SUCK...

I'm not feeling so good...hate it!

SLUMDOG MILLIONÄR OCH VÅRVÄDEEEER!!!!!

Heeeeeyyyy bloggläsarna! 

Jag känner mig skit dum som inte uppdaterar bloggen för er, men jag har inte tänkt på den så mycket men nu kör jag ett snabbt inlägg innan skolan :) 

I veckan har jag varit med Emma ganska mycket! Vi har solat och blivit bruuuna, vi har varit hos henne och vi har varit med varandra i skolan. Det har varit en mysig vecka och speciellt igår! Igår fick man ett sånt där slag i magen som väcker än från vinterdimman eller vad man nu säger och jag typ kom ihåg varför livet var värt att leva haha. Jag och Emma gick till skolan och sen när vi kom fram var alla jätteglada och jag typ log hela lektionen :p 

Och efter skolan skulle jag, Nina, Emma, Aliz, Sara, Sebbe och Amanda göra något efter skolan så vi gick till Hemöp där alla typ trodde att jag och Emma skulle lägga ut pengar eftersom att vi "alltid" har pengar - Yeah right! Men så blev det inte för jag lägger inte ut mina sista pengar för månaden på pumpafrön haha. Så nina och aliz köpte nötter och sen gick vi och satte oss vid vattnet ganska nära t-centralen. Alla var lite sura på mig i början för att jag inte ville betala men stämningen gick ändå ganska snabbt över. Och när Sebbe och Sara gick hände de en massa roliga saker. Emma gick runt till folk med nötter i ansiktet och jordnötter i näsan och frågade folk massa frågor. Sedan hade vi nötkrig så när jag kom hem lämnade jag nötspår efter mig och tillslut när vi skulle gå över gatan ramlade Amanda skit nära där bilarna körde och jag garvade som fan! Hon hade grus överallt!

Oj oj nu måste jag skynda mig men jag hör av mig! :D

TANDLÄKARE OCH NYA UNDEKLÄDER

Hej mina små läsare :p 

Idag har det varit chill i skolan. Jag missade dock första lektionen för jag försov mig men annars har dagen varit hyffsat bra. Jag känner att jag kommit närmare vissa i klassen och det är ju skit skönt för då behöver man inte "spela" för man är väl inte sitt naturliga jag med personer man inte känner så bra. I alla fall inte jag för när jag känner någon riktigt bra är jag otroligt flummig av mig haha och det kan ju komma som en chock för vissa. 

Vi kollade på film på sista lektionen idag och det handlade om en kille som spelade hocky. Och under filmen fick man följa hans liv och så...den var faktiskt ganska intressant. Men i slutet behövde jag gå för idag hade jag en tid hos tandläkaren. 

Så jag skyndade mig till Östermalm och gick fel några gånger men sedan gick jag upp till tandläkaren, borstade mina tänder och satte mig sedan i tandläkarstolen. Han började undersöka, fixade min "ståltråd" bakom mina tänder bla. Och det tyckte jag var lite jobbigt...för han sprutade vatten i min mun och det gjorde att det började blöda som tusan :( men jag hade iaf inga hål :D

Efter tandläkaren kände jag att: "nä nu ska jag belöna mig själv" så jag köpte mig 3 par trosor i blått, grönt och svart - riktigt sött och fint. 

Och jag kom nyss hem så nu håller jag på och hjälper pappa i köket samtidigt som jag skriver här :p Men jag måste gå nu ändå...hoppas alla har haft en bra dag, jag ska försöka skriva snart igen!



SNART SVIMMAR JAG

Hey hey

Jag har inte bloggat på ett tag nu, känns de i alla fall som...så en liten resumé ska de bli. 

I torsdags hade mamma middag hemma för hennes vänner och då kom min bror över. De va fett mysigt och vi åt sån god mat att jag skulle kunna gått upp 5 kilo den kvällen <3 Men jag gick från bordet, prövade lite kläder i mitt rum (för ni kommer ju ihåg min gamla stil, jag har ju ändrat den stilen en aning, miss it!) och sedan gick jag o la mig så att jag inte skulle dö. 

I fredags va de skoooola och då hade vi matte prov men jag ska göra de provet en annan dag så jag fick istället sitta och plugga matte flera timmar. Efter provet gick jag till lunchen och satt med proddarna. Det var väldigt trevligt och skönt med lite annat folk :) 
Sedan hade vi dans och det var skit kul. Jag och Sebbe tog i som fan när vi dansa med varandra för vi hade improvisation klass och då va vi helklass så jag och Sebbe (han jag dansade duett med) hittade varandra och började dansa. Det är så kul när det bara klickar sådär!

Efter skolan drog jag, Alexandra och Sara till donken på medborgarplatsen och efter ett tag drog vi till Sebbe. Där va de typ chill, så vi lyssnade på skit mycket musik och larvade oss. Jag har många minnen och märken från den kvällen :p 

På lördan var de pizza som gällde och efter ett tag drog vi tillbaka till Stockholm och då träffade jag Leah, Lisa och Debbie. Vi fikade på Muggen och sedan gick jag och Leah hem till Debbie där vi kollade på Twilight <3. Jag sov sedan över där och idag var vi på den judiska melodifestivalen. Fan vad jag ville att mina kompisar skulle kommit så dom kunde sett på ett ungefär hur vi brukar vara när de kommer till fester och tillställningar :p 

Efter melodifestivalen gick jag lite på stan med Debbie och Leah och sen åkte jag hem för att jag har hand om  Pricken just nu. 

Det var resumén...nu ska jag soooova!

WAZZUUUPPP DUUUDEES???

Hey hey!

Jag är still sjuk och de suger så jävla hårt, men vafan ska man göra?

Idag har jag ändå varit ute på stan. Eller stan o stan, västermalmsgallerian som jag och mamma gick till...Vi kollade på min nya pärla som jag hoppas att min pappa kan fixa till mig. Det är en sjukt snygg mobil på 8,1 megapixlar :D 


hoppas, hoppas, hoppas att jag kan få den för då skulle jag bli fett glad!!! jag vet att jag fått mycket på sistonne men nu är ju min mobil sönder och senaste gången som jag fick en riktigt bra mobil av mina päron va typ i 6an så pleeeaaasee? 

Jag och mamma kollade i alla fall vidare i gallerian och jag hittade typ de snyggaste skorna ever i scorett men jag kan inte hitta en bild på dem (?) så jag kan tyvärr inte visa er, men dom kommer från Novita, kostar 1700 kr, sedan var dem svarta och dem var boots me en skyhög klack som jag älskar! Tyvörr var ju dom dura som satan så de blev inge köp på dom men snälla kan någon gullig människa kasta ner dom i min brevlåda? :p ibland önskar man ju att man vore en känd bloggare haha. 

Och efter det gick vi till Solo där mamma hälsade på Renée Nyberg som är programmledare, bla för Sing A Long. I alla fall stod vi o snacka med henne ett tag och vi gav varandra råd om lite kläder vi prova haha :) De va lite kul...Jag och mamma fortsatte i alla fall till Namo där mamma köpte mig ett par ljusblå jeans som jag älskar och velat ha i ååår! 

Sedan handla vi mat och fika. De va en trevlig dag och de va skönt att komma ut :) Såhär såg jag ut idag


mitt viga jag :) haha nooot. 


idag hade jag på mig mitt långa linne med stora armhålor eller va man säger från American Apparel, en corallrosa BH, mina blåa jeans från Tiger of Sweden och svarta pumps från Souk Gallerian (de e inte dom på bilden)

Nu ska jag fixa min blogg lite tror jag :) kiss

I'M SICK AGAIN!

Helt seriöst. Hur dåligt imunförsvar får man ha på en skala? Jag har väl kanske inte varit så specielt försiktig med min kropp på sistonne heller :/ 

Torsdag: Sov hos Amanda, somnade 6 gick upp 11. 

Fredag: Va på fest hos Julia. Somnade runt 4 gick upp runt 10

Lördag: Gick på fest i Hässelby. Somnade runt 5 gick upp 3. 

Och i fredags satt jag ute i body som slutar nedanför rumpan och bara strumpbyxor till. Så halva kvällen satt jag ute i de :/ not so clever...

Nu är jag i alla fall sjuk. Det var värst igår för jag tycker inte om att vara svag, så jag gick ju runt i skolan med min feber och allt. Sedan gick jag och fika med mina kompisar och då satt vi ute + att efter det följde jag med till mitt hjärta Lasse Khüler och kollade på + hälsade på mina bästa vänner :) 

Så pappa kom och hämtade mig och på hemvägen darrade jag och mina tänder hackade som tusan så det var inte alls bra. Jag har alltså fått frossa :( för jag badade igår i kokhett vatten men frös som fan ändå. 

Nu ska jag lägga mig i soffan för ikväll är det tv-tittning :) Puss



Fredags...


RSS 2.0