En dag i juli

Är det september eller är det verkligen juli? Den frågan ställde jag och min brorsa oss själva när vi satt på albert café.
Idag har jag bara sovit 5 timmar...Så min brorsa fick inte världens roligaste sälskap idag precis. Jag blev ganska förvånad när han frågade om vi skulle fika eftersom vi nästan aldrig ses på tu man hand. Joakim, Daniel och Alexander (mina bröder) har i nästan hela mitt liv bott utomlands. Alla mina vänner pratar alltid om deras syskon och minnen de haft tillsammans, men jag har nästan inga minnen att berätta om. Det är därför jag blev otroligt glad när Alexander frågade om vi skulle fika...

Mamma har sina sång-vänner hemma just nu. Dom har typ varit här i 3 timmar eller mer. Jobbit för mig eftersom jag har lite feber och jätte ont i huvudet. Det är helt utmattande att lyssna på deras skrikande röster...Pew...ÄNTLIGEN går dom!

Måste gå!
hejdå


En lyckad dag, men ändå inte...

Idag tillbringade jag min dag med att sola. Man kan ju inte komma till ett läger efter en hel sommar och vara blek! När jag låg på balkongen och blundade, så tänkte jag än en gång på Simon...De fyra orden har stannat i min hjärna och bultar flera gånger om dan så att jag får huvudvärk - Hur blir det sen?

I förrgår så åt jag bara flingor till frukost och ostkaka till middag, igår åt jag bara sallad till lunch och hamburgare till middag och idag har jag bara ätit flingor till frukost och en glass till lunch...Vad händer med mig? Jag brukar annars äta flera gånger om dagen.

Nu har jag läst klart boken - pojken som kallades det. Den var helt otroligt bra! Jag har aldrig läst om grov misshandel förut. Som jag sa i mitt förra inlägg, så rekomenderar jag den här boken stort.

Nu har jag hittills skrivit om den "dåliga delen" av min dag, men jag har inte berättat om den bra...
Kanske för 30 min. sen kom pappa hem och jag fick min efterlängtande veckopeng! Vi ska äta middag ute, vilket vi inte gjort på länge, så det är väldigt positivt! :)

Pics
image53
...and that's me
image55
Lite brun är man i alla fall...
image56
Hi there!...


Päronen = ALLT!

Nu har jag och päronen precis sett nya Harry Potter filmen! Jag blev en aning besviken måste jag påstå...

Jag har aldrig gillat att läsa, jag har nästan hatat att läsa, men när Michelle kom hem till mig så började vi läsa Eva & Adam böcker, vi läste 2 st på högläsning. Efter hon åkt hem så läste jag 2 till. Nu har jag precis börjat med att läsa Pojken som kallades det - otroligt bra bok. Den här boken får en att tänka till, jag hade aldrig anat att världen kunde vara så här hemskt tills jag började läsa den här boken. Om nu gud finns så undrar man ju varför han kan tillåta allt hemskt som händer i världen...Det är ju inte så att vi människor får nytta av alla dessa krig, våldtäkter, mord, misshandlingar m.m. Boken jag läser handlar om en pojke som blir brutalt misshandlad av sin mamma, ens hjärta hoppar nästan upp i halsgropen när man läser om allt hemskt mamman gör mot sin son.

Jag är en storgråtare, men efter Israel så har jag inte fällt en tår sen igår, när jag fällde typ 3 tårar för en film. Jag vill gråta, jag är ledsen så varför kan jag bara inte gråta? Är det första gången jag inte kan gråta? Har jag slut på tårar?

Längtar till Glämsta nu som fan, vill att sommaren ska börja! Visst har den börjat redan när Israel var och så men jag vill få alla dessa minnen man får på Glämsta...Saknar Leah så otroligt mycket!

MODELLBILDER
image44

image45

image46

image47

image50

image52

Saknar dig!

Jag saknar dig så himla mycket! Kan han inte bara komma hem? Hur blir det efter sommaren? Vi går ju liksom i samma klass...Kommer det fortfarande vara du och jag? Varför måste så många saker ha ett olyckligt slut? Par som varit gifta i flera år skiljer sig efter ett tag, par som varit ihop gör slut efter ett tag, sina bästa vänner blir ens ovänner efter ett tag, personer man älskat dör efter ett tag.
Den som uppfann olyckan måste ha varit djävulen i helvetet eftersom det är ett helvete att vara olycklig!

Idag har jag bara tagit det lungt som vanligt. Jag orkar inte riktigt vara med någon just nu. Konstigt nog. Så jag bestämde mig för att göra en hårkur med olja, ägg och citron - håret blir otroligt lent efteråt så jag rekomenderar det!

Imorgon är det Harry Potter premiär!!! Det ska bli jätte kul efter som jag är (i mina kompisars ögon) ett stort fan av honom.
Om en vecka kommer Thoko hem till mig och ska bo hos mig i 3 dagar! FF!

Lite bilder från igår...

image38
Jag innan middagen.
image39
Ett hjärta som Simon gjorde till mig på träslöjden när vi var ihop i 5:an!
image41
Innan utegång...
image40
Mums!
image42
Me and Mims! (mamma)
image43
Naaw, tänk om vänskapen skulle hålla så länge...




Saknar dig Simon!...

Innan middag...

hej hej! Igår så somnade jag typ vid kl.04.00 på morgonen, inte så kul...Så jag vaknade kl.15.00 idag. Jag tittade ut genom fönstret och såg vilket vackert väder det var, så jag fick en liten glad kick, gick ut till köket och gjorde en väldigt nyttig frukost - bara grönsaker. Efter jag gjort min nyttiga frukost så gick jag ut på balkongen och åt! Ungefär sådär har min dag sett ut idag, inte så vidare påhittig men men...Nu kommer det några gäster hit på middag, kul! (ironisk) Idag som de e girlylischous och allt! Men ändå har jag klätt upp mig :P.

image35
Skönt med tunika!
image36
ÄLSKA PUMPS!
image37
Och pricken över i:t...Lockigt hår

En Lyckad Helg Med M!

Då var det snart dags för Glämsta igen...Alla personer borde ha ett ställe som Glämsta, det lägret förändrade mitt liv på nått sätt, de är liksom en skön plats där man umgås med sina bästa vänner + man lär känna mycket nya vänner med!

I söndags åkte Michelle hem. Hon bodde hos mig i 5 dagar!
I Onsdags kl.7.45 hämtade vi (jag och pappa) Michelle från Bromma flygplats. När vi kom till kungsholmen, där jag bor, så visade jag runt henne lite. Efter det så bakade jag och Michelle en äppelkaka (jättegod). Den skulle stå i ugnen i 30-40 min. Under tiden så föreslog jag att vi skulle gå en powerwalk, då var det meningen att vi skulle gå hela Riddarfjärden men jag råkade gå fel så vi gick över hela Västerbron och då sa jag: JA! Vi hälsar på Simon, men då råkade jag också gå fel så vi behövde gå ända till ringen för att komma till Simon. När vi kom tillbaka till Kungsholmen så kom vi på att vi hade gått 10 km! Trodde inte jag hade sån kondis!...På kvällen när klockan var runt kl.20-21 så somnade jag på soffan - inte så lyckat!
I Torsdags så gick vi till stan. Det var ett strålande väder vilket var lite synd, (berättar varför senare) men de visste ju inte vi så vi knallade på från kungsholmen till t-centralen sen hötorget och till sist stureplan. Efter en lång shopping runda så gick vi till stadshuset och doppade fötterna i Riddarfjärden. När vi var där så ringde jag till Simon och bestämde att vi skulle träffas eftersom Michelle var i Stockholm. Simon, jag, och Michelle gick till Smedis och doppade fötterna i Riddarfjärden (än en gång). Sen gick jag och Michelle hem. Det var det sista jag fick se av Simon på hela sommaren! (snyft).
I Fredags så hade vi picknick på en gräsmatta nedanför mitt hus. Det var lite kyligt så vi blev lite missnöjda och tänkte att "det skulle varit bättre om vi skulle haft picknick igår" men vi gick ändå ner med handdukar (som täcke) och en stor filt som vi kunde ligga på. Vi låg faktiskt där nere ända tills kl.16.30! Bra jobbat av oss båda! Senare på kvällen så gick vi hem till Nathalie. Chantal var också med! Chantal gick efter nån timme eller så, men jag och Michelle stannade kvar tills kl.12.00 tror jag. Nattis brorsa och hans vänner kom hem senare på kvällen - dom va jätte roliga!
I Lördags var vi på Gröna Lund och åkte nästan alla "attraktioner". Efter ett tag fick vi nog och kollade lite på Sommar Krysset som spelades in LIVE på Gröna Lunds stora scen. Där uppträdde Ola Svennson, Mange Schmidt och Petter, Magnus Carlsson m.m. Jag höll på att dö när Mange Schmidt och Petter uppträdde! Tänkte bara tillägga att Kvasten (bergochdalbana) var ett lyckat åk! Rekomenterar den stort!
I Söndags så vaknade vi kl.12.30 med ett ryck och tänkte på att Michelle skulle åka hem kl.16.55! bara 4 timmar kvar! Hela dan kollade vi på en natt på museumet - jätte rolig! Sedan läste vi ut andra boken om Eva & Adam - bästa boken ever! Sen åkte Michelle hem...
 
    SLUT

13/7 - Harry Potter och fenixorden premiär.
25/7-14/8 - Glämsta sommarläger

image24
Jag och Michelle på flygplatsen
image25
Michelle gillade att gunga!
image26
Olivia älskade att gunga!
image27
Me and Myself
image28
Vi mjukade upp äpplerna till våran Äppelkaka!
image29
Efter en lång dag på stan
image30
Michelle@Smedis
image31
Simon@Smedis
image32
Jag läser Eva & Adam!
image33
Föralltid!
image34
Sen åkte hon hem...





RSS 2.0