JAG OCH JOHN

Hej hej 

Jag kan väl lika gärna berätta att det är jag och John igen och för er som undrat vem han är hela tiden så är det John, men för en period var han bara han för mig. Men nu har han visat mig att han är mer än så och vi har försökt på nytt :) 

Här kan ni se mig tala i tele med honom: 



1. Jag lyssnar intensivt
2. Han får mig att le väldigt ofta!
3. Han pratar också väldigt mycket
4. Så att jag börjar göra andra saker
5. Som att ta foton på mig själv...

Nu ska jag messa Madde och säga att hon är UNDERBAR! :D

MY NAME IS OLIVIA




Oohhhhh What A Feelin' Every Time You Come Around My Body Free Fallin'

VÄRSTA TV-KVÄLLEN JU!

Hej hej 

Idag var skolan tråkigt som vanligt. Det händer ju inge. De roligaste var typ att det blev bitchfight. Rykterna sprider sig redan och folk snackar bakom andras ryggar. Helt jäkla onödigt, man snackar liksom om vissas sjukdomar, dansstil m.m. Och sedan vågar dom inte erkänna nått. Helt korkat! 

Efter skolan var jag, Amelie och Tamara med Lamin och Jerry (venne hur man stavar). Vi satt typ och pratade lite o så, de regnade ju som fan ute så vi va inne. 

Nu efter skolan var jag helt depp. Inge att göra även fast Lamin ville att jag skulle följa med på stan...Jag slog i alla fall på tv och kollade på text-tv. Nått kul måste de ju finnas liksom och jag blev helt sjukt glad! Värsta tv-kvällen jag kommer få. Först är det Top Model 10, och samtidigt idol, sedan Desperate Housewives och tillslut So You Think You Can Dance. Vilken tur att jag precis la in cola och fanta i kylen :D:D:D Det har blivit min nya passion att dricka läsk haha = inge bra! 

Näe nu ska jag lyssna på lite musik jag precis skaffat mig, sedan ska jag surfa haha. (gillar ordet surfa :p)

JAG OCH AMELIE SOMNA

Hej hej 

Idag höll jag och Amelie på att skita på oss, näe men vi typ skakade och var jätte rädda för att träffa vissa personer haha. Men allt löste sig när vi kom till matsalen så man kunde vara lugn. Jag önskar jag kunde berätta mer för er men det finns tyvärr vissa som läser min blogg som jag inte vill ska få reda på vissa saker och ting. Man måste ju ha ett litet privatliv :p 

Efter skolan åkte jag och Amelie hem till mig där vi åt lite mackor, men sedan åkte vi till Frishemsplan och träffade Lamin som förresten hade lärt oss ett ord på Gambianska (jag vet inte hur man säger det) ordet var i alla fall Chanpande och betyder typ din mammas fitta eller nått. Det roliga är att jag hade gått runt och sagt de bland flera personer från Gambia i skolan utan att veta vad det betyder, sedan berättade ju Amelie de för mig :p 

Vi träffade Lamin vid tunnelbanan och jag såg en kille som vart jätte otrevlig mot Amelie så jag gick ju självklart fram och började tvista lite ord med honom. Men efter det kom Lamin och då gick vi alla till McDonalds där jag och Amelie tjockade oss. Inte konstigt att vi somnade i min säng så fort vi kom hem till mig. Jag är fortfarande trött haha. 

Så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu för imorgon ska jag upp tidigt och hämta mina kläder hos Linn. Vi hörs! 



NU VET JAG HUR HUNDGODIS SMAKAR

Hej hej 

Jag har ju umgåts lite med Pricken idag och det var riktigt mys :) Sen för bara nån minut sen kom mamma och pappa hem. Vi satte oss i soffan och snackade lite. Rätt som det är kastar mamma godis till Pricken och då låter konversationen såhär: 

Olivia: Vad gör du? Du kan ju inte ge honom vanligt godis! 
Mamma: Det här är inget vanligt godis? Det är ju hundgodis

Sedan tittar hon på mig som sitter helt chockad med händerna över ansiktet, sedan tittar pappa på mig och säger: 

Pappa: Har du ätit hundgodis Olivia? (hahaha) 

Och jag bara sitter där och skrattar och jåmar. Shit asså! Jag hade ätit Prickens godis och det smakade ju helt normalt, helt sjukt asså. Vi alla as garvade åt mig sedan haha

Näe nu måste jag samla mig, det där var ju helt sjukt ju! 

Ska kolla om det blir nå bra på tv ikväll, men vi hörs senare :D 

haha hundgodis är väl alltid gott? Jag ger Pricken lite, han får äta den på mitt knä på tredje bilden :) 



Haha vad det kändes dumt :p

NÅGRA BILDER

Hej hej, nu har jag kommit hem från Amelie och jag är sjukt trött så jag ska inte sätta igång och skriva värsta inlägget, men lite bilder kan ni få :) 



Nu ska jag fixa lite gratispoäng så att jag kan köpa mig saker så småningom, puss!

DAGENS OUTFIT OCH LILLE PRICKEN

Hej hej 

Här kommer jag med dagens outfit blandat med bilder på mig och Pricken

Här nyser precis Pricken. Han nyser typ hela tiden asså
'
Shit vilket foto det blev, typ pose från oss båda :) 
Vi leker lite
Och leker igen, men här lyfter jag upp honom i hans leksak
Haha mitt i ett garv
Pose, pose, pose
Bakifrån

Och framifrån

Jag har på mig leggins från H&M, en klänning från Gina Tricot och en jacka från Gina Tricot. 

Sedan har jag armband och Halsband från Antik

Och idag har jag eye liner från Sephora, ögonskugga från Mac. Vit eye pen från Sephora. Glittrig penna från Sephora. Mascara från Loreal tror jag. Dubble extansion eller nått sånt heter den. Sedan har jag bara lite puder från olika tidningar på mig. 

Snart ska jag nog åka hem till Amelie, puss!

HEJ JAG HETER OLIVIA OCH JAG ÄR SÄMST PÅ ATT UPPDATERA BLOGGEN

Hej hej

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, asså ett riktigt inlägg då. Flera gånger har jag försökt att komma på något att skriva men jag fastnar alltid i mitt tänkande.

Idag har jag varit med Pricken hela dagen. Vi har lekt, varit på promenad, ätit, myst m.m. Det har varit jättehärligt, men jag behöver mer spänning i livet än att sitta hemma och dega, så ikväll ska jag hem till Amelie. Vi ska sedan träffa en massa vänner och festa lite. Det ska bli kul, jag är sjukt taggad haha.

Håller på att sminka mig för stunden...Kan försöka visa ett resultat lite senare med bilder och så :)

Vad ska ni göra ikväll? Blir det nån fest eller? :p

Jag skriver lite senare med uppdatering :D

GRATISMAKEUP!

Det ända jag har att säga är:

Klicka på den här länken, bli medlem och tjäna ihop dina poäng. Det är hur enkelt som helst och av bara en dag har jag hunnit tjäna ihop 100 poäng av att värva mina vänner och att svara på frågor. Om man tjänar upp till 400 poäng så kan man växla in de poängen mot ett presentkort på kicks. Vem vill inte ha smink liksom? :p



Hoppas ni samlar ihop mycket poäng nu! Det är hur kul som helst :)

BLOGGTRÖTT

Hej hej

Märks det att jag är bloggtrött eller? :p haha näe men jag kan ju berätta lite om igår men jag har inga bilder att visa er. Jag vet att det är skittråkigt för jag själv brukar bara kolla andras bilder när jag läser bloggar haha, men jag har tyvärr ingen kamera :(

Igår började dagen med att jag shoppade med Amelie, Emma och Malin. Jag köpte en satinjacka från Gina Tricot i en mörkgrå färg, sedan köpte jag lodisvantar från Divided och tillslut en vit lång halsduk från H&M. (kan kanske visa allt på bild lite senare)

Sen åkte vi alla hem till Amelie där vi åt middag och bara chilla. Lyssnade också en hel del på musik medans vi bytte om för utegång :D Lite senare kom också Carlie och Silvia hem till Amelie.

När alla var klara gick vi till Vårbergs centrum medans vi sjöng as högt på fallin' och det roligaste är att Amelie skällde ut några fjortisar som skrek tyst åt oss och shit vilken chock jag fick. Den tjejen vet hur man pratar asså haha. När vi kom till centrum väntade vi typ i ett år innan Josephine kom så att vi äntligen kunde åka till Sätra där vi träffade en massa andra från vår skola. Kvällen var lite halv-lyckad inte den bästa kanske för alla var fett sega i Sätra. Men annars vare ju kul.

Idag var jag med Emma, Amelie, Madde och Tamara en stund. Vi åt en snabbis på McDonalds och sedan gick vi typ runt i en kvart sedan åkte alla hem. Jag skulle egentligen träffat Amelie och Tamara ikväll men pappa var sjukt sur på mig så jag vågade knappt fråga, svaret var ju självklart liksom.

Snart kommer mamma hem och då ska vi äta middag. Jag som är skitmätt liksom haha.

Puss!

NAZISTER

God morgon

Nu ligger jag i min säng, helt nyvaken och tittar på American Dad. Ganska kul sådär, men nu är det slut så nu kan jag skriva på.

Igår gick jag in på min facebook som en vanlig rutin. När jag kom in hade en kille jag känner komenterat på en av mina bilder. Bilden föreställde Israels flagga, och på den bilden hade han skrivit "let it burn" och en sån komentar är så jävla onödig. Han vet ju att jag är judisk och då behöver han inte trycka ner mig genom att skriva nazistiska komentarer om mitt land. Jag hoppas att ni som läser min blogg inte är som han.

Asså jag blir så jäkla sur. Varför måste man komentera andras bakgrund så att säga. Han skulle ju aldrig gå till hans kompisar och kalla de för neger eller liknande! Åååå jag vill bara ta och slita någon i stycken asså...fyfan va ja e sur.

Nu ska ja gå, för det är för mycket som pågår i mitt huvud just nu

ANDO O AIDA

Heeey

Idag ska jag på släckt träff haha. Min moster fyller år så nu ska hela släckten fira henne.

Jag är lite sådära off på att gå ut idag. Känns lite tråkigt. En tråkig dag helt enkelt. Näe men jag känner mig bara helt seg idag, inge kul alls. Jag vet heller inte vad jag ska skriva om och det är i sånna här tillfällen som man ska ha flera tusentals besökare och då man kan ställa frågan: vad skas jag skriva om? Men icke sa nicke.

Jag kollar just nu på so you think you can dance i repris och jag älskar Nigels kommentar:

N: Jag vet hur du känner Twitch. Jag har också haft en tjej som har bangat på min dörr men inte släppte jag ut henne. Hon fick inte gå någonstans
Mary: Vad säger du?
N: Jag sa inte att det var du Mary haha.

Så jäkla klockrent asså :p

Näe jag hittar ju inte på nått att säga ju....Jag har liksom inte så mycket nyheter att dela med mig med haha. Men jag skriver senare, puss



AMELIE, IDA OCH OLIVIA

VIII HAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KUL..................

A: Livet är en korv, som månen har spottat ut, 1 timme kvar sen dans
I: Har du en egen blogg? Ditt öra ska vara där (pekandes på mitt örhänge :) )
O: Aa dee snett
A: Asså jag är så jävla snurrig
O: Du låter asfull!
A: Smooke weeeed everyday :) bom,  bom, bom host
I: Dom kommer tro det öra är snett
A: A millie, a millie, a millie
A: Erik har fixat en data

Nu gick de, buhu

HEMKOMMEN FRÅN SJUKHUS

Hej hej 

Igår var jag då på sjukhuset som jag trodde. Jag fick sitta där i 6 timmar typ...Jag fick röntga mig, ta blodprov (som jag hatar!) och sedan fick jag typ alla ben klämda av min doktor och då skulle jag säga till när det gjorde ont, och tusan vad det gjorde ont :( 

Tillslut sa doktorn att jag inte hade något ben som var brutet, eller en spricka och så. Men jag hade en inflammation i benet som värkte uppåt. Och det är ju precis så det är liksom, det värker sjukt mycket. Men jag fattar inte varför det inte finns något att göra ont, och det är inte så kul att varje dag vakna upp med mer smärta. Idag har jag ondare än igår liksom :( Jag börjar bli nervös...

Två bilder lyckades jag ta på sjukhuset medans jag väntade. Det är ju inte kul att vänta på att man ska få sitt ben undersökt medans man hör en massa folk skrika. Ett barn kom in som hade brutit benet och han skrek som in i helvete! Sedan var det en gammal gubbe som stönade och yrsade i 6 timmar. 



Haha det var det. Snart ska jag gå och möta upp Amelie vid Frishemsplan. Hon ska hjälpa mig att bära min väska för jag ska ta med mina högtalare och de är sjukt tunga + jag är ju skadad i benet liksom... 

Skriver senare

DÖ FOTJÄVEL DÖ!

Hej hej 

Idag har jag tillbringat dagen till att halta! :( Det är så jäkla tråkigt, och idag vet jag inte heller om jag och pappa kommer hinna åka till sjukhuset och om vi ens åker kommer jag få sitta och vänta hela natten...:/ 

Imorgon morgon ska jag träffa upp Amelie, Tamara och Madde i en av dans salarna så att vi kan träna på en dans vi ska uppträda med på scen. Vart det är vet jag inte, men det kan vara i Kungsträdgården lika gärna som Skärholmen så man blir ju lie nervös men det ska bli kul :D 

Jag vill verkligen dansa åååå vad sur jag blir över min fot :( 



Den är helt svullen med :( 

Näe nu ska jag fortsätta sura haha...

KAPA BARA AV BENET!

Hej hej

Igår sov Madde över hos mig för mian föräldrar var ju i Finland. Vi åt lite mat och så, och senare träffade vi John.

Idag hade vi en lektion på 19 min typ sen gick alla hem så då gick madde och janita hem till mig. Vi kollade på Snövit och sen gick janita, då köpte jag och Madde benny och sedan kollade vi på mulan...

Nu har jag sjukt ont i benet och det var nära att jag och mamma åkte till sjukhuset med mig, men jag försökte bara koppla av och nu har jag fått en stark tablett så att värken knappast känns...just nu i alla fall. Men tidigare kändes det som att vem som helst kunde knäcka benet på mitten :/ Så vi ska nog gå och undersöka, men jag måste också vara försiktogare för jag springer, dansar m.m. samtidigt som jag har  ont, + jag anväånder inte mitt bandage.

Jag orkar inte skriva mer för jag måste koppla av, men jag skriver när jag blir bättre, och då ska jag skriva mycket :D

JAG ÄR KÄR

Hej hej 

Jag är kär i den här låten! 



Heartbroken - T2

MADDELITO

Hej hej

Just nu är jag hemma hos Madde. Jag kom hit igår med Pricken, och då ballade han ur en hel del. Han försökte komma ut från kopplet flera gånger asså han har aldrig varit sådär förut så jag belv skit nervös. Han slet och sparkade mig i magen flera gånger och han brukar vara världens gulligaste hund... :(

Aja...Sen kom Madde och tamara och hjälpte mig, och det löste sig lite senare och då gick vi hem till Madde. Hemma hos Madde åt vi middag och sedan satt vi ute och pratade ett tag. Sist men inte minst kollade vi på skräckis.

Imorse kollade vi också på en massa film, och kom på ramsor som typ Tamara tog tallriken till tårtan...töntigt..., Olivia och Olle orienterade omkring omysiga områden, Madde myste med moppsen Margareta.

Haha jag hade jättekul :) Märks det kanske? :p

Idag åker mina föräldrar till Finland så Madde ska komma hem till mig :) Och sedan ska hon sova över.

haha än en gång blev det ett kortfattat inlägg men jag har lite brottom för jag och Madde ska snart gå, puss!

SOME HEAVY SHIT!

Hej hej 

Här kommer jag med några tunga låtar innan jag drar ut, + dagens outfit och lite pics. 



Tomorrow med Ice Cube  (vi dansade till den här på streeten, fett coolt :D ) 



Why We Thugs med Ice Cube  (varje gång som jag och Amelie går någonstans så tar vi på den här haha, snacka om att folk stirrar då, speciellt på stackars lilla Kungsholmen :( ) 



Min mysiga stora halsduk <3

Svarta jeans från DrDenim, vitt linne från H&M (under) och en tröja från mammas garderob :) 
Jag har också mitt gulliga nya fågelhalsband på mig som jag köpte på H&M. Jag gillar att halsbandet symboliserar frihet på något sätt :D Och om jag någonsin ska göra en tatuering ska jag göra en fågel...

Sedan har jag några simpla guldiga ringar från H&M. Bara 20 spänn :) 

Nu ska jag ringa H, see ya later



FOTOGRAF

Hej hej

Idag var det tråååkigt i skolan haha. Eller vi gjorde liksom inget. INGET!
Jag gick typ runt och lallade hela dagen. Till och med på dansen satt jag ner. Jag har ju så ont i foten att jag vill skära av mig den. Hur som helst kanske jag ska skriva om något annat än skolan.

Idag kanske jag ska träffa mina vänner och gå på "fest", men jag vet inte om jag orkar/kan det pga min fot. Det gör ju så fruktansvärt ont och jag vet inte om en fest långt ut i helvete är värt det...Då stannar jag hellre hemma och vilar upp mig. Men jag vill ju fortfarande träffa mina vänner. Vi ses ju aldrig nuförtiden och det är sjukt trisst.

Så jag får se hur jag gör...Imorgon ska jag vara barnvakt för Pricken och sedan ska jag hem till Madde och vara med tjejerna från klassen :D

Jag har inte så mycket mer att säga, och jag måste ringa runt en hel del nu, men jag skriver senare idag eller typ imorgon

http://nojesguiden.se/lookish  gå in här och sök på olivia så hittar ni mig. Inte världens snyggaste. Hade ju precis kommit från dansen men ändå :)

BRUTIT FOTEN TYP

Hej hej :)

Jag ska börja med att säga tack till alla gulluga som kommenterat mitt senaste inlägg. Jag blir väldigt glad när jag märker att det faktiskt finns folk som gillar min blogg höhö ;)

Idag hade vi dans de ststa timmarna på dagen. Det började med balletten då vi gjorde mycket plié (stavning?!?!), hopp och sånt kul :) Men efter ett tag så kändes det inte lika kul längre. Min fot började strama mer än vanligt, men heter man Olivia Portnoff-Klatzkow så kör man på. Dum som jag är fortsätter jag fast det känns som att man kan bryta sönder min fot. Och jag må säga att efter ett tag fick det vara slut på allt "lidande" så jag satte mig ner. Efter ungefär 20 min börjar min fot och mitt ben svälla upp. Jag förstod ju inte riktigt hur tjockt det var tills jag tittade på den när jag kom hem och såg att den var mycket mindre. Haha lite läskigt att se när sånt händer...

Nu ligger jag högt upp med benet och foten och svullnaden har gått ner en hel del. Men det gör ju fortfarande ont såklart :/

Nu ligger jag ner och tittar på sex and the city, för det finns ju inte så mycket mer jag kan göra hehe....

Hoppas ni alla mår bra, och för er som mår dåligt: Hoppas ni mår bättre :)

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Jag har ju inte skrivit på länge, men jag tänkte inte göra det nu heller utan jag ger er lite bilder istället. 



Flera gånger har jag ju fått kommentarer om hur jag ser ut på min blogg. Och typ 90 % av de gångerna får jag höra att jag är fjortis. Haha kul att ni nämner det för aa jag e ju lite fjortis och det kan jag hålla med om. Jag tycker det är kul att balla ur och bara larva sig till 100. Jag hatar att umgås med personer som är sten seriösa. Palla vara seriös liksom. Och det är lite kul för de personerna ballar också ut ibland och typ sjunger på bubbles samtidigt som de dansar deras egna tönt dans och så fort någon kommer så ba: NEJ, Nu ska jag sätta mig ner och se seriös ut igen...

Alla ballar ju ut någon gång ibland ju, och jag kanske gillar att ha mitt hår på ett visst vis, jag kanske gillar att ha mycket läppglans, jag kanske tycker det är skönt att gå runt i mjukiskläder och jag kanske gillar att ha mycket smink vissa dagar. Men ska jag behöva stämplas som en viss person då? Ska jag behöva bli kallad namn? Varför kan inte folk fokusera på ens inre och inte ens yttre? Varför kan inte jag få vara mig själv liksom haha. Ska jag behöva skärpa till mig för att ni ska bli nöjda? Nej jag tror inte de va! 

Jag reagerar så här starkt eftersom att mitt självförtroende inte är på topp. Man kan ju tro det ibland men jag har svårt att ta emot kommentarer utan att säga till. 

Så nu vet ni. Nu ska jag gå och ta på mig mer smink, mysa runt i mina mjukiskläder, ringa min fjortiskompis och skrika i telefonen så att alla hör och nu ska jag lyssna på musik högt :D:D:D:D:D 

HEY, EYO; HEY, EYO

Shalom

Hoppas alla mår bra :)

Jag har ju inte srkivit på någon dag men jag kan istället skriva lite mer nu.

Igår var jag med Amelie, Tamara och Madde. Vi var först hemma hos mig där vi åt tacos. Lite senare sjöng vi Sing Star(bästa party spelet asså) och efter det satte vi oss i Rålis där vi typ pratade en massa och mös. När klockan närmade sig tolv gick vi hem och Madde sov över hos mig.

Imorse åt jag och Madde två Ben & Jerrys. Shit vad jag kände mig tjock men fy tusan va gott de va :D

På tal om tjock så hade jag och Filippa en rolig konversation på msn:

Filippa säger:

men ja ska gå & poppa popcorn nu BRBR

Filippa säger:

:)

oliviaportnoff.blogg.se säger:

ok oussar

oliviaportnoff.blogg.se säger:

p*

Filippa säger:

tbx

Filippa säger:

att tjocka sig som fan hjälper

oliviaportnoff.blogg.se säger:

jag tjockar mig som fan. jag äter chips, ben & jerrys och dricker läsk :

Filippa säger:

jag äter popcorn

oliviaportnoff.blogg.se säger:

du är inte lika tjock som jag

Filippa säger:

sluta skojjar du?

Filippa säger:

:)

Filippa säger:

ja kommer typ gå upp 100 kg nu

oliviaportnoff.blogg.se säger:

jag kommer väga 1000 kg efter det här

Filippa säger:

nej ja kommer !!!

oliviaportnoff.blogg.se säger:

jag med !!!!!!!!

oliviaportnoff.blogg.se säger:

ska vi börja på pilates tillsammans efter?

Filippa säger:

jaaa

Filippa säger:

om du vill

Filippa säger:

Filippa säger:

gå runt med en tjockis

Filippa säger:

du jag har smör på popcornen så det typ rinnner

Filippa säger:

:p

oliviaportnoff.blogg.se säger:

men jag kommer ju vara tjockare än dig

Filippa säger:

äckligt igentligen ..

Filippa säger:

nej

Filippa säger:

man kansek borde ta & spy

oliviaportnoff.blogg.se säger:

mm kanske

Filippa säger:

jag mår fett lilla igentligen

oliviaportnoff.blogg.se säger:

men då kanske du får bulllimi

Filippa säger:

:(

Filippa säger:

mm det är sant

oliviaportnoff.blogg.se säger:

och då blir det ju lite jobbigt

Filippa säger:

aa

oliviaportnoff.blogg.se säger:

för du får su säkert anorexia på köpet

Filippa säger:

mm kanske det

Filippa säger:

men ärligt villdu träna med mig?

oliviaportnoff.blogg.se säger:

haha asså de skulle ju vara najs men min kondition är inte alls bra

Haha hur orkar vi med oss själva asså?

Nu ska jag kolla vidare på hitch men jag skriver, promise :)


SO YOU THINK YOU CAN DANCE

Nu tittar jag reprisen av So You Think You Can Dance och shit vilka nummer koreograferna lär ut.

Två exempel:

Hip Hop



Modernt



När ni ser det moderna klippet kanske ni förstår varför jag ÄLSKAR att dansa modernt :p Inte så mycket steg men sjuuukt mycket känsla.

Nu ska jag fortsätta njuta av alla underbara dansare.

GISSA LÅTEN TYP

You only waited up for hours,
Just to spend a little time alone with me,
And I can say I've never bought you flowers,
I can't work out what they mean,
I never thought that I'd love someone,
That was someone else's dream.


Sjukt fin text asså


LÖRDAGSMORGON

Hej hej

Jag kom och tänka på en sak. Hur många lördagsmorgonar har man upplevt? Jag sitter alltid och filosoferar så här haha. Men liksom varför heter det lördag då och vem kom på det? Varför upplever man lördag varje vecka och vem bestämde att det skulle vara sju dagar på en vecka? Haha jag kan fortsätta i evighet. Jag blir också så glad för på mentorsmötet satt jag med Sofia och Martina och diskuterade sånna här saker på mötet och jag blev så glad av att jag äntligen hade någon att kunna diskutera sånt här med haha. Det kändes grymt bra :)

Just nu ligger jag då i sängen och filosoferar samtidigt som jag lyssnar på musik och just nu är det Body On Me med Ashanti som dånar från datorn....En annan sak som jag tänker på nu är att jag undrar hur det ska bli ikväll för ikväll har jag bjudit hem lite tjejkompisar från klassen. Jag har ju utegångsförbud och då kommer istället alla hit så att jag får ha lite kul i helgen i alla fall :)

Vi ska gå ner till Smedis och mysa med värmeljus, filtar, parasoller om det regnar och en massa annat mys.
Sedan ska vi hem till mig och äta en massa sötsaker och äta ben and jerrys. Mmmm jag längtar nu :)

Idag ska jag då ringa alla och kolla om dom kommer, sedan ska jag köpa mat och godissaker typ. Men först ska jag chilla lite hemma för det är ju ändå lördag. Och när jag chillar hänger jag vid teven och datan :)

Jag skriver senare, puss

MY FAIR LADY

Hej hej

Igår var hela klassen på teater typ. Våran lärare att vi kunde få gratisbiljetter till generalrepetitionen av My Fair Lady. Och biljetterna kostar liksom 500 vanligtvis men vi fick de gratis :D Nu förstår ni kanske vad det är som är så bra med estetiska klasser :p De är så att en lärare på skolan fixade biljetterna då han ofta spelar med i orkestern :)

Idag har vi modernt i skolan och OJ vad jag gillar modernt :D Det är så kul haha...

N'e nu hinner jag knappt skriva men vi hörs igen!

NYA SMYCKEN :D

Hej hopp i lingonskogen!

Idag började min dag på idrottsmuseumet som var sjukt tråkigt hela den tiden då guiden pratade men när jag var med Tamara, Amelie och Madde så hade jag sjukt kul. Vi lekte sjukt mycket och gick till baka i tiden till då man typ var 5 :p

Efter museumet träffade vi Lynn och satte oss på McDonalds där vi åt massa maaat :) Bara för att vi var där slutade inte barnsligheten utan jag plockade på mig en massa balonger som jag satte upp bakom oss :D Det blev mycket finare och trevligare då haha. Em...sedan kom Ida och joinade oss på donken.

När vi ätit klart gick vi till Gallerian där vi gick runt i affärer och Br. Jag köpte ett par örhängen som är sjukt snygga och ett berlock-armband från H&M. Kan visa bilder senare om jag kommer ihåg XD

Lite senare träffade vi Sofia och åkte till Naturhistoriska museumet där vi lekte och fyllde i frågor om människokroppen.
När vi var klara med det gick jag, Tamara och Madde till människan genom tiderna och tittade på alla forntida djur. Sjukt kul speciellt för mig som gillar att läsa om dinosaurier och dylikt.

Efter det åkte Madde med mig hem där vi sjöng Sing Star hela kvällen lång. Hon åkte för typ en halvtimme sen eller nått.

Nu ska jag titta på tv, puss!

KLASSIKER

Behövde bara lägga in en video nu när jag lyssnar på kissekatt dockorna :) 



BILDER

Lite bilder innan jag går...



jag sjunger lite granna med min ursnygga mic haha XD

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Igår skrev jag ju inge, men de är så att efter skolan skyndade jag mig hem, satte på mig kläder och åkte sedan till Skeppsholmen för att uppträda med ett solo i dans. 
Hela kvällen satt jag backstadge och väntade på min tur. Det var väldigt roligt att få uppträda och så :) 

Efter kvällen stötte jag på John och hans kompis Patrik, så vi satt och pratade en stund men sedan gick jag hem, jag har ju utegångsförbud. 

Oh juste! Som tack för att jag uppträdde fick jag ett presentkort på H&M och det var jävligt nice kan jag säga :D 

Idag börjar jag 10.30...shir va skönt haha. Vi har ingen jobbig dag idag heller så de är bara ett plus. 

Näe nu ska jag dra mig, men jag skriver! 


Jag har på mig ett linne från H&M, en blå top från Top Shop, mjukisar från Stadium och en tröja från Ralph Lauren. 

RSS 2.0