HOLA!

hej hopp

Just nu sitter jag på mammas kontor med Pricken och väntar på att mamma ska bli klar här. Sedan ska vi till stan där vi typ ska äta lite och shoppa :) Jag ska försöka hitta en snygg bikini till mig :D För det våras om badtime när det blir lite varmare. 

Jag sitter här och äter skorpor haha. Det var typ det ända matliknande jag kunde hitta här :p Och nyponjuice. 

Idag efter skolan stannade jag och Joel kvar i skolan då vi tränade på våran låt på musiken. Allt gick prima ballerina :) Sjöng lite i mick på slutet också...Så nu är vi taggade till musikuppspelet på måndag. 

Näe nu ska jag hämta mer juice, men hare gött guys

GODDAGENS

Hej hej 

Idag började dagen med att vi hade hebbe, då alla lämnade in sina böcker och jag lämnade in lite förseningar med pengar. Men redan på hebben började jag få sjukt ont i magen, så jag, Debbie och Hannah åkte hem till mig där dom lagade en ritkgit god lunch (som jag åt upp sen :D) Dom gjorde korv med potatis :) Helt själva också. Jag menar, det är ju svårt att hitta hos andra människor. 

När dom gick hade jag så ont i magen att jag inte kunde stå. Asså det bara ilade i hela kroppen. Nu har jag tagit sjukt mycket tabletter så det känns lite bättre, men jag mår illa när jag reser på mig. Känns som om jag ska kräkas då elelr något liknande :S Konstigt asså. 

Nu sitter jag och lyssnar på ella elle la av Kate Ryan :p Kate Ryan är en tjej som sjöng låten Je Tarore som var Frankrikes bidrag i melodifestivalen för något år sedan. Hon är faktiskt riktigt bra, då jag inte gillar utländsk musik så mycket :p 

Snart ska jag gå tillbaka till skolan och göra ett prov, efter det (beroende på hur jag mår) ska jag nog antingen sätta mig i en park med mina vänner, eller så åker jag hem. Blir nog så att jag åker hem för jag mår inte alls bra för stunden. 

Nu ska jag kolla internet, kram!


DAGENS OUTFIT

Hej hej

Innan gossip ska jag visa er dagens outfit och min bränna :p 



Aj vad det bränner i nyllet asså haha, ska nog smörja in mig nu, kram!

FRI SOM EN FÅGEL?

Hej hej

Jag och (någon) satt och snackade om hur härligt det skulle vara att bara åka någonstans utan att bry sig om omvärlden. Att man typ bara reser bort som till Grekland eller något. Det skulle verkligen behövas. Då behöver man inte tänka på något ju. Inte vänner, kärlek, skola, familj...ingenting. Bara typ shopping, sol och bad. Längtar asså! Jag ska ju till America i sommar och det kommer bli så skönt att bara åka bort.

Om jag skulle, skulle jag åka nu och bara lämna allting, för just nu är det bara för mycket! Blir ju tröttsamt efter ett tag. Speciellt igår, då slängdes allt rakt i mitt ansikte på samma gång, blev ju lite chockad liksom. Kan inte berätta för detaljerat men det var bara flera personer som berättade stora nyheter för mig på en och samma gång, ni vet sånna nyheter som man bara måste ta hand om en för sig. Kan ge ett exempel:

Jag pratar med Tomas, och Tomas säger till mig att våran bästa kompis sörjer för att han inte kan få mig. Då kan ni ju förstå lite hur detta var för mig fast gånger typ 5 :p

Så idag är jag lite omskakad men jag tar mig ann dagen i alla fall. Man kan ju inte göra annat än att bara köra vidare liksom.

Snart ska jag gå och kolla på Gossip Girl, gör det ni med. Lite gossip skadar ju aldrig liksom, speciellt när det inte handlar om dig själv...kram!

FOTBOLLSTURNERING

Hej hej

Idag hade vi fotbolls turnering i skolan. Och det började med att vi samlades i skolan, som följdes av att alla åkte gemensamt till typ Enskede.

Sedan började en match mellan 9C/B och 9G. 9G vann då med 7-0 haha. Vi äger ju, tänkte vi ;p (not)
Men sedan spelade vi mot 9H, då vi vann på straffar, och slutligen körde vi en match mot typ 9E då vi också vann. Så vi kom trea i hela turneringen (tjejer). Kändes jäkligt bra måste jag säga :D 9G vann ju faktiskt hela turnerigen (tjejer) så då var det inte så konstigt att de vann över oss ju :)

När allt var slut, satte sig Debbie i en gräsmatta och jag hänkade. Sedan kom Alex :) Vi satt och pratade en massa, tränade lite (jag) och annat. Sedan åkte jag och Alex hem. Debbie gick hem :p

När jag var hemma träffade jag Julia och det är därifrån jag kommer nu. Vi gick och handlade en Ben & Jerry's, gick till Stadshusets trädgård där vi satte oss vid vattnet. Riktigt härligt :) Och båda fick ännu lite mer fräknar i ansiktet + lite bränna på kinderna, inte för att det syns så värst mycket men, men.

Nu ska jag gå och äta med pappsen skriver sen kram!

JAG SOMNADE :D

Hej hej

Nu har jag sovit bort halva dan igen :p Och då får man självklart ett litet skiiiv meeer efter sig :D Love to you <3

Imorgon har vi fotbollsturnering i skolan och ni kan ju tänka er själva hur bilden ser ut av mig som springer runt på planen. Den är inte speciellt fin eller så, utan aa :p Fast jag ska ju inte klaga då jag känner personer som typ ser bollen och typ skriker när den rullar förbi bara...jag nuddar den åtminstonne XD

Satt jag sitter och försöker fixa mig ett par sportshorts, men icke sa nicke...alla är upptagna :p YES! XD

När nu tänkte jag bjuda er på lite musik då jag fått nya favoritlåtar :D

1. We Made It - Busta Rhymes feat. Linkin Park
2. Save Me From Myself - Christina Aguilera
3. Oh Mother - Christina Aguilera




We Made It

Save Me From Myself

Oh Mother


Nu ska jag kolla upp allt jag missat när jag sovit :p Puss

TODAY'S

Hej hej 

Idag efter skolan åkte jag, Fanny och Debbie till min piercing studio där jag kollade min piercing. Det roliga är att förra gången sa dom att jag skulle tvätta oftare men nu skulle jag tagga ner på tvättningen. Riktigt nice faktiskt :) 

Sedan åkte alla hem. Fanny och Debbie till Debbie och jag åkte hem till mig. På vägen hem köpte jag lite kakor. Och juste! Jag köpte också en glass som jag berättade för er att jag ville köpa efter skolan :) Visst är jag duktig haha? XD 

Har inte så mycket mer att säga då allt nästan blev sagt i förra inlägget. Eller en sak jag kan berätta är väl att på musiken sjöng jag i mikrofon...ett litet återseende. Riktigt kul var det, då jag, Joel och Daniella hittade den perfekta lösningen till att sätta fast mikrofonen på stativet då det inte fanns en hållare på stativet :D Alex (min musiklärare) blev imponerad allt :) Thanks to you Joel :D 

Nuuuuu har jag inget mer att säga haha so here comes the dagens: 



Tröja - Gina Tricot
Linne - H&M
Jeans - DrDenim
Jacka - H&M
Örhängen - Diva
iPod - Apple/Mac :) 

Nu ska jag kolla film och äta kakor :D Ibland får man ha en tjockisperiod :) Kram

DATASALEN

Hola Señoritas!

Jag sitter i datsalen och snackar med chån! (chantal)

Vi sitter och lallar oss...men vad ska man egentligen göra i slutet på en dag liksom? Jag funderar faktiskt på att ta en glass påvägen hem :) Mums!

Chanti rekomenderar cornetto strut med smak av citron...jag menar varför inte? Alltid kul att prova på något nytt :D

haha chanti påminde mig nyss om hur kul vi hade det på svenskan idag. Alla skulle sätta sig i grupper. I grupperna skulle varje person säga ett ord. I min grupp handlade våran historia om en fågel som älskade en björn som bodde i ett fågelbo med fågeln och björnen bajsade ut melonstora bullar. :p Sedan kom en massa konstiga interna skämt här och där och ja...hela historien var typ urballad.

Ska gå nu men jag skriver när jag är hemma som vanligt :)

SOLSKEN IAF.

God Morgon alla glada! :D

Idag verkar det som om det blir en solig dag och det hyllar man ju bara för! Orkar ju inte riktigt med mer gråa väder och regniga dagar asså :p

Idag har jag en helt vanlig dag i skolan. Kanske en allt för vanlig då den är riktigt tråkig :/ Vi har det kul ända fram till lunch oftast, och sedan brakar helvetet löst liksom...Spanska, matte, no och slutligen so innan denna underbart vanliga dag vill ta slut :p En sak som kan rädda dagen är när man ska göra någon kul i dagens slut som att träffa en kompis, kanske göra en förändring som att klippa sig eller något annat kul, men icke sa nicke. Här träffas det inga kompisar på måndagar konstigt nog ;p Eller jag har väl träffat en kompis eller gjort en förändring på en måndag, men idag blir det som sagt en lååång tråååkig dag i skolan.

Här sitter jag och pratar redan dåligt om dagen jag har framför mig. Vad är jag för en bra förebild? :p Haha näe men, så ska man ju inte behöva tänka ju! Och om skolan bara skulle göra något för att försöka få oss att ha liiite roligare i skolan som att sätta lite mer kreativa ämnen på tråkiga dagar typ eller att bara skaffa mer kreativa ämnen helt enkelt. Våra kreativa ämnen i skolan är ju musik, teknik, bild och slöjd. Men that's it! Jag vill ha ännu mera musik och bild :) Det är så kul asså :p Och musiken är anledningen till att jag gillar måndagarna i början på dagen.

Men nu sitter jag med en kurrande mage, och att börja en tråkig dag med hunger är igen bra start asså...så jag ska ta och göra min frukost nu. Men lycka till i skolan, jobbet eller vad just du gör en vanlig måndag som denna.

Kram!


HYRFILM = <3 PÅ EN SÖNDAG

Hej hej

Idag har jag tagit det chill nästan hela dan asså...inge plugg och inge dans eller nått annat sånt, utan bara chill.
Oj vad jag säger chill ofta :p ni måste ju tro att jag inte har något liv som tar det lugnt hela tiden :p Men jag är faktiskt en person som ofta vill ta det lugnt mellan raderna...Ganska viktigt enligt mig...

Om ni vill höra lite om mig chill dag kan ni höra det här.

Jag har alltså suttit hemma, varit inne på datan och kollat tv. Och när klockan närmade sig 18.00 kom mami och papi hem. Då gick jag ut och köpte lite mat + hyrde film. Och när jag var inne på Ica, så var det lite strul vid pet flaskorna. En maskin där var typ trasig, så jag fick stå i världens kö bakom en retard kille. Hans hår var helt tovigt och säkert full med 100 miljarder bakterier. Han hade en äcklig t-shirt och över den hade han en alldeles för liten skinnjacka. och så fort han böjde sig ner visade han upp halva röven rakt i mitt ansikte liksom. Man ba: KYYYL DIG MÄNNISKA! Men han fattade ju ingenting liksom.
Sedan var det en kille på Ica som frågade honom var felet på maskinen var (då han var först i kö) och han började prata på sitt egna språk liksom: "dedededede fel kviiii t t t t o. Och jag ba: hjälp! liksom...:p

Vissa människor är ju bara lite för anorlunda för omvärlden att ta in säger jag bara XD
Efter den lilla konstiga stunden på min dag, gick jag vidare till Videobutiken där jag hyrde lite moooviiie. Det blev kärlek på menyn, någonting...manhattan. och sedan någon fantasy film. Jag bara älskar fantasy filmer och det vet ju alla i min omgivning...Som tur är finns har jag en bästis som faktiskt gillar fantasy hon med, och denna lilla filur kallas Debbsan bäst (enligt henne ;p) Jag pratar självklart om lille H, och inte Hannah utan Debbie.
Är det inte lite kul att två av mina vänner kallas H? :p Det är ganska nice när man ska gå någonstans och ropar H, och då har man flera: Vem? Jag? Efter sig haha.

Nu ska jag nog lägga mig i min härliga säng bredvid mamma som typ flyttat in i mitt rum :p Och sedan sätta på en fantasy film och bara njuuuuuuuta :D

God natt folks! :D

FRANSK MANIKYR

Hej hopp

Jag hade ganska tråkigt så jag gjorde en fransk manikyr på mig själv


Blev ganska fint faktiskt. Man ser ju riktigt fräsch ut med fransk manikyr på naglarna. 


Sedan satte jag upp håret i en liten hästsvans...tycker det är finast med hästsvans när man har rakt och tunnt hår...

Nu ska jag fixa lite melon :) kram!

PARTY FÖR HELA SLANTEN

Hej hej 

Idag har jag uppvaktat lilla mammi på morsdag :D Hon fick lite blommor och sin favorit choklad - mm. 
När jag ändå var i butiken (där jag köpte blommor och choklad) köpte jag min favorit tidning - Solo. Så den ska jag läsa lite av samtidigt som jag ska sola på våran balkong :) 

Alldeles nyss blev jag klar med att styla mamma för hon och pappa ska gå på 60-års fest. Och jag får inte hänga med :p Jag som också vill gå på party...ni vet klä upp sig och så. Det är ju skitkul :D Men nej. Jag är inte bjuden haha. 
Hur som helst fixade jag mammas hår genom att föna det och sminkade henne gjorde jag med :) 

Nu ska jag väl kolla runt på nätet tills mamma och pappa går, och sedan ska jag soooooooooola :D 

Kram! 

DAGENS OUTFIT

Hej bloggi <3

Nyss kollade jag på klockan och slogs av att klockan redan är 17.31 det är helt sjukt! Jag troode typ att klockan var 14.00 eller något i den stilen :p 

Nu langar jag i alla fall en dagens outfit..men denna gång ska vi göra detta lite anorlunda. Jag ska lägga in en låt här som ni ska få lyssna på medans ni tittar lite på min outfit. Denna låten är så grymt laid back


Save me from myself - Christina Aguilera


Pose.
T-shirt - H&M
Kjol - Gina Tricot
Leggins - Lindex (köpta idag i desperat behov :p)
Jump. 
Lall.
Messar med Julia. 
Knas. 
Wannabe modell. 
Närbild. 
Inget smink idag folks! Inget smink = Neutral
Halsband i handen. 
Halsband - Indiska

Pose igen. 
Örhängen - Antik

Nu ska jag gå och försöka ha kul :) Puss!

MAMMAS FÖDELSEDAAAAAAAAAAAAAAAAAG! :D

Hej hej

Igår kväll kom Debbie och Lisa vid 19.00-tiden.
När dom kom började jag och Hannah servera våra drinkar vi gjort. Det var smaskens! Sedan var det dags för förätt, varmrätt och efterätt. Kvällen blev lyckad!

Vi 4 åkte sedan till Vanadisparken för att hämta en film, och sedan åkte vi hem till Hannah. När vi kom hem till Hannah åt vi lite Phish Food (hur det nu stavas) som Debbie och Lisen köpt till oss. Och jaa...sedan kollade vi på filmen, men jag somnade ganska snabbt asså :p

Imorse åkte jag hem för att fira mamma. Så jag åkte till ett bageri där mamma, pappa, Alex och hans flickvän var. Vi skulle köpa en tårta till mammsen.

Precis nu gick mamma och pappa för att kolla på ett föredrag om typ mental hälsa eller något. Så nu är det ff hemma hos mig haha, partyyyy...sajk!

Det är ju riktigt varmt ute nu, så jag tycker att ni som läser det här ska springa ut till värmen, så skriver jag lite senare. Kram!

HOME SWEET HOME

Hej hej 

Nu är jag och Hannah hemma hos mig och för tillfället vilar vi lite. Men vi ska snart sätta igång och planera kvällen då middagen är inräknad. Vi ska försöka oss på att laga något sjäva. Asså att inte beställa mat eller så. :p 

Just nu sitter Hannah i soffan och kollar på Operah och jag sitter som sagt här. (hon tog bort det som stod innan så nu får ni allt ta en funderare :p) haha XD Ni vet---portnoff-klatzkow = glassfamilj = familj som ALLTID har glass hemma :p 

Haha, ni fattar säkert ingenting XD Lite komiskt faktiskt :) 

Näe, nu ska vi nog fundera på kvällens mat puss!

DATASALEN

hej hej

Ännu en gång sitter vi i datasalen och ska skriva på ett hålbart samhälle. Det går skit som ni kanske märker...Vill bara att vi ska sluta denna dag så att man kan ägna sig åt det roliga :D

Idag har jag tagit tusen bilder med Hannahs kamera, så hon kommer nog bli lite sur :p Fast inte sur på riktigt då :)

Usch, jag har fått huvudverk nu :/ Det typ dunkar :S Och alla här inne bara skriker typ...jobbigt värre, men, men...

Vi har bara 1 lektion kvar sedan slutar vi, jippi :D

Nu ska jag försöka jobba med mitt arbete, kram!

FREDAG

Hej hej

Jag har precis gått upp, och ska snart bestämma vad jag ska äta till frukost. Har verkligen ingen idé om vad jag vill ha...vi har ju typ inget heller :p Typiskt....

Idag i skolan ska vi kolla på en film, eller nått...den ska handla om William Shakespeare typ. Sedan kommer våran engelska lärare sitta och prata om hur det har gått under terminen med oss....och typ ställa frågor om Animal Farm, och jag som inte hade kommit så långt :S Aja...Jag får väl ursäkta mig och ta en dag där jag typ snabbläser eller nått.

Efter skolan ska jag och Hannah förbereda lite hemma hos mig, (vet inte om Debbie och Elisabeth följer med) för ikväll ska jag ha "tjejmiddag" här hemma. Det kommer bli en riktigt tjejkväll asså :D Det har vi nämligen inte haft på länge...Det kommer bli mys...och jag ska försöka tvinga någon att ta med sin kamera så att jag sedan kan tvinga den att ha en delad mapp med mig på msn så att jag kan lägga ut bilderna här :p Ett jävla jobb för ett par bilder asså XD
Men har man ingen kamera så har man ingen kamera...(min gamla gick sönder)

Näe nu börjar det kurra i magen...så jag slutar skriva nu, kram!

KVÄLLSPROMMIS MED P

Hej hej

Nu har jag och mamma precis kommit hem efter en promenad med Pricken. Vi gick en ganska kort men skön runda.

Ska nog gå och kolla på Murder, ni vet den nya serien som precis startat. Ganska intressant då de får utreda ett mord på riktigt.

Efter det ska jag nog gå och lägga mig för jag håller på att somna varje gång jag blinkar asså :p

God natt dudes :)

DAGENS OUTFIT

Här har ni en dagens outfit: 



Nu ska jag kolla so you think you can dance..kram!

TREVLIG CHILL DAG

Hej hej

Idag hämtade jag då Pricken, hemma hos Pricken. Vi gick till Östra Station där Hannah och Debbie väntade. Vi tre åkte hem till mig där vi kollade på Harry Potter (haha) och sjöng lite Sing Star. Det var riktigt mys.

Dom gick för någon stund sedan, och då följde jag med ut eftersom att jag skulle köpa kvällsmat som jag redan ätit lite av :p Det blev nudlar med ägg och kyckling. Riktigt jummie!

Nu ligger Pricken och sover i mammas säng :) Han sover typ hela tiden, ganska kul faktiskt :p Att någon kan vara sååå trött...

Nu ska jag bara titta runt på nätet och fortsätta ta det lugnt...kram!

MAN KAN KALLA DET ETT MISSTAG

Hej hej

Och godmorgon haha. Jag vaknade för någon timma sedan, och ska snart åka till mammas jobb för att hämta Pricken. Efter det ska jag nog köpa hem lite thailändskt och plugga lite.

Denna morgon har spenderats åt svek och dumma ord. Jag antar att jag kan tala ut om den här punkten nu när alla ändå vet om det...det går ju inte att lita på någon nuföritden. Hur som helst har jag svikit Viktor genom att jag strulade med en kille som heter Noah. Hela grejen med Noah var sjuukt oseriöst, så jag bestämde mig för att inte berätta något för Viktor...men idag när jag vaknar får jag höra: Han vet om det. Och där började min dag.

Jag messade Viktor och sa att jag vet om att han vet om vad som hände i fredags...jag frågade också hur han mådde m.m.

Han berättade att han ville avsluta det hela genom att vara vänner. Yeeahh right...det går inte att vara vänner efter en sådan sak, och det ända han egentligen ville var att få ett strul liksom.

Sedan började vi båda vara dryga och det är där vi är nu typ...i ett bråk. Vilken bra avslutning :/

Som tur är så ringer telefonen här hemma och kära Hannah börjar prata med mig. I just love that girl :)
Så nu ska vi träffas och prata om det hela. Men, nu ska jag typ gå...skönt att kunna prata med en data i alla fall haha, skoja...

Men vi hörs lite senare...som ni förstår så kommer jag nog inte ha världens skrivlust men, men...jag kommer skriva!

HEJ BLOGGI

Hej hej

Ska typ gå och lägga mig nu, för nu orkar jag inte sitta uppe och vänta längre...blir lite irriterad...men men, vad kan jag göra

men så har jag ju underbara Isak som stöd, ni vet isak zöt :) lova ya homie :) vi bråkade lite i början av våran msn konversation, men det löste sig sedan...antar att vi inte kan bråka issiii :D

Näe, snart däckar jag här...men hare! :) Skriver imorgon

HOLA!

Hej hej

För tillfället håller jag på att kolla på sex and the city med mamsi :) det är skojsigt...chattar också lite med Viktor :) Vi håller på att bestämma en dag då vi ska ses...

Annars gör jag typ ingenting...och jag har inte så mycket att berätta heller, men vill ändå blogga lite :)

Imorgon ska jag hur som helst hämta lilla Pricken, eftersom att han ska sova hos oss imorgon! Och mamma kommer liksom hem vid 21.00...vad ska jag göra i typ hundra timmar? Aja...får väl plugga eller nått annat "kul"


Näe nu ska jag inte tråka ut er, så jag tror jag ska sluta skriva nu haha, men hare bra! :D

PUBLISHME

Hej hej

Vet inte riktigt om ni kan se min blogg nu, men jag kan ju alltid försöka :)

Hur som helst har det skett lite problem som gjort miss riktigt förbannad, för det är någon skitunge där ute som hackat sig in på min blogg och ändrat om en massa. Ditt jävla pucko! Bara för att du inte har något liv!

Aja....Som tur är har jag ett snille i min klass som heter Jacob och han rättade till min blogg, tack! :D Nu ska den fungera som vanligt....

Har också flyttat bloggen till Publishme som alla andra stora bloggar redan har gjort...Nu ska det gå att skriva som man kunde förritiden.

Idag har jag och mamma inhandlat en massa kul till mitt rum så nu börjar det snart se felfritt ut :D Jag som älskar design har ägnat mig mycket om stenar, grus, ljus och en massa andra gotti.

Orkar inte ritkigt skriva mer nu, men det kommer, jag lovar :)

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

här har ni en dagens outfit...är ganska trött för att köra ett inlägg nu, så det blir tills senare...

image1045image1046image1047image1048

Det var det :p 

Kram!

DATASALEN

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Nu sitter jag i datsalen och har tråååk:/

Jag och Hannah gick till Coffehouse by George på rasten, och vi satt väl där i någon timme eller så...

Nu har vi so, och ska skriva om ett bra samhälle...skit svårt :S

Aja måste gå nu, men vi hörs :)

NATTI NATTI :)

Hej hej 

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. 

Imorgon ska jag försöka gå till skolan, så får jag helt enkelt se hur jag mår då...om jag nu mår as dåligt så är det ju något som är fel liksom...:/ 
Jag kanske är nervös inför något, vem vet :S Vi har ju ganska mycket i skolan nu också...

SKa kolla lite på American Idol om det fortfarande håller på att sändas...Jag tycker att deltagarna hittills inte varit så bra. Jag gillade 16-åringen, men de andra höll inte måttet hela vägen...sjöng falskt och så ni vet?

Nu ska jag i alla fall gå och sova i mitt rum som verkligen börjar arta sig :D Puss! 

JAG HAR KLIPPT MIG! :D:D:D:D

Hej hej 


Jag blev lite uttråkad så jag gick in i badrummet och klippte page, kolla resultatet här: 

image1043
Tyckte att de skulle passa mig lite bättre med kort hår...ni vet hur man brukar säga...kortare hår - högre ålder...så nå? Ser jag äldre ut med min nya frisyr? 

Hur som helst tänkte jag berätta lite om vad jag gjort de senaste timmarna...för det första har jag ätit som en gris, men för det andra har jag tittat på 27 dresses. Jag blev så sjuuukt irriterad på lillasystern...ville bara att huvudrollen skulle skälla ut henne big time...men nej...det fick jag istället fantisera om i mitt lilla huvud. 

SKa snart gå och fylla mina byråer med alla kläder jag samlat på mig under åren som mer och mer, hamnat utanför garderoben för att jag inte har någon plats ;p 

P.s. Skämtade bara med det där om min nya frilla, jag skulle ALDRIG kunna klippa av den delen av mig som jag älskar mest (kanske inte nuförtiden, men jag gjorde) Jag har alltså kvar mitt långa, fina, glansiga hår :) 

image1044
Hur kunde ni tro något annat? hahahhaaha....ett försenat 1 april skämt antar jag ;p 

VAD HÄNDE NU?

Hej hej

Idag gick jag till skolan som vanligt, men hade liiiite ont i magen.
När jag kommer fram till skolan så känner jag att jag inte mår bra liksom, så jag går in på toaletten och det känns som om jag ska spy. Sedan ringer jag mamma och får ta en taxi hem. Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit i kanske 2-3 timmar. Det behövdes!

Nu gör jag gröt som ska avsmakas med lite mjölk tillsammans med tv-tittning på hög nivå ;p tror det blir en MTV eller nått program som Hollywood nånting...

Nu ska jag kolla min gröt, puss!

"MORGONSOL GLITTRAR I VIKEN"

Hej hej

Åååå va glad jag blir när jag tittar ut genom fönstret och ser solsken! :D Nu kanske det blir varmt igen, ellerhur?
Jag kollade lite väderprognoser och det ska ungefär vara max 11 grader ute idag...och imorgon ska det vara max 13 grader så det känns ju lite bättre än typ 6 grader :p
Men jag måste säga att de 25 graderna vi typ hade...var överlägsna :p

Nu ska jag gå och göra mig en riktigt god macka...oh juste! Vi blev klara med mina byråer idag, så nu är dom också placerade i mitt rum. Idag ska jag hålla på och fylla alla lådorna med allt skrot jag samlat på mig genom åren ;p Känns ganska komiskt...

Ha en bra dag, kram!

EN LITEN BILD

Hej hej

Jag kände bara för att måla, och då råkar jag rita denna fula som skulle blivit ganska fin...eller iden var fin i mitt huvud liksom :p

image1042

Ska försöka ändra den genom lite datahjälp :p


Nu ska jag kolla lite på nätet, kram!

SHOOO

hej hej

Ikväll har jag, mamma och pappa jobbat med mina möbler lite yttligare och nu börjar allt falla på plats...Jag och mamma har börjat att flytta på mina skåp som ska ersättas av de nya. Detta är riktigt roligt! Som jag längtat asså ;p

När vi är klara är jag nog redo för att gå och lägga mig, för allt detta jobb tar verkligen på krafterna...så jag är typ redan trött :p

Hoppas ni alla haft en riktigt kul helg, som vanligt ;) Vad annars liksom?

Vi hörs imorgon bitti...kram!

DAGEN I 1

Hej hej

Idag var vi då hemma hos Sofi, vars pappa fyllde 55. Det firades först med en massa mat och sedan en massa kakor och tårtor. Så nu är jag ungefär 100% fullpackad med mat. Och det känns väl ganska bra förutom att 90% är efterätter ;p

När vi kom hem började vi bygga på mina byråer som snart är klara, så det känns riktigt bra! :D Är riktigt förväntansfull över att få fylla alla dessa lådor som flyttats in i mitt nya rum. Sedan ska jag också inreda rummet lite mer...

Nu ska jag kolla på Top Model med mammi. Hon tjatar på mig som en tok nu haha

Kram!

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Nu ska vi strax gå på denna lilla lunch, för att fira en födelsedag. 

Jag ser ut såhär: 

image1037
Smink: 
Lite brunpuder och rouge + läppglans som är rött
image1038
Blåa örhängen
image1039
Blå t-shirt - Gina Tricot
Svarta strumpisar - Mammas
image1040
Svart skärp - H&M
Indiansmycken - Från Indianer inhandlade genom papí :) 
image1041
Skor - DinSko

Sedan har jag också krusat mitt hår genom en kam och en massa annat fixande...så nu ser jag ut som ett litet troll ;p 

Nu ska vi gå ropar mamma och pappa, men vi hörs när jag kommer hem, kram!

MORGON RUNDA MED P

hej hej 

Nu har jag precis varit ute med Pricken och vi gick typ hela Norr Mälarstrand...Det var inte sådär värst kul för det bara regnar ute och blåser som f*n...inge kul alls :/ 

Idag ska jag kanske träffa Viktor...men det är inte säkert en typ...Senare ikväll ska jag hem till Sofi för där är det middag ikväll. Så jag ska klä upp mig lite och det ska bli kul :D Gillar att klä upp mig haha. 

Nu har jag på mig: 

image1036
Vit tunika - H&M
Beiga chinos - We 


Nu ska jag bara chilla :) Kram!

BILDER OCH LÅTAR

Hej hej 

Nu håller jag och pappa på att bygga en byrå till mig, och det funkar gallant! Det kommer bli riktigt fint, och jag bara längtar efter att få fylla dessa små nya skåp i mitt rum och att lägga på lite roliga dekorationer ovanpå dom :) 
Jag gillar levande ljus riktigt mycket, så något jag vill köpa nu, är stora glasskålar jag kan fylla med stenar där jag sedan ska sätta ljus. Något annat fint är att fylla ett sådant glas med kaffebönor också :D 

Jag bara älskar design asså! Mina drömyrken i mitt liv är att först bli dansare, men sedan skulle jag kunna tänka mig att bli stylist eller designer :) Så otroligt kul asså! 

Ikväll ska jag kanske hem till Franco där vi samlas några vänner, och ska bara chilla. Det kommer bli chill ;p 

Nu ska jag återgå till byggandet, men först två bilder på mig + lite ny musik jag skaffat mig. 

image1034
En liten sajk bild :p

image1035
Och en från hur jag ser ut nu...osminkad och så :p 


NYA LÅTAR
Daydreaming - Lupe Fiasco Ft. Liquor
Miss America - Måns Zelmerlöw
Heartbreaker - Pat Benitar
Free Your Mind - En Vouge


Och det är de nya låtarna som jag skaffat mig :) Nu ska jag bygga, kram!

DÅLIG UPPDATERING :/

God Morgon

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har faktiskt haft ganska mycket att göra nu...Men tur det, för nu har jag massor att berätta! :D

Igår efter skolan satt jag, Fanny, Debbie och Jacob och väntade på att 9A skulle sluta...Vissa i den klassen slutade tidigare än andra, medans de andra slutade vid typ 15.00...Så där satt vi och bara vänta :p

Efter ett tag kom George och Franco...men vi satt faktiskt kvar i skolan i typ 30-60 minuter och pratade en massa om kvällen, och lite annat gossip ;p

Sedan gick Franco och George, så jag, Debbie och Fanny gick och satte oss på bönor och bakat där vi fikade lite. Efter vårat fikande drog jag och Debbie hem till mig. Väl hemma hos mig sjöng vi Sing Star haha, och denna gång vann båda två lite olika gånger så det var riktigt kul! :D

När klockan närmade sig 19.00 åkte jag, Debbie, pappa, mamma och Pricken till en Tapas restaurang där vi åt middag. Vi beställde en massa "plockmat" som var otroligt gott.

Efter det åkte vi alla hem till mig igen. Och jag och Debbie började göra oss i ordning för att träffa alla goa människor vid Slussen :) När vi var vid Slussen trodde vi att den typ stod 5 pers och vänta, men egentligen stod det typ 20 pers som väntade, och det var väl en aningens kul haha. Vi alla åkte tillsammans till Vanadisparken där vi hängde hela kvällen. Och det var väl ungefär den konstigaste kvällen i mitt liv ;p Vill inte gå in på vad som nu var konstigt, då jag kan nämna folk som inte vill synas i min blogg. Men ni får väl helt enkelt föreställa er :) Jag och Debbie var hemma hos mig 01.00...och så fort vi kom hem så somnade vi i min säng...

Nu ligger Debbie kvar och sover, men jag kände att jag inte orkar sova så mycket längre då jag kan bli på dåligt humör av för mycket sovande :p Don't ask me why haha

Ikväll går vi kanske ut igen, satt då blir den inte så mycket bloggande, igen...men tänk på det possitiva med det hela...Att jag kommer ha mycket att skriva till er sen :) 

Nu ska jag gå och checka till Debbie, och sedan lägga mig i soffan och kolla lite tv tror jag...puss! 

P.S

Så fick jag riktigt många besökare igår! Kul :D:D:D:D

110 unika och 250 klick

Puss på er! :D

HEEEEEEEEEEEEEEY!

Hej hej

Jag är verkligen inte bra på att skriva rubriker haha! Det är faktiskt ganska svårt att komma på en fyndig rubrik varje dag :p

Nu på morgonen så la mamma och pappa sig i min säng för den är den skönaste sängen i lägenheten för tillfället. Så när jag kom in i mitt rum hoppade jag på dom ;p det var kul haha.

Snart ska jag äta frukost..En riktig frukost, ska jag försöka få i mig, för hela veckan har jag antingen ätit en yoghurt eller typ en frukt. Aja baja, på mig!

Men idag ska jag göra min kropp en tjänst och äta lite frulle.

Ät frukost ni med! :D
Kram!

TJOLAHOPP I STUGAN

hej hej

Idag efter skolan åkte jag hem till Fanny där jag hämtade strumpor och bara hängde med Fanny, Hannah och Debbie :) Det var myys.

Men sedan gick jag hem till Viktor. Vi kollade lite på en liten ny blogg som handlar om gossip på vasa real. Vissa saker är ju riktigt komiska, medans andra är sjukt taskiga! Synd att de som gjort bloggen inte tänkt på att de verkligen kan såra vissa "svaga" personer liksom. Personer som inte för någon talan...

Sedan så myste vi bara lite...

Em...sedan kom jag hem halv 8, då jag åt lite middag och ja..sedan satte jag mig praktiskt taget här :) Hos er! :D

Nu ska jag kolla allt jag missat, och sedan ska jag väl sova eller nått antar jag..är ganska trött fortfarande

Puss!

GOD MORGON - TORSDAG

Hej hej

Idag har jag brottom. Jag försov mig nämligen typ 20 minuter, så nu måste jag typ springa.
Nu på morgonen har jag nationella muntliga matte. Jippie liksom.
Matte är verkligen ett ämne som jag tycker är svårt, och speciellt att tänka snabbt i huvudet typ. Asså egentligen är det ju ganska många som har svårt med matte, men att sitta i en grupp och inte kunna säga något. Det är inte kul :/ Tror iförsig att det är många av er läsare som känner detsamma som jag.

Näe nu ska jag skynda mig och ta på mig lite mascara i alla fall.

Kram!

TJOOOO

Hej hej

Ni får ursäkta om jag är sjuuukt osocial här i bloggen, men jag har en ganska hög brist på fantasi för tillfället. Förut var jag ju ändå ganska duktig på att uppdatera er med kläder och kändisar, men på senare tid har jag bara insätt att allt inte hänger på kändisar och kläder, utan jag har försökt att vara mer med mina vänner och bara leva livet. För man lever ju ändå bara livet 1 gång. Och varför sitta och predika om saker man aldrig kommer kunna få själv. Till exempel alla kläder jag sagt att jag vill ha...och alla kändisar som bara går runt och slösar sina hundra miljoner dollar varje dag...det är inget för mig, utan jag försöker leva lite mer i nuet nuförtiden. Inte för att det kanske syns så mycket, men men...

Imorgon kommer jag nog kunna uppdatera lite saker här i bloggen och så...men jag kommer inte hem så värst tidigt ändå, utan jag har lite planer efter skolan :)

Snart ska jag nog gå och lägga mig, för jag behöver en god natts sömn för att klara av morgondagen.

Puss :D

DAGENS OUTFT + NY SÄNG :D

Hej hej 

Idag efter skolan var jag med Debbie, Elisabeth, Hannah och Fanny för de letade efter en balklänning. Vi gick runt lite på odenplan men sedan åkte vi till Stureplan till en sjuuukt avlång second hand butik. En av butiksägarna sa: "Det är som i Narnia när barnen går in i garderoben och att den bara fortsätter i all evighet" Och precis så var det. Den tog typ aldrig slut och klänningar hängde överallt från golvet ända upp till taket :p 

Efter våran långa stund i "Narnia" åkte vi alla hem. Nu är jag hemma och funderar faktiskt på att ta och lägga mig i sängen och bara sova eller nått. Det skulle vara så skönt :p 

Här har ni dagens outfit: 

image1027
image1028image1029image1030

Jacka - H&M
Vit tröja - Gina Tricot
Stor t-shirt - Gina Tricot
Halsband - H&M
Linne - Glamour


En ganska enkel outfit idag :) 

Jag fotade min säng när jag kom hem, så den ska ni också få se :) 

image1031
Tänk på att vi inte lastat in allt i rummet än, så det ser ju ganska omysigt ut på bilden

image1032
Och här ligger jag med mina söta gossedjur :p Den ena är en katt som heter Mizzy och hon är faktiskt 9 år gammal nu :p Den andra är en leopard som heter Curry och den är väl ungefär 5 år gammal skulle jag tro :) 

Nu ska jag nog ta mig lite yoghurt och bara gossa ner mig i sängen...Kram!

LIIIITE BÄTTRE VÄDER

Hej hej

Inatt har jag sovit helt otroligt underbart i min nya säng haha. Den är riktigt skön och mjuk :)
Detta är nog faktiskt första gången som jag vaknat utan ont i ryggen, vilket känns riktigt niiice :D
Jag har ju haft så ont i ryggen nu till och från, men dom dagarna är förbi haha.

Idag har vi bild, yes! Och då ska jag jobba med Davids barn-bok och mitt egna projekt lite. Men eftersom att jag ska göra ett kollage så funderar jag på om jag kanske ska gå och köpa en svart enkel bok. Det skulle i alla fall hjälpa mig mycket liksom.

Hoppas att ni alla sovit gott, kram!

DAGENS OUTFIT

Hej igen

Tänkte bara visa en dagens outfit :) 

image1019image1020

Kjol - Mammas
Linne - H&M
Halsband - Mammas
Armband - Mammas :p 
Leggins - H&M

Sedan har jag lallat mig lite också: 

image1021
image1022image1023image1024
Dagens smink - Svart ögonskugga, hela övre kanten av ögat och halva undre delen av ögat. 

image1025image1026

Nu ska jag checka Sofias bilddagbok :) 

kram!

"HÄR ÄR JAG OCH MAMMA"

hej hej 

Nu ska ni få se min mamma i min videoblogg haha. :D



Lilla lilla mami :p 

SYSTER, BROR OCH MAMI

hej hej 

Idag efter skolan gick jag och Artur till Gamla Stan där jag kollade min piercing, och allt var toppen för att haft den i bara en vecka. Efter det besöket gick vi till Espresso House där jag köpte en chai latte as usual :p 

image1017
Riktigt smarr var det :D 

Ah juste! I skolan lärde jag mig en liten dans av Micaela tillsammans med Daniella och Hannah, och jag har en liten film från det jag tänkte visa höhö: 

(fick radera filmen för Hannah ville inte vara med :p Man måste ju ge lite pay back time genom att skämma ut henne haha XD)

Inte för att det är världens bästa kvalite men ändå...ganska kul faktiskt :p 


Jo...Efter jag var med Artur i Gamla Stan åkte jag hem där jag och mamma började göra iordning mitt nya rum :D Sedan kom Alex hit så vi åkte för att köpa lite kuddar och sånt, och sedan åt vi Thailändskt på typ Mama Dou. 

Nu är vi hemma och chillar lite, och fixar mitt rum. 

Här är en liten bild på mig på lektionen...jag tycker att om jag någon gång för dålig syn vill jag verkligen ha svarta glasögon för det ser så snyggt och stilrent ut...här kan ni se ett smakprov :p 

image1018
Yeeaa :p Är ju inte så fullt seriös, men ändå haha. 


En sista grej innan jag ska kolla mitt rum är att jag tänker bjuda på min nya favvo låt av PCD. Kram!



Hot Stuff - PussyCat Dolls

TRIST VÄDER :/

God Morgon!

Vilket hemskt väder det har blivit nu då...Jag som tog på mig lite somrigare kläder idag :(
Aja..kläderna stannar på hur som helst.

Idag börjar jag typ 8.15 eller nått, och då ska vi diskutera Norrköping. Vad vi tyckte om dagen, vad som kunde blivit bättre m.m.


Nu ska jag gå och ta lite frukost för jag är lite försenad i mitt morgon schema :p

Kram!

SMS.SE OCH GOD NATT!

Hej hej 

Här sitter jag och skickar lite gratis sms på sms.se --->http://www.sms.se/?r=206528

Jag älskar att skicka sms därifrån även fast det är fett snålt haha XD Men vad ska man göra, när något är gratis liksom? :)


Ikväll har jag och mami flyttat ut alla möbler i mitt rum för imorgon kommer mina nya möbler :D JIPPIE! :D Äntligen ska jag få ett någonlunda "vuxet" rum :p 

Så imorgon efter skolan har jag ett nytt rum i princip och det känns otroligt skönt asså!

Nu ska jag lägga mig :) 

Puss

OLIVIAS MUSIK

hej hej 

Jag tänkte visa er det nyaste i min iPod, och här ska ni få se första inlägget av Olivias Musik: 

New Soul - Yael Naim
Love In This Club - Usher
She's Not Me - Madonna
Beggin' - Madcon
Rock Away - Lazee
Get Low - Flo Rida ft - T-Pain
Jobb - Afasi & Filthy


Det är det nya i min iPod dåra :) Men sedan har jag ju självklart några favorit låtar som vanligt och bland dom ligger Unpredictable - Jamie Foxx ft. Ludacris  (det är ett sånt härligt beat på den låten asså!)


Nu ska jag chilla kompisar! :p kram!

DAGENS OUTFIT OCH NORRKÖPING

hej hej 

Idag var ju klassen i Norrköping, så dagen började med en 2 timmars resa med buss. Inte så värst kul om jag får säga det själv. Men när vi väl var i Norrköping så var det lite roligare. 

Vi började med att gå till en synagoga där vi fick lyssna på ett föredrag + lyssna på lite orgel där bröllops sången spelades haha XD 

Efter det hade vi lunch. Och det kom fram en fullgubbe till bordet där jag, debbie och hannah satt. Han började snacka om att han ville ha pengar, men debbie vägrade ge pengar mot sprit eller droger, så han satt kvar ända tills han fick pengarna till droger istället :/ 
Han var faktiskt ganska sorglig :( 

När dagen var slut åkte jag och Hannah till Gamla Stan för att kolla min piercing, men piercing killarna var inte där så jag ska dit imorgon istället. 

Jag och Hannah gick till en glassbar efter besöket hos salongen, där jag köpte en mjukglass och Hannah en banana split glass. Efter det gick vi till Espresso House där jag köpte den underbart goda Chai Latten, mums! 

Sedan åkte vi hem...

Nu..dagens outfit: 

image1014image1015image1016

Jeans - Tommy Hilfiger
Top/klänning/kjol - Gina Tricot
tröja - H&M


Nu ska jag vara med familjen, kram!

MOOOOOOOOORNING

Hej hej och God Morgon!

Vädret är ju riktigt fint idag, då det dock kommer vara ungefär 10 grader idag. Men det är ju iförsig ingenting att böla för, för så ska ju egentligen en vår vara eller hur?
Ibland är det ju riktigt chockande hur vädret kan ändras sådär över en natt...


Idag ska klassen till Nörrköping på studiedag, och där ska vi kolla på en judisk begravningsplats. Det ska väl bli ganska intressant, men det är ju inte så glädjande om man säger så.
Vi kommer vara där hela dagen så nu ska jag gå och göra lunch till mig.

Kram! :D

GOD NATT

Jaa, god natt mina läsare! 

Kvällen var riktigt trevlig med Martin, David och Jacob. Vi gick runt och typ minglade med alla och kollade på demonstrationen som pågick - tyvärr. 

Efter Berns gick familjen Portnoff till Sturehof med lite vänner där vi åt lite efterätt. Riktigt lyckat slut på dagen i alla fall. 

Nu är jag hemma, och ska bara fylla på min iPod med lite nya låtar, sedan ska jag sova till musik tror jag :) 

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg, god natt!

KVÄLLENS OUTFIT

Hej hej 

Nu ska vi snart gå, men innan tänkte jag visa min outfit: 

image1010image1011image1012image1013
T-shirt - vet inte :S
Klänning - Monki
Skor - någonstans vid stureplan typ
Örhängen - H&M


Sådär...nu ska jag gå, men hare kul ikväll folks! :D 

DAGENS OUTFITS

Hej hej 

Idag har jag bara solat och det har varit underbart skönt! Lite färg har jag också fått :D Men den visar sig nog mer ikväll...För tillfället är jag bara röd :p 

Ikväll ska vi fira Israels 60 års dag typ...så just nu har vi lite gäster hemma som ska åka med oss dit. Festen kommer hållas på berns...

Men nu tänkte jag visa lite outfits. 

image1005image1006image1007
Så här såg jag ut innan jag gick ner till gräsmattan precis under oss. 

Tunika - Zara
Jeans shorts - Crocker
Solbrillor - H&M Divided


Nu har jag på mig en annan outfit som jag kommer ha ända tills jag kommer byta om för kvällen. 
image1008image1009
Så ser den ut :) 

T-shirt - United colors of beneton
Linne - H&M
Jeans shorts - Crocker

Nu ska jag vara lite med gästerna men jag skriver kanske innan jag går. puss!

LISTA

Tänkte bara slänga in en dagens innan jag går och lägger mig på riktigt.


dagens humör: trött
dagens frisyr: slarvig knut
dagens smink: gårdagens :p
dagens klädsel: korta jeans shorts, rosa skjorta som jag knöt vid höfterna, svarta ballerinas och ljusblåa glajor
dagens händelse: blev lite brun :)
dagens planer: sola och bara chilla
dagens vill ha: mycket pigment
dagens saknad: efter han...varför kan han inte bara försvinna ur mitt huvud! Snart får jag damp helt seriöst :(
dagens finaste: några båthus jag och mamma kollade på
dagens måste: plugga as usual
dagens mat: vattenmelon :D
dagens köp: en macka på pampas marina
dagens kärlek: vill inte utala mig om det än haha...:)
dagens sämsta: när jag mådde illa idag :(


Nu ska jag faktiskt sova på riktigt :p God natt!

GOD NATT

Hej hej

Idag lägger jag mig ganska tidigt, men jag orkar liksom inte vara uppe :p Blir lätt riktigt trött asså.

Jag kollade nyss på min bästa väns bröllop, och på något konstigt vis så blev jag otroligt deppig av den filmen. Började tänka dystra tankar och så. Skrev faktiskt en liten snutt av en historia typ som en novell fast sjukt mycket mindre. Bara en sida liksom. Ibland är det ju faktiskt kul att se om man utvecklas som skrivare....om man nu kan säga så...Jag menar för något år sedan kunde jag inte skriva såsom jag skriver idag. Idag använder jag mig av ett bättre språk för det mesta..Och det är ju bara bra :)

Vet inte vad ni tycker, men ibland kan det ju vara roligare att läsa en text som inte är helt perfekt också! Speciellt i bloggar tycker jag det är roligare att läsa en blogg där man skriver mer personligt, så att läsaren får höra ens speciella stil i hur man pratar och så. För oftast skriver man ju ner sina tankar och så.

Roligast är när man kan jämföra skrivandet med till exempel en videoblogg där man kan se hur mycket bloggaren skriver enligt hur han/hon pratar...Jag har hittat flera sånna bloggar, och det är ju bara possitivt. Man ska ju ha sin speciella stil såklart! Annars skulle världen vara sjukt tråkig om alla skulle prata och speciellt vara på samma sett.

Näe nu ska jag inte predika för er, utan jag ska läsa lite mail och sedan sova...

Nu börjar jag också må en aningens bättre. Har kommit in lite nya saker i mitt liv som helt enkelt fått mig på bättre humör. :)

Kram!


BILDER

image990Hej hej

Nu har jag fått lite bilder av Sofia (esofia.blogg.se) från lilla elevshowen som jag ska lägga upp :D

image970
Här har ni sötaste Filippa <3

image971
Här har ni Madde, Sofia, Filippa och Sofie :) Älskar er tjejer :D

image972
Haha :p   Filippa, Sofia och Madde

image973
Här har ni Julia och mig :)  Kammen fastnade i håret :( :p

image974
Ett litet gruppfoto :)

image975
Daniela och Fanny :)

image976
Sara och Madde i street kläder :p

image977
Här håller jag än en gång på med den där jädrans kammen haha :p (inför streetnummer)

image978
Man kan ju inte alltid vara förberedd direkt haha
Sofie, Madde, Julia, Daniela, Fanny, Lo
Jag, Filippa

image979
Jag langar sexii pose :p
Sara, Sofie, Madde, Julia, Jag

image980
Snyggast i stan helt klart ;p

image981
Filippa får en fjortis makeover :p inte för att det behövs så mycket men ändå haha (jag älskar dig min fjortis<3)

image982
Fisken Madde :)

image983
Checka in posen haha :p

image984
SMILE :D

image985
Här har ni halva gruppen ungefär...

image986
Sedan måste jag bara bjuda på en massa miner jag kan göra :D

image987
image988
image989image991
image992
image993
image994
image995
image996
image997image998

Nu var det slut på det roliga haha, men här kommer lite mer bilder från showen

image999
Checka fjortisarna :P

image1000
inför street nummer, fett coola asså :p

image1001
yo, yo, yo wazzup bro?


image1003
BENKES BYXOOOR!!!! OCH JAG HAR PUSSAT DOM :p  (benke i so you think you can dance och bounce)

image1004
Och här har ni hela dansgruppen! Saknar er alla :(


Det var det, nu ska jag chilla lite...

Idag har jag bara solat som en galning och ätit middag på Pampas Marina med mor och far :)

Kram!



"BARA FÖR ATT"

hej hej

Nu kommer en till lista, enjoy :D

Tjejer som ser detta måste "fylla i".

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum
Totalt: 7

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[ ] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur :D
totalt: 9

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
Totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[x] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 6

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[x] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 1  (är ingen tidnings tjej direkt)


DU GILLAR DESSA FILMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[x] Ciao Bella
[x] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 9

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 7

DU TYCKER ÄR BRA:
[x] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[x] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Total: 6

Total Poäng: 54

Får du: 0-20 mer pojke än tjej!
Får du 20-30: pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.
Får du: 60-80: du är en av dem flickigaste
Får du: 80-100: du är nästa Paris Hilton

haha :D yeeey :)

SOMMAREN ÄR JU SNART HÄR!

Hej hej

Hur varmt är det inte idag? Jo det är så varmt att jag faktiskt ligger på balkongen och solar med bikini :) Niiice :D

Igår började min dag med att jag, Fanny, Lisa, Hannah och Debbie gick till Ica och köpte mat till pickniken. Vi gjorde pasta med en skit god sås och sallad.

Efter matlagningen gick vi till Karlbergsparken där vi åt picknik vid vattnet, och det var så grymt mysigt.
Vi har så kul tillsammans haha, för vi kan komma på sånna konstiga grejer ibland. Som att slänga en sko på en duva (för att den skulle sluta tigga) och att skälla åt otrevliga men snygga killar som satt bredvid oss. Det var faktiskt ganska komiskt :p Även fast det kan låta fullt normalt för vissa. Oh juste! Debbie tryckte också in en mums mums i Fannys ansikte som var sjukt kul haha, men Fanny blev lite sur :p

När vi suttit där i några timmar kom Franco...och efter yttligare lite tid kom Viktor och Vilma förbi. Vi alla tyckte det var sjukt kallt så vi drog hem till Fanny och lasta av all packning, och sedan drog vi till Kristineberg där vi satt på några klippor och bara chillade.

Sedan droppade lite människor hela tiden så tillslut var vi Franco, Hannah, Debbie, jag och Hannah kvar så då gick vi till nån annan park nära Fanny där vi gungade lite och så :p

Jag, Hannah, Debbie och Fanny sov sedan över hos Fanny...

Nu är jag hemma och sitter och solar för de mesta. Otroligt skönt och jag ska försöka jobba på min bränna nu asså. Inte för att jag har någon än, men man kan ju alltid försöka.

Nu ska jag återgå till att titta på maratonen som pågår nedanför mig. Kram!

TJOOOOOOHOOOOO! :D:D:D:D:D

Hej hej

Idag har jag gympa som första lektion så nu ska jag ta mig en rejäl frukost, med en massa mat! Yeeeyyy göööd miiig :p haha sajk

Igår var det ännu mer publik på Vasa Teatern så det blev lite pirrigt, men jag måste säga att jag var nervösare igår, håll ju nästan på att skita på mig...

Snart är det helg och jag bara LÄNGTAR! Jag ska ju för det mesta plugga och ta det lugnt, men nånting annat måste jag ju komma på, för man kan ju inte slösa bort dessa UNDERBARA dagar ute i solen, eller hur?

Ska nog ta och ringa Linn någon dag för att se om hon vill träffas.

Men nu ska jag faktiskt ta och dra mig till köket, och göra mig en otrolig frukost, bra va? :)

Kram!

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Ska bara lägga in dagens outfit, men sen kommer ett riktigt inlägg

image969
Jag var riktigt enkel idag...jeansen kommer från J Lindeberg och skjortan från Ralph Lauren...sedan har jag ett vitt linne på mig från H&M

Nu ska jag gå och locka håret inför dansföreställningen ikväll, men efter det kommer nog ett inlägg ska ni se :) 
Kram!

REDAN TORSDAG

Hej hej

Jag tänkte först berätta lite om min morgon, men sedan ska jag berätta om gårdagen för er :D

Idag vaknade jag av att Pricken låg vid min sida, så jag bestämde mig för att sussa liiite till. Men sedan gick vi ut på en härlig promenad i solskenet. Det var riktigt trevligt men ganska kallt tyvärr. 20 grader hade man ju inte tackat nej till :p

Nu ska jag bara sminka mig och sedan är det dags för skoooolaaaa...Och det finns flera ämnen idag som jag måste ge gärnet på :/ Ganska jobbigt faktiskt...men, men...

Igår var det så jäkla kul asså!

Dagen började med en träff vid fontänen på Norra Barntorget där jag först såg My och Veronica sitta...Vi pratade lite om sushi och massa annat gotti :)

Sedan kom ju så klart alla andra söta :D Vi satt sär ett tag men sedan fick vi gå in för att börja göra oss iordning och repetera en gång.

När vi kom in klädde vi på oss scenkläderna och så sminkade vi oss massor!. Sedan gick vi ut på scen för att repetera öppningsnumret.

I logerna var det så varmt att man höll på att dö! Jag kunde typ inte andas. Och det var lite av ett hej jag kommer snart svimma pga värmen.
Men vi fick gå ut så småningom då vi kunde lufta oss och få tillbaka kylan i kroppen.

Det roliga var att vi inte fick använda hårsprej och vi skulle liksom göra en disco dans med håret stort som 3 sockervaddar på varandra. Så det var bara att köra egenom håret med sjukt mycket borstning och kammning :p Sedan såg man ut som om man skulle till elverket liksom :) Men det är ju också hett ;p

Idag ska jag faktiskt göra så att jag ska voffla hela håret för att få det där ruffset :)

Juste! Jag fick lite plåster av Sofia att sätta på min piercing, men ack vad ont jag hade :( Jag bara satt där och kände hur värken strömma typ...men orsaken för det var att jag hade tryck för magen med hjälp av mina högt skurna shorts...

Nu ska jag sminka mig och försöka bli klar :p Om någon snäll liten människa skickar bilder från logen sedan, ska jag visa er <3

Kram!

DANSFÖRESTÄLLNING IDAG :D

Hej hej 

Nu sitter jag hemma och ska väl snart äta en tidig middag eftersom att jag ska ha dansuppvisning idag :D Det kommer bli skitkul, men jag är lite nervös inför hur det kommer gå med piercingen och så...men det går nog bra :) 

Jag är en aningens stressad nu, men jag tänkte langa dagens outfit ändå: 

image965image966image967

T-shirt - Debbies, men den kommer från Gina Tricot
Klänning - H&M
Leggins - H&M
Skor - Fred Perry
Örhängen - Diva


Sedan kan jag ju allt langa den snyggaste posen :p 
image968

Bye bye! Nu kommer jag inte skriva förrens ikväll om jag nu orkar..puss!

i skolan

hej bloggen                   jag sitter just nu med daniels itouch och skriver. jag ar inte sadar jattematte duktig men men   hoppas ni har det bra   kram

DAGEN I ETT

Hej hej

Idag började dagen med nationellt prov i matte och det gick väl sådär...är inte sådär jätte stolt öve rmian matte kunspaker direkt :p

På engelskan hade jag faktiskt riktigt kul för då fick vi måla :D Jag och Hannah var i grupp och vi skulle skriva upp No animals shall not sleep in a bed, och så ritade jag en säng med en gris som stod och ville hoppa upp i sängen...sedan skrev vi nedanför: No animals shall sleep in a bed with sheets...riktigt roligt faktiskt och den belv riktigt nice :)

Sedan på gympan när vi skulle ropa upp oss så hände detta:

Peter(lärare): Joel, Eli, Hannah, Olivia?
O: Ja.
Peter: Olivia navelpiercing

och så började alla garva..för jag får ju inte sporta pga. min piercing...ganska komiskt faktiskt...


Nu ska jag kolla nätet, sedan äta mellis och tillslut plugga lite kanske

Puss! :D

DAGENS OUTFIT OCH PIERCING

hej hej 

Nu är jag hemma, men jag tänkte berätta om min dag lite senare, för nu ska ni få se dagens outfit: 

image961
i'm from the hood you know haha...
image962
image963

Jacka - Rock and Blue
Tröja - H&M
Linne - Att. 
Jeans - DrDenim
Väska - Esprit


Sedan kan jag allt visa min fina rosa piercing :D 

image964
Tada! Jag är fortfarande sjukt ovan haha


Skriver snart igen

PIERCING

Hej hej 

Idag hände det noll i skolan...Pluggade bara en massa som vanligt...eller lite mer åt det hållet att man sitter och glor bara...

Efter skolan träffade jag Sofia och Sofie och med sig hade de deras kompis Lollo. Vi gick lite på gamla stan där vi bara gick runt typ, men sedan gick vi till en piercing studio för att PIERCA NAVELN :D:D:D Så nu har jag hål i naveln, och det tycker jag är en riktigt stor grej! :) 

image954
Vill inte riktigt ta upp plåstret för att visa er, men det kan jag göra imorgon när plåstret ska av. Piercingen är i alla fall riktigt rosa, sådär skrikrosa ni vet? 

För er som är allmänt intresserade eller som själva vill ta hål, kan jag säga er att ni inte ska titta ner när dom gör det får då blir man bara asrädd, och bara så ni vet gör det inte SÅ ont. Det är mer en obehaglig känsla...känns inte riktigt som när man tar hål i öronen för då klickar det bara till. Och fort gåre...men när man tar hål i naveln så är det lite mer trögt...Och jag fattar fortfarande inte hur man kan sticka hål på kroppen...ganska konstigt faktiskt. 

Hur som helst gick vi till en glassbar på gamla stan där vi gottade oss med mjukglass, och som pricken över i:t köpte jag lite rengöringsjocks på apoteket. 

Måste bara säga att Sofia är ett pundo :p 
För det första så berättade hon att hon inte kunde ta hål idag för att hon hade glömt sin plånbok i skåpet, men sedan när vi står i en korsning säger Sofia: 

S: Nemen här är den ju!
Vi andra: Va? 
S: Ja, men jag hittade den i väskan nu, den låg här! 

Och sedan såg vi att den låg framför näsan så fort hon öppnade väskan haha! Ganska komiskt. 


Sedan när vi står och ska ta ut pengar säger Sofia att hon råkade trycka på avbryt och började då garva en massa. Efter det försöker hon om på nytt, men då funkar det inte. Tredje gången trycker hon på avbryt igen, och sedan när vi tittar på skärmen så ser vi att hon står och trycker in 300 när det redan står 300 på en enkel knapp! :p Så jäkla skön är hon haha. 


Nu sitter jag här hemma och chillar bara lite...Kan ju ta och lägga in en dagens outfit, men ni får bara se överdelen för jag bytte byxor: 

image955
En rosa skjorta - pappas gamla

image956
image958
armband från jag vet inte vart...


Sedan två ego bilder

image959
Här langar jag en pose :) 

image960

Nu ska jag vila lite...kram!

GODMORGON MÅNDAG

Hej hej

Idag är det måndag, och det är en dag som jag tycker är överskattad...I andra skolor har ni det säkert så att ni tycker att måndagar inte alls är överskattade för att lärarna har placerat de jobbiga ämnerna dessa dagar, men i våran skola har det varit lite tvärt om, speciellt i min klass. För i min klass har lärarna lagt de roligaste ämnerna på måndagarna. Vi har ofta haft hemkunskap, musik, svenska, engelska och andra lite lättare ämnen på måndagar, men nu! Nu har vi det så att dagen börjar med svenska, musik, teknik, lunch ------ och det är nu mina damer och herrar som felet kommer, för nu har vi ämnen som spanska, matte, NO, SO

De sätter de jobbiga ämnerna i slutet av våran (som kunde varit riktigt bra, om man jämför med början av dagen) måndag.


Näe, nu ska jag ta och äta en STOR frukost så att jag kan klara av denna bra/jobbiga måndag :p

Kram!

LITE BILDER FRÅN HANNAH

Hej hej

Såg att Fanny laddat upp lite bilder från Hannahs, så nu tänkte jag sno dom och lägga upp dom här :D


Grillning på hög nivå :p


Söta Ada!!!   (från götet)


Mys sådär på morgonen


"Internskämt"  God pasta förresten...


Här gick det vilt till i trappan haha


Haha Lisa i bakgrunden langar en flört


Ada och Lisa kramas och jag och Michelle står i bakgrunden :)


Mmmmm tacon var gooood :D


haha lol! :p


Jag <3 Du


Promenad längs med vattnet


Bilder med solskenet i ansiktet är finast :)


Här flyttar vi soffan till hallen :p



Och det var allt för tillfället. God natt igen :)




Juste! Imorgon kommer jag komma hem med en överraskning :D Blir lite bilder imorgon dåra...

IKEA

Hej hej

Nu har jag kommit hem ifrån dansen, men jag tänkte berätta om min dag från att vi åkte till Ikea..

På ikea letade vi efter lite sovrummsmöbler till mig, och vi hittade en massa fina :D Till och med en riktigt billig madrass som jag ska ha till min nya säng som kommer vara 160 x 200 och det är sjukligt stort :D Det är en dubbelsäng liksom...riktigt nice må jag säga...

Kan ju allt visa vad jag ska få hem skickat:

image953

Efter ikea åkte jag och mami hem där jag sedan åt middag. Jag gjorde pastasallad med fetaost, oliver, soltorkad tomat, tomat, gurka, olja, balsamvinäger och lite annat smått och gott. Det blev smaskens...

Sedan var det typ dags att dra mig till dansen där jag hade riktigt roligt, men det var bara så jobbigt att ge allt!
Roligast var när vi gav våran lärare avskedspresenter. Hon fick ett presentkort på Axelsons för 695 kr.  , en bukett blommor och ett litet kort där det stod lite hälsningar från alla och så :D
Hon blev glad haha


Nu sitter jag här igen och slöar...men ska snart lägga mig.

God natt till er som ska sova nu, kram!

HAAAAAJ! :D

Hej hej

Nu har jag haft dans repetitiopn och det var riktigt jobbigt må jag säga!

Dagen började med att jag åkte hem till mami och papi...där låg jag ett tag på våran nya liggstol på balkongen i värmen :)

Sedan kom pappa och skjutsade mig till Odenplan där vi åt lunch...efter det åkte vi till Norra Barntorget där jag mötte upp alla danskompisar...

När en halvtimme hade gått, gick alla in bakvägen till backstage...Vi gick sedan in på teatern där all publik sedan kommer sitta. Där väntade vi på att vi skulle få gå upp på dansen och repetera själva..

När det var våran tur började vi först öva in hur vi ska göra på öppningsnumret. Vi fick lära oss lite nya steg...Sedan körde vi igång med dansen...och all placering och så, tog sådan lång tid att vi fick köra igång med andra numret precis efter...lite jobbigt för alla höll på att svimma av utmattning - helt seriöst! Till och med ljud-och ljusteknikern måste ha hört oss flämta.

När vi var klara åkte alla hem igen. När jag kom hem berättade mamma att vi äntligen skulle åka och köpa mina nya möbler till mitt rum...riktigt nice! För mina gamla möbler har jag haft sedan jag var riktigt liten, alltså typ  eller något haha! Tänk va lite jag måste växt egentligen...eftersom att jag faktiskt får plats i min gamla säng.

För tillfället skriver jag ut en massa mått från Ikea, så man kan mäta mina möbler...


Nu ska vi åka ut, men vi hörs lite senare

kram!

NU SOVA, IMORGON DANS

hej hej

Ikväll har vi varit hemma hos Hannah med våra vänner...vi kollade på Narnia och efter det tog vi en promenad längs med vattnet.

Efter promenaden gick vi hem och bara chillade...nu är ju klockan ganska mycket, så där kan ni se resultatet...Vi har spelat en massa kort också...

Men nu ska jag lägga mig för jag måste upp 10.00 imorgon då jag ska hem för att göra mig iordning för min dansrepetition jag har imorgon. Den kommer jag tillbringa med alla söta tjejer :D....

Näe...nu ska jag borsta tänderna :p Hare gött!

HEMMA

Hej hej

Nu är jag då hemma, och mina päron är inte här när jag kommer och då blir jag lack...så förbered er inte på ett super glatt inlägg kan jag bara säga...

Idag har vi städat hela Hannahs hus så där luktar det gott, delvis...Sedan har jag och Michan pratat lite vilket varit nice...och jaa..ikväll ska jag hem till Hannah, eller vid 6 rättare sagt..och då ska vi äta tacos - jummie! <3

Sedan kommer lite mer kompisar dit och då ska vi kolla lite film och bara chilla galet :p


Nu hade jag bara tänkt att vänta in mamma och pappa + tjejorna från Malmö, och sedan får vi se vad som händer...

Och nu ska jag inte säga hare bra, hoppas ni får en trevlig kväll eller något liknande utan jag får väl ta och köra nån ny då...Chilla galet ikväll! :D

SOVDAGS HALV 4

Hej hej

Ikväll har vi haft det riktigt kul.

Kvällen började med en massa skoj och en massa dans...Sedan blev det lite catfight, och sedan träffade jag, lisa och michi lite killar..och tillslut kom vi hem lite halv sura, men bestämde i alla fall att vi skulle äta lite kvällsmacka.

Nu ska vi gå och lägga oss, och jag är för trött för att dra värsta inlägget, men hoppas ni haft en gör-kul kväll!

KVÄLLENS OUTFIT

Hej hej bloggen!

Hur mår ni mina läsare? Bra hoppas jag...

För tillfället är jag hemma och äter middag. Det bor några tjejer från Malmö hemma hos mig, för det är en fotbollsturnering just nu som heter PGT, och då har vi ställt upp för att låna dom ett ställe där de kan bo under tiden. 

De har precis kommit hem, och de är första gången jag ser dom...Trevliga verkar dom så det är bra! 

Vi ska snart äta middag, och det blir typ kyckling. Det luktar riktigt gott asså! 

Efter middagen ska jag tillbaka till Hannah där vi kanske går ut eller något tillsammans...

Här har ni kvällens outfit: 

image950
image951

En före bild kan jag också bjussa på: 

image952
Nice va? 


Nu ska jag surfa lite :) Ha en trevlig kväll folks!

MYS MED TJEJOR

Hej hej

Nu sitter alla och myser och degar...vi funderar på att ta en liten promenix till vattnet eller nått, men alla känner sig lite halvt ofräscha.

Halv 6 ska jag hem till middag, men jag har ingen som helst aning om vilka som ens kommer haha. Lite knas.

Näe, vad ska jag egentligen skriva då? Jag har haft sjukt trevligt, och har faktiskt fått en ny favvo låt: Utan dina andetag med Kent...finaste raden är ju, jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Så otroligt fin text asså!

Igår grillade vi förresten och vi hade tänkt sätta oss på ett berg här i närheten..men vi satte oss istället nån meter eller så från vattnet...

Vi grillade massa marshmallows, godis, banan med choklad och en massa annat gott...sedan tillbringade vi resten av stunden till att lyssna på musim och titta på den stjärnklara himlen...så jäkla trevligt!

Nu ska jag kolla tjejernas gästinlägg som jag inte sett än :p

Hare!

GÄSTBLOGG:)

hej hej alla olvias läsareeeeeee........ detta är alla vi tjejs som skriver:) (alla tjejs är: Debbie, ada, lisen, nanne, michelle och fanny) men dte är jag (debbsan) som är huvud skrivare:)
vi hade en UNDERBAAAR valborg, sov typ två timmar, så känner mig lite sliten.. hade lite pojkar här på besök. så det gick vilt till, haha nej jag skojjade bara, vi chillade gaaaaalet.. det var super duper mys:)

så är det så att en viss tjej på 16 jordsnurr är hemma själv hela veckan. så vi har sovit här hela veckan och ska fortsätta dte på det sättet:)


kan meddela att michan och adis är från göööööteboorg.. så det är lite dialekt som ni ska läsa detta inlägg..

igår hade vi super mysig kväll.. vi hade köpt grill och massa gott. och så satt vi ute och grillade på en liten stig^^ och lodade järnet. det var jätte majsigt att sitta där i sommarnatten och mysa med tjejernaaaa..

ikväll är det nog lite andra planer som blir. vad som händer får vi väl se. men ikväll ska det gå vilt till. haha

på måndag morgon åker michan och ada hemmåt igen, *SORGLIGT*!!!!!! hah nejmen. asså.:P det ska bli tråkigt att de åker. kommer sakna dem.

men nu ska vi gå på prommis:) *fanny kan inte prata normalt*^^
ha ett trevligt liv allihopa.

PUSS! <3

HOME AT HANNAHS

hej hej

Nu sitter jag och laddar ner massa musik till kvällen, och sedan ska vi bränna skiva :)

Alla har klätt upp sig och gjort sig riktigt fina, för det är det ju kul att kunna göra ibland...kommer kanske kunna lägga upp bilder på helgen med Göteborskorna om jag nu får bilder till min data...

Ikväll ska vi ha en liten enkel tjejfest, och sedan ikväll ska vi grilla :D Det ska bli supermys! Kanske hittar på något annat också....

Näe nu ska jag gå och roa mig, men hare bra ikväll nu tjejer och killar.

Love :D

NY DESIGN

God morgon alla :)

Hoppas ni inte mår alltför dåligt nu...

Jag kom precis hem från Hannah, för jag kände bara att jag ville komma hem, plocka upp lite kläder, duscha m.m. Men snart ska jag till henne igen.

Gårdagen var riktigt trevlig. Den började med middag hos Hannah, sedan drog vi till Rålis och lyssnade på ett band, och sist av allt gick vi hem till Hannah igen där vi hade kul.

Snart lägger jag in en liten ändring i min design, och det kommer vara att jag lägger in en ny header som snälla viika.blogg.se gjort till mig! Hon är grymt duktig, så besök hennes blogg och kolla på hennes bloggdesign m.m.

Näe nu ska jag bara chilla ett tag, innan jag drar till Hannah.

Puss!

RSS 2.0