I LÖRDAGS



Min blogg är ju helt koko. så jag vet inte hur det här kommer se ut men aa. det var en härlig dag med madde helt enkelt!

SHORELINE & SPAGETTI

Hej hej

Just nu sitter jag och sjunger Shoreline med Anna Ternheim. Den är så sjukt vacker, och john skrev en gång ner en bit från den låten till mig så låten betyder mycket!

Idag har jag och mamma spelat kort. Vi spelade slav och president och poker :) s & p var ju kul med poker va fett trisst för då förlorade jag bara haha.

Lite senare idag ska vi in till stan och kolla i affärer. Så får jag se hur allt de går. Jag behöver bara komma hemifrån just nu. Det sopiga är att jag inte kan komma in i min mobil så snälla människor skriv ner era nummer så att jag kan nå er!

Nu ska jag väl sjunga vidare, kram!

FREDAG OCH LÖRDAG!

Hej alla goa! 

Igår efter skolan åkte jag med Amelie, Tamara, Amelies kompis och Malin till Årstaberg. Sedan gick jag och Malin av och då åkte jag tillbaka till stockholms central. Detta gjorde jag för att fördriva tiden haha, kul! sajjk. 
Så när jag va vid centralen fick jag reda på att Sofie och Sofia va på donken så då åkte jag dit och där satt vi ett tag bredvid några skit äckliga killar haha. 

Efter ett tag gick vi till kofi och då blev det en massa penga problem så ingen hade typ råd med mat haha de va galet. Men allt löste sig tillslut :) Så vi fika där ett tag och sedan gick Sofie, Sofia och Julia hem. Jag och Madde va ju bara tvugna att sitta kvar. 
Tyvärr var det inga roliga människor att ragga på så vi ringde dit lite folk och Emre + hans kusin var dom ända som pallade åka dit (a). Men inte blev jag och Madde gladare för det, speciellt inte jag då jag blev pushad till att skicka en mindre smickrande bild på mig till Emre. 

Efter ett tag stack dom och jag och Madde levde farligt igen. Men när vi räknade ut att vi hade suttit där i 4 timmar i sträck var det ju dags att pallra sig hemmåt och jag följde med madde hem :) 
Hemma hos Madde somnade jag när vi kolla på film haha vi kollade på John Tucker Must Die. Jag har aldrig sett den och jag behövde se den efter att vi tjejer tänkte köra en John Tucker en gång på glämsta (läger) haha. 

Idag kom jag hem runt 7-8 och nu ska jag kolla tv med mina päron. Hare gött!

BEGRAVNING OCH ANDRA TRÅKIGHETER

Hej bloggen! 

Igår kom Nadine hem till mig och då myste vi typ hela kvällen. Samtidigt som hon var här var också min kusin från paris här för en släckting till oss har gått bort, så det är lite sorgligt :/ 

Så dagen idag började med att jag och Nadine vakna, klädde på oss, sminka oss och åt frukost sen drog vi till skolan och kom i tiiid! ;D Jag blev fett stolt haha! :D Sedan i skolan gjorde vi inte så mycket, det blev mest massa snack eftersom jag varit borta i en vecka nu :( 

Sedan när klockan va runt 1 kom mina föräldrar och hämtade upp mig, jag fick byta om i bilen och pappa körde till begravningsplatsen. När vi kom dit hälsade vi på alla mina släcktingar och sedan började cermonin. Chevra kadisha (stavning?) höll i begravningen och dom läste böner på svenska och hebreiska. Sedan spelades det en massa fina melodier för Ella. 

Efter cermonin åkte vi alla hem till Ellas hus och där blev vi bjudna på smörgåstårta och kaka. 

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gråta så mycket idag men av att se alla barnbarn, barn, syskon m.m. sitta och gråta halsen av sig, fick mig att gråta. Det var en väldig känslosam stund. 

Min blogg är ju lite mer iordning nu också :)



MIN BLOGGS UTSEENDE

Jaa den e  helt enkelt fucked up just nu om man får uttrycka sig så...Jag råkade göra en ändring en gång och spara och då förstördes den, men nu ska jag göra om den helt så ni kommer se en förändring snart :) Kyss!

JAG HATAR ALLA HJÄRTANS DAG

Jaa i alla fall idag :p

Jag har inte gjort ett piss. Asså det är typ pinsamt att ens berätta vad jag gjort, men jag kan säga en sak som slog alla rekord. Jag ringde Madde förut idag och berättade att jag hade ändrat grovt på min profil på en hemsida jag är medlem på och Madde garvade typ i 5 timmar. Sedan berättade hon det för hennes kompisar och dom fällde kommentaren: "synd att hon fortfarande har ett konto där" Haha vill ni veta vilken hemsida? :p PLAAAYYAAHEEEAAAD! :D haha fett synd!!

Jag typ satt och kollade in massa profiler på dom som är insatta i sin pa och så bestämde jag mig för att spola tillbaka tiden som när jag var liten och ägnade all tid åt kära playahead. Så om ni vill kolla in min coola profil ;p så heter jag ol-iv-ia haha. Härligt härligt! 

Om en timme kommer typ Madde hit och då ska vi förmodligen kolla på någon skit konstig film som vanligt. Vi har nämligen oturen att alltid titta på filmer som borde få en oscar i konstighet! Nu ska jag sluta babbla och lämna er ifred :p Kram!



ALLA HJÄRTANS DAG

Först vill jag säga grattis till alla som har en pojkvän att fira alla hjärtans dag med. 

Själv är jag som vanligt singel haha. Jag har typ inga planer ikväll. Eller jag ska kanske vara med Isak och Madde. Det är så att jag är ju sjuk så jag kan inte dra någonstans, sedan har typ alla mina kompisar en pojkvän/flickvän att vara med: 

Filippa, Sofie, Amelie, Tamara, Emma, Jacob, Malin, Fanny och aa några till. Sedan har Madde, Linn, Alexandra, Sara och några andra av mina kompisar planer. Jippi. 

Men jag snackade med Isak igår och han ska nog joina mig idag :) Det blir kul haha. 

Förövrigt orkar jag inte ens sitta upp så jag ska lämna inlägget här, men ha en bra kväll alla ni lyckliga individer :) 



HEJ JAG HETER OLIVIA OCH SNART DÖR JAG.

Hej bloggen. 

Ibland är det skönt att ha blogg. Typ när man är sjuk och är hemma för då har man nått att göra. Som nu. 
Jag är helt sjuk :( Men idag har jag i alla fall hunnit med att plugga lite. Så det är jag stolt över. 

Annars har jag typ ägnat min tid idag till att kolla på barbie och hennes vänner, kollat talk-showes, pluggat och aa degat typ. 

Istället för att skriva ett tråkigt inlägg kan ju detta bli ett roligt inlägg. Så jag kanske ska ta en sån där lista där jag visar er vad jag tycker om och vad jag inte tycker om. Jag kommer nu döpa den till Hello & Goodbye list. 



------> Personer som hälsar på en när man mår dåligt, eller som stöttar än om något jobbigt har hänt. 

------> Pappa när han hela tiden frågar om han kan hjälpa mig med något eller om han kan gå ut för att köpa mig glass eller nått sånt. 

------> Rean som aldrig tar slut på stan :) Tjohoo den e ju grym! Ingen stress över mellandagsrean helt enkelt haha

------> Brorsan som hämtar en hemma för att sedan bjuda på chill kväll hemma hos honom. + poäng för det! 

------> Personer som tar lång tid på sig på toan på cafeer. De e sjukt äckligt + om man har brottom hem så ska man behöva vänta på någon i typ 20 minuter? De e inte en vidare rolig upplevelse. Detta hände mig för någon vecka sedan på cafe 60. Usch! 

------> isiga sjöar? Jaa vad hände med att man kunde gå på isen? Nu smälter ju bara allting bort. Jag tycker att om man ska ha en riktigt vinter ska man väl kunna gå på isen? :( 

------> Lärare som sätter flera läxor på samma dag, fett taskigt ju! Man blir ju helt stressad och det är inte så att man kommer ihåg läxorna eller proven när man pluggar i stess och det är väl meningen att man ska lära sig något?

------> 25 åringar som stöter på en och säger att dom kan skjuttsa en vart man vill, PASS! 

------> Killen som tror han är pimp. Dissar en för någon annan och helt plötsligt ser man på facebook. In a relationship, haha fett synd! 


Japp det var väl det. Nu ska jag sätta mig i soffa för min rygg värker :( 

DAGENS...

Hej hej 

Idag har jag legat i mammas säng och kollat på tv, sedan för ett tag sedan var jag ute och handlade med pappa och nu är jag skit kall. Fryser som fan :( 

Jag ska snart göra några avocado mackor till mig och sedan ikväll kanske vi ska äta glass med strössel och sås haha. 

Hoppas alla haft en bra dag :)


Detta var när jag och papi skulle gå ut oc handla. 

DÅ VAR MAN SJUK IGEN, FUCK IMUNFÖRSVAR!

Hej hej

Idag mår jag inte alls bra. I skolan var det lugnt och så men jag kände på mitt att jag skulle bli sjuk. Och det blev typ en prosess genom hela min dag. Först när jag kom hem berättade pappa att en släkting till han har gått bort och det var en person som jag håller väldigt kärt om hjärtat! Sedan gick jag och la mig och nu när jag vaknade har jag fått feber och jag har en grov torrhosta. Sedan har jag skit ont i ögat också så jag kan knappt röra det :/ 

Fy jag hatar mitt imunförsvar. Det suger ju för jag är sjuk non-stop känns det som :( Det hinner knappt gå nån vecka innan man blir dålig igen typ. 

Ikväll ska jag kolla på top model, sen ska jag se om jag kan försöka skriva lite på vårat balettprojekt vi har i skolan då vi ska skriva om viktiga ikoner i olika årtal och balettnummer. 

Hoppas alla har haft en bra dag, kram!

JAG ÄLSKAR MADDE! :D <3

Min kompis Madde ställer upp för mig så grymt mycket nu! Vi har aldrig riktigt varit skit tajta, eller joo kanske under khülers tiden, men just nu känner jag ändå att våran vänskap gror och blir allt större! Och hon har redan hört mig säga det idag men jag älskar verkligen den här bruden och för att hon ställer upp och är min vän i de tider då hon ska vara det. Jag vet att du har det väldigt jobbigt nu och jag hoppas att jag kan ställa upp för dig så som du gjort mig, jag finns ett samtal från dig bara så du vet och allt kommer lösa sig! Det finns ofta en utväg på saker och ting och om det är så att du skulle bryta ihop så ska du veta att jag kommer vara bredvid dig och gråta lika mycket som du :) Jag har sjukt kul med dig och du betyder guld just nu! Jag hoppas vänskapen håller ett långt tag framåt because i like u a lot girl! :D

Och här är min perversa kompis Madde Pervaz! 


"Jag är ingen Madde
Jag är "The" Madde."

Haha så typiskt dig :p 



JAG ÄR BESVIKEN SOM FAN!

Hej hej 

Idag vaknade jag runt 1 för jag skulle möta upp Kevin i stan. Vi skulle avsluta det vi påbörjat...Så jag åkte dit och väntade ett tag. Men jag kollade på klockan och då hade jag väntat i en halv-timme. Kände att han inte va värd att vänta på så Ippa, hennes kille och hans kompis mötte mig i t-centralen och sen gick vi på stan. Kristian (ippas kille) köpte en tröja och en jacka och jag och ippa kollade på en massa skor och drömde oss bort. Asså skor kan göra en lycklig i en hel vecka haha. Det är verkligen som en drog. Om du har ett par nya skor tittar du på dom varje dag och du provar dom och visar upp dom för dina vänner. Jag har också mina skor uppradade på mitt golv så mina kompisar brukar prova dom och vi brukar drömma oss bort då också. 

Jag såg att ippa hade nya skor idag så dom ska jag låna :D Aliz kom på en bra idé att istället för att shoppa varje vecka ska vi låna varandras kläder. Vi ska typ skapa en låtsas affär och bara sukta haha :D Det är gratis också :) 

Så efter shoppingrundan mötte jag upp Madde och sedan gick vi alla och åt på en kina restaurang. Det var buffe så vi åt som grisar. Jag tror inte att jag har ätit så här mycket på länge. Helt seriöst jag har ätit grovt mycket idag: 

Frukost: yoghurt med müsli och bananer
Lunch: Pannkakor med grädde och frukt. 
Middag: 2 stora tallrikar med kina mat, sushi, och 2 stora tallrikar med efterätt
Middag 2: pannkakor med sylt, bär och grädde. 
Annat: glass när jag kom hem. 

Haha jag är galen :p 

Vi åkte sedan hem och jag och Madde satte oss i Gallerian och snackade ett tag. Sedan åkte jag hem och jag var skit deppig efter det som hände med Kevin idag så jag deppade ett tag. Tycker det var fett omoget att inte dyka upp. Som Madde sa: så betedde man sig när man var liten och gick från tjej till tjej, och eftersom att han beter sig så nu betyder det att det har tagit honom 6 år att mogna och hamna i den åldern man va i då. 

Och jag pallade inte göra något ikväll trots att jag var bjuden på sjukt många fester och hem till Madde. Ibland ska man ta det lungt också. Och det va niiice! 

Imorgon ska jag träffa min bror och vi ska dra på bio så det ska bli kul! Länge sen man var med honom, och det är synd för vi har alltid sjukt kul ihop och jag blir peppad av honom haha. love 2 u bro<3

Nu ska jag kolla tv hade jag tänkt, puss. 
 så ser jag ut nu :) klänning är från Forever 21, sedan har jag örhängen på mig i silver och grönt :D

BOUNCE ÄGDE!!!

Heeey

Jag har ju inte berättat för er att jag var på bounce igår :) Det var sjukt bra fast gratis är väl alltid bra? :p
Våran skola hjälpte till att prata med bounce så att vi kunde hjälpa dom att sätta upp flyers och då skulle vi få gratis inträde. Jag vill ju inte avslöja för mycket med showen men ni kommer få se en stor blandning av tak, sand, hundar, spindlar, våld, rädslor och mycket mer!

Våran kompis fick dansa med Fille i bounce och då dooog jag! Om jag skulle dansat med honom skulle jag kört som fan haha nä men han e sjuuukt snygg :D

I slutet av showen tog dom upp några på scen så då stod jag och många av mina kompisar och dansade på scenen med bounce, de var grymt! Jag kan typ inte tänka på annat en den kvällen nu haha.

Just nu sitter jag i skolan och är sjukt hungrig, skulle kunna äta upp min arm eller nått asså arrwwhh. Nää jag pallar inte sitta och skriva nu när jag är så hungrig men jag hör av mig.

TILL MADDE

I told u soo haha :p 


LISTAAA! :D

here it comes again...

 

Namn? Olivia Eva (Shaia) Portnoff-Klatzkow
Exakt ålder? 16
Vart bor du? Kungsholmen, Norr Mälarstrand
Bor tillsammans med? mami och papi. 
Husdjur? dammråttor?
Färg på ditt hus? gult :D
När är du född? 1992 06 15
Klass? Ettan
Vilket år tar du studenten? 2011
Något jobb? tyvärr nej
När gick du upp i morse? 06.40
Ska du sova ikväll? yes!
Duschat idag? aaaaa de va skiiit skönt!
Kramat någon idag? ja många :)
Pussat någon idag? på kinden :p
Vad har du ätit idag? oh jävlar, nu ska ni höra: frukost: yoghurt med banan och müsli, lunch: 2 cheeseburgare, en mellan cola och en mellan pommes, middag: rostbiff, paprika, lök och ris, efterätt: glass, banan, hallon, blåbär, smält marabou, tillägg: chips med dipp. Haha jag e matvrak!!!!! :D
Dagens klädsel? Leggins, bruna stövlar, jeans shorts, långt vitt linne och en vinröd kofta
Dagens smink? svart eyeliner, mascara, grön ögonskugga, guldig ögonskugga, vit ögonskugga, puder, rouge. 
Dagens sötnos ? nadine när hon provade en klänning!
Dagens roligaste? erik när han skulle läsa upp sin dikt till pernilla. 

SOCIALT

Vem kramade du senast? papi
Hur många har varit otrogna med dig? jag har varit otrogen ex antal gånger men ingen har varit otrogen mot mig (i alla fall inte vad jag vet)
Har du pojk-/flickvän? nej
Vem pratade du med i telefon senast? Mrs H :)
Vad stod det i ditt senaste sms du fick? "i love i love i love i love i love i love comviq skicka detta till 10 personer..."
Film? The Holiday!!!
Låt?  Allt med Marques Houston!!! Han e gud!!
Mat? thai och sushi
Dryck? chai latte haha
Färg? rosa som alltid ;p
Stad? måste säga new york!
Land? Grekland, Israel
Ämne i skolan? dans, bild, basgruppsmöte haha

SENASTE

Person du tänkte på?
 Emre
Gången du spydde? skit länge sen nu
Gången du grät?  typ igår för jag såg nått sorgligt på tv, asså vi bölar alltid här hemma haha
Gången du var i Göteborg? kommer inte ens ihåg :/
Gången du var i Stockholm? varje dag!! ;D
Personen som såg dig gråta? janita

ANTINGEN ELLER :

Svart eller vitt?
  vitt
Hund eller katt? hund
Tv-spel eller datorspel? datorspel
Singel eller upptagen?  mitt emellan
Hångla eller puss?  hångel haha. fan de e fulaste ordet någon kommit på!
Lunarstorm, helgon eller Playahead? har bara pa haha
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad? haha såklart
Big Brother eller Paradise Hotel? paradise hotel!!!
Svart hår eller blont?  svart hår
Choklad eller lakrits ? choklad
Göteborg eller Stockholm? stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt :)
Coca cola eller fanta? coca cola 
Pizza eller kebab? pizza, kebab eeeuuuuwww!!
Randigt eller prickigt? randigt
Älska eller älskas? älska
Leva eller dö? leva, men jag vet hur det är att vilja dö och därför är jag lite mitt emellan tyvärr :/ 

ANTAL

Personer du älskar?
 mina vänner och min familj just nu
Personer du hatar? haha kan inte nämna :p
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 15
Personer du verkligen saknar ? john :/
Person som har mest betyldelse just nu? just nu känns det som om jag står på mina egna ben och det är jävligt tufft kan jag säga. Jag tycker inte en människa är mogen att klara sig själv vid 16 års ålder men tydligen är det många andra som tycker det är normalt. 
 
VEM:

Vill du kyssa nu?
 om jag ska vara ärlig, kevin. 
Ska du träffa imorgon? klassen
Sjöng du senast för? tamara :) 
Spelade du tv-spel med senast? Amelie :D
Vem har du inte varit med på länge? john...
Vill du ta med på en romantisk resa nu? om jag ska vara ärlig är det john för jag känner inte att jag får så mycket uppskattning av kevin. Sorry dude...u better try harder. 
Är söt? jag haha

VAD :

Gör dig glad?
 dans!
Gör dig ledsen? john din fucker!
Vad vill du helst göra nu? det finns mycket jag vill göra, men i stunden skulle jag inte banga på att ligga på greklands sandstränder, äta fetaost och oliver och bada!
Önskar du att du slapp göra? kämpa så hårt!
Vill du ha nu? utlandsresa
Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar typ
Längtar du till? sommaren
Tycker du om dina betyg? dom duger, men vissa kan höjas. dock har jag höjt mig grovt mycket! :D
Ångrar du i ditt liv? jag försöker att inte ånga för mycket för man lär sig av sina misstag, men det var definitivt ett misstag att tro att folk älskade mig när jag närmade mig ett förhållande. Killar ser väl helt enkelt inte på mig som ett "girlfriend material". 
Är det bästa som hänt dig? allt dåligt som hänt mig för det gjorde att jag lärde mig och blev den starka personen jag är idag. 

Hur mycket är klockan? 22.20

 

bye


JAG ÄR SUR!

Hoppas ni har det bra, det ser ju ut så i alla fall :) 
jag ser att jag är utbytt, ännu trevligare. 

Hare bra!

FLIPPAD KVÄLL, MINST SAGT!

Heeeeyyy

Igår träffade jag som sagt Madde i stan. Sedan gick vi till kofi och eftersom att kofi guy (maddes ragg) stod i kassan ville hon inte gå in så vi fick sitta ute och frysa. Men inte blev kvällen tråkig för det, nej. Det kom en massa härliga typer och började snacka med oss. Efter ett tag följde vi med några in och vi satt typ och snackade med dom till 1 ungefär. 
Men när klockan blev lite för mycket bestämde vi oss att åka hem och då skulle alla killarna ha vårat nummer också :p Så det blev att vi knappa in vårat nummer på typ allas mobiler(?) sedan gick vi mot Norrmalmstorg. 

Jag och Madde var lite lata när vi kom till Norrmalmstorg så vi tog en svarttaxi hem haha, de va lite spännande ;p 

Imorse väckte Madde mig vid typ 10 och hon började garva åt hur mosad jag såg ut - tack min kära vän! :)
Och jag har födds med turen att inte kunna somna om när jag vaknat så jag la mig och kolla igenom alla avsnitt på Pussycat dolls searching for girlylicious eller vad det nu heter haha. Det var i alla fall skit kul haha. 

Nu har vi precis kollat klart på filmen World Trade Center och lipsillar som vi är här hemma satt alla och grät floder haha. 

Nu tänkte jag kolla på lite bloggar och så, ha en bra kväll!

RSS 2.0