MEN INNAN JAG...

Hej hej

Inna jag stänger ner så ville jag bara berätta en liten nyhet innan alla andra bloggerskor börjar tok-skriva om det som vanligt höhö:

Tori Spelling, Jag är också gravid!

Tori Spelling är gravid! :D Härlig bild föresten haha :)

Jag vill ha det väder som dom har nuuuu!! XD

Kram alla...

TITTA HIT!

hej hej

Nu ska jag gå och lägga mig, man måste ju bli frisk för tusan :p

Men jag tänkte bara skriva att jag förmodligen lägger in mer dehse bilder snart, då jag kollat egenom allas dehse bilder.

Kram på er! Tack för att ni läser :)

TÄVLING

Hej hej

Nu är jag ännu en gång med i en tävling, och jag tycker absolut att du också borde vara med, för denna gång vinner man fantastiska produkter ifrån Elisabeth Arden. Detta vinner man:

image988Detta är då ett läppstift som är genomskinligt, men det ger glans, och sedan är det en "Eight Hour Cream" för din hud.

Och idag läste jag faktiskt hos Sofis Mode att detta läppstift var riktigt bra! Kolla här:

Lyx




"Eight hour cream lip protectant stick SPF 15", Elisabeth Arden. "Prisvärd klassiker som hjälper mot allt! Medicinaktig doft och smak. Ofärgad, men ger fin glans. Ingen lyxförpackning."


Denna produkt fick 5 stjärnor, så passa nu på gott folk!


"hoppas att jag vinner" haha :)

Kram!

--> Elisabeth Ardens hemsida <--


MIN BAKGRUND OCH JAG IDAG

Hej hej

Det kanske är okej att jag inte skriver så mycket idag, eftersom att jag inte mår så värst bra...jag tänkte bara köra ett inlägg där jag berättar om mig själv, eftersom att jag aldrig riktigt haft mod m.m. att berätta ALLT om mig själv. Kommer dock inte berätta ALLT då det är ganska privat.

Okej...Vissa av er som läser min blogg, är mina vänner så ni vet praktiskt taget allt om mig. Men ni som inte känner mig, kanske tror att jag har haft det bästa livet man kan tänka sig, andra kanske tror att jag haft lite svårigheter. Men jag tror nog inte att ni kan pricka in allt!

Jag bor med min mamma och pappa. Vi har bott på Kungsholmen i 16 år snart. Så jag har då aldrig flyttat någonstans. Mina föräldrar är inte skilda, då ämnet stött på några gånger...Jag har 3 bröder. Den yngsta heter Alexander och är 32 år gammal. Han är singel och bor i Nacka tror jag :p Den mellersta brodern, heter Daniel och är 35 år gammal. Han är gift med en kvinna som heter Yaffa. De har 4 barn tillsammans som heter Yonasan, Akkiva, Aharon och Yoshoua. De bor i Boston i America. Min äldsta bror heter Joachim och han har precis fyllt 38 år. Han är nysingel och bor i Chicago i America.

Jag tänkte dra egenom mina år och händelser som hänt under åren.

1992. Jag födsKarolinska Sjukhuset BB.
1993. Jag börjar dansa, tillsammans med 3 andra barn. Lärare var mamma. Jag börjar också på Pilen (dagis).
1994. Jag tror att jag spenderar en hel del på Dalarö här. Jag börjar också på Dans Kompaniet här.
1995. Jag börjarMiniTeatern för barn. Jag trivs någonlunda bra där.
1996. Jag håller fortfarande på med teater.
1997. Jag börjarHillelskolan. Dagis, humlan.
1998. Jag börjar på Lasse Khülers dansskola. Jag börjar också på Förskolan.
1999. Jag börjar i 1:an på Hillel.
2000. Jag börjar i 2:an på Hillel.
2001. Jag börjar i 3:an på Hillel.
2002. Jag börjar i 4:an på Hillel, och jag tror att jag börjar lära känna en ganska hemsk person under detta år. Jag börjar också på Vår Teater här, tillsammans med 3 andra personer. Tror också att jag slits bort ifrån min första riktiga kompis under detta år, då hon reser till Israel.
2003. Jag börjar i 5:an på Hillel. Här blir jag också tillsammans med min första kille :p (jag hade varit ihop med många andra innan, men detta var min första relation om man kan säga så) Min mormor dör under detta år, samt min hamster Mimmi.
2004. Jag börjar i 6:an på Hillel. Det händer många hemska saker med min första riktiga kärlek. För mig så var den perioden hemsk! Min pappa får cancer i njuren under detta år, han var nära på att . Min andra hamster dör under detta år. Klassen åker också till Hölviken här. Jag fick en kurator under detta år (varför är lite hemligt fortfarande). Jag försöker ta mitt liv under året 2004. Jag får mycket påhopp under detta år, vilket var en av orsakerna till självmordsförsöken.
2005. Jag börjar i Vasa Real. Och under sommaren så får jag min andra kärlek, som ledde till att jag mådde dåligt detta år med. Under detta år så får jag också en ny kompis. Under detta år så ändrar jag också på hela mig, till ett "bättre" jag.
2006. Jag börjar i 8:an på Vasa real. Under detta år så förbjuds jag till att vara kompis med min kompis. Under detta år träffar jag också han. Som blir min tredje kärlek. Under detta år får jag 3 nya kompisar.
2007. Jag börjar i 9:an. Förlorar en kompis under detta år, men är fortfarande kompis med mina 2 kompisar jag tillbringar mycket tid med idag. Under detta år så åker klassen till Israel i 5 veckor + åker till Glämsta för sista gången som barn.
2008. Han kommer tillbaka till mitt liv, igen men försvinner kvickt igen...

Så nu vet ni lite om min barndom, och vad som hänt under mina år. Som ni kanske la märke till så hade jag min jobbigaste period i 5:an och 6:an. Mest i 6:an då det hände allt för mycket saker.

Idag mår jag bra och har för guds skull inga självmordstankar längre.

Det var det...Jag är öppen till att svara på frågor som vanligt...

kram!


SKOR OCH VÄSKOR

Hej hej

Här tänkte jag visa er lite snygga vårskor som jag gärna skaffar in:

Klicka för att förstora bildenSöta tygskor, 498 kr ifrån Superga.

Klicka för att förstora bildenRiktigt heta skor, 498 kr ifrån Pleaser. Riktigt snygga till fest, tillsammans till en svart spetsklänning.

En riktigt snygg väska, 299 kr ifrån Wedins.

Sockersöt sko, 369 kr ifrån LaRedoute

Detta är min önskeväska! Älskar sånna här väskor, 569 kr ifrån Chique.

Klicka för att förstora bilden Snygga tanfärgade pumps, 175 ifrån Donna Girl.


Det var allt för tillfället...

Våra gäster kommer inte ikväll för jag och mamma mår inte alls bra nu :/

Kram!

FOTOGRAFI-KONST

Hej hej 

Igår berättade jag ju att jag älskar fotografi-konst...och nu tänkte jag ge er några exempel - 

stenar.jpg Stenar är en sån där sak som jag gärna har ovanför min säng...

 

 

ros.jpg

 

Rosen är också en sån där sak som jag vill ha över sängen

 

 

mat_liten.jpg Denna var också härlig!

 

 

kiwi.jpg

 

Detta kan ge en härlig känsla i ett rum

 

Mm...jag längtar verkligen efter att få designa mitt rum! Det ska bli härliiiigt :)

 

kram

 

 

 


FAVORIT BLOGG

Hej hej 

Jag tänkte precis på en grej, att favortit bloggarna på blogg.se oftast är de bloggar med mycket dagens outfit och bilder. Gillar man verkligen bilder så mycket? haha. Favorit bloggarna är helt enkelt modebloggarna. Jag kanske ska lägga in mer foton? Haha...

Säg gärna vad ni tycker om bloggar, vilka som är era favortit bloggar m.m. Länge sen jag fick lite respons av er...Så nu frågar jag? Vilken är den bästa bloggen? Jag tror att de flesta av er kommer svara typ Kenza :p 

Puss på er! 

Ska lägga in foton snart :p men inte på mig dock

KRASLIG...

Hej hej

Idag vaknade jag någon gång vid 13.30...jag är lite förkyld så jag sover riktigt länge just nu...När jag vaknade så kändes det som om jag hade en svalt en stor hårboll eller något :S Usch! Så det får bli te och rostat bröd för mig idag...

Idag på dagen så ska jag öva till intagningsprovet. Måste hitta lite snygga steg och så...jag får leta lite i dansregistret som jag har efter alla år :p 

Ikväll så får vi några gäster, bla. världens gulligaste hund! Han ser ut som ett gossedjur i sin lurviga vita päls...Han är typ lika liten som ett gossedjur också :) Kan ta bilder...,

Nu ska jag dansa...kram alla! 

GOLDEN HITS, VAR EN HITT!

Hej hej

Då har jag kommit hem efter en dag med mams och paps! Vi var först på en inredningsbutik och kolla - one heter den! Verkligen min stil. Kan berätta lite vad jag gillar. Jag gillar bruna soffor, bord, stolar, sängar, svarta sängar, bord, gardiner, strass saker, lampor, mattor, lila gardiner, sängar, skålar, skynken, lampor, silvriga övriga tillbehör, afrikanska dekorationer som tavlor, fotografi-tavlor ex. ett fotografi på en blomma i svartvit, pamiga möbler som passar en primadonna, något som står ut ex. brun soffa med klarblåa kuddar i, eller ett svartvit rum med en riktigt orange matta m.m.

Mm jag älskar verkligen det moderna modet innom inredning! Längtar efter att få göra iordning mitt rum i denna genre.

Efter denna titt, så gick vi och fikade i sturegallerian, där vi förövrigt såg denna modell som var med i top model sverige:

 Pia heter hon...

I sturegallerian så finner man en av mina absoluta favorit butiker! Jag vet inte vad den heter, men när jag kollar bland alla skor så smälter jag - bokstavligt talat! Asså deras skor är UNDERBARA...Riktigt hollywood style där!

Efter detta så begav vi oss till Golden Hits där det bjöds på en underbar show! Verkligen ett framtidsyrke jag skulle kunna tänka mig! Hasse Wallman äger några riktigt hippa nattklubbar som golden hits till exempel. Det coola är att mamma och pappa känner honom, så gissa vad jag fick göra ikväll då? Jo jag fick trägga självaste Hasse Wallman och han var urgullig! Snacka om att jag slog på mitt största smile någonsin :p

Efter en underbar kväll så var det dags för oss att gå hem...25 års gräns tydligen :/ Jag som ville sjunga lite kareoke och dansa haha XD man måste ju visa lite skills, eller rättare sagt öva lite inför vad man kanske kommer göra i framtiden...

Nu ska jag kolla bloggar, kram alla!

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Innan jag och mami går så vill jag visa er dagens outfit, och några andra ego foton :p PUSS PÅ ER! SOLIG DAG=GLAD OLIVIA

image634image635image636
Dagens Outfit: 
Linne - H&M
Kjol/klänning - Gina Tricot
Strumpisar - H&M
Skor - Dinsko
Halsband - Linns fina halsband med bambi på :D
image637image638image639
Örhängen - H&M
image640
Och sen ett smile bara för att jag är så glad :D 

image641
Och så får jag inte glömma Bambi! <3 Disney 4-ever haha

Kram! Så skriver jag efter klippningen :p Om det nu blir någon...

FRISÖR

Hej hej 

Nu ska jag och mami ut, och vi ska kanske gå till en frisör, så att jag kan få klippa mitt hår. Jag tror att jag vill ha håret ganska hackigt, men det är svårt då mitt hår inte är spikrakt, så jag får se med hon som klipper mig, men det kommer bilder när jag är klar. I sinnom tid kommer jag också tona mitt hår i en ljusare färg :) 

Så nu ska jag göra mig iordning...

KRAM!

MARDRÖM

god morgon! 

Inatt hade jag en riktigt hemsk mardröm! Jag drömde att jag satt på busshållplatsen, och på busshållplatsen mitt emot satt Rebecca. (vi brukar åka buss tillsammans) 

En kille vid 17 års åldern kommer och sätter sig bredvid mig, och helt plötsligt tar han i min hand och berömmer mig för min ring jag bär. Jag blir riktigt skraj, och han bara kommer närmre och närmre. Jag kollar på Rebecca och båda blinkar till varamdra, så att vi fattar att vi måste göra något åt honom. 

Efter ett tag vänder han sig om, och då tar Rebecca han ben och drar honom så att hans huvud slås i bänk räcket. Efter detta så tar jag hans huvud och slår det mot husväggen. Då så splittras hans huvud i glas och det bara dräller glas ifrån hans huvud...Konstigt...

Det var min konstiga mardröm! Läskig var den i alla fall...

Nu ska jag kolla bloggs...kram!

GOD NATT

Hej hej

Då var det dags för mig att säga hejdå för idag, men jag skriver som vanligt imorgon.
Imorgon blir det nog Golden Hits för familjens del vilket blir riktigt kul!

Nu ska jag gå och kolla på Rent...

Kram!

DESHE BILDER - SNODDA FRÅN HANNAH

hej hej

Jag måste ju visa lite mer bilder ifrån somras. Och Hannah har lagt ut en massa deshe bilder (israelresan) som jag tänkte visa: (de flesta bilderna kommer nog vara på mig, då jag inte vet om jag får ta med andra människor)

 Man var ju ganska ledsen när man skulle åka hem :(

 Jag och Leah <3 Tror vi snackade om hur ledsna vi var för att vi aldrig skulle återses eller nått :p (men så blev det inte, och tur det!)

 Snygga soldater asså!


Det finns riktigt många hunkar i Israel, man ba: asså mjau!




Haha! Jag, Leah (i färgglad kjol) och Debbie


Jag och Elisabeth! Långt hår jag har!!! SAKNAR <3


Korsdrag i bussen! Jag och Leah


Vi lekte typ under hökens alla vingar :p Jag står och skrattar i blåa shorts och vitt linne


Mums! Gott vatten faktiskt...(jag och Katarina - som jag sminkade här om dagen)



Härligt vattenfall!


Jag behövde bara lägga in denna! (minnen)


HEJ ÅSNA!!!



Körsbär <3<3<3


Öknen...och kameler


Kusinerna - LOVE YA!  Hannah och Debbie


Det var det...Tack Hannah för att jag lånade dina bilder! HAHA...

kram alla!

GODDAGENS!

hej bloggen! och hej alla läsare!

Nu har jag och pappa kollat på men in trees och top model, tillsammans med lite glass. Efter det har jag kollat på ett singing bee avsnitt som jag missat.

Nu ska jag nog kolla lite bloggar, eftersom jag missat ungefär 3 timmar av allas bloggande.

Vet ni vad? Hela dagen idag, har jag fått stå ut med en hicka :p Och jag får verkligen inte bort den, utan jag bara hickar och hickar. Jag har använt alla mina knep jag brukar ha, men inget verkar fungera, för den kommer bara tillbaka XD

Nog om min hicka! Time for bloggs.

Kram

GLASSBILEN <3

Hej hej

Alldeles nyss hördes glassbilen, och vem får springa ut om inte jag? Så det var på med stövlarna och jackan och sedan springa ner för alla trappor.

Jag fick i alla fall med mig en sorts magnum, daim och glassbåt hem. Mm! Så det blir glassbåt för min del snart, då jag och pappa ska kolla på men in trees och top model. Jag har en cool pappa, nämligen haha! Egentligen kollar han bara för min skull, men jag tror nog att han gillar programmen egentligen :p

Nu ska jag säga till pappa att men in trees börjar snart. Kram alla!

Hoppas ni får en trevlig kväll!


MODE A LA OLIVIA

hej hej

Nu tänkte jag snacka lite mode, från en massa olika ställen.

Först har vi DKNY:

 Riktigt söt klänning att ha nu på våren. Jag älskar färgen!

 Riktigt söt väska också! Gillar att den bruna färgen är matt och inte skrikig som den brukar vara.

Snygga skor ifrån Botkier. It's all about Glamour :p

 Snygga shorts ifrån Abercrombie & Fitch

Skjysst cardigan ifrån Monki

KÄNDISSNACK

hej hej

Britney Spears är kanske gravid! Men det har man fått höra länge nu...Hon ska tydligen ha ett barn tillsammans med Adnan Ghalib, som är en "känd" paparazzi. Han ska ha sagt att han inte vill ha barn med Britney Spears, men när intervjuare kommer fram, så skryter han om hur glad han är över att han ska få ett barn med Britney. Vi vet ju inte ens om detta barn rykte är sant eller ej....

LÅT TILL SOLO

hej hej 

Nu har jag funderat lite på mitt solo, ni vet när jag ska dansa inför en jury. Och jag tror att jag ska dansa till låten av Philip Glass - Japura River. Den finns med i inlägget om musik. 

Jag tror att dansen blir ganska bra faktiskt! 

Jag sitter vid tvn och bloggar nu, och min pappa säger att han vill kolla på tvn. Men jag bloggar snart igen! 

Skirv gärna åsikter om låten, antingen här i kommentarerna eller på min mail: [email protected]

Kram!

SYSTRAR I JEANS 2

hej hej

Som rubriken säger! Det kommer en ny systrar i jeans nu...Undrar om den blir lika bra och mysig som den första?

Här kan ni se trailern i alla fall:


Jag tycker att den verkar riktigt mysig! Älskar utsikten över där Gilmore Girls tjejen bor! Grekland is the shit liksom! <3

VAD SKA JAG SKRIVA OM IDAG DÅ?

hej hej

Idag så kommer Madde hem till mig och sover över. Vi kanske hyr en film eller nått. Annars så kommer jag själv ta det lugnt hela dagen och ska försöka ställa tillbaka klockan i mig så att jag inte lägger mig vid typ 3.00 och vaknar 14.00. Och det kommer jag förmodligen inte lyckas med idag, eftersom att Madde kommer över och sover över :p

Jag vet inte vad jag ska skriva om idag på bloggen, men jag antar att jag kommer skriva lite om kändisar...men om ni vill att jag ska skriva om något annat så säg till!

Nu ska jag läsa lite nyheter på nätet, kram!

MUSIK

hej hej

Nu har jag som vanligt letat lite musik, och jag hittade en massa godingar i limewire. Tänkte jag skulle bjussa på några...



En klassiker - dream a little dream av Beautiful South



Jag har alltid älskat soul! Get It Together - India Arie (fanns ingen bra video)



Instrumentala låtar är också riktigt coola! Japura River - Philip Glass



Ännu mer soul, och här kommer en av mina favorit låtar, Just Friends - Musiq SoulChild

Det var det! Kram

EN DAG MED MADDS KANSKE

hej hej

Jag trodde inte att klockan skulle vara så mycket, nu när jag vaknat. Trodde den skulle vara 12.00 men så kollar man på klockan och så är den 13.44...

God morgon i alla fall haha, även fast vi är på en tidig eftermiddag. Idag ska jag nog vara med Madde. Vad vi gör det vet jag inte än, men vi hittar nog på något :) Det är ju inte världens roligaste väder ute, så jag tror nog inte att det blir promenad direkt XD

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan ringa madde.

Kram!

DUKTIG JAG ÄR :P

hej hej

Bra att man kan sova också. Jag fastande framför datan då jag kollat på förtrollad :p

Men nu ska jag allt sova. Kram alla läsare! <3


OLIVIA MÅLAR

hej hej

Jag har alltid haft en kärlek till ögon. Ritar dom vart jag än är. Skissar. Målar, jaa name it!

och denna gång gjorde jag en ganska cool skapelse:

image633

Jag gillar den väldigt mycket! Speciellt ögat! Som förövrigt är det ända färgglada på bilden...Nu måste jag sova. Kram!

KANSKE BESÖKSREKORD IDAG DÅ?

hej hej

Nu har någon 10 minuter på sig att besöka min blogg för att sedan göra ett besöksrekord :) Haha kul va? Min blogg växer verkligen! För varje dag har jag mer och mer besökare, riktigt kul är det! Så tack till alla mina underbara läsare som läser min blogg och lämnar fina kommentarer då och då. Ibland får jag sånna fina kommentarer att jag blir helt tagen! Ni är riktigt underbara, det ska ni veta!

Det var länge sedan som jag skrev ett tack inlägg som detta. Senast jag skrev ett sådant inlägg så tror jag att jag hade ungefär 40 besökare som mest haha. Och jag kommer faktiskt ihåg när jag hade 38. Då var jag stolt som tusan! Och nu har jag 83 besökare. Riktigt kul, må jag säga! Och tack vare att ni blir fler och fler, så gör ni att jag kan fixa iordning lite annat skoj här på bloggen, som kommer visas sinom tid! Ha tålamod haha.

Men som sagt - TACK! för att ni läser min blogg, och yttligare ett STORT TACK till er som lämnar kommentarer. Man blir gladare än ni tror!

Snart slår vi 00.00 slaget, och då börjar en ny dag...Kram

OSCARSGALAN 2008

hej hej

Nu har jag tittat lite grann på oscarsgalan som just nu går i repris. Alla är så otroligt vackra! Vackrast var nog Jennifer Garner, med hennes underbara svarta klänning:

Anne Hathaway, Calista Flockhart, Cash Warren, Harrison Ford, Heidi Klum, Jennifer Garner, Jessica Alba, John Travolta, Keith Urban, Miley Cyrus, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Renée Zellweger, Seal, Jennifer Garner går knappt att känna igen.

Nu ska jag kolla vidare. Kram!

SOM VANLIGT - RIKTIGT BRA!

hej hej

Som vanligt så var Gossip Girl riktigt bra! Jag undrar vad som kommer hända med Jenny i framtiden, hon kommer ju bli lika ond som Blair var förut. Usch! Gillar inte sånna typer :p Kul att kolla på, men inte att vara med om man säger så.

Nu ska jag ladda ner låten Japurá River - Philip Glass. Om ni lyssnar på den på iTunes eller nått så kommer ni känna igen den ;p

Kram!

(And who am i? That's the secret I never gonna tell, jag trodde det var Dan ett tag, men nu börjar jag om-fundera, vad tror ni?)

 - BOKEN

TV IDAG

Hej hej

Då hade jag tänkt att jag skulle nämna lite bra tv-program/filmer som går idag.

Systrar I Jeans går kl. 21.00 på 3:an - samma tjej som är med i Gossip Girl är med här, och då syftar jag på Serena.

Gossip Girl går kl. 20.00 på 5:an - En riktigt bra serie som jag följer konstant! En riktigt skvaller serie!

Brothers & Sisters går kl. 22.30 - En av mina favoritserier som handlar om en familj som har en massa intriger, konstant! Riktigt bra...

Då vet ni vad jag ska kolla på ikväll :)

Kram alla!

HOTMAIL.COM

hej hej 

Hotmail.com fungerar inte :( Jag som MÅSTE läsa min mail just idag...typiskt! 

Just nu har jag kollat klart på Råttatouille och det är en riktigt bra "barnfilm" tycker jag. För man lär sig lite granna sammtidigt som man ser en gullig film. 

Nu ska jag försöka få igång hotmail

Kram

GOSSIP GIRL IKVÄLL :D

hej hej 

Nu har Jessica gått härifrån. Och vi kollade på den här filmen 2 dagar i paris, som inte var sådär super bra...Jag har fortfarande inte kollat klart på Råttatouille, så det ska jag göra nu. 

Ikväll är det ju gossip girl - 20.00 börjar den. Den måste jag se :) 

Annars får jag se om det blir några planer ikväll eller ej...kram!

BIOTIME

hej hej 

Nu kollar jag lite filmer på sf.se för jag och Jessica funderar på att gå på bio...Någon som kanske kan rekomendera något? :p 

Det finns ofta bara 2 filmer man gillar, och ofta så har ens kompis redan sett den filmen ahah :) 

Men, vi bestämde oss ändå för att bara ta en chill eftermiddag hemma hos mig. Så snart kommer Jessica hit, då vi ska kolla på lite film + äta god mat :) Kanske sushi, vem vet? 

Nu har jag tvättat håret och är alltså klar för att träffa Jessi. Idag ser jag ut såhär: 

image630image631image632

T-shirt - Monki
Jeans - DrDenim

Jag la till lite färg i min tillvaro genom att applicera lite läppglans på mina läppar. Jag tycker att det ser finare ut med färg en med typ kritvita läppar :p 

JAHA

hej hej 

Katarina gick för en stund sedan, så nu sitter jag här och kan inte sova eller vila m.m. Men snart ska jag nog lägga mig i sängen och se slutet på Råttatouille, som förövrigt var ganska gullig :) Söt råtta, för en gångs skull haha. 

Om jag återgår till att samtala om Katarina, så gjorde jag en riktigt fin sminkning. Ganska rockig eftersom att hon skulle på konsert. Jag gjorde en ganska lik sminkning som jag hade igår, fast hennes var lite mörkare...

Fett kul om man skulle kunna försörja sig på att sminka folk haha, kanske en framtidssyssla för min del. Dansa på dagarna och kvällarna och när man får ledigt så sminkar man folk :) Då var framtidsplanerna lösta då haha

Näe nu ska jag försöka sova för annars kommer jag somna vid typ 19.00 och de vill vi ju inte? Nej för familjen ska kanske till Golden Hits ikväll - JIPPIE! :D 

Hoppas alla får en bra dag, trots det tråkiga vädret. Kram!

GOD MORGON

hej hej och god morgon

Nu har jag precis gått upp, eftersom att Katarina kommer hit.

Nu ropade mamma precis att jag fått ett brev ifrån Fryshuset, asså jag orkar inte hahah! Jag kommer vara slutkörd efter alla auditions. 

Alla skolorna är ganska stränga, eller det är vad jag ser i vad dom skriver i breven, höhö. 

Det jobbiga är väl mest att man måste ha kläder som visar ens kurvor, d.v.s att de kan se ens rörelser. Så det blir inga mjukisar för mig nu :/ Men de e luuuugnt. 

Nu ska jag kolla lite mail. Kram!

BEDTIME

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig...

Men jag skriver som vanligt imorgon...

Kram!

MIDNIGHT FANTASY

hej hej 

Måste bara visa denna parfym ifrån Britney Spears:

im_1.jpg

 

Det finns inte en ända gång som jag gått in i en parfym butik utan att jag sprutat på mig lite av Midnight Fantasy. Så den här finns verkligen på inköpslistan! Den lilla kostar 315, och den stora 415, tror jag. I sånna fall satsar man ju på den stora liksom! 

 

Kram alla! <3


KANSKE BESÖKSREKORD?

hej hej 

Besökarna bara blir fler och fler, här på bloggen vilket jag tycker är kul! Idag kanske ni slår mitt rekord :D 

Just nu sitter jag och kollar på Raise Your Voice, som är en av dom bästa filmerna jag sett och jag skämtar inte men jag sitter typ och storbölar haha! Men den är ju såååå bra, verkligen. 

Om ni undrar så sitter jag och kollar på filmen genom alluc.org och tyvärr så tar det en himla tid innan filmerna laddas så att man kan se dom...men det är filmerna värda! 

Jag kan rekomendera alluc.org, för dom har nästan alla filmer där, till och med I am Legend finns där och den går ju typ på bio...

Nu ska jag kolla hur mycket filmen laddat, kram!

RÅTTATOULLI

hej hej 

När jag och pappa kom hem så såg jag att mamma hade hyrt lite filmer :) Och 2 av dom filmerna hon hyrt är 2 jag velat se faktiskt...för omväxlingens skull XD 

Hon hade hyrt: Råttatoulli, 2 dagar i paris och nån annan trist (som vanligt)

Så nu blir det filmdags för oss :D 

Imorgon kommer Katarina hit vid 10.30 då jag ska sminka henne, så jag måste lägga mig ganska tidigt idag. Sedan på onsdag, ska jag vara med Jessica och på Torsdag ska jag vara med Madde...

Hoppas ni andra har ett trevligt sportlov! Kram

MER INKÖP

Hej hej 

Jag, mamma och pappa gick ut för en stund sedan, då vi skulle till Ica och köpa lite grejs. Jag och pappa fortsatte till T-Centralen då han ville posta ett brev i sista minuten. Då passade jag på att gå till Apoteket för att köpa lite padds, mousse och lite annat: 

image629

Jag kan verkligen inte klara mig utan den där moussen...Den är bäst! :) Ni borde prova den, ni som aldrig prövat den. 

Efter apoteket, så gick jag och pappa och köpte Thailändsk mat - GOTT! 

Nu ska jag kolla på American Idol 

kram!

DAGENS INKÖP :)

hej hej 

Nu ska ni få se dagens inköp då :) 

image624
Mascara ifrån Loreal, kommer inte ihåg vad den kosta, men ungefär 100 kr. 
image625
Tjocka hårspännen - 19.50 kr
image626
Smala hårspännen - 19.50 kr.
image627
Guldiga hjärt-bamboo örhängen - 50 kr. 
image628
Silvriga bamboo örhängen - 50kr. 

Då hade man bamboo örhängen i typ alla färger och storlekar :p 

Kram alla :)

HEMMA

hej hej 

Nu har jag kommit hem, och lite grejor har jag med mig också, men jag lägger in bilder på det lite senare. 

Det var så gulligt för när jag och Hannah skulle gå ner till gatan så såg vi min grannes hund, som är en av dom sötaste hundarna jag sett :) Den var en riktigt liten valp, nästan i storlek som en fullvuxen chiuahua. En sån vill jag ha :D + den hade en riktigt len päls :) hihi

När jag och Hannah var på stan så gick vi runt på MQ, H&M, DinSko m.m. alltså det gamla vanliga typ. Sedan gick vi till McDonalds och åt lite lunch. Jag som äcklas av deras hamburgare tog en Chicken Gourmet eller vad den nu hette haha. Inte så flott som den låter. 

Efter ett tag gick vi in i en djurbutik. Så djurfixerade som vi är :) Där inne såg jag världens lenaste och sötaste kaniner! Jag vill ha en liten kanin jag :) Bredvid kanin buren så fanns det en bur full med råttor, och alla råttorna ballade ur och hoppade på väggarna och klättrade i taket - konstig syn! 

Alldeles nyss kom jag hem, då jag såg att mamma och pappa fortfarande hade sina gäster hemma som kom vid 13.00 ungefär..:p 

Nu ska jag fota mina inköp. Kram så länge!

DAGENS OUTFIT

hej hej 

Glömde visa dagens outfit ju! :P 

image618
Dagens outfit: Grå klänning - Monki, Svarta strumpbyxor - H&M, svart linne - H&M. Till detta har jag vita skor, vit halsduk och svart jacka. 

image619

image620
Silvriga hjärtörhängen - Någon affär mittemot sibylla kiosken på ringvägen. Silvrigt armband - Gina Tricot. 

image621

image622

Dagens sminkning - Grön ögonskugga, svart eyeliner och mörk-rosa läppglans

image623

Ha en bra dag! Kram

SOLIG DAG

hej hej 

Igår så träffade jag och Hannah, Isak. Vi gick runt på kungsholmen först, men sedan så drog vi hem till mig. Väl hemma hos mig så pratade vi lite skit och efter ett tag så deckade alla. 

Jag och Hannah vaknade någon gång vid 5.00 då vi letade efter Isak, men då hade han gått hem haha :p Han hade nämligen smygit ut XD...Så jag och Hannah gick och la oss igen, och nästa gång vi vaknade så var klockan 12.00...

Nu ska jag och Hannah till Skanstull där Hannah ska shoppa lite kläder och jag ska shoppa Apoteks grejer. Visar när jag kommer hem, då jag också kan visa mina overknees jag köpte. 

Idag tror jag att jag ska träffa Katarina ifrån min klass, då jag ska sminka henne inför en konsert. Sedan vet jag inte vad jag ska göra faktiskt...kanske träffa Jessica...

Nu ska jag och Hannah dra oss till stan, kram alla!

FÖDELSEDAGSBARN

hej hej

Nu ska kanske jag och Hannah fira Isak för han fyller år :D haha

isak är han som döper sig efter Isak Zöt i mina kommentarer :)

GRATTIS ISAK :D:D:D:D

kram bloggen!

LIKA SOM BÄR?

hej hej

Här ska ni få se hur stört lik jag är min mamma när hon var ung. Asså om ni tycker att jag är lik henne nu, så har ni inte sett henne när hon var liten :p

image616
image617

I'm freaking out a little bit, när jag ser den här bilden asså! haha den första är enormt lik :p

Snart är H här :) Kram alla

KONTAKT

Nu har jag lagt in min mail på min blogg, så nu kan ni alltid kontakta mig, vare sig det är personligt eller om det är nått helt random...

Mailaddressen finns ovanför min bild, ungefär...

Kram


GIRLS NIGHT OUT

hej hej

Nu har jag kommit hem ifrån dansen, som förövrigt var riktigt tuff idag! Jag höll typ på att spy upp min lunga, om man ska förklara hur utmattad jag var...

Nu är Hannah påväg hem till mig, och vi drar nog ut ikväll, vart vet jag inte...

Hoppas alla får en trevlig kväll och sitt nu inte bara hemma framför tvn, för det finns saker att göra ute :) Vare sig de är kul eller inte...

Kram!

COCOO

hej hej

här kommer mer cocoo smycken innan jag drar mig iväg till dansen:



Söta örhängen ellerhur? Jag gillar de blåa hjärtana..riktigt coola.



Lite ringar...Jag gillar den svarta i mitten! Tycker om att självaste ringen greppar tag om den svarta stenen om ni förstår vad jag menar :p



Här gillar jag ringen som har ett hjärta i mitten. Den var riktigt söt...Annars var ringen längst upp som är lite Afrika inspirerad riktigt cool. Haha!



Ännu en klocka längst ner, men denna gång på en ring - också cool



Eller så är kuvertväskor eran grej? Jag gillar den längst ner, med de svarta stenarna.



Nu drar jag till dansen. Kram

JAG HAR TAPPAT STINGET

hej hej

Min blogg fantasi flödar inte som den brukar haha, så jag har inte skrivit så mycket nu på sistonne.

Jag ska i alla fall gå till dansen nu, och vad jag gör efter det vet jag inte, jag är helt enkelt ganska förvirrad om man säger så...men jag hoppas att nått kul blir av :/

Om jag kommer hem efter dansen så skriver jag. Kram! Lovar att uppdatera mycket när jag får tid och skrivglädje...

GOD MORGON

hej hej 

och god morgon på er, höhö. Klockan är ju ganska mycket nu om jag tänker efter. 

Igår hade jag riktigt trevligt :) Men det var ju ingen surprise för jag har ju alltid kul med H och H. 

Idag ska jag vila upp lite, sedan gå och dansa och vad jag gör ikväll får jag berätta lite senare. Jag kanske är med H och H igen. 

När jag kom hem idag, så började jag, mamma och pappa kolla på lite möbler till mitt rum, eftersom att jag har haft samma möbler sedan jag var typ 3 - no kidding! Så nu får man bara vänta och se...

Sedan har vi bara kollat efter lite insrumental musik till mitt solo som jag ska framföra till de skolor jag sökt till. 

Nu ska jag fortsätta mitt letande. Kram!

SNYGGA SMYCKEN

hej hej

Jag vill bara visa lite mera smycken innan jag går hemifrån.

Kolla vilka snygga klockor ifrån cocoo:

Cocoo.se

Stora klockor i killmodell är ju det som är populärast just nu! Jag tycker att en silvrig stor klocka är det som är snyggast!

Annars finns det tunnare, kvinnliga klockor för er som vill ha en ganska diskret klocka
Cocoo.se

Jag föredrar dom 2 längst ner.

Sedan finns det moderna klockor för er som klär er i en ganska klassisk look:

Cocoo.se

Här föredrar jag de blanka släta klockorna, som den silvriga längst ner...

Sedan finns det också mönstrade klockor för er som vill vara påhittiga:



Jag föredrar den guldiga med kedjor som band och de andra silvriga med mycket mycket mönster.

Diamonds are a girls best friend, det kanske gäller dig med? I sånna fall finns det strassklockor för er:



Glitter och glamor i hög klass! Jag gillar en av dom silvriga längst upp.

Lite mer neutrala och moderna klockor:



Den svarta längst ner är riktigt cool här!

Klockor som liknar armband är ju också en hitt just nu, vad tycker ni?



Min favorit är nog den röda - färg it is!

Om ni tittar på bilden i mitten, så ser ni också att det finns klockor på halsband:



Jag tycker att denna är ursöt!

Innan jag avslutar detta inlägg så ska jag inte visa er mera klockor utan nu ska jag visa er en armbands kollektion som jag älskar!



Tycker att dessa är otroligt stilrena och fina :)

Så gå nu in och köp era smycken på cocoo.se. Kram!

ROLIG DAG MED M

hej hej

Idag så gick jag på stan med Madde. Vi provade ett flertal plagg, och bestämde oss för att inte köpa de flesta av plaggen. Jag hade tänkt att jag skulle köpt en tjocktröja, en klänning och en t-shirt, men bestämde mig sedan för att bara köpa ett par overknee strumpor. Strumporna är ribbade i en lila färg och kommer ifrån Gina Tricot. Strumporna kostar 69 kr. Jag kan visa bild på dom imorgon eller nått, annars kan ni gå in på Gina Tricots hemsida.

Snart så ska jag åka hem till Debbie tillsammans med Hannah. Och vad vi gör har vi inte bestämt oss för ännu. Men vi kanske bara tar det lugnt och kollar på nån film.

Nej nu ska jag klä på mig...kram alla!

KÄNDISSNACK

hej hej 

Nu har jag allt hittat lite nytt i kändisvärlden. Denna gång handlar det om en frisyr haha. 

Kolla in Katie Holmes nya frisyr: 

photo.aspx.jpg

 

Näe jag håller faktiskt med vad Posh24 säger om den här frisyren: "Det här var inte snyggt någonstans!"

 

Ibland kan det vara lite gulligt med en pojkfrisyr, exempelvis så som twiggy hade: 

 

 

15515240.jpg

 

Nu ska jag gå in på alluc.org och kolla på Raise Your Voice, som är en av mina favoritfilmer. Om ni inte sett den så MÅSTE ni se den :p 

 

kram!

 


HEJ ALLA GOA

hej hej

Precis när jag skrev klart förra inlägget så gjorde pappa en varm macka till mig, så snäll som han är :) 

Idag har familjen bara tagit hand om hemmet. Så jag och mamma har fixat mitt rum, då vi har dammat av ytor och så. Vi fixade också mitt fönster då vi tog bort fönster klister märken typ. Det läskiga va att vi tog bort dom med rakblad, och jag som är helt emot att skära sig tycker att det var lite läbbit. och efter bara några minuter så hade jag redan märken i fingrarna. Så det är farligare med rakblad än man tror...

Snart så ska familjen kolla på ELLE-galan i repris. Den börjar 13.25, så ni som missade ELLE-galan förut har nu en chans att se den 13.25 på trean. 

Nu ska jag kolla upp lite nytt kändisskvaller, om jag hittar något så meddelar jag det här snart, kram!

GOD MORGON ALLA NYVAKNA

hej hej 

Nu sitter jag i min soffa, med pyjamas på mig :) Jag väcktes utav att mamma kommer in i mittt rum och skriker heeeeej älskliiiing! Och sedan så hoppade hon typ på mig :p haha

Idag så kommer jag nog inte göra något särskilt...kanske vara med H eftersom att hon åker till Åre imorgon...Annars så ska jag nog försöka hitta lite snygga steg till min intagningsdans. 

Ni får gärna tipsa om vad jag ska skriva under dagen, för det är lite svårt att hitta inspration till någon kuligt att skriva. 

Hoppas alla får en underbar dag! Gå gärna ut, nu när det är soligt ute :) 

Kram!

MÅSTE BARA SÄGA TACK

hej hej

Jag vill bara tillägga en sak som jag inte sagt på länge...TACK! För att ni läser min blogg för ni gör den bara större och större :)

Skriver imorgon...p.s. jag åker inte till götet på sportlovet utan de sker på påsklovet d.s.

KRAM! <3


GOOD NIGHT

hej hej

Nu har jag kollat på Let's Dance med päronen :) Och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, för jag är dödstrött.

Kolla på månen allihopa! Det är fullmåne idag :) Riktigt fiint...och så lyser den riktigt mycket också..

Imorgon visar jag nog lite mer smycken till er

kram så länge!

ÄNTLIGEN!

hej hej

äntligen har jag fått bort min låt ifrån min blogg :D Nu är det lättare för er att kolla in videos m.m.

MODE

hej hej

Jag tänkte tipsa lite om vad som är mode just nu, och då säger jag lite av vad jag själv tycker + vad tidningarna tycker liksom.

Först så kommer det mycket blommor i vår så på med eran blommigaste klänning nu:



Sedan så fortsätter modet med tajt upptil och brett nedtill:

 Jag föredrar denna gröna nu till våren eftersom att det är snyggt till en solbränd hy.

Sedan så blir den massvis av gult i vår...jag föredrar tunikan i en gul färg:

Zooma

Sedan så tycker jag att den pösiga klänningen är ett måste i vår:



Sedan så tror jag absolut att bodyn kommer hålla i i vår:

Klicka här för en större bild på Double U-neck Dress Jag föredrar bodyn i svart....

Den höga kjolen kommer nog vara kvar tills det blir vår med:

Klicka här för en större bild på Roxanne Skirt Tyvärr passar jag inte så där jättebra i höga midjor och då har jag ett tips till er som känner detsamma som jag - ha i sånna fall en kjol som är utsvängd och inte en kjol som slimmar sig till kroppen.

Sedan är också shortsen ett måste i vår/sommar. Jag hittade dessa hos ichi som är ett märke med bra priser, lite som H&M

Klicka här för en större bild på ICHI Camo-shorts

Nu tror jag inte att ni orkar läsa längre, så hejdå så länge

kram

KALLELSE :S

hej hej

Pappa ropade nyss in mig i köket där han sa att jag fått en massa brev. Så jag kollade på dom, och gissa vad det står? Gymnasie. Så nu har jag blivit kallad till södra latin, victor rydberg, kulturama och stockholms estetiska...

Jag är nervös asså! Men jag ska göra en dans på lovet som mamma och pappa kommer hjälpa mig med. Mamma har nämligen varit en balettdansare på flera olika ställen och pappa har jobbat innom show i las vegas och så, så han har sett flera av världens bästa dansare :) Hoppas jag får ihop en någonlunda bra koreografi.

Nu ska jag lätta mina nerver och tänka på något annat. Hoppas ni tyckte smyckerna va fina

kram

COCOO

hej hej

Nu ska jag visa er en förhandstitt på lite av cocoos smycken :)

Här kommer några av mina favoriter:
Cocoo.se


Mer kommer någon annan dag :) Men visst var det fint? Vissa av smyckerna har ni sett tidigare...Jag kommer förmodligen visa er lite mer någon annan dag, kram så länge!

KÄNDISSNACK

hej hej

Då var det dags igen för lite kändissnack. Tyckte det var på tiden nu när det hänt lite grejer. För er som inte vet det så har Jennifer Lopez och Marc Anthony fått tvillingar :D

Jennifer Lopez, Jennifer Lopez fick tvillingar!  (bild ifrån posh24)

J och A har alltså fått en pojke och en flicka :) Jennifer födde barnet på Long Island...Jag har också hört att Jessica Alba ska få tvillingar :D Roligt värre :)

Annars så var det inte så mycket mer som har hänt hos kändisarna...bara en massa snack om Britney som vanligt. Och om Amy Winehouse man som drogat ihjäl sig bla, bla, bla...

Jag återkommer snart

JAG KANSKE SKA FÖRKLARA MIG

hej hej

Igår så somnade jag några minuter efter att jag skrivit gårdagens inlägg, och sedan så vaknade jag 01.00 i natt. Då kunde jag inte somna, så jag låg vaken och kollade på tv tills 04.30 då jag somnade om. Sedan vaknade jag av att min väckarklocka pep vid 06.35 haha - jobbig natt!

Nu har jag bråkat lite med mina föräldrar då de förbjöd datan till en viss tid, så inte förns nu har jag fått gå in :(

Senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Antingen ska jag vara med kompisar, eller så ska jag ta det lungt och vila upp mig.

Vi har ju sportlov nu också! Riktigt skööönt :)

Nu ska jag kolla mail och bloggar, kram!

NY DAG, NYA TAG

hej hej

Idag så följde jag med Hannah på stan efter skolan. Vi provade en massa nagellack och hon köpte faktiskt 2 stycken för 80 spänn - bra fyndat va? Innan nagellacks shoppingen så var vi på Gina Tricot där hon köpte en bh - fin fin var den :)

Jag såg också lite saker jag ville ha, men det får jag ta lite senare när jag får in pengar. En ganska ovanlig sak för Gina tricot är att dom hade skärp på rea - 15 kr kostade dom! Så spring till Gina och fynda :)

Idag ska jag vila i massor, så den vilan börjar nog redan nu...Kram alla :) Tack för att ni gör min blogg större :D 83 besökare igår faktiskt :)

JEANS

sista inlägget för idag då...

Jag skulle precis sminka av mig, då jag finner det så tråkigt så att jag gör det framför datan istället. Och vart hamnar man då? Jo självklart på blogg.se som jag besöker typ 100 ggr om dagen - skämtar inte! haha

Så efter ett tag gick jag in på acne jeans eftersom att jag älskar deras jeans, och jag tycker själv att jag passar i deras jeans. Så jag skulle gå in på deras hemsida och titta på ett par jeans som jag och pappa kollade på, här ser ni dom:



Jag har alltid velat ha riktigt ljusa jeans- tycker det är skitsnyggt!

Sedan bläddrade jag en till sida, då jag såg dessa underbart söta:

 - dessa är ju hur coola som helst. Tänk dessa med ett riktigt pösigt stort linne och en massa assesoarer. Me love!

Sedan bläddrade jag vidare och såg denna:

 Någon som vet om det finns en sån här pösig t-shirt i ett billigare pris?

God natt då alla läsare :)

BESÖKSREKORD

nu är ni 82 st :)

Välkommen till dig, nya läsare :)

LINDSAY LOHAN

jag gillade henne bättre förut i alla fall:

image615

I texten jag skrivit står det: Hon kan ju faktiskt bättre! Kolla bara hur söt hon var i solbränd hy, brunt hår och det där äkta leendet! Hon var som en idol förut...


Nu ska jag snoosa...kram!

ELIN KLING

Rubriken säger allt! Hur cool är inte hon?

Hon matchar snygga outfits varje dag, får resa riktigt mycket för att hitta det nya modet på modevisningar typ m.m.

Här har ni henne:



Som ni ser så är hon också grymt söt! Och hon har sin egna hemsida där hon berättar om det nya modet, den sidan heter. Kanal5.se/web/stylebykling

Besök det så får ni se ett ställe där jag får mycket inspration ifrån

DRÖMYRKE

vet ni vad jag nyss tänkte på?

Jo, att det finns så många människor där ute som verkligen inte har det jobbet som de drömde om som barn. T.ex. Någon ville säkert bli polis när han/hon var liten, men nu jobbar typ han/hon som jurist. Jag menar? Varför inte leva upp till sin barndomsdröm?

Hur får man då dom här jobben som man funderat över på senare år? Jo självklart handlar det om hur man lever, bor och så! Det handlar också om hur ens föräldrar är.

Jag skulle nog aldrig satt in en fot i dansandet om inte mamma hade pushat på mig så. Och ända sen jag var liten så har jag alltid velat bli dansare. Då och då har jag haft andra drömmar, men det har varit lite omöjligt att leva upp till, eftersom att jag vid en ung ålder ville bli prinsessa, som flera av alla mina andra kompisar. Men det var i den åldern då man alltid gick runt i färgstarka kläder, sjöng varje dag med en penna som mikrofon, (hade väskor, pennskrin, paraplyer med barbie "stamps" på), hade alltid de nyaste barbie dockorna med alla deras tillbehör som barbie bilen m.m.

Men om man utesluter från den perioden så har jag alltid velat bli dansare. Nu har jag bara sökt till dansgymnasium på grund av att jag vill leva upp till min dröm! Jag vill inte tänka på hur mycket pengar jag kommer tjäna, hur jag kommer bli i framtiden m.m. Jag lever här och nu! Man ska göra det som känns rätt och inte bara följa ens föräldrars planer som säkert är att bli advokat, i mitt fall första Svenska premiärministern typ.

Nu ska jag ställa en fråga som jag hoppas de flesta svarar på (ni vet att ni kan vara anonyma, det är helt okej med mig), så frågan lyder: Vad är ditt drömyrke?

Hoppas ni uppskattade detta inlägg, för jag gillade verkligen att skriva det :)

Kram

TILLÄGG

haha jag måste bara tillägga att jag blev ganska paff när jag kollar på min statistik och ser att den är ganska hög, trots att jag inte skrivit något idag ahah. 

MEN TJAA BLOGGEN

hej hej 

Idag har det inte blivit något bloggande alls :/ 

Min dag har i alla fall handlat om att jag kom hem, mådde ganska dåligt så jag gick och la mig, sedan så har jag kollat på men in trees, och just nu kollar jag på top model. Snart ska jag repetera lite spanska ifrån övningsboken. Åå! Jag är verkligen inte bra på spanska tyvärr :/ Vill bara börja på typ extra engelska eller nått, för extra engelska är ju fett bra eftersom att jag vill flytta till Amerika med min familj efter gymnasiet. 

Idag har jag inte ätit middag och jag är vrål-hungrig, och jag vågar inte gå in i köket eftersom mamma har gäster :/ 

Men jag får väl ta och göra lite gröt sedan, helt enkelt. 

Nu ska jag bara kolla lite bloggar, as usual. Kram!

HEJ, JAG TYCKER ATT DU ÄR COOL

hej hej

Jag har fått en ny idol. Lykke Li! Det är en sångerska som ser ut såhär:

 

Först och främst, är hon extremt vacker och riktigt modemedveten vilket jag gillar :)

Här kan ni höra min favoritlåt av henne. Denna låt låter som om den är inspelad på typ 50-talet, men samtidigt så har den en modern touch! Sedan så älskar jag hennes hesa röst :)



I'm Good, I'm Gone - Lykke Li

I videon så skymtar man kära Robyn i refrengen.

Jag vill bara tillägga en grej med Lykke Li. Det är så att jag också gillar att hon på nått sätt liknar Liza Minelli -

Annars så liknar hon Lluvy från Top Model 4 -




Det var allt från mig...Nu ska jag söka efter lite snygga bilder :) Kram alla

Glöm inte gossip girl 20.00 (råkade skriva fel förut :( )

VÅFFLOR ÄR INTE MIN GREJ

hej hej

Nu har jag försökt mig på att göra våfflor, och jag kan bara säga att jag suger på att göra våfflor! :p Pannkakor är nog det jag ska hålla mig till.

Så nu gör jag en egen rätt som heter ploffsor haha. Skämt åtsido.

Klockan börjar närma sig 19.00, och vad händer då? Jo, då är det dags för våran kära

you now you love me

xoxo gossip girl


YEYY :D:D

nu måste jag passa mina ploffsor, bye

TÄVLING

Då var man åter igen med i en tävling, denna gång i en tävling där man kan vinna ett smycke om man gissar Sawens längd.

Så här ser det amrband ut som jag vill ha:


Klicka för att stänga bilden - länk



Kram alla

TIPS

Hej hej

Nu ska jag prata om lite bra tips som man kan få användning för.

Först för er som vill få snygga ben och snygg rumpa, så ska ni ställa er i releve (dålig stavning av mig) - som betyder att man bara står på tå. Ni vet om man smyger någonstans så brukar man alltid smyga på tå. Så om ni vill få snygga vader så ska ni alltså stå på tå och spänna alla era muskler i benen. Sedan går ni runt så i ungefär 5 minuter. Detta ska man då göra 1 gång om dan och efter bara några dagar så borde man känna och se förändring.

Jag nämde också rumpa i början. Så när ni då går runt i hemmet på tå, så kan ni också spänna rumpan för att förhindra för mycket celuliter och för hängig rumpa - för det vill vi ju inte ha eller hur? Nej fast rumpa it is.

Sedan har jag några tips för dom med små bröst. För att om ni känner er fula med era bröst och vill ha större så kan ni börja med att göra armhävningar för att få snygga bröstmuskler, men sedan för att förstora bröster så kan ni äta mörk choklad och kyckling :)

Sedan för er som hatar att raka benen så kan jag ge ett tips som lyder att man ska vaxa benen och sedan raka dom. Då håller det riktigt länge innan håret växer ut igen + benen håller sig lena riktigt länge! :) Passar bra till sommaren då man helst visar upp sina snygga vältränade ben :p

Det var lite tips från mig :) Hej då...


COCO

Hej hej

Som ni kan se så har jag lagt in en reklam på min blogg och denna gång kommer den ifrån coco.se

Gå gärna in på coco och kolla på deras underbara smycken.

Jag skriver snart igen, kram!

GOOD MORNING READERS

hej hej

Då var det ännu en ny dag, och igår så kollade jag, mamma och pappa på the notebook. Vi såg dock inte klart på hela, så därför såg jag slutet idag.

Men jag tänkte bara säga att självklart har jag sett the notebook förut, jag visste bara inte att det var den haha. Och ovanligtvis så grät jag inte på denna film :p Jag antar att man ibland har slut på tårar helt enkelt.

Idag så ska jag plugga spanska som tusan, och jag har redan satt igång med pluggandet.

Aa juste! Jag pratade med mamma och pappa igår om resan till göteborg och de tyckte båda att idén lät riktigt bra. Nu gäller det bara att prata med Michells föräldrar och Michelle hon själv. Jag måste ju se om alla datum m.m. funkar.

Nu ska jag plugga...so long

YES YES YEEEES!

hej igen

Jag har inte lämnat datan än haha :p Och jag ska liksom gå om 20 min, men i alla fall. Jag ville bara säga att jag kanske åker till göteborg nu på påsklovet, så då kanske det inte blir så mycket bloggande. Och den andra "nyheten" jag har att bjuda på är att jag är ledig imorgon :D:D:D:D

Wihooo :) + vårat spanska prov är flyttat,

Kan man må bättre? :p

Kram

HOPE!

hej hej

Idag så var det en ganska lugn dag i skolan, så den gick snabbt. Efter skolan, var jag med Hannah ett tag för hon skulle göra något vid 17.00 och då ville inte hon vara ensam. Så vi köpte lite saker på 7-eleven <3

Efter det så följde hon mig hem där hon tog bussen, och efter det så gick jag hem. När jag kom hem, satte jag mig vid teven och kollade på en film med mami :)

Sedan så åt vi middag alldeles nyss, och precis innan vi skulle lägga upp maten på våra tallrikar, så kommer pappa hem med en bukett tulpaner till mamma eftersom att dom firar sin 15-åriga bröllopsdag idag :D Det var riktigt romantikst på jag säga :)

Senare idag så ska jag nog plugga lite spanska, sedan kanske se the notebook :D

Nu ska jag kolla bloggar och sedan dra mig iväg till dansen, kram!

EN LITEN LISTA

Sådär då kommer det en lista här :)
Namn: Olivia Portnoff-Klatzkow
Födelsedag: 15 juni
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Brunt med ljusa slingor höhö
Längd: 1,69 typ
Höger/vänsterhänt: Höger
Värsta ovanan:  Knäcker fingrarna
Stjärntecken: Tvilling
Sko stl: 39
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag:  Gympisar
Din svaghet: Att jag faller för fel killar
Dina rädslor: Spöken :p Jag har en riktigt konstig fobi för spöken asså
Mål för det här året:  Komma in på södra latin :p
Mest använda fras på msn: haha mm
Det första du tänker på när du vaknar: Palla gå upp

FAVORIT:
Färg:
Rosa
Mat: Sushi - LÖÖÖVE!
Djur: Leopard
Glass: Vanilj
Godis: Choklad
Affär: H&M
Sallad: Cesar
Skådespelare: Channing Tatum :D
Låt: Jag har fleera favoriter
Nummer: 3
Tuggummi: Extra Professional
Helgdag: Om fredag räknas så blir det fredag
Årstid: Sommar
Tandkräm: Aqua Fresch eller vad den nu heter
Radiostation: Jag diggar inte radio
Doft: Britney Spears - Fantasy (lila flaska)
Kroppsdel på motsatta könet: Från hals till höft :)

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:
Dansare
Hur vill du dö: Skjuten tror jag
Vem av dina vänner är mest lik dig:  Linn
Vem är högljuddast: Filippa :p
Vem får dig mest att skratta: Hannah och Debbie :)
Vem har du känt längst: Linn
Vem är blygast: Inga kommentarer
Vad är den bästa känslan i världen: Lycklig
Värsta känslan: Djup sorg
Vart vill du bo i framtiden: Amerika
Hur länge tror du att du kommer leva: Hmm...länge i hope

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Ja
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Funderat på det
Föreställt dig ditt ragg naken: Säkert höhö
Skolkat: Ja
Tänkt på självmord: Ja
Sovit utomhus: Nja...tror inte det
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Ja
Velat bli modell: Ja
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag:  Japp (haha enformiga svar :p)
Sett en död människa: Ja
Druckit alkohol: Ja :p
Använt droger: Nej
Ätit sushi: Jaaaa :D älska
Varit på scen: Ja, massvis med gånger
Snattat: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej, jag är fett stark haha sajk

DU:
Svär:
Ja, tyvärr
Sjunger bra: Antar det, efter vilka kommentarer man får liksom
Duschar dagligen: Ja
Vill gå på högskola/universitet: Ja
Vill gifta dig: Ja
Tror på dig själv: Ojj...inte ofta :/
Kommer överänns med dina föräldrar: HAHA NEJ!
Gillar åska: Det är väl kul ibland
Spelar något instrument: Ja
Äger en iPod:  Ja
Ber: Ja, fast inte dagligen
Går till kyrkan: Nej
Sover med gosedjur: Ibland :) <3
För dagbok: Bloggen räknas nog XD
Dansar i regn: Haha det händer
Sjunger i duschen: Ofta

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
Pepsi
Mcdonalds/burger king: Mcdonalds hamburgare, Burger Kings Pommes
Choklad/vanilj: Vanilj
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Kött
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinamat/mexikanskt: Kinamat
Kakor/paj: Paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Blind

KAN DU:
Gå ner i splitt:
Har inte prövat på ett tag
Skriva med båda händerna: Aa
Vissla: Riktigt svagt
Blåsa en bubbla: Ja :)
Rulla din tunga i en cirkel: Ja :D
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Ja :D
Dansa: Njaa...haha JA!
Äta vad du vill utan att oroa dig: Hm...näe

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN:
Du nuddade:
Mamma
Du pratade i telefonen med: Pappa
Du kramade: Filippa och Madde
Du skällde på: Mamma och pappa
Du sportade med: Dans kompisarna

SENAST DU:
Skrattade:
Kanske en timme sedan
Grät: Jag blev lite blöt i ögat idag faktiskt
Tuggade tuggummi: Oj...någongång i veckan
Drog ett skämt: Säkert på dansen

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
Hus och sjö
Lyssnar du på musik nu: Nope
Vad har du på dig: P'Js

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
Ja, eftersom att man hittat syre på andra planeter
Mirakel: ja
Magi: Näe...
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Gud: Ibland
Satan: Nej
Spöken: Ja :(
Tomten: Nej

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka:
Thailand
Hur många plattor äger du: plattor?
Hur många kuddar sover du med: 4
Dricker du mjölk: Ja
Personer du hatar: Haha det finns vissa
Tror du gud är en tjej: Nej
Var tror du vi hamnar när vi dör: Graven eller i en urna
Hur många signaler innan du svarar: Olika
Vad borde man uppfinna: Att om man knäpper med fingrarna så kan man förflytta sig vart man vill
Är du ett hälsofreak: Ibland :p
Vad är det värsta vädret: Iskallt och slask

Det var det....God natt alla :D

WASA SANDWICH

hej hej

Nu har jag skickat in ett bidrag till Wasa Sandwich. Riktigt kul och jag gjorde en sandwich med smaker ifrån Grekland haha :)

Lite fetaost, paprika och sånt där gått...

Så gå in och rösta här:
http://www.wasasandwich.se/index.html?ID=36257

Nu ska jag göra iordning mig inför dansen.

Tyvärr missar jag en massa bra program som Elle Galan och Dirty Dancing 2 :(

Kram

MODELLBILDER

Hej hej

Jag hittade lite snygga modellbilder som jag vill dela med mig av :)

Jaslene of America's Next Top Model poses for her men's magazine shoot in Australia.The CW/Kane Skennar/Pottle Productions Inc. - Friday, May, 4, 2007, 12:4 AMRenee of America's Next Top Model poses for her men's magazine shoot in Australia.The CW/Kane Skennar/Pottle Productions Inc. - Friday, May, 4, 2007, 12:4 AMDionne of America's Next Top Model poses for her women's magazine shoot in Australia.The CW/Tyra Banks/Pottle Productions Inc. - Friday, May, 4, 2007, 12:4 AMJaslene of America's Next Top Model poses for her women's magazine shoot in Australia.The CW/Tyra Banks/Pottle Productions Inc. - Friday, May, 4, 2007, 12:4 AMRenee of America's Next Top Model poses for her women's magazine shoot in Australia.The CW/Tyra Banks/Pottle Productions Inc. - Friday, May, 4, 2007, 12:4 AM

Fina va?

Kram

OMG HUNK!

hej hej

I she's a man så finns denna underbara skådespelare med:

 - Channing Tatum! Såå snygg :)


TV4.SE - INTRESSANT HÖHÖ

hej hej

Nu har jag inte kollat på the notebook utan jag kollade på she's the man istället. Den är riktigt bra och jag gillar hur alla blir sårade och känner sig helt lost m.m.

Men jag kan verkligen säga att jag tänker se the notebook i framtiden! Det är ju en film man måste se - det säger i alla fall alla jag pratat med.

Jag gick alldeles nyss in på tv4.se där de visar klipp ifrån nyhetsmorgonen i morse. Och där kan man se blondinbella, stina-lee, ellionor (någonting) och en annan kille - per tror jag han hette. I alla fall, dom sitter och pratar om sina bloggar, hur man tjänar pengar på sin blogg och mycket mer. Och jag måste säga att det är riktigt kul att sitta och titta på deras debatter om just ämnet blogg.

Idag så har jag tackat nej till flera saker som jag kunde gjort, eftersom att jag verkligen bara vill vila ut den här helgen, då det dock inte blev så mycket vila igår men, men...

Senare ikväll ska jag till dansen, så det är det ända som jag kommer göra idag.

Nu ska jag inte byta ämne igen, utan det blir ett punkt för mig här, men jag skriver snart igen, kram!

THE NOTEBOOK

hej hej

Igår hade jag riktigt kul! För att det är inte varje dag som jag får vara med alla mina dagis kompisar. Det roliga är att dom ser varandra varje dag eftersom att dom går i samma skola, men själv så går man ju i Vasa Real, men det är ingenting jag ångrar med det valet. Jag har ju ändå hamnat i en riktigt bra klass! :)

Igår så gick vi hem vid 1.00 och sedan snackade vi lite vid min port, så jag kom hem vid 2.00. Och alldeles nyss så vaknade jag :p

Nu ska jag och mamma kolla på the notebook. Jag har ju aldrig sett den, så att se den är ju ett måste! Jag kan berätta lite om filmen efter jag sett den...kram!

HEMMA HOS TOJJAN

hej hej

Nu är jag hemma hos Heidenborgs. Och det var så länge sen som jag såg alla dagiskompisar.

Jag ska nog återkomma lite senare eftersom att jag känner mig grymt ossicial.

Kram alla :)

WIIIEEE

hej hej

Vi har inte gått än, men vi går om typ 1 sekund haha.

Tänkte bara skriva att jag har inskaffat en fin fjäril innan varje rubrik. Fint va?

Jag tyckte att bloggen på nått sätt fick en liten extra charm med fjärilen :)

Kram alla

JAPP DÅ VAR DET DAGS

hej hej

Då har mamma och pappa kommit hem så nu ska vi klä på oss och dra oss iväg till Hedenborgs.

Jag tänkte bara önska alla en riktigt trevlig kväll.

Jag kanske skriver senare ikväll, men det beror på när vi kommer hem.

Kram

DAGENS O

Dagens humör: glad men trött
Dagens borde: plugga spanska
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens klädsel: senapsgul klänning, svarta jeans, och ankelboots
Dagens planer: köpa skor och gå på middag
Dagens materiella vill ha: en god krämig pasta rätt mums!
Dagens längtan: efter skor
Dagens fundering: hur länge kommer skorna att hålla?
Dagens beroende: att pilla i mitt hår :p
Dagens tråkigaste: de här senaste timmarna
Dagens personer: nobody
Dagens roliga: köpa skor haha
Dagens låt: I Just Call To Say I Love You - Stevie Wonder

HMM..HÄR HÄNDER DET INGET I ALLA FALL....

hej hej

Som rubriken säger. Här händer det verkligen inget. Men mina päron borde vara hemma snart.

Inte så mycket att säga heller, tyvärr...men men..

Skriver nog ett inlägg till innan jag går hemifrån.

Kram

INKÖP :D:D:D:D

hej hej 

Nu har jag varit ute och har äntligen köpt mina fina skor jag längtat efter i typ 1 månad haha. 

Men här kommer dom i alla fall:image608image609 image607image612
Inte så jättebra bilder kanske, men försök själva att böja upp benet så att foten ska synas i webcamen haha XD
Skorna kommer ifrån DinSko och kostar 200 kr, ifrån att ha kostat 380 kr. Det finns bara 2 par kvar, så spring och köp :D
image611
Här kan ni också se resultatet ifrån att ha använt WELLA HÅRKUR. Som sagt håret blir luftigt och får en ljusare färg. 
image613
Dagens outfit. 
Senapsgul klänning - H&M
Jeans - Dr Denim
Orange/brun halsduk - Frankrike i någon konstig butik
Skor - DINSKO :D

Detta blir också kvällens outfit. 

Nu ska jag försöka roa mig i att dröja ut på tiden tills den slår 17.20 då vi förmodligen går hemifrån...Kram så länge :)



TIME FOR SHOPPING

hej hej

Då var det dags för mig att dra mig utåt. Nu har pappa och mamma gått hemifrån så då ska jag passa på att tralla mig till stan.

Men jag återkommer om max 2 timmar tror jag.

Kram alla! :D

ANOREXIA?

Hej hej igen.

Nu har jag ännu en gång gått in på en kändissida och vad hittar man inte här om inte...:

Kelly Osbourne, Kimberly Stewart, Peaches Geldof, Perez Hilton, Pixie Geldof, Kimberly Stewart i supersöt klänning.

...Kimberly Stewart. Men tycker inte ni också att hon ser riktigt smal ut? Man kan ju tro att hon har anorexia.

Om man jämför med tidigare bilder då hon sett ut såhär:

 Då hon visserligen är riktigt smal här med.

 - Man ser ju att hon inte är pinnsmal på denna bild.


Jag tror absolut att hon har anorexia!


OLIVIA TIPSAR

Hej hej

Idag ska jag tipsa om denna lilla produkt:



Tänkte att det var så länge sedan som jag tipsade om något, men nu kommer det allt lite tips här.

Denna gång handlar det om WELLA HÅRKUR, som är en riktigt bra inpackning. Man applicerar den över hela håret för att få bästa resultat. Sedan ska den vara inne i håret i cirka 2-3 minuter.
Av denna lilla hårkur får håret ett riktigt fint fall d.v.s att håret blir luftigt och att det faller i fina nivåer. Håret ljusas också upp en aning, vilket jag älskar med denna produkt.

Jag är vanligtvis väldigt mörk, men år efter år har jag slingat mitt hår till en ljusare nyans. Men nu så tar den här produkten priset. Så för alla som vill ha ett fint svall i ert hår och en ljusare nyans i håret, så tycker jag att ni ska kuta till en livsmedelshandels butik och köpa er en WELLA HÅRKUR.

Det var ett litet tips till er läsare :) kram

GOD MORGON

hej hej

Idag så ska jag ju hämta mina skor, men man vill ju först vara säker på att man inte ska göra något med familjen. Så för en stund sedan så frågade jag mamma och pappa vad vi ska göra idag. Och då sa dom att vi ska till hedenborgs ikväll och det betyder att jag ska få träffa Antonia, Linn, Kurt (kanske) och säker en massa andra ur min barndom :D Kul va? Jag blev riktigt chockad, för man träffar dessa typ 1 gång i månaden annars :/ Så jag är riktigt glad.

Så kolla in lite senare idag då ni får se mitt inköp :D haha märks det att jag är glad eller? haha

DAGENS O

hej hej 

Här kommer en dagens o igen :)

Dagens humör: sprallig och glad, speciellt när jag lagt undan mina skor! Haha, Hannah är vittne :p 
Dagens borde: vila ut
Dagens frisyr: knut
Dagens klädsel: svarta jeans, svart linne, grön långärmad tröja
Dagens planer: vila och gå på middag/fest ikväll
Dagens materiella vill ha: mina undanlagda skor! VILL HA NU, NU, NU :p
Dagens längtan: efter mina undanlagda skor haha XD
Dagens fundering: hur kommer spanskan att gå egentligen?
Dagens beroende: kalkon
Dagens tråkigaste: svenskaaaan
Dagens personer: Hannah och Debbie
Dagens roliga: gympalektionen, lungt!
Dagens låt: det var nån, men jag glömde bort vad den hette :( 

Alldeles snart så ska jag gå hemifrån, men jag skriver antingen efter eller imorgon. Glöm inte att titta hit imorgon så att ni får se mina skor :p 

DAGENS INKÖP

hej hopp

Idag så började dagen med att jag och Hannah höll våran gympalektion haha. Det var riktigt kul faktiskt och jag tror att det vi gjorde var uppskattat. 
Vi gjorde: 

1. Uppvärmning (springa i en ring)
2. Dans (bugg) 
3. Norsk fylla
4. Stretching

Jag och Hannah hade i alla fall gryymt kul! 

Efter skolan så åkte jag, Hannah och Debbie till stan då jag först köpte dessa på NK: 

image597image598image599

En grå ögonskugga och en svart. Med dessa kan man göra riktigt snygga sotade ögon. Ni kan se resultatet på bilderna där jag har sotade ögon av dessa två ögonskuggor. 

Sedan så gick jag och Hannah till Gina Tricot där jag köpte denna underbara blåa dröm: 

image600image601

Bältet och linnet jag har under inför ej. 

Så detta blir min kvällsoutfit då jag ska på födelsedagsfest :) Kuligt värre. 

Under dagens så lade jag äntligen undan ett par skor som jag velat ha for ages. Och jag är så glad över att jag äntligen ska köpa dom. Imorgon kommer ni då kunna se dom här på bloggen, surprise, surprise. 

Nu ska jag kolla in allt jag missat under dagen...Kramar! 

Men först ska jag bjuda på yttligare 3 bilder: 

image602image604image605

Klart man är ett ego liksom

BEDTIME

Nu går jag och lägger mig...

God natt alla läsare, jag skriver imorgon då jag förmodligen kommer hem med lite inköp - vänta och se :)

Kram!

ÄKTA VÄNSKAP SEDAN 1995

hej hej

Då sitter man framför datan och mår ganska halv deppigt efter ett dåligt uppsats skrivande...Och det finns inget kul att göra, och sova känns meningslöst.

Men vet ni vad som lyser upp min tillvaro? Söta lilla Philip som skriver till mig på msn såhär:

PHiLiP säger:

sången är till dig

PHiLiP säger:http://www.youtube.com/watch?v=E9ElER116m8

Sedan så klickar jag på filen och då kommer denna upp:



Daniel Lemma - If I Just To Love You

Och jag vill bara säga att Philip, du betyder grymt mycket för mig, även fast jag inte visar det så ofta, men eftersom att vi varit vänner så länge nu, så vet jag att jag alltid kan komma och prata med dig!

Vänskap sedan 1995! <3<3<3<3

See you at school Pillie!

KOLLA HIT! RIKTIGT KUL

haha

den här hittade jag hos Miss Mimmi :) Riktigt kul ahha...vilket jobb att måla allt det där och sedan komma ihåg stegen:



Det finns en lika dan sån här fast med händer...haha den är också klockren :p

Kram

STRESSAD

hej hej

Idag så började dagen med att jag åkte till skolan, hämtade mina skridskor, samlades i entrén med Rebecca och Chantal, åkte gemensamt till Zinkensdamm där vi åkte skridskor.

Under dagen så lärde jag mig lite nya trick - YEEY! :) Som att hålla i skridskobladet och lyfta upp benet, tror det heter scorp...sedan lärde jag mig att åka på ett ben och svänga samtidigt, sedan lärde jag mig att snurra snabbt :) Sedan fanns det andra grejer jag lärde mig med.

Under våra timmar på isen så blev vi bästisar med en massa barn. Riktigt söta ahha. Ibland kunde de vara lite jobbiga till exempel när de drog upp min klänning haha XD

Med barnen lekte vi lekar som kull, följa john m.m.

Efter denna utflyckt så åkte jag hem till Hannah då vi tränade på våran gympalektion + firade alla hjärtans dag med godis :D

När jag kom hem så har jag sovit typ halva dan och jag vaknade för några timmar sedan. Varför jag inte skrivit något förns nu är för att jag pluggat som en dååre, men nu hann jag skriva en sekund.

Kram alla

DAGENS O

DAGENS O IDAG

Dagens humör: övertrött
Dagens borde: plugga so
Dagens frisyr: lockigt hår i en knut
Dagens klädsel: brun klänning, svarta strumpbyxor och leggins, svarta benvärmare, brun tjocktröja
Dagens planer: plugga so och gympalektion
Dagens materiella vill ha: en flygbiljett till typ carribien eller nått :p
Dagens längtan: efter en kille att fira alla hjärtans dag med :)
Dagens fundering: kommer jag hinna klart med so?
Dagens beroende: isen
Dagens tråkigaste: isen
Dagens personer: Hannah, Rebecca, Chantal
Dagens roliga: jag ramla när jag och Hannah dansa
Dagens låt: Amazing - Seal

MIT & ANTM

hej hej

Nu har jag mami och papi kollat färdigt på Men In Trees och Americas Next Top Model. Båda hade sin premiär idag. Riktigt kul! Äntligen finns det något man kan kolla på på onsdagarna.

Jag hade egentligen bara tänkt att säga god natt. Imorgon så ska jag åka skridskor hela dagen...och efter det ska jag hem till Hannah och plugga.

Men hejdå alla :) och sov så gott




KÄNDISSNACK

hej hej

Denna gång ska jag försvara en kändis, nämligen Britney Spears. För nu har det gått för långt...
Tidigare idag så gick jag in på posh24 då det står i rubriken: Snälla Britney Spears ta på dig BH. Och sedan visas den här bilden:

Britney Spears, Snälla Britney Spears ta på dig BH!

Jag menar, varför hålla på att klaga på henne hela tiden. Självklart har hon ledsnat att fixa till sig varje sekund då det kommer en papparazzi. Erkänn att ni själva råkat få ett linne på snedden eller något. Det är mänskligt!

Britney blir verkligen fotad 24/7. Jag skulle nog gjort som henne. Man tröttnar ju efter ett tag liksom...

Och posh borde erkänna att hon fått på sig lite fina kläder från tidigare då hon valt att gå ut med bröllopsklänningen till exempel. Nu ser hon ganska sofistikerad ut.

Sedan klagar dom på att tröjan är blöt. Har dom känt på den eller? Den kanske bara är genomskinlig, vad vet dom?

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, ciao

PANNKAKOR

HAHA JAG BRÄNDE DOM!!!

Så nu fylls pankakorna med luft så att de ser ut som ballonger - YES - not haha

Skriver snart igen

BANANA PANCAKES

hej hej

Nu sitter jag i kontoret som ligger brevid vårat kök, och i köket så steker jag banan pankakor :) Riktigt gott!

På pankakorna så har jag glass och sylt - kan det bli bättre?

Måste checka pankakorna, men för alla som inte vet så är det sesongspremiär för men in trees ikväll :D 20.00

Jag kommer döööö!!! :D:D:D:D::D



Banana Pancakes - Jack Johnson --- passande? :p

HELLO SUNSHINE!

Hej hej 

Visst älskar man att vakna till att solen skiner in i ögonen på en och att man då kollar på termometern och ser ungefär 6 + grader. 

Så jag tog då på mig min skinnjacka imorse. Man ska ju ta chansen :p 

I skolan så hände det lite komiska saker hit och dit. För det första så hade jag bara so idag :p Det var liksom min riktiga lektion, för efter det så hade vi håltimme i 2 timmar - igen. Efter det hade vi filmtittning. (under filmen så sprang jag och Debbie ut och köpte godis till Debbie, mig och Hannah) Efter filmen hade jag en tid hos Ylva, där vi pratade om gymnasium. Jag var där i typ 1 sekund, och efter det så åkte jag, Debbie och Hannah hem. 

Utanför tunnelbanan så övade jag och Hannah på vår lektion så att Debbie kunde ge tips. Och rätt som det var så kollar Debbie på ett sms jag fått där det står: Va fint du dansar. Sms:et kom ifrån Sofi, så jag ringde henne då hon sa att hon såg mig genom ett fönster i skolan. Haha! 

Efter det gömde jag, Debbie och Hannah oss för en person (riktigt komiskt det med) och efter det så skulle jag skicka en låt till Hannah ifrån min mobil. Och vad händer? Deras tåg kommer så vi håller våra mobiler så nära vi kan genom tunnelbane fönstret (hon står i tunnelbanan, jag står utanför) men sedan åker tåget så jag får springa efter tåget haha. 

Det var det komiska i min dag idag :) 

Nu ska jag logga in på msn och chatta med Hannah, bye! 

GOD MORGON

god morgon alla

Nu sitter jag framför datan och ska snart dra mig till skolan. 

Tänkte bara säga hej till alla er :D 

OLIVIA IDAG: 

image593image594
Blåa jeans - Linns 
Vitt linne - H&M
Vit t-shirt - Gina Tricot
Svart sjal - H&M
Pärlörhängen - Åhlens
image595
Nu får ni se en mer fjortis sida av mig haha XD 

Nu ska jag dra mig till skolan...Idag har vi ingen bild för vi ska kolla på film :( Jag som ÄLSKAR bild. 

XOXO

/
image596

ÖNSKEOUTFIT

image592

Detta kallar jag skönhet!

Skjorta - Ellos
Väska, sko och armband - Asos


Och kolla! Jag hittade min dröm...

Clear Lens 50s Glasses
Jag kan inte hjälpa att jag är kär i dessa glasögon...Dessa kommer ifrån asos och är utan lins.



Kram alla!

20.00 - GOSSIP GIRL

hejsan svejsan.

Nu har jag precis tagit en liten paus från mitt pluggande för snart är det gossip girl. Efter gossip så ska jag nog plugga en stund till och efter det ska jag se Brothers & Sisters. Jag kommer bärgis börja gråta för det är så stört sorgligt!

Kommer inte ihåg om jag skrev det förra veckan men det är så att en av sönerna i familjen har kommit hem från kriget med ett stort sår i benet. Han har varit knarkare lite tidigare i sitt liv och vill då inte ta tabletter som lindrar smärtan, så han får stå ut med hans smärta. Men tillslut så övertalar mamman (i familjen) sin son att ta tabletterna och då blir det en massa fina stunder då man fäller lite tårar...haha lipsil som jag är.

Nu ska jag njuta av ett otroligt snyggt mode och extra mycket skvaller.

Är ni redo för...

XOXO Gossip Girl

(5 min kvar)

"MIN PAPPA ÄR RIK, SKA VI HÅNGLA"

hej hopp alla! 

Jag behöver kanske inte berätta vad jag gjorde idag eftersom ni redan läst allt i min håltimme jag hade. Men när jag och Hannah var påväg tillbaka till skolan så ringde Martin och sa att vi hade håltimme igen. Surt haah! Men men...

Så de ända lektioner vi haft idag har varit museum på JS och Hebbe, engelska och gympa. På gympan så hade vi fys på hög nivå. Redskapet vi hade var två stora tjocka mattor ni vet sånna man brukar göra vålter på och så. Inga tunna mattor här inte haha. Så vi fick lyfta mattorna fram och tillbaka, huller och buller. Jag kan nog inte räkna hur många gånger jag föll till marken av mjölksyra i benen och armar. 

Nu så bestället pappa sushi till mig och han - GOTT :D 

Så snart ska vi gå ner kram alla!

Björn Gustavsson: 



HOLA GUAPAS

hej hej


Här sitter jag i datasalen och lyssnar på att Chantal skriker i mitt öra:GÅ IN PÅ BJÖRN GUSTAVSSON!

I datasalen sitter också Hannah, Gabbi och Daniella. Vi kollar in lite klipp på youtube haha, kul ere!

Idag så hade vi som sagt håltimme - YES! och nu har vi håltimme igen, helsjuukt.

Okej...vi börjar om 2 minuter så bye.

HANNAH GÄSTBLOGGAR

Klockan är 10.59 och vi har håååltimme! Kvart i ett kan jag upplysa er att vi börjar igen. grrymt skönt!
Hannah heter jag i alla fall, är 15 år (fyller är den 15 mars.. skit snart ju!)
och jag är Olivias finaste och snällaste kompis.
Osen lagar mat, hehe.. Och jag sitter här och funderar över torsdag. Alla hjärtans dag.. En jobbig och allmänt onödig dag. Eller nej så kanske jag inte borde säga.. Men ärligt varför ska det behövas en speciell dag när man ska visa hur mycket man gillar varandra, ska man inte göra det varje dag liksom? Det blir en sån stor grej nu också.. Haha, jag låter alltid så sjukt bitter..  Nej, men jag förstår, såklart man kan tycka det är lite små trevligt..

Jag hade också en gullig liten blogg förut, eller jag hade till och med två små gulliga bloggar. Saknar dom lite..  Haha, det var ju as kul att kunna gå tillbaka och läsa vad man tänkte och tyckte för länge sen.. Och hur grymt glad blev jag inte varje gång nån hade kommenterat ett inkägg? :D

Nej nu ska jag gå ut till smör-på-makaronerna-olivia. Hon är allt bra fin hon. 

Kyss


SÖMNIG EFTER DANS

hej hej 

Nu är jag riktigt trött och ska precis gå och lägga mig. Men ville bara säga god natt till alla er först. 

Innan jag lägger mig så måste jag hitta en outfit annars blir det lite väl stressigt imorgon. 

Så puss på er alla :D 

Nu har jag föresten sökt :S

GYMNASIE SÖKNING

hej hopp

Nu ska jag söka gymnasium och jag är gryymt nervös :S !!!!

Jag tycker det är för tidigt att välja det här valet i den här åldern, men som alla säger. Gymnasie är till för att man ska orka med skolan i 3 år till haha.

Men efter dessa 3 år så blir det ett år ledigt för min del. Palla universitet om 3 år liksom haha.

Nu får jag hålla tummarna på att det här ska gå bra :/

kram

FILM :)

Dagens låt då :)

Vilken är favourite things med big brovaz. Jag och mamma lyssnade på den hela vägen till ica :)




ENJOY. kram

p.s. man kan stänga av låten genom att klicka på pause på ipoden. d.s.

TILLÄGG

dagens låt kommer snarast så kolla in om typ 5 min eller nått. Kram

KÄNDISSNACK

hej hej

Dags för lite kändissnack tycker jag!

När man går in på lite olika kändissidor så blir man ju riktigt chockad när man ser det här:

Jessica Biel, Jessica Biel har ny stil

Vilken förändring Jessica Biel har genomgått. Kolla bra klädstilen, håret och grejen med att vara osminkad typ.

På tal om förändring så hade Chantal i min klass klippt lugg. Och det var banne mig en förändring! Fint vare :)

Så mycket mer kändissnack vare inte. Eller jo i för sig...här kan ni få se en miss bland kändisarna...pinsamt värre:

Miley Cyrus Riktiga sida!

Det är Miley Cyrus som ni ser på bilden....



Källa: Posh24

GODDAGENS

hej hej

Idag efter skolan så gick jag ut och handlade med mamma. Jag köpte lite godis + hallon och glass för jag ska göra smoothies ikväll :D

Just nu kom vi hem. Och på vägen hem så berättade mamma att vi ska ladda ner lite filmer så nu ska jag skriva upp en massa favoriter. Känn er välkomna till att skriva era favorit filmer i kommentarerna. Jag behöver en massa idéer.

Imorgon ska jag äta turkisk yoghurt till frukost, mums! På tal om frukost så var pappa snäll och gjorde mig skrambled eggs till frukost :D Söta papi.

Nu ska jag kolla lite bloggar, mail och skriva film-lista.

Kram alla söta läsare :D

HEJSAN SVEJSAN

hej hopp

Nu har jag inte bloggat på några dagar :p Men jag har inte haft tid faktiskt...och jag varnade er inför att jag inte skulle ha så mycket tid att skriva i helgen.

Igår så började dagen i synagogan. Efter det så lunchade jag med mami och några vänner till oss. Efter det så gick jag och mami och shoppade. Efter det träffade jag Hannah, då vi åkte hem till mig ganska snabbt efter vi träffats. Hemma hos mig tränade vi på gympa-lektionen. Sedan så skulle jag göra mig i ordning inför festen. Och efter festen så gick jag och Debbie och träffade Hannah och Ada. Vi hade riktigt kul den kvällen haha.

Sedan så åkte vi taxi hem i limmo style haha! Komiskt värre. Och jaa...efter det så sov alla hos mig, då vi somnade typ 3 nångång. Sedan så behövde vi vakna vid typ 9 idag. Eftersom vi skulle till stadshuset som inte var vad jag förväntat mig. Efter stadshuset så träffade jag, Debbie och Hannah Ada och hennes kusin. Vi köpte lite mat och en engångsgrill och satte och sedan och grilla. Fett mysigt det var, men tyvärr så frös vi som in i...

Nu så har jag precis kommit hem och för första gången på lääänge så är jag ensam, så nu ska jag nog gå och lägga mig så trött som jag är. Men ni alla får hare så bra! <3

INGET BLOGGANDE IDAG

hej hej

Det har ju inte blivit nått bloggande idag men jag har inte haft en sekund för mig själv.

Det började med att jag och Hannah planerade våran gympalektion och det gick bra, eller vi har fått en ide nu :D
Efter det så gick jag på en middag med en massa kompisar och en massa andra personer haha. Det var ganska trevligt :) Efter det så gick jag och Jessie vidare till Helen, och där har jag varit tills nu.

Så nu kom jag hem haha.

Imorgon kommer jag heller inte kunna skriva så mycket, men tänk på det possitiva att nu får ni läsa mer roliga saker :p

Kram

SVART TE - EXTREMT NYTTIGT

hej hej

Nu har jag kollat lite på tv, innan jag lagt mig och nu ska jag typ sova. Eller jag ska somna till CSI Miami :)

Har precis gjort lite svart te till mig själv. Det finns ju typ grönt te, rött te och svart te. Så nu blev det lite svart te. Mums! Jag älskar att dricka varma drycker innan jag går och lägger mig för då blir man så där trött att man bara slumrar till.

Nu ska jag titta lite på Seinfield och sedan sova...God natt alla läsare :D

Kram!

GOOD NIGHT

tjaaa...det händer ju ingenting inne på datan så det är väl lika bra att gå och lägga sig.

Hare alla!


SOME PICS, ANYONE?

hej hej

Ni vet ju hur jag älskar att fixa med bilder och lägga de i olika collage, well här kommer en annan form på lite roliga bilder.

image591

Om ni vill se på någon av bilderna i ett större format så säg till...

Kram

OLIVIAS ÖNSKEOUTFIT

image590

Åå jag vill ha det här imorgon + riktigt sooligt väder :D

Kram

LITE VIDEOS PÅ OLIVIA OCH ANDRA

Japp då kommer det lite videos här...Både på mig om mina vänner...enjoy


Mer fjortis kan man inte bli, men jag ÄLSKAR er ändå, kära danskompisar!


Det är usel kvalite, men ni kan se mig längst fram, längst bort åt höger. Jag har gråa byxor och rosa linne. Videon är tagen för länge sen då vi precis lärt oss danser, så döm inte utifrån detta haha


Jag hade dööötrist under lektionen så att sitta och sjunga låtsas franska och klappa på Joels händer, blev min sysselsättning haha. 


Hihi vi hade trååkigt under son. Hannah och Olivia på videon :) Olivia är då jag för er som inte förstår haha

image589

Mitt underbart vackra bildarbete haha XD


Det var allt för stunden...later! 

OLIVIA IDAG

hah ska lägga in lite pics tänkte jag...

image586
OLIVIA NEUTRAL
image587
OLIVIA NORMAL
image588
OLIVIA SAJK! :P

HEEEEEEY

hej hej 

Jag och Hanah kom lite försent till svenskan men det gjorde ingenting. Efter skolan så gick jag och Joel och övade på våran låt på musiken och vi kom fram till ett intro :D Så nu ska vi bara försöka komma på en bra refräng :) Heja heja haha

Jaa...efter det så åkte jag hem och tittade på Kyle XY som har blivit ett favoritprogram. Och nu sitter jag här och planerar min helg...

* Fredag - Hannah och jag ska träna och på kvällen middag hos Jessie. 
* Lördag - Bat-Mitzva med Debbie och träffa Ada, Debbie och Hannah efter. Kanske sover hos mig
* Söndag - Nån slags välgörenhetsdag i stadshuset med en massa artister som uppträder och efter det dans. 

Japp...ganska packad och så funderar jag att träffa han i helgen eftersom det nog inte blir nått idag...han jobbar typ :/ 

Aja...nu ska jag kolla lite bloggs...pusen!

HANNAH IS IN DA HOUSE

hej hej 

Måste bara säga att jag somnade vid typ 7 igår, så jag hann inte blogga som sagt. 

Idag hade jag nationella i svenska. Usch och fy! jag kom för sent eftersom att bussjäveln åkte förbi - ursäkta svordomen :p 

Kan ta allt det här senare idag, men nu är jag i alla fall med Hannah pch vi måste typ kuta till skolan nu...Men puss på er alla

och Hannah hälsar: Puss puss Isak! och puss på er andra! <3

5 puss i detta inlägg HAHA

TVILLINGAR :D

hej hopp

Nu tänkte jag ta ett kändissnack med er. Så här ligger det till:
Jlo och Marc Anthony ska få tvillingar :D

Jennifer Lopez, Marc Anthony, Jennifer Lopez och Marc Anthony väntar tvillingar!

Och sen ska ni få se en kändis som alltid brukar se snygg ut på röda mattan, men jag menar hur tänkte hon här?

Amy Smart, Brittany Murphy, Emily Deschanel, Fergie, Hilary Swank, Joss Stone, Mandy Moore, Rihanna, Sophia Bush, Tinsley Mortimer, Tyra Banks, Rihanna är sämst klädd i backstage?

Snyggt? Skulle inte tro det...Ser nästan ut som om hon har en matta på sig...Och pojkfrisyren var heller ingen höjdare...hon är så mycket sötare i det röda håret med lugg :) (på bilden ser ni Rihanna)

Hayden Panettiere, Hayden Panettiere har alltid kul?

Ååå söta Hayden! Men det finns en grej jag inte förstår. Varför gå ut med mjukisbyxor, mjukiströja och uggs? Det ser ju lite väl myspysigt ut. Självklart går ju vi okända människor ut med mjukiskläder någon gång ibland men jag tycker att man ser kändisarna allt för mycket i myskläder.

EN PROMENAD ÄR VÄL ALLTID TREVLIGT

hej hej

Nu har jag äntligen kommit hem efter min lilla stadsvandring haha. Och jag fick gå till 3 butiker för att hitta det som mamma ville ha. + Att jag fick gå till posten och hämta våran box :( Poor me :p

Men det var ganska skönt med en promenad. Fast nu är det ännu skönare att få vara hemma.

Nu ska jag äta lite middag, sedan en massa godis och jaa...sedan så ska jag nog sova eller nått :p

Kram

HOLA AMIGOS!

hej hej

Nu har jag precis kommit hem från en trååkig skoldag. Jag höll verkligen på att somna på spanskan :p

Efter skolan så tog jag sälskap med Philip till bussen och efter det så åkte jag Filip och Otto tillsammans hem...På vägen hem så köpte jag mig en sockerkringla :D Jag <3 sockerkringla asså! Min favorit bulle...

Sedan ringde jag han och vi pratade ett tag...om när vi ska träffas och så, och det blir förmodligen den här veckan.

Och om jag får byta samtalsämne så måste jag säga att helgen kommer bli skitkul! Vara med H på fredag, fest på lördag, kompisar på lördag och söndag blir vila-dag + dans-dag :p

Vidare till det förra samtalsämnet.

Så när jag kom hem så sa mamma att jag skulle handla lite godis till oss, så nu sitter jag i ytterkläder och är precis påväg ut. Mm! Godis är gott haha. Så det var det :p

Kram alla, skriver när jag kommit hem

DATASALEN

Hej hej

Nu sitter vi i datasalen och ska skriva på vårat islam arbete. Men jag ska skaffa lite information utanför skolan så det är lite svårt att börja skriva men men...

Efter det här har vi hebreiska (språk man pratar i Israel :p) Och efter det No och efter det lunch sedan BILD! :D haha bild är sååå kul :)

Efter det har vi judiska studier och efter det spanska. Kul dag eller? Haha den fortsätter ju i evigheter! Och palla spanska som sista lektion liksom...Det ända vi gör är gramatik! YES...ironi.

Näe nu ska jag vara lite duktig och plugga islam :) Hej svejs!

NJA, KANSKE INTE RIKTIGT EN TIMME

hej hej 

Nu ska jag gå till skolan och visst det kanske inte direkt var en timme, eller jo i för sig för jag åker ju nu och det tar ungefär en halvtimme att komma till skolan beroende på trafik. Ibland kan det ta 15 minuter liksom. 

Så nu ska jag borsta tänderna, klä på mig ytterkläder och sedan rusa :) Det blir nog en tunnare jacka idag + halsduk :) 

Puss alla :D 

GODAGENS!

hej hej 

Nu har jag precis blivit färdig nu på morgonen, och så kollar jag på datan och ser att jag har 1 timma kvar innan jag börjar. Jippie :p 

Så nu sätter jag mig här såklart! :D 

Idag har jag använt min nya hårspray - riktigt bra! Håret blir fluffigt och aa, helt enkelt så som jag vill ha det :p 

Idag har vi bild, YEY! Så nu ska jag försöka att bli klar så att jag bara kan finslipa sen...ni vet skuggor, skiftningar och sådant. 

Nu ska jag kolla lite bloggar - men jag bjuder först på en dagens outfit. Det var ju ett tag sen liksom haha. 

image576
Outfiten i helhet. 
image577
Coral-röda örhängen - H&M
image578
Rosa skjorta - pappas
image579
Jeans - Tommy Hilfiger
image580
Armband - Second Hand
image581
Väska - Biggles
image583
Närbild på väskan. 


Så...det var dagens outfit det :) Nu ska jag kolla lite bloggar kram!

/
image584

GOD NATT

god natt alla

Nu går jag och lägger mig...Tittar för tillfället på Brothers & Sisters - as bra! Alla som inte sett den borde se den. Uppdatering innan ni ser: Justin har skadat sitt ben i ett krig. 

Nu ska jag som sagt sova, kram!

XOXO

hej hej

Jag orkar inte kolla resten av Gynnings program för det var ganska långtråkigt haha, men efter det är det ju brothers and sisters :) Så jäkla rörande program asså!

Gossip Girl var ännu en gång en succé. Älskar allt gå bakom ryggen på den och den och avslöja det sedan i pinsamma stunder. Haha :) Om det skulle hända en själv skulle det ju i och för sig vara en helt annan femma.

Nu ska jag kolla en grej på pa, facebook och sedan lite bloggar :)

Kram!

TV IKVÄLL

Då var det snart dags för tv-tittning. 27 minuter kvar om jag ska vara exakt.
Kvällens titta på program:

20:00 Gossip Girl
21:00 I huvudet på Gynning
22:00 Rules of engagement
22:30 Brothers & Sisters

Japp ni såg ju själva. Först Gossip, sedan gynning och sist men inte minst b&s. Yeeyy :D Tisdagar har alltid de bästa programmen, varför egentligen? :p


(tv tablån är tagen ifrån tv.nu)

HAHA JAG SOM LITEN :D

image575

Haha jag ser vättskrämd ut :p

Skriver väl snart igen som vanligt :p

PHC

hej hej

Tänkte bara visa en liten bild på hårsprayen jag köpte:

Här är då hela serien av shmapoon och balsam och såhär ser min hårspray ut:



Det var det! Nu har jag också skrivit klart min uppsats i bilden haha jag avslutade ganska komiskt :p

Nu ska jag chilla - finally :)

TILL ISAK :P

titta så snäll jag är mot mina kära vänner! Skriver om dom i bloggen och allt. Nu så ville Isak att jag skulle skriva om honom och jag måste bara säga att han var urläcker i sin outfit idag :p :) Svart t-shirt är inte helt fel :) 

Vi hörs på msn gullis :p 

NATIONELLA - SVENSKA

hej hej

Idag så hade vi då nationella och jag höll på att kissa på mig av nervositet :p Men som tur var så gjorde jag inte det haha. Provet var i alla fall lättare än jag hade trott och det var bara att svara på en massa frågor. Vi hade alltså läsförståelse. 

På torsdag så kommer nästa nationella i svenska då vi ska skriva en uppsats. Få se hur det går :p Uppsatser brukar jag kunna ganska bra faktiskt. Måste bara säga att bloggen hjälper till riktigt mycket! För här skriver man ju små inlägg varje dag och övar sig på att skriva så då är det inte lika svårt senare att få all text att flyta på prov och så :) Bra va! ;D

Idag så köpte jag en hårspray på vägen hem för min gamla börjar ta slut. Denna gång köpte jag faktiskt en favorit som luktar päron :) Tror Stina-Lee köpte en sådan när hon var här :p 

Em...Ja juste! Vi fick semlor idag i skolan :p Det är ju trots allt fettisdagen typ :p I stället för mandelmassa så var det blåbärssylt i haha. Man lär sig något nytt varje dag. 

Ikväll är det gossip girl! :D Haha från det ena till det andra...Gossip girl äger ju! Trodde det skulle vara lite halv dant, men efter bara ett program så har jag kommit in totalt i serien :p 

Nu ska jag kolla lite bloggar och gymnasier...PUSS! :p

BARA TILL HANNAH :P

hej hej

Nu har jag kommit hem ifrån dansen, och vi han göra riktigt mycket idag faktiskt! :) Riktigt kul :D Allt från styrka, piruetter, och öva dans.

Jag lovade Hannah i skolan att jag skulle skriva lite om henne också så here it goes:

hej Hannah! :D Hoppas du mår bra :) Du var också väldigt fin idag med din randiga klänning :D Ses i skolan pumpkin!

Nu ska jag gå och leta efter en klänning som jag ska ha imorgon, efter det ska jag göra mig i ordning inför sängdags och efter det ska jag äntligen få gå och sova :D

Pussar ! :D (idag är det inte bara kramar som utdelas för jag är på bra humör :p)

170 SIDVISNINGAR IGÅR :)

hej hopp...

Anledningen till varför jag inte skrivit något idag är för att jag har pluggat konst. Eller asså vi skriver ju som sagt ett arbete. 

Idag har det varit en dag full med nya saker. Till exempel så blev vi indelade i de grupperna som vi ska göra egna låtar i på musiken. Jag kom med Daniella, Joel och Oliver. Så nu ska vi allt komma på en riktigt höjdar låt haha. Jobbigt bara att det är så svårt liksom. Komma på en helt ny låt med komp och allt. Om man ändå haft ett instrument hemma som man kunde övat på haha. 

Några lektioner senare så hade vi biologi då vi fick våran nya kategori att jobba på: Sexualkunskap haha. Det roliga var att vi fick göra riktigt barnsliga saker som att rita könsorganen och säga hur många ord man kunde för tjejens respektive killens kön. Det var ju ganska komiskt må jag säga :p Och alla garvade riktigt mycket! Speciellt åt alla konstiga ord som kunde komma upp lite här och där. Till exempel rosa tacos haha det var nog det underligaste på länge :p (hihi ej en negativ kommentar :) ) 

Em...jag ska bara nämna Philip lite i bloggen och jag måste bara säga hur stört snygg han var idag i sin gröna polo tröja :p (han ville att jag skulle skriva det här asså, fast det är en hemlighet mellan er och mig :p ) 

Em jaa...Ojj vad tiden rusar! Nu måste jag göra mig iordning inför dansen...Kram alla :D

SISTA - JAG LOVAR HAHA



Du och jag <3....jag släpper dig aldrig!!

(bättre får man leta efter)

OKEJ, BÖRJA INTE HYPERVENTILERA

Nu är det så att han har svarat. OMG! jag började hyperventilera som f*n.

Men nu är det bestämt...vi ska träffas! :D Och alla som känner mig....han är en bra kille...jag vet det! Och vi ska bara prata och fika...inget annat..om jag nu inte ballar ur förstors...men jag ska hålla tyglarna spända - promise.

Ok...en liiten update bara :)

INGA BILDER TYVÄRR


Näe, inga bilder idag..men förhoppningsvis imorgon - då har jag ju i alla fall en outfit att visa upp. '

Kul att så många har hittat hit :D

Nu har jag lust att ta mig lite glass - asså vad ska man göra åt sina söthetsbehov egentligen? Riktigt stöört jue! :p

Näe...jag kom ju på att jag inte lagt in bilder, så nu vet ni orsaken - dålig outfit :p

(shit min lampa i arbetsrummet låter extremt mycket :S och så blinkar den..haha scaary)

God natt då :) kram!

59 BESÖKARE 144 SIDVISNINGAR :D

hej hopp

Nu har jag kommit hem ifrån dansen och det är alltid kul att logga in på bloggen och se att man har fått rekord i sidvisningar :D

Idag så filmade jag inte :( men jag ska filma imorgon, promise :) Hur som helst så kommer ni få se mig dansa.

Just nu har vi världens roligaste dans - enligt mig. För nu är det okej att se ful ut, eftersom dansen är lite crazy sådär.

Jaa...inte så mycket mer att säga idag inte :p
Så God natt alla läsare, och sov gott!


SEE YOU SOON!

hej hopp!

Nu ska jag dra kig till dansen :) Haha jag har faktiskt längtat typ hela veckan :p

Idag har jag skrivit en aning på mitt bild-arbete om Edgar Degas. Varför just Degas är för att jag gör en parafras av en av hans målningar.

Bilder kommer lite senare ikväll...men nu ska jag dra, kram alla :)

JAG TAPPADE ANDAN FÖR EN SEKUND

hej hej

Nu har ma och pa kommit hem. Så vi började prata lite och jag började prata lite om gårdagen med min bror. Då säger mamma: aa...han var med om en bilolycka igår...han körde på E4 och så spinnade bilen flera varv, men som tur var så krockade han inte med något. Poliserna hade sagt att han hade tur som inte skadade sig.

Asså man blir ju rädd när sånt här händer. Det kan ju hända vem som helst vilken sekund som helst. Jag tappade andan för en sekund när mamma berättade det här. Man blir ju skit rädd. Undrar om han mår bra m.m. Han kunde ju skadat sig nått så enormt mycket!

Så nu sitter jag här lite skakis, men det går nog över snart...jag ska ju få röra mig på dansen så det är bra.

Ha det bra alla och var försiktiga!

DAMN!

hej hej

Måste bara säga hur vackra dessa är:

Klicka för att förstora bildenDessa pumps kan köpas på Donna Girl.

Dessa stövletter kan köpas på DinSko



Hur mycket älskar jag inte skor? SÅ MYCKET! :p

DANCE IS MY DRUG, RIGHT?

hej hej

Jag kom och tänka på en sak. Jag säger ju varje söndag och måndag att jag hela tiden ska gå och dansa. Men nån gång måste jag bjuda på en video där jag dansar. Sanningen är den att jag har några stycken men jag har liksom aldrig lagt in dom...men jag kan filma lite idag och imorgon så ska jag lägga in videorna sen. Som sagt ni måste få se hela mig och dansen är helt klart min ena halva :)

Ni kanske också går på nån "sport" eller nått annat ni brinner för...Jag gillar det i alla fall stort! Alltså att ha något man brinner för. För jag ser verkligen fram emot dansen på söndagar och måndagar - det är kul! :D

Jag tror jag sagt detta förut men till er nya, så praoade jag på face i två veckor och en gång så kom det in en tjej med kryckor, och hon började berätta sin historia för oss. Och då hade hon varit en riktigt duktig aerobics lärare men en gång så hade hon råkat ut för en olycka så att hennes fot skadades - därför hade hon kryckor. Och hon berättade också att hon aldrig mer skulle få göra aerobics igen.

Asså stackars människa! Om jag skulle skada mig så mycket att jag aldrig mer skulle kunna dansa - aa då vet  jag inte vad jag skulle göra. Det skulle liksom kännas tomt i heela kroppen! Usch och fy!


Nu ska jag byta om till dansen - jag får hoppas att jag inte bryter något :p

HEMMA HOS MOI

Tjolahopp.

Nu har jag kommit hem. Just nu sitter jag och äter lite pasta - riktigt gott!

Idag står det plugga, dansa, vara med familjen på dagens att göra lista. Så det börjar med att jag måste plugga lite Islam, Svenska inför nationella och bild, då man ska skriva om en konstnär. Efter det så ska jag till dansen, då jag kommer fortsätta med pluggandet och efter det så ska jag få träffa min kära mamma och pappa som jag inte sett sen i fredags :p
Min bror kommer också över - trevligt värre!

Efter jag ätit min lunch så ska jag värma lite paj för jag såg att vi hade det i frysen + att vi har lite tofu glass, så det ska jag ha som tillbehör. Haha jag läängtar =o)   <---- söt smiley va? :p

Näe nu ska jag som sagt äta klart min lunch och sedan göra lite efterätt. Kanske lägger in lite bilder ikväll. Kram!

GOD MORGON ALLA KISSEKATTER

hej hopp

Just nu ligger Hannah i sin säng och spelar hej vilt på sin el-gitarr. Nu spelar hon dani california. Haha hon har gullig pyjamas :)

Vi har i alla fall gått upp och jag har snott hennes data. Men nu ska vi äta lite frulle - dagens mål u know :)

Men jag skriver så fort jag kommer hem. Bye bye

HANNAH BANANA

hej hej

Nu drar jag hem till Hannah så det här får bli mitt sista inlägg för idag. Imorgon blir det nog ett ganska sent god morgon inlägg, men det gör väl inge? :p

Nu får jag klä mig varmt annars kommer jag behöva tina upp som jag behövde göra här hemma :p

Kramar <3

VET DU?

hej hej

Asså det här med att skriva rubriker är ju svårt! Vem vet vad man ska skriva liksom. Lördagskväll är ju kanske inte den roligaste rubriken direkt :p

Nu har jag varit med brorsan och först så åt vi middag på Albert. Efter det så var det snöstorm ute så vi fick gå nedtittandes i marken hela tiden :p Måste sett hel-tokigt ut...i alla fall...när vi kom till bion så köpte vi varsin gått-påse och en dricka. Sedan var det dags för I am legend som förövrigt var grymt bra!
Ni som inte sett den borde verkligen se den! Den hade allt...

Jag kom nyss hem..och Hannah kommer kanske hit ikväll, så det passar perfekt då min mamma och pappa är på middag...Imorgon funderar vi på att se Juno. Som handlar om en tånårstjej som är gravid.


Nu ska jag se vad jag missat på alla bloggar...Kram!

I'M A LEGEND

hej hej

Japp...Nu är det så att jag och brodern min ska gå och se I'm A Legend med Will Smith...den verkar riktigt bra faktiskt :)

Den handlar ju typ om att Will Smith är den enda överlevande i en stad och då får man se hur han klarar sig genom det. Det coola är att jag har hört att dom har filmat på Time Square och att filmskaparna då har suddad ut alla människor haha. Fett coolt :D

Nu ska jag plugga lite islam..so long



KATTDJUR <3






Dom är såå söta :D

VILKEN ÅRSTID ÄR DET NU IGEN?

hej hej

Nu snöar det som in i h*lvete och för några dagar sedan så sken solen och det var 5+ grader ute. Vad är det för en årstid vi lever i egentligen? Ibland är det varmt, ibland kallt..scary.

Idag blev det inge med Hannah och Debbie men jag ska ju träffa min brorsa ikväll så de e kul :) Och efter det så ska jag kanske träffa Hannah men inget är bestämt.

Vet ni vad jag är sugen på nu? Jordgubbar doppade i choklad. Det skulle sitta riktigt fint just nu. Och en pojkvän skulle bara vara ett plus i hörnet :p

Men kärleken är ond ibland :/ Haha slutpratat om det...

Ikväll är tror jag att det går nån bra film på tvn...

Okej...meningslöst inlägg haha :p Så jag får nog säga hejdå :) Kram!

NÅGRA HUNDRALAPPAR FATTIGARE.

hej hej

Nu har jag kommit hem med en massa roliga fynd :) Haha shoppaholic som man är :p

Alldeles nyss så pratade jag med Debbie och Hannah i telefonen, så vi ska kanske träffas lite senare..eller aa vi ska typ det :p ahha. Efter det så ska jag vara med min bror :)

Jaa...efter det så vet jag inte vad jag ska göra :p men jag tror att jag och Alex (bror) kommer vara med varandra ungefär 2 timmar...han är nämligen en sån kille som gör saker 24/7 :p

Nu hade jag bara tänkt att vara inne på nätet en stund och sen får jag se vad jag gör :p Kram!

I'M TAKING A RISK.

hej hopp

Nu ska jag precis gå ut, men det ser såå dystert ut. Och det jag funderar är på om jag ska vara varm och ta min räv eller om jag ska frysa men vara lite mer smidig och ta min skinnjacka :p Men det lutar nog åt min skinnjacka för jag ska ju ändå vara inne i lite butiker och då vill man inte knuffa ner saker XD

Jag får nog smyga lite här ute för jag har inge smink på mig, mitt hår är inte i dess bästa skick och ja min hy är inte heller så där ultra fräsch. Så om ni ser någon med skinnjacka som smyger lite så är det nog jag haha XD Men som tur är så ska jag inte åka ända in till stan, utan jag hänger mer på kungsholmen :)

Nog pratat om vad jag ska göra och hur jag ska utfärda det för nu ska jag ut :) Kram!

Skriver när jag kommer hem...

FRULLE - DAGENS MÅL!

hej hej

Idag har jag inte hunnit äta frukost, och det kan jag redan nu känna av i min kropp för den darrar och jag känner mig skakig :/ Så ät frukost allihopa! Det är trots allt dagens mål och om man vill gå ner i vikt så ska man absolut äta frukost...:p Så snart ska jag ta mig min frukost, som bara ska vara nyttig för ack vad onyttig jag varit de senaste dagarna.

Efter frukosten så hade jag tänkt att jag skulle dra en sväng till västermalmsgallerian där jag ska köpa underkläder på H&M. Och jaa...efter det ska jag nog ringa en kompis :) Gjorde inte det förut eftersom att jag då märkte att klockan bara var några minuter över 9 :p

Hoppas att ni som var på Elle-galan igår hade det kul! :) Jag har sett lite bilder och ni verkar ha haft det super roligt! :D

Nu ska jag sätta i gång med frukosten.

Ha en riktigt bra dag allihopa! :D

FÅNGA DAGEN...

TJOLAHOPP ALLA GOA LÄSARE :)

hej hej

Nu har jag vaknat...i soffan haha :p Lite flum, men jag tror jag råkade somna där igår. Nu har mamma och pappa gått så nu kommer jag vara ensam hemma hela dagen...:/ Men ikväll så ska jag vara med bordern min :D

Jag ska nog bjuda hem en kompis eller nått sånt :p Vad gör ni när ni är ensamma hemma då?

Nu ska jag ringa runt :p Kram!

AIDS + INSKAFFA LISTA

hej hej

H&M i stora lass :) Ni kanske vet att dom har en kollektion som heter fashion against aids och jag har hittat några ögonstenar i den kollektien. Ni borde gå in på h&m's hemsida och kolla på fashion against aids kollektionen. Kul att köpa något och samtidigt göra något för aids. H&M




Här är min att köpa lista:


1. Underkläder


Första bilden: Blå BH - 79,50 kr.
Andra bilden: Svart BH - 79,50 kr.
Tredje bilden: Gröna trosor - 29,50 kr.
Fjärde bilden: Vita trosor - 29,50 kr. (vill helst ha i blått)
Femte bilden: Mini steps - 59,50 kr.
Sjätte bilden: Höga strumpor - 79,50 kr.
Sjunde bilden: 98 kr.



Nu vet ni alla vad jag ska inskaffa härnäst...jag har gått och dröjt på de här inköpen länge, men nu ska det bli av! :p

Kram!

TÄVLING

hej hej

Det här med tävlingar är allt kul :D

Nu är det en tjej som kallar sig gossip som har en tävling. Tävlingen går ut på att man ska göra såhär:

Nu drar tävlingen igång. Det du måste göra är att skriva om tävlingen i din blogg + att länka till min sida. Kollar upp det när jag har dragit vinnaren om du gjort det eller ej, annars dras en som har gjort det. För att jag ska kunna hitta dig måste du skriva din blogg adress i  mina kommentarer. Du får gärna använda mina bilder på plånboken. Använd gärna denna text också, men glöm inte att LÄNKA!
Tävlingen avslutas Fredagen den 8 Januari Klockan 20.00

Jo, vad vinner man då? Jo man vinner denna fina gucci plånbok:

image70

Mmm...är den inte fin? :) Så gå nu in och tävla :D

TÄVLING

Hej hopp.

Nu har Maria Vuitton ännu en tävling på sin blogg och denna gång så ligger dessa underbara skor i potten.
image271
Tänk bara vad fint det skulle vara med dessa, en tunn klänning, en rosa väska och smycken. Underbar sommar outfit :D

Gå nu in här och tävla :) Vem vill inte vinna ett par skor? ;)

LÄNGTAR TILL...

image574


  <---- klicka här för större bild :)


GE MIG VÅR!


ÄNNU EN DAGENS

tänkte jag kunde köra en dagens lista.

Dagens humör: Trött, hängig, glad
Dagens borde: Ringa en kompis eftersom jag är själv ikväll
Dagens frisyr: utsläppt fast med en tofs i bak :p
Dagens klädsel: Kolla nått inlägg innan detta.
Dagens planer: Ha en kul kväll :p
Dagens materiella vill ha: Kläder i stora lass! + skor....och underkläder :p
Dagens längtan: Efter våren - bajsa på dig regn!
Dagens fundering: Varför gör han som han gör?
Dagens beroende: Läppbalsam
Dagens tråkigaste: Att vara ensam hemma och inte ha nått att göra XD
Dagens personer: Martin och Joel - dom kan allt vara roliga dom :)
Dagens roliga: Teatern :p
Dagens låt: Breaks my heart - Monica

DAGENS OUTFIT

glömde lägga in dagens outfit haha :p 

image570image571

Den första i sepia den andra i normal. 

Jag har på mig: 
Strumpbyxor - H&M
Linne - H&M
Baggie linne - H&M
Kjol - BSK
Kofta - Filippa K 
Halsband - Guldfynd
Örhängen - H&M
Armband - Second Hand
Ipod - Mac haha :p 

Näe det var det...inte så bra bilder på smyckerna, men men...Nu ska jag frossa i den nya H&M katalogen som precis kommit hem till oss :D

DAGENS

hej hej 

här kommer dagens låt :)



Dock inte hennes egna video som ni kanske förstår :p 

Monica - Breaks my heart

TEATER MED KLASSEN

hej hej 

Idag så gick jag till skolan och hela dagen funkade ganska bra. Jag mår ju fortfarande lite dåligt, men det går nog över så småningom. 

Första lektionen jag hade idag var gympa då Daniel visade oss hur man dansar Riverdance och sedan fick vi prova på lite steg. Det gick ju ganska snabbt så man hann inte med alla stegen haha. Men det gick nog ganska bra :p 

Efter det hade vi lunch och sedan en halv lektion för efter det så skulle vi på en pjäs. Det roliga är att våra lärare inte gick med oss, så ingen visste riktigt hur man skulle gå, men efter ett tag så hittade vi teatern. Pjäsen var riktigt rolig, och 50% av tiden där så skrattade jag :) Men jag antar att jag är ganska lättroad, då jag skrattar ganska ofta. Idag är det ett tydligt exempel på att jag är lättroad för jag sitter liksom på lektionen och sjunger på låtsas franska...bra Olivia :p 

Efter pjäsen så gick jag och Jacob Levy till ett café lite snabbt. Bönor och bakat heter det. Riktigt mysigt café. Och det roliga var att Fanny och en massa andra ur hennes klass kom in på cafét :) Oväntat :p 

Nu hade jag tänkt mig att bara varva ner lite och kolla in bloggar och sånt :p 

RSS 2.0