Ingen

Vem kan berätta allt för dig?

Ingen


 

Vad blir ditt namn baklänges?
Aivilo


Har du gjort en snöängel i år?
Jag tror det haha


Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?

Vet inte

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Någon kanske...

Tycker du att sengångare är söta?
hihi lite söta är dom väl?

Har du någon gång testat karate?

Nope

Första sporten du gick på?
Dans, om de räknas som sport, vilket de verkligen borde göra!

Minimorötter eller pommes frites?
haha båda :D

Vad längtar du mest till just nu?
Tills jag känner äkta lycka

Hur gammal har du tänkt bli?
haha de va en sjuk fråga:p

Har du haft vattkoppor?
Yes

Vad drömde du inatt?
Vet inte :p

Vilken tv-serie är bäst?
The Hills! Haha

Vad åt du senast?
Lite bröd

Höga eller låga strumpor?
Höga :D

Vad är du mest rädd för i hela världen?
De känns lite privat

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
HAr faktiskt inte gjort de på skit länge nu :p, men ja har gjort de

Vad har du för färg på ditt påslakan?
Vit med svarta mönster

Bikini eller baddräkt?
Bikini

Är du mörkrädd?
Ja

Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
haha nää verkligen aldrig!

Riktig gran eller plastgran?
riktig

Tänt eller släckt när du ska sova?
teven ska va på :p

Godaste drickan till frukosten?
juice blandad med jokk bärdryck :D

Vill du bli president?
Aldrig haha

Har du spelat tjej i en teater?
jaa

Duscha eller bada?
båda fast till olika tillfällen...

Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja, det har jag.

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej

Sjunger du på toa?
Ibland haha


RSS 2.0