BUBBLIE - COLBIE CAILLAT

hej hej 

Nu kommer ännu en låt. Och denna låt hörde jag första gången på dansen, riktigt bra! och då frågade min kompis Madde: Vem är det som har gjort den här låten? och då svarade alla från lite olika hörn och kanter. Så jag gick in på hennes blogg och såg att hon hade skrivit att den hette Bubblie...

Så nu ska alla här få njuta av en riktigt härlig låt :) 



Colbie Caillat - Bubblie. 

VISSA REKLAMER HAR DET

hej hej 

Nu har jag återigen fått en favorit reklam. Denna gång för den nya bilen Peugeot 308. Here it goes:



Jag tycker att den är riktigt härlig! Musiken, självaste filmen, animerade bitarna...jaa allt! :) 

Nu ska jag kolla lite mail :) Kram!

14 FEBRUARI

hej hej 

Först och främst skulle jag bara vilja säga till alla men in trees älskare att serien startar den 14 februari. Så det är bara 2 veckor kvar !!!! :D Jag längtar verkligen :) 

Nu har jag ätit middag och som tur var så gjorde pappa inte för mycket mat utan han bjöd mig och mamma på fisk och lite grönsaker. Helt lagom, tycker jag. 

Snart är det ju Elle-galan. Åå lyllo alla kända bloggare som får gå! Haha jag vill också :p Men jag får ju i och för sig gå på andra modevisningar, men Elle-galan skulle vara ännu roligare, eftersom den är lite kändare än typ märken som Fray Wille. 

Imorgon så kommer vi att ha en lektion i Riverdance eftersom att en kille i min klass ska hålla sin gympa lektion imorgon. Det ska faktiskt bli kul att få lära sig något nytt, även fast jag inte kommer medverka. Jag har ju inte blivit så frisk :p 

Nu ska jag kolla om mina favvo bloggar har uppdaterats :p So long

IBLAND MÅSTE MAN ÄGNA EN HEL DAG ÅT SIG SJÄLV

hej hej 

Nu har jag precis badat och tvättat håret. Riktigt skönt! Men jag insåg att jag måste peela mig, för min bus färg börjar försvinna bit för bit, så det ser riktigt ojämt ut. Men just nu har jag inte tid och ork för sånt :p 

Snart antar jag att jag ska äta middag. Och jag har inte direkt nån ätlust, så det är lite synd :/ 

Näe nu ska jag säga till pappa att han inte ska laga allt för mycket mat till mig :p 

Kram alla! :D

BARA NÅGRA SÄSONGER FRAM

hej hej 

Nu har jag ätit lunch, och ska snart ta mig en glass :p

Jag slog på teven och såg att Gilmore Girls precis skulle börja...det roliga är att den bara är några säsonger fram, så man ser en massa människor jag aldrig sett förut. T.ex. Adam Brody...Vad gör han där liksom haha :p 

Näe, nu blir det dags för glass, kram!

BILDER

hej hej 

Nu har jag fotat mig själv lite grann, och jag tänkte bjuda på lite bilder. Jag älskar verkligen att fota och exprementera med ljus och så. 

Nu kanske ni kommer tänka, men hallå! Du är ju sjuk...men sanningen är den att jag mår bättre av att göra saker jag tycker är roligt :) 

So here it goes: 

Först så kommer det lite ledsna bilder:

image557
image558
image559
image560
Men sen lite glada :)
image561image562image563
Hmm...vad är det jag ser
image564
Den här bilden tog jag med bara för att jag gillade vad man ser i förstoringsglaset. En liten del av mitt hår :) Det såg bara så somrigt ut :p
image565image566image567image568image569

Då var det alla bilder :p Eller inte alla, men vissa av dom...jag ska ju inte bombadera er med bilder XD

Ibland får jag bara en kick och tar då massvis av foton :) 

Nu ska jag ta mig något att äta. Kanske ris, jordnötssås och grönsaker. Kram!

HAHA! JAG VISSTE VÄL DET :P

hej hej 

Nu har jag kollat upp lite här på youtube och jag hittade orginal versionen till all for love som sjungs av Rod Stewhart, Bryan Adams och Sting som är några av dom bästa artisterna i världen, men jag måste säga att EMD skötte deras version av låten väldigt bra! Så en applåd till er :)

Orginal versionen: 


Rod Stewhart, Bryan Adams och Sting - All for love


Nu till klippet jag tänkt visa i detta inlägg:



Jag kommer inte ihåg Sean såhär...och jag kollade ändå på floorfiller hela tiden typ :p 

Bästa kommentarerna: 

Pamela Andersson eller Angolina Jolie? - Ingen av dom. I'm into brown sugar. 

Är du man eller mus? - Jag är en man som älskar muuus. 

HAHA! :D


Hejdå allihopa, kram!

ÅÅ DN HÄR LÅTEN HAR FASTNAT I MITT HUVUD HAHA!

hej hej 

Jag kan inte få bort den här låten ur mitt huvud, utan refrängen bara spelas upp heela tiden! :p 

Den är ganska bra efter ett tag XD



Danny - Tokyo

Han är ganska snygg också - HAHA! XD

Han är ju också med i bandet EMD, som står för Erik, Mattias och Danny. 

Dom har gjort denna låten: 



Shit vad jag känner igen den här låten! Är den kopierad kanske?...

Snart kommer ett klipp till, alltså i nästa inlägg XD

BOOORING

hej hej 

Nu sitter jag i min soffa. Har precis tagit mig ett glas oboy och vet ni vad. Precis när jag ska kolla på lite film på min dator så funkar det inte! Jag blir ursinnig. Det finns ingenting att kolla på teven haha. Bara typ momento, men jag menar: Liksom, momento? Jag är ju ingen gammal kärring som inte har nått liv heller. 

Ursäkta om någon av mina läsare nu tittar på momento, men det är inte riktigt min grej att slösa bort pengar på ett ord-program. 

Haha, nu har ni fått läsa lite av min ilska. Men jag blir så uppretad. Vad ska man göra nu liksom? Någon som har förslag kanske?. 

Näe, jag får väl ta och bläddra på alla tv-kanaler och slutligen titta på nån gammal tv-serie eller nått :p 

Kul :D haha

EN FÅGEL VISKADE I MITT ÖRA:

hej hej 

Har ni hört att det börjar väckas kärlek mellan idol deltagarna Amanda Jensen och Daniel Karlsson...

 

bfa1b926-175c-462b-8766-107081e05be1.jpg

 

f9c784cf_eb3c_4261_bd1d_24d59b70806c_1190750504.jpg

 

Jo för dom hade tydligen kysst varandra på en bar för några dagar sedan. Dom hade tydligen varit kära en lång stund, men Daniel var ju tillsammans med sin sambo så då kunde han inte vara otrogen mot henne. Men vissa källor ur tidningen Se & Hör hade också berättat att Daniel hade gjort slut med sambon för att kunna vara med Amanda...

 

Mmmm....Undra vad sambon tänker när hon läser det här i tidningen :/ Poor girl...

 

Nu ska jag försöka få något att göra, haha det är det ända som är negativt med att vara sjuk :( 

 

 


GOD MORGON

hej hej 

Då blev det så att jag stannade hemma idag. Så idag ska jag försöka friskna till + plugga lite grann. 

image554image555

Jag ser ju ganska sliten ut som ni kan se :p 
Idag ska jag också bada och sova m.m. sköönt :)

Just nu har jag nog inte så mycket mer att säga...men idag kommer det nog bli mycket bloggande från mig :D 

SÄNGDAGS

hej hej

Nu har jag precis kollat klart på the girls of the playboy mansion. Riktigt kul haha.

Informationskvällen var ganska bra. Bra danssalar hade skolan, men gosh vilken liten skola. 200 elever bara om inte mindre. Själv är man van vid 800 elever i vasa real, så det blir ju verkligen en förändring om jag börjar där + att deras lokaler ser ut som vilken korridor som helst.

Efter informationskvällen så åkte jag och pappa till en thailändsk restaurang och köpte hem mat. Jag tog vårullar och kycklingspätt :) Det var faktiskt godare än jag tänkt mig.

Nu ska jag äntligen få sova :p Så utsliten är jag...kram alla!

FIXAD BOX SNART ÖPPET HUS

hej hopp

Nu har jag hjälpt mamma med att koppla in våran gamla box i teven. Men det var typ en kabel som jag inte hade nån aning om vart den skulle sitta :p Jag har tydligen blivit familjens lilla teknik gubbe haha XD

När klockan närmar sig 19.00 så ska jag och pappa gå till ett öppet hus på stockholms estetiska gymnasium. Så nu får jag se vad en annan esteiskt skola kan erbjuda.

Nu ska jag kolla upp vart det ligger, so long

ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED FULLKORN

hej hej

Nu har jag precis fyllt en skål med müsli och mjölk. Jag lade i lite fullkorns flingor också. Haha i våran familj så har vi fullkorn i allt. Pasta, flingor, ris, bröd, ja name it!

Och det är väl ganska gott liksom. Det tar ju ett tag att vänja sig vid fullkorn men efter ett tag så går det ner :p
Man har ju vant sig vid alla onyttiga produkter när man var liten, för fullkorn har i alla fall inte varit ett första val i min familj förut. Så ibland faller jag tillbaka och tar mig ett vitt bröd eller så. Det är ju inte nyttigt, men ibland kan jag inte motstå. Samma med godis! :D
I vår familj har vi också alltid haft en godisskål stående på nått skåp eller så. Godis har vi alltid köpt så fort vi har gått ut. Men nu börjar vi ändra på våra rutiner och börjar följa alla rutiner man ska följa. Som att till exempel köpa fullkorns produkter.

I stället för godis har vi börjat att köpa nötter och andra nyttiga saker som det. Och i stället för godis så börjar jag köpa exotic snacks som är lite nyttigare. Men jag kan fortfarande inte motstå godis när skålen är fylld.

Det roliga är att så fort folk kommer hem till oss så vet dom att vi har godis hemma. Så alltid när min bror kommer hem eller när kompisar kommer hem till oss så går dom raka vägen till godisskålen. Det har liksom blivit en rutin för dom med :p

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och se om det finns nått kul att följa..men tyvärr så finns det inte så mycket kul att kolla på längre. Förut var det playahead som gällde, men jag har tappat lusten för att snacka med personer man träffar varje dag :p Om ni förstår vad jag menar....Vad ska man säga liksom? Kul vi hade idag, vi ses imorgon! :D haha

Måste bara tillägga hur mycket jag saknar serien Men In Trees. Ingen annan jag känner har följt den serien förutom mamma :p Så hon och jag brukar sitta bänkade när den serien visas och ibland hänger pappa på. Men det är sällan.


TRÅKIGT ATT VARA SJUK :/

hej hej

Idag så gick jag faktiskt till skolan lite tidigare än jag tänkt mig...Och efter nån lektion så vare dags för No prov. Och jag antar att det gick ganska bra.

Efter provet hade vi bild och efter det gick jag hem...så det är ungefär så som min dag har sett ut. Ganska trist, men det är skönt att vara hemma. Snart ska jag nog också ta mig en tupplur.

Jag är ju som sagt inte på värsta humöret så ni får läsa ett ganska kortfattat inlägg nu.

Senare ikväll kommer the girls of the playboy mansion...missa inte det :)

Kram!

IT'S TOO HIGH


VEM KOM EGENTLIGEN PÅ BLOGG.SE?

hej hej

Nu ska jag gå och lägga mig...även fast jag inte kan ett skit om biologin. Men jag antar att jag kan komma lite senare till skolan om inte mami och papi protesterar.

Den som kom på blogg.se är ett geni! För det är typ det ända jag gör nuförtiden...bloggar och läser bloggar :)

Tänk att man kan vara så inne i någon annans liv...

DAGENS HERO

hej hej

Idag när jag satt på busshållplatsen så undrade jag om jag skulle svimma eller nått...usch mådde skit! Och så lyssnar jag på nathalie av ola svensson...inte det bästa att lyssna på just då liksom...Men efter den låten så kommer trouble sleeping och undra om jag inte blev på bättre humör!




Och Corinne är bara 18 år...how do you do?

GOSSIP GIRL

hej hej



Det här blir verkligen ett program att följa :) Jag gillar att det är ett litet spel genom alla karaktärerna + att S gömmer en hemlighet....det får ju en bara att vänta på nästa program.

Ikväll har jag inte hunnit pligga så mycket, så jag får ta igen lite med Martin nu :p Snälla Misse :D Han hatar när jag säger så men, men...

Det är mycket balsnack just nu...vem som ska gå med vem och så...själv ska jag gå med en kille som heter Philip och vi har typ varit kompisar sedan år tillbaka så det känns bättre att gå med någon man har ett förflutet med än någon man knappt känner :p

För nu kan han och jag prata om vad som helst utan att det blir pinsamt :p

Imorgon har jag då prov, och till min glädje så har jag bild efter :) Så då kommer mitt humör nog stiga...jag vet dock inte om jag ska vara i skolan heela dagen...synd att jag mår dåligt annars hade jag kunnat plugga ihjäl mig typ.

Jag hoppas att bloggen fortfarande är rolig att följa :) Jag försöker att skriva så roliga saker som möjligt...och jag antar att jag får ta ett kändissnack i bloggen snart...:D

Nu ska jag plugga vidare...

Xoxo - "you now you love me"

20.00

hej hej

Glöm inte att kolla på gossip girl kl.20.00 :)

Nu måste jag plugga :(

A JUSTE!

jag kanske borde berätta min dag i korta drag.

Jag slutatde vid 12.00 då jag, Hannah och Debbie gick till Rice. På Rice beställde vi buffé...MUMS! Man fick välja mat ifrån thailändskt - sushi - efterätt....Jag åt så mycket att jag nästan inte orkade lyfta mina ben efter :p

När vi lämna så skulle Debbie och Hannah fortsätta vidare på stan, men jag gick hem eftersom jag då mår lite dåligt.

När jag väl var hemma så sov jag ifrån 14.30 eller nått - 18.30

Nu ska jag äta...hare bra! :)

SJUK OCH HAR PROV IMORGON

hej hej

förlåt att jag inte skrivit något idag men jag har sovit halva dagen och nu så pluggar jag eller asså nu skriver jag ju till er men ni fattar.

Det här provet kommer gå piss nu, och jag vet inte om jag bara ska gå till skolan på grund av provet för jag mår skit dåligt verkligen. Usch...jag är förkyld + har ont i kroppen m.m.

Måste återgå till pluggandet men jag lovar att det blir mycket bloggning när jag blivit frisk + inte har så mycket läxor. Men just nu så är det inte riktigt läge för mig att blogga...

Ni får återkomma imorgon eller på fredag, då lovar jag att ni fått massor att läsa :) Kram!

DO THE DANCE!

hej hej

Nu mår jag skiiit dåligt :( Vet inte varför men jag känner liksom hur jag mår illa, håller på att falla ihop etc. Skit jobbigt! Jag som ska ha prov på onsdag och allt! Jag har typ gått runt hela dagen idag och släpat fötterna efter mig. Hoppas jag inte blir sjuk.

Aja....snart ska jag i alla fall till dansen...hade velat slippa om jag kunnat men nu är det så att jag går på en linje då man inte kan vara sjuk för många gånger. Om man missar för många lektioner så måste man lämna gruppen...Och det vill jag ju verkligen inte och nu har jag ju några gånger på listan då jag varit borta eller suttit ner. Men jag får väl säga till min lärare att jag inte mår så bra utan tar det lungt. Bara man är med liksom...

Ok...nu ska jag dricka lite och sedan gå iväg till dansen..när jag kommer hem ska jag bara lägga mig ner och soova.

Det var nämligen en tjej som en gång sa: Det är bättre att du sovit hela natten så att du får styrka nästa dag än att du pluggat hela natten och glömt bort allt dagen efter.

Så nu ska jag lyda det rådet, så får jag hoppas att jag mår bättre imorgon. Juste!  Imorgon slutar jag kanske vid 10.00  ---- hoppas, hoppas, hoppas!

ÄH FYFAN!

hej hej

Nu ska det vara mörkt igen! Jag som hade hoppats på lite vårstämning men icke.

Idag har jag i alla fall slutat tidigt, då jag och Hannah gått och tagit en macka på 7-eleven och ätit glass på en ny glassbar. 

Just nu sitter jag i vardagsrummet och äter lite pasta, för snart ska jag till dansen. Senare ikväll blir det plugg, plugg, plugg! Så önska mig lycka till haha. 

Det har inte blivit så mycket blogg skrivande idag, men jag har inte så mycket tid över till att blogga. Men jag ska inte sluta blogga, promise! 

Em...Nu ska jag bara kolla lite bloggar och sedan åter igen plugga :p 

Kram!

DAGENS OUTFITS

Hej hej 

Just nu tänkte jag bara visa dagens outfits, snart kommer ett inlägg om vad jag gjort idag :)

image548
Kofta - Zara
Jeans - Tommt Hilfiger
T-shirt - H&M
image549
Örhängen - H&M
image550
Dansoutfit
Linne - Adidas
T-shirt - Las Vegas
Mjukisbyxor - Min förra skola
image551image552image553
Och så kom det med en flörtig pose också :p Ni ska ju som sagt få se alla sidor av mig haha!

Ett "riktigt" inlägg kommer snart...

GOD NATT

hej hej

Nu har jag och mamma kollat klart på allt en tjej vill ha och den filmen är bara såå jag :) Älskar den typen av filmer :p

Nu ska jag gå och lägga mig och jag kommer nog slockna så fort jag lägger mig i sängen XD

Imorgon hoppas jag på att vi får börja lite med våra grupp indelningar på musiken. Man vill ju komma igång lite :p

Näe, nu ska jag sova :p Kram!

EFTER DANSEN

hej hej

Nu har jag kommit hem efter en hård träning! Vi hade nämligen vikarie idag på dansen och hon var den hårdaste danslärare jag haft. Men hon var också riktigt bra. Jag lärde mig många steg väldigt snabbt så hon måste ju ha en väldigt bra inlärningsteknik :p

Vi fick i alla fall lära oss en riktigt porrig dans i lektionens slut haha. Hon ba: Tänk er att ni dansar för Brad Pitt. Själv tänkte jag mig Chad Michael Murray den hottien! :)

Nu ska jag äta lite Carte Dor tillsammans med tv tittning, vilket blir allt en tjej vill ha. Jag gillar verkligen Amanda Bynes! Tycker att hon är grym i he's a lady :)

Hejsvejs!

I'M BACK!

hej hej

Nu har jag och papi kommit hem.

Vi hade det riktigt trevligt på weinerkondetoriet där vi fikade och efter det så gick vi till manifestationen som var riktigt fin. Om bara några minuter så ska jag åka till dansen, så det här inlägget blir ganska kort.

När jag och pappa åkte hem så köpte jag en solo tidning och lasagne med mig hem. Åå älskar att läsa solo tidningen! Deras mode är riktigt fint...fast denna gång var det inte lika fint som jag förväntat mig. Jag är ju inte så mycket för utsvängda jeans och instoppade tröjor i byxor och kjolar m.m.

Men men...Den är kul att läsa ändå...

Nu ska jag faktiskt dra mig, men ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll, och missa inte singing bee som jag nu missar :( Men när jag kommer hem ska jag kolla på allt en tjej vill ha :D den är bra den...

Kram!

PANNKAKOR

hej hej

Nu gör jag pannkakor :D Vilket är en av mina favoritmaträtter, men egentligen...vem gillar inte pannkakor? :)

Idag har jag ett fullspäckat schema. Kl 3 så ska jag fika med min kusin, efter det ska vi på en manifestation, efter det ska vi till synagogan, efter det så ska jag till dansen :) Så jag kommer inte skriva så mycket under den tiden, men efter dansen så ska jag allt skriva lite smått och gott :)

Och jag är såå stressad för på onsdag har jag prov i No och No är ett ämne jag måste höja mig i :/ Så usch! men jag får plugga ikväll, imorgon och på tisdag...på onsdag kommer alla snacka ihjäl sig om No:n så då kommer jag också få lite mer information i mig :p

Nu ska jag titta till pannkakorna...So long

DANSGYMNASIUM

hej hej 

Jag undrar om ni som läser min blogg skulle kunna tipsa mig om några bra dansgymnasium? Jag har kollat på fryshuset och södra latin, men jag hittar inga fler :( 

Snälla skriv en kommentar nedan på KLICKA OCH SKRIV, och säg något bra dansgymnasium :)

Kram!

7 GRADER

hej hej igen :)

Min termometer visar 7 grader allihopa :D

Man blir ju lite sugen på att gå ut och sola eller nått haha, men då skulle jag nog bli mer förkyld än vad jag är XD

image547
Jag äger på att rita ju! :D

VINTER ELLER VÅR?

hej hej

När jag vaknade imorse så undrade jag faktiskt om det var vår. Solen sken rakt in i mitt ansikte och det var nog därför jag vaknade vid 10.00. Man kan ju undra om det är vinter eller vår? Jag tror nog att alla hoppas på att det är vår :)

Idag ska jag och pappa typ fika med min kusin, sedan kanske jag drar till en messa där mamma jobbar. Senare ikväll så ska jag till dansen :) Haha jag ler typ när jag tänker på ordet dans...:D

Just nu hade jag väl bara tänkt att vara inne en stund på datan, kolla hur mångta grader det är ute och sedan äta frulle :)

Så god morgon allihopa! Idag är det värt att gå ut tror jag :D

SLEEPING BEAUTY IS BACK!

hej hej

Haha nu har jag återigen somnat på soffan. Men jag kan inte hjälpa det :p Jag blir ju så trött heela tiden...undrar om det är helt normalt att jag går runt och alltid är trött?

Aja...ikväll ska vi på middag med våran kusin och hans familj...Och jag ska ha på mig en kjol, ett bälte, en pösig tröja och pumps eller andra högklackade skor.

Nu ska jag gå och uppdatera mig...jag har ju som sagt sovit från 15.00 - 18.00

BOJKOTTA ISRAEL?

hej hej 

Idag så har jag ätit lunch med familjen Klatzkow :) Min kusin har ju precis kommit hem ifrån paris. Och oj vad deras nyfödda son var söt! Jag fick hålla honom där jag satt. Det är så kul att hålla i en sådan liten människa som har dom minsta fötter man någonsin har sett m.m. 

Lunchen tillbringades på berns, där vi åt kinesisk mat. Så man fick gå runt och hämta vad man ville ur buffen. Jag var inte så mycket för kinesikt idag men det gjorde ingenting. Man blev ju ändå mätt på efterätten som sedan serverades. I efterätt buffen så bjöds det på teracotta, pajer, mousse, brownies och mycket mer. Haha jag tjockade mig som f*n, men ibland får man ju göra det, ellerhur? :) 

När alla är påväg åt egna håll så ser jag och pappa demonstrationen mot Israel, så vi går dit får att lyssna på vad dom säger. BOJKOTTA ISRAEL, skriker dom i sina megafoner, och alla andra upprepar deras skrik flertal gånger. Sedan läser vi på deras plakat: Vart tog rättigheten iväg? Och jag förstår inte vart rättigheten finns i att dom går runt på gatorna och skriker bojkotta Israel? Vad är det för en rättighet? Och vad är det för en rättighet av Sverige att tillåta att man ska få gå runt på gator och torg och skrika ut sådana saker? Man kan ju inte tillåta sådant om man inte håller med i vad dom skriker ut. Vad tycker ni om det här? Tycker ni att det är rätt att dom ska få gå runt på gatorna och skrika ut dessa saker? 

Jag kan ju bara säga att jag blir sårad! Ända in i djupet. För er som inte vet det så är jag judisk och jag vill inte gå runt på allmäna gator i Sverige och höra detta! Det är inte rätt. 

ISAK GÄSTBLOGGAR

haha Isak ville så gärna skriva en liten lista som han ville publicera så då erbjöd jag min blogg...enjoy


10 favoriter:
Färg: Blå
Mat: öh, nåt riktigt gott på en asiatiskt restaurang kanske?
Band: Muse, bästa artisten (dj) är Yoji Biomehanika!
Film: Sagan om ringen trilogin eller matrix
Bok:  Death Gate böckerna
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Jordgubb
Tid på dygnet: Sent
Godis: De mesta ^^

9 för tillfället:
Humör: glad o speedad
Kläder: jeans o t-shirt
Bakgrund: fönster
Nagellack: inget...?
Tid: 19.45
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: min taklampa som inte funkar
Färg på stumpor: gråa
Läxor: inget!

8 första:
Bästa vänner: bästa vänner? Svårt att säga, men bl.a simon
Screen name: wut
Husdjur: fiskar :D
Piercing: inte än
Förälskelse: hmm riktig förälskelse... cornelia kanske
Musik: dålig musik
Bil: cykel
Kyss: nathalie

7 senaste:
Cigarett: nej
Mat: köttfärs med pasta
Dryck: sodavatten
Biltur: hemturen från farmor
Kyss: november
Spelade låt: Hyper Trance Hymn
TV-program: Jerry Springer show :D

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: uh näe
Brutit mot lagen: mjo
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ne
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: nej



Nu ska jag göra något annat än att vara på datan :p kram!

VÄRT ATT LYSSNA!

hej hej

Så fort jag hör den här låten så tänker jag på fattiga barn, för den här låten finns på en video som Kenza hade på sin blogg förut...

Freddie Mercury som sjunger i Queen hade själv den hemska sjukdomen aids som dom flesta fattiga människor lider av. Och i låten sjunger han texten: Wants to live forever. Och det har ju lite med att göra att han förstod att han skulle dö i aids.

Njut av låten och ta in den!



Queen - Who wants to live forever

Freddy Mercury är då sångaren som jag sa tidigare...

TÄVLING

hej hej

Nu är det så att  Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här!

Jag är då med i tävlingen där man ska skriva om den pinsammaste/roligaste händelsen som man varit med om där man brutit sin high heels. Själv skrev jag om en riktigt pinsamm historia :p

Jag undertecknar mig alltid som olivia

:)


Good luck my dear friends!

DANS :D

hej hopp

Nu ska jag öva lite på min och Hannas gympa lektion och någon gång i helgen så ska vi träffas och planera lite :) Man kan ju inte få för mycket av träning :p 

idag kommer min kusin ifrån paris tillsammans med hans nyfödda son och hans fru. Dom kommer inte bo hos oss den här gången utan dom bor på hotell. Men imorgon ska vi träffas på en lunch. Riktigt mys! Och det ska bli kul att få se en liten bebbe :) 

Nu ska jag gå och träna, skriver mer senare :D

DAGENS OUTFIT OCH INKÖP

hej hej 

jag lägger detta inlägg på kategorin inköp, bara så ni vet :) 

Ok, då ska ni få se vad jag köpt för kul :D

image537
SCHNYGGA GLAJOR!
image538
Glasögorna i helhet, 30 kr på H&M
image539
haha, kul om jag skulle komma hem med sånna här stora glasses :)
image540
Mimmi Pigg t-shirt :) Men leopard mönster...129 kr på H&M
image541
Jag bjuder på ett smile :)
image542
Dagens outfits...ej i sina rätta färger men...
image543
här ser färgerna lite bättre ut, alltså i sina rätta färger. Vet inte vart kläderna kommer ifrån XD
image544
Rougen ifrån pappa :) Kommer ifrån Mac. 
image545
Jag vet den är ganska ljus, men det är glittret som är grejen :D
image546
Rougen i sin rätta färg :p 

Nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande. Kisses!


NY BILD :)

hej hej

Nu har jag inskaffat en ny bild på min dator :) Nämligen denna:

image536

på bilden ser ni keira knightley...riktig skönhet...

bilden gör sig dock finare på bilsskärmen.

Nu ska jag ta och kolla på let's dance...ciao!

"HEKTISK DAG :P"

hej hej

Idag så hade vi håltimme på engelskan. Så jag och Hanna åkte hem till moi :)

Hemma hos mig så lagade mami mat medans jag och Hannah kollade lite på datan. Och innan det så hade jag improviserat lite dans eftersom det är ett steg mans ka göra inför dansprovet på södra latin. Så jag har börjat öva redan nu :p Jag gör ju mitt bästa för att få komma in!

Efter nån timme eller så så drog vi oss tillbaka till skolan...Efter skolan så gick vi runt på stan och försökte hitta billiga gel-naglar. Men det kostar ju för skutton 800 kr...shit!

Annars har vi bara gått lite fram och tillbaka i flera olika butiker.

Jag köpte en mimmi pigg t-shirt och bruna solglasögon. Kan visa bilder senare ikväll :)

Nu ska jag kolla alla bloggar jag inte läst under denna dag :) Kram!

BILDER

Hej hej!

Nu kommer det lite deshe bilder. Ta det inte för seriöst, vi har ju liksom inget smink på oss, ofrächt hår, religiösa kläder, kepsar och oseriösa miner. Man var ju såå seg, så vem orkar posa liksom? :p


image515
Jag och Debbie...Hej osminkad!
image516
Söta Leah :) Du kan typ aldrig bli ful på bild...
image517
Haha, hebreiska lektionerna...såå oseriösa...ann...(intern skämt)
image518
Jag gillar att fota växter :) Denna gång ett träd :D
image520
Hej Michelle! :)
image521
Fin fina blommor
image519
Haha, jag trodde inte att jag kunde bli så ful på bild. Tandställning och allt! XD
image522
Fina va? :) Sånna här buskar var vi omringade av..i alla färger och storlekar...
image523
Lisa :)
image524
Haha ni ser ju själva liksom :p
image525
Jag vill ha tillbaka mitt hår :(
image526
Vi trodde det var asfint tills det blev ljust ute :p
image527
Nämen! Hej lilla kissekatten...
image528
Hängde vid hamocken (eller vad det heter) ganska mycket om kvällarna :)
image529
Bussresa med "you raise me up" i hörlurarna :D
image530
Haha hej H!
image531
Hej rabies kisse :p
image532
Undrar vad jag skrev :p
image533
Haha på hotelrummet. Glömmer aldrig...
image513
Så jäkla fin bild :)
image535
Haha! Vi gick runt och skrämde varje rum :D


Finns stört mycket mer foton, men det får jag väl visa er nån annan gång :) Nus ak jag duscha en snabbis och tvätta håret...imorgon kör jag på plattat och mittbena :)

Kram!

DESHE 07 - ISRAELRESAN!

hej hej

Nu håller Gabbis storebror Marcus på att ge mig lite bilder från deshe som jag la över på hans dator när jag hade fullt med bilder på min kamera. Så förvänta er att se stööört mycket foton senare.

Ni som känner mig, skyll er själva att ni inte skylde er på bilderna, för ni ska med här :D Hallå, det är ju kul liksom! :)

Minne för livet säger jag bara...

SÖDRA LATIN!

hej hej

Jag och pappa var gick ju ut för några timmar sedan. Och då hann jag köpa en rouge, vi hann fika på coffiehouse by george, vi hann fylla på min mobil med pengar m.m.

Efter ett tag så åkte vi till södra latin som hade öppet hus. Kul skola tänkte jag. Men sedan när man fick se alla uppträda med vad dom åstakommit under denna termin så blev jag helt stum. Dans linjen, omg! Alla ägde stenhårt. Jag måste börja där...Så jag hoppas verkligen att jag kommer in! Annars blir jag lite ledsen asså :( Men jag ska försöka jobba på som iår och höja mina betyg som f*n. Jag vet betygen är satta men man kan typ söka om till skolorna när man fått sina nya betyg.

Att komma in på södra latin med dansinriktning vore en dröm! Ni som går där - BRA JOBBAT! :D

Inga bilder idag asså...jag är sjuuukt trött efter att ha spenderat resten av dan på stan :/

NÄE INGA GLASÖGON HÄR INTE!

hej hej 

Jag var och kolla på glasögonen idag och de var inte alls så snygga som jag förväntat mig. Det hade för mörkt glas. I alla fall...Idag hade vi slöjd vilket är ganska kul...inte favorit ämnet precis men det kommer ganska nära favoritämnerna. På lunchen så gick jag, Hannah och Debbie till nått fik. Bönor och bakat hette det tror jag. Jag tog en cream cheese bagel och en äppelkaka med vaniljsås till efterätt. Mumsigt var det! 

Idag hade vi inget klassråd så jag slutade typ nu :p YES! haha. Eller asså jag slutade typ 14.00 men shit the same. 

Nu ska jag och papi ut på stan och spendera lite tid tillsammans. Vi brukar nämligen inte prata så mycket tyvärr. Så jag gillar när jag är ensam med honom då man kan prata. Det bra är att det var han som kom med förslaget :D 

Haha idag så gick jag och Debbie till kuratorn för vi gillar inte våra spanska lektioner precis..i alla fall då så sa vi saker som: ååå skolan är sååå stressig, och det är så mycket plugg. Gymnasie valet är också riktigt stressigt bla, bla bla...Vi hade tänkt att säga att vi hade fått magsår men det gjorde vi inte XD

Nu ska jag och papi gå :) Kram!

OMG, NÄSTA INKÖPET ASSÅ!

hej hej

Jag fick ett tips om att kolla på H&M efter ett par glasögon som skulle likna de jag vill ha ifrån prada, höhö. Och då hittade jag dessa:

Ganska lika ju! Och dom är as billiga, så det blir mitt nästa inköp folks! Det vill säga typ imorgon :)

DAGENS OUTFIT

image508image509image510image511image512

Klänning - H&M
Strumpbyxor - H&M
Kofta - Filippa K 
Halsband - Guldfynd
Örhängen - Julmarknad
Halsduk - H&M

PAPPA DAMPAR

hej hej

Pappa dampar på att jag sitter här så jag måste tyvärr gå...men skriver imorgon :) Kramar!

LISTA

länge sen jag hade lista så här kommer en :D  Tagen ifrån Olivia.

10 favoriter:
Färg: rosa
Mat: sushi
Band: death cab for cutie
Film: romantisk, komedi
Bok: i taket lyser stjärnorna
Årstid: vår/sommar/tifig höst
Veckodag: fredag
Glassmak: vanilj
Tid på dygnet: 01.00
Godis: choklad

9 för tillfället:
Humör: trött, ont i magen :(
Kläder: mjukiskläder
Bakgrund: massa modellbilder
Nagellack: rött
Tid: 20.37
Omgivning: kontor
Irritationsobjekt: telefon som ringer stup i kvarten och den är inte min :(
Färg på stumpor: jag har tofflor :)
Läxor: spanska och biologi

8 första:
Bästa vänner: linn
Screen name: ?
Husdjur: skalbagge :)
Piercing: öronen
Förälskelse: isak
Musik: brittan
Bil: mercedes
Kyss: osäker

7 senaste:
Cigarett: never
Mat: ostpaj med potatisallad..haha konstigt i know
Dryck: mjölk
Biltur: länge sen
Kyss: somras
Spelade låt: kommer inte ihåg
TV-program: nått supermodell program på tvn

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: ja
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: nej

5 nej tack:
Kläder: höga midjejeans och utåtsvängda jeans
Mat: blodpudding och gris
Musik: fjortis baby röster
Dryck: öl..usch!
Personlighetsdrag: diva och brat

4 saker:
Du gjorde igår kväll: var hos madde, åkte till slutstation, var i skolan och sov XD
Du kan höra just nu: pappas fotsteg, klickandet från tangentbordet, tvn i vardagsrummet
Du inte kan leva utan: familjen , mobilen, dansen, sången
Du gör när du har tråkigt: datorn, tvn, sängen, ipod

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: vår

1 önskan:
bli dansare

ÖPPET HUS

hej hej

Idag så hade vi en föreläsare i skolan som berättade om hur det var att leva i förintelsen. Det som jag vässade öronen för var när han berättade att han behövde sitta på vinden helt knäpptyst och inte göra någonting. Jag som måste röra på mig hela tiden skulle inte klara en sekund där på vinden. Men jag antar att det är sånna saker man måste stå ut med när det blir sådär. Och man såg verkligen sorgen i hans ögon. Så jäkla hemskt! Jag förstår inte hur folk kan knäböja sig inför sånna som hitler. Hur kan man gå med på att mörda homosexuella, judar, handikappade m.m. Det är inte så att det är fel på oss. Måste säga oss eftersom jag är judisk.

Vidare till min dag.

Efter skolan så gick Hannah och Debbie hem till mig eftersom att vi skulle gå till Kungsholmens gymnasium på öppet hus lite senare. Kungsholmens gymnasium ligger 2 minuter ifrån mitt hus, så det var bra!

Skolan var väl sådär. Ingen skola som jag öpnnar ögonen för utan jag är mer för fryshuset och andra skolor som den. Orkar inte vara tilljord i en skulle fullt med pluggisar och snobbar liksom. Asså man märkte ju på vissa personer i skolan hur dom var, sedan har man hört rykten hehe.

Em...Just nu pluggar jag spanska eftersom vi har spanska glosor imorgon. Sedan måste jag hitta min biologi bok så att jag kan plugga biologi sen. Dock inte idag, så det blir lite bloggande ska ni se :) Bilder på dagens outfit kommer ikväll.

Åter till pluggandet. Kram!

SUNRISE

hej hej

Ser alla soluppgången? Utanför mitt fönster ser jag ur orangea strålar som klättrar sig upp till himlen. Och hur moln skiftar gult. Sedan ser man hur himlen steg för steg blir blå. Och så ser man också hur alla hus blir skuggade. Det ser ut som papp.

Åå soluppgångar är riktigt fina..och jag kan nog inte riktigt bestämma mig för om solnedgångar är finare eller inte.

Slut på poetiskt snack. För nu ska jag berätta om min morgon :) Nu har jag hunnit vakna, duscha, klä på mig och ätit frukost så jag har alltså bara sminkningen kvar på min att göra lista :D

Eller efter det så ska jag ju fixa till håret och borsta tänderna och sedan klä på mig ytterkläder och gå.

Synd att där så fruktansvärt kallt ute. Annars kunde man haft en lite tunnare jacka och axelrämsväska på sig idag :) För det ser ju lite halvtokigt ut om jag kommer till skolan med min fjällräven och sedan en axelrämsväska på. Hihi. Jag har försökt att få det att se bra ut men icke! Det ser lite knasigt ut :p

Hur gör ni på morgonen? Jag gör typ allt innom ett visst mönster. Duschar alltid först, sedan klär jag på mig, äter, sminkar mig, borstar tänderna, fixar håret, klär på mig. Alltid! Haha

Nu ska jag kolla liite bloggar, eftersom jag inte har så mycket tid på mig.

OH YES!

hej hej

Jag vann mot Martin! :D TJOHOO :) För typ andra gången enligt honom...bra minne han har den där unge pojken haha skojaa :)

Imorgon ska jag försöka fota min outfit så ni får se :) Kan ju meddela att jag inte va så värst fin idag ändå, så det hade inte blivit kul att se...men imorgon ska jag ha klänning...ska försöka få nån slags modern stil på det hela, om det går :) Älskar den där snygga söder stilen, som är riktigt modern...ungefär monki stuk på det hela.

Om jag ändå hade haft de där prada glasögonen fast i budget då hade jag allt fått den där moderna stilen på det hela...och så kunde jag haft nån snygg sjal eller halsduk till...åå :) Fiint!

Imorgon står det bild på schemat...OH YES! :D Men resten av dagen blir ganska långtråkig, så det är därför jag behöver mycket energi nu :)

Nu ska jag ta tag i mitt sovande och bestämma en outfit och borsta tänderna, sminka av mig och ta på mig pyjamas och slutligen lägga mig i sängen och kolla typ 1 sekund på Bridget :) Såg att den var kvar på tv rutan...

Kram!

HAHA BESATTA?

hej hej

Nu ska jag och Martin spela biljard...wish me luck! :D

BRIDGET JONES DAGBOK

hej hopp

Nu sitter jag framför datan..igen...och försöker klura ut något kul att göra :)

Bridget Jones Dagbok går ju typ på tv nu..men jag vet inte om den är slut nu eller inte...men jag skulle gissa att den är någonstans i slutet.

Jag älskar ettan då hon springer ut typ helt näck och letar efter hennes kille...vad han nu hette? :p Så länge sedan man såg den...

Nu ska jag försöka hitta på något och i sinom tid sova eftersom jag var dödstrött idag...zzzz...

DATINGSIDA NUMER 1

hej hej

Jag är medlem på en hemsida där man typ kan chatta med andra personer samtidigt som man spelar biljard m.m. Jag har i alla fall snackat med en massa olika typer på flera olika språk haha skiit kul :D

MY LOVE! <3

hej hej

Nu ska ni få hälsa på en av mina stora kärlekar...här har ni dom!



I'm INLOOOVE! Såå snygga...måste dom komma ifrån prada liksom? Någon som vet dessa i budget så snälla skriiiiv här nedanför..jag har typ letat for ages, så det skulle kunna vara assjysst om ni kunde hjälpa mig...

SKÄMTAR DOM ELLER?

haha

babyboomen är heeelt otroolig. Så fort man går in på olika kändissidor så står det om att nån ny kändis ska få barn. Och nu är det så att Cate Blanchett ska förlossa snart :)



Sedan ska Angelina Jolie och Brad Pitt adoptera ett till barn.



Är det någon som vet om det är någon av dom som inte kan få barn? Mysterium, mysterium.

FULLMÅNE

hej hej

Idag så har jag antingen frysit ihjäl, svältit eller somnat. Jag somnade typ på flera lektioner...kändes det som i alla fall :/

Efter skolan så åkte jag hem till Madde eftersom att hon hade min hyrda film hemma hos sig :p Så jag fick plågas av att gå runt med mjukisbyxor instoppade i stövlar eftersom att jag hade haft gympa som sista lektion. Pinigt...

Förlåt, men det blir ingen dagens outfit idag..brukar alltid hålla ett löfte annars men nu, så blev det andra bullar...och jag tror inte att ni vill se mig i gympakläder precis :p

Nu har jag precis ätit sushi och ska kolla lite bloggs :) kram!

GOD NATT

hej hej

Nu har jag duschat och tvättat håret, smörjt in mig med brun utan sol och borstat tänderna :) Så det är alltså dags för mig att sova...eftersom att jag är dödstrött.

Jag har också valt ut en ganska simpel men snygg outfit imorgon som ni ska få ta del av :D

Ville bara säga God Natt! :)

God Natt, Dröm Sött, Sov Gott...kommer ihåg när jag och pappa alltid avslutade våra dagar sådär :) Tänk vad allt var lättare när man var barn :p

Kram!

FULLSPÄCKAD DAG

hej hej 

Idag så var jag först i skolan..inga roliga lektioner direkt :/ 

Men efter skolan så åkte jag hem och väntade på Madde, men efter ett tag så ringde hon och sa att jag skulle möta henne. Haha söta Madde virrade bort sig lite :) 

Hemma hos mig så sjöng vi lite singstar och va inne på datan. Sedan så sprang vi till dansen eftersom att klockan stod på 20.20 när jag kollade och vi börjar 20.40. Haha kuuuuta! 

På vägen så byter Madde om i alla hast. Och alla stirrar! Haha as kul! 

Nu har jag kommit hem...och har köpt lite riskakor som jag knaprar på....Det har ju varit lite dött med Dagens Outfits ett tag men imorgon ska jag försöka fixa ihop nått kuligt som ni kan få se :) 

Nu ska jag kolla runt lite på internet och kolla om jag fått mail..från vissa personer :)

Kram!

HEY YO!

hej hej

Ville bara säga att jag är med min kompis Madde, så jag har inte slutat blogga XD

Måste dock gå tillbaka till vardagsrummet där vi äter middag, kram!

ASSÅ VAFAN ÄR DET HÄR?

haha

Babyboomen har gått överstyr. Kolla vem som blir pappa härnäst :) :

Pete Doherty, Pete Doherty ska bli pappa?

Pete Doherty ska bli pappa! :D


Haha pinsamt!

Lindsay Lohan

Hon är allt skön hon, LiLo.

Nu måste jag gå och lägga mig...God natt

PUMPKIN

hej hej

Nu är jag hemma ifrån dansen. På dansen lärde vi oss en ny dans som gick ritkigt fort! Jag såg nog helt flummig ut :p

När jag kom hem så laddade jag ner en av de låtarna som vi har till våran uppvärmning. Should I Go av Brandy. Vi gör en rytmisk dans av den och det är skiit coolt! Får spela in det någon gång med min kamera så att ni får se :) Imorgon kanske.

Just nu ska jag nog inte göra så mycket...Kanske läsa lite bloggar och så...men ni får ha det så bra! :)

THAI

hellou :D

Nu är jag fortfarande hemma hos Filippa och vi har gjort chokladbollar :) Och så håller vi på att se filmen The Perfect Man med Hillary Duff...Den är riktigt mysig och bra..typisk Olivia film.

Snart kommer Filippas mamma och syster hem med Thailändsk mat :) Jag och Filippa ska ha wok! Så jäkla gott alltså.

Jag har lite tid på mig att skriva nu när Filippa sminkar sig. Annars hade det ju varit oartigt av mig att sitta här och skriva liksom.

Jag har faktiskt en fråga som jag skulle vilja ställa i bloggen. Saken är den att det finns så många svar men inget av svaren är rätt...Frågan lyder: Hur kan man veta att någon älskar en? Bara för att den säger jag älskar dig hela tiden så betyder inte det att orden är äkta.

Nu ska vi kolla klart på filmen.

Love.

HEMMA HOS FILIPPA

hej hej

Nu kommer jag skriva ganska kort, för jag vill inte vara osocial mot Filippa :D

Dagen började med att jag åkte till Gullmarsplan där jag träffade Filippa så att hon kunde åka med mig till hennes hem eftersom jag aldrig varit där förut. När vi kom hem till henne så fick jag en rundtur :)

Idag ska vi nog bara chillaaaaa.. och sedan ska vi åka tillsammans till dansen. Jippie dansen! Vi har ju börjat med en massa nya danser så det är skitkul :D

NU SKA JAG DRA :D PUSSI!

GAMBLER

hej hje

Just nu sitter jag och spelare igen..så nu har jag läge att säga God Natt...Jag sitter förövrigt och spelar med Martin och jag vinner! :D

YEEY!! :) heja heja

NYHET

hej hej

Nu har jag lagt in en liten ipod i min blogg...där kan ni lyssna på härliga lugna låtar. Tänkte att det kunde vara en härlig sak, att få lyssna på musik när ni besöker min blogg :D

Nu ska jag faktiskt göra ingenting..härligt va? :p

Imorgon ska jag vara med Filippa, men jag tror att jag kan skriva ett God Morgon inlägg i morgon så kolla in då...skriver nog ett God natt inlägg ikväll...Annars blir det här de sista jag skriver för idag.

Jag orkade inte lägga in bilder, men det kommer andra bilder andra dagar - promise!

MYSKVÄLL HEMMA

hej hej

Nu har jag precis varit ute på en promenad och handlat lite saker :) Film, mat och glass...Men denna gång pasta med köttfärsås och sallad, ben and jerrys och bring it on!

Nu är min mat klar så nu ska jag kolla på filmen och äta min pasta...

Bilder kommer lite senare + en redovisning av filmen...kram!

TÄVLING

hej hej

Nu finns det en till tävling tillgänglig, men denna gång hos denna bloggerska.

Jag vill klart vinna dessa:

image506

Skit snygga ju! Haha gillar att det ser ut som stateskit på fickorna...Snygga skor också :)

Nu får man bara hålla tummarna och hoppas på att man vinner. Jeans kan man ju inte få för mycket av. Och det skulle vara perfekt om jag skulle vinna dessa nu när jag börjar växa ut alla mina jeans :( Samma för er?

HJÄLP SÖKES

hej hej

Jo men nu är headern uppe...fint va? Den är designad av miss mimmi. Tack mimmi :)

Så jäkla sjysst asså! Och visst blev den fin? Jag är riktigt nöjd...sen fick jag en till som jag kanske lägger in nån gång när jag ändrar lite på bloggen :)

Jag har ju typ inte skrivit ett dugg om min dag idag och jag tänkte ta en snabb version av vad som hänt:

- Jag vaknar 13.00 och en liten stund efter så ringer Hannah och vill träffas.
- Hannah och Debbie kommer hem till mig, vi kollar på film och äter lunch, sedan går dom åt varsitt håll.
- Sedan så kom det lite gäster hem till oss på förfest :)
- Här är jag nu...försöker hitta nått att göra men tyvärr så finns det inte så mycket att göra :(

Jag skulle faktiskt behöva hjälp med hur man flyttar texten Olivia's blogg: hej jag heter olivia och är 15 år m.m. ?

Jag har den helst under min bild och inte ovanför :/ För att hjälpa mig så ska ni trycka på KLICKA OCH SKRIV nedan...



Nu ska jag fortsätta min sökning efter nått att göra haha

HEADER

Hej hej

Ny header på g :)

ENJOY

HOMOSEXUELLA

hej hej

Här kommer ännu ett lite viktigare inlägg en andra inlägg jag haft....

I fredags så diksuterade nämligen klassen om homusexuella. Varför den diskutionen började var för att Artur hade kallat Martin bög och då blev våran lärare Cilla arg...och då började diskutionen...hela situationen var lite mer komplicerad men vi behöver inte ta alla detaljer nu.

I alla fall. Diskutionen handlade om, om homosexuella ska få skaffa barn, om att man inte ska kolla snett på homosexuella, varför folk i klassen sa vissa dåliga saker om homosexuella m.m.

Saken är den att det faktiskt finns 3 homosexuella par hemma hos mig just nu. Alltså 6 killar. Alla 6 är riktigt trevliga och om jag ska vara helt ärlig så är dom till och med trevligare än de andra killarna som är här just nu.

En av alla killarna har jag varit riktigt "bra kompis" med när jag var yngre. Det var liksom alltid han jag satt och pratade med m.m. Och han är riktigt trevlig. Kan alltid det nya modet m.m.

Om jag ska ta upp en ganska viktig punkt innom det homosexuella så är det om dom får skaffa barn. Och jag är väldigt mycket för att alla människor har lika mycket rätt. Så jag tycker att homosexuella ska få skaffa barn. Den ända saken som kan vara lite negativt med det är att barnet kan bli retat i skolan. Att man liksom ger nea blickar på barnet och talar illa om dens föräldrar. Det kan ju hända att barnet blir kallad taskiga saker.

Jag undrar nu vad eran åsikt är om homosexuella. Tycker ni att de ska få skaffa barn eller ej?

Nu ska jag hälsa på yttligare lite mer gäster...kram!

BILDER

God Morgon! 

Idag ska jag verkligen försöka hitta på något...Så jag hoppas att någon kompis är ledig :) 

Shit jag kan verkligen inte sluta tänka på vad som hände igår...Ni vet quizen som jag la ut igår...den här han börjar på J bla bla bla...

Nu ska ni få se lite av nyvakna Olivia :) 

image491
Men först så får ni se lite andra bilder...YEEY busskort :) 

image492

Nej usch här vill vi inte synas...Såg ju helt morgonpigg ut

image493

Okej...jag kan väl bjuda på en bild men jag ser helt gangsta ut på denna :p 

image494

Haha morgonens outfit..byxor - H&M och tröja - pappas gamla

image495

Haha sexigt diadem va? :) 

image496

Dagens outfit...med blött hår på bilden...jeans - Tommy Hilfiger, skjorta - Ralph Lauren, linne - H&M

image497

Silvrigt armband från Gina Tricot och...

image498

Silvriga örhängen. Från H&M

image499

Just nu ser jag ut såhär :) Lite finare :p 

image500

Hej hej 

image501



Snart ska mamma och pappa ha lite förkrök här hemma haha :) Och sedan ska dom på fest typ...Får se om jag hittar på något...

Haha i dessa stunder måste man bara älska sina föräldrar: 

image502

YEEY VECKOPENG ;D

NATTUGGLA

hej hopp

Hoppas alla mår bra..själv sitter man framför datan och lyssnar på bob marley musik och spelar spel liksom. YEAH vilket liv! :D

Ska nog gå och lägga mig snart..och imorgon ska jag ringa ty alla jag känner och kolla om nån vill leka med mig :) (a)

Ville bara säg hej :) Sov så gott ni som är nattugglor precis som jag :D



Haha såå likt mig :)

DATANÖRD

hej hopp

Nu sitter jag framför datan och chattar med Martin samtidigt som vi spelar spel mot varandra på nätet..jao! :)

Så vi har spelat biljard och massa andra saker...nu ska vi spela jungle rumble :S

Spelet var inte alls kul :( Så nu ska vi typ spela nått annat...

haha jag för er genom våran datanördhet :) HAHA vi har aaas kul :)


Näe nu ska jag inte trötta ut er..kram!

LISTA

Haha listor hade jag helt glömt bort här på bloggen så nu kommer det en jag aldrig gjort förut. Tagen från exelente.

Har du pojkvän/flickvän? Nope :)
Är du kär? Kär? Njaa..förtjust kanske
Hur tidigt stiger du upp? Vardag: 6.30 ungefär helg: 11-12.00 typ.
Vem/vilka vet mest om dig? Klart Linn! Och mamma och pappa förstors. Men Linn kan allt om mig eftersom att jag kanske inte delar med mig av allt som händer i min vardag till mina föräldrar liksom...
Gillar du att slåss? Asså, gillar och gillar. Jag kan tycka det är kul om man är överlägsen, eller om man torskar XD
Vad ska du göra ikväll? Vänta på att natten kommer så att jag kan somna och glömma bort att jag hade skittråkigt den här dagen, (på kvällen)
Har du utländska föräldrar? Näee...inte riktigt. Men jag har ett utlängst ursprung typ
Var har du ont? Benen efter skridsko-åkningen idag :p
Är du bra på att måla? Haha om det inte gäller att rita med oljefärger och få det att lika picasso typ :p Men blommor och ögon och sånt annat smått o gott
Vem kramade du senast? Papi :)
Vad längtar du till? Tills han och jag ska träffas <3
Vad heter dina husdjur? De hette snuttan och mimmi men de e döda :(
Har du körkort? Näe men jag får övningsköra om ett halvår :D
Favoritgodis? Om tuggumin gills så är det klart tuggumin.
Morgon- eller nattmänniska? Har blivit lite av en nattmänniska på senaste tiden
Sparare eller slösare? OJJ! Har ni någonsin hört att jag fått veckopeng utan att spendera den? Haha jag skriver ju alltid om mina inköp här i bloggen..och oftast är det små saker XD
Har du några homosexuella vänner? Flera
Bio eller promenad? Bio om det är ett riktigt dåligt väder och promenad på sommaren eller på vintern när solen speglar sig i isen och snön :)
Är du kittlig? Om jag är...
Rädd för insekter? Mm...en gång så blev jag jagad av ett bi eller nått och jag sprang runt och lät som en stucken gris :p
Anser du att du är stark? Mm...det gör jag faktiskt. Men det är ju bara pågrund av dansen som jag tycker så :) Men vadå..om man kan göra flera armhävningar i olika ställningar så är man väl stark liksom?

Det där var ett litet test från mig :) Nu ska jag få tiden att rinna förbi :) Ring mig om ni vill träffas i helgen <3 (till dom som har mitt nummer då ,självklart)

LET'S DANCE

hej hej

Efter att jag varit inne lite på datan så gick jag och åt middag och efter middagen så somnade jag i soffan :) Men det är ju såå skönt. När jag vaknade så var det let's dance på tv. Så nu sitter familjen och kollar på det! Kanske lägger in bilder ikväll...

Nu ska jag ta mig lite glass för jag har lite ont i halsen och efter det kolla på let's dance :D Ni vet väl att Danny är med? Haha...Han dansar ju typ redan..eller asså det märker man ju :p



BYE!

WHERE BACK ON TRACK

ÄNTLIGEN VAR ORDET!

Haha jag behövde bara ta ut min lycka någonstans och bloggen verkade vara ett bra place. Jag kan ge 3 ledtrådar på vad detta handlar om.

- Det är en han
- Han börjar på J
- Vi använde oss av telefonen.

Kluring..sajk! :p

Den som gissar rätt först får en kram :p

DAGENS OUTFIT

hej hej 

här kommer en dagens outfit: 

image487
image488
Brun klänning - H&M
Grå kofta - H&M
image489
Silvriga örhängen - okänd butik på ringvägen
image490

Inte direkt min bästa hårdag. 

Kram!

COOCKIES

Hej hej

Just nu sitter jag och äter kakor :) Mums!

Näe men jag ska inte vara med Julia idag :( Hon behövde fixa iordning lite för hon ska till Tyskland. Så hon behöver packa m.m. Helt förståerligt.

Så jag får väl hänga lite med familjen vilket också är trevligt. Fast kompisar kan ju ibland vara roligare :p Haha hemska jag :)

Varför jag kommer hem så sent är för att jag åkte skridskor med Joel, Martin och David efter skolan. Vi hade faktiskt skit skoj :)

Nu ska jag kolla lite mail, kram!

DATASALEN

hej hej

Nu är jag i datasalen och ska skriva ut ett arbete lite snabbt. Efter skolan så ska jag hem, då kan skriva ett inlägg men efter det så ska jag kanske åka och träffa min kompis Julia. Så då skriver jag efter det :)

Hoppas alla haft en bra dag och att den fortsätter trevligt :D Haha

Krammmm!

GOD MORGON SKRIDSKOR

hej hej

Just ni sitter jag och äter en tonfiskmacka haha bara skoja. Men jag äter faktiskt en tunnbrödrulle med gurka i just nu. Riktigt gott är det. Varför jag skriver nu är för att jag fick tid över eftersom att ingen i familjen ville gå upp och äta frukost med mig :(

Så då vill jag inte sitta helt för mig själv och stirra ut till grannarna liksom.

Hoppas alla har det bra. Och som jag sagt förut så är det bara att säga till om jag ska skriva nått kul idag :) T.ex: Hej, jag vill att du skriver om mode..bla, bla, bla

Enjoy the day people!

LÄSVÄRT!

haha yeea right, riktigt läsvärt :p

Näe men nu tänkte jag bara säga god natt till er alla! Innan jag lägger mig så ska jag spruta ner mig :) Och imorgon är det skridskooor :D Haha det är typ bara Rebecca, Chantal och jag som gillar skridskor i våran klass :p Lite komiskt sådär

Ha de gött alla! :)

KÄNDISSNACK

hej hej

Jag gick in på en hemsida där det står otroligt mycket fakta om kändisar så nu tänkte jag dela med mig lite.

Först så är det ju så att Britney har sagt att hon skulle kunna tänka sig att skaffa barn med hennes "nya kille" Adnan Ghalib som ska hjälpa henne mot paparazzis.

Grejen är ju den att Britney har ju förlorat vårdnaden från sina två barn med kevin och hur bra kommer det gå att skaffa nya då? Dumt beslut.


Sedan läste jag en liten komisk sak att Eddie Murphy gifte sig med Tracey Edmonds för drygt två veckor sedan. Det komiska med det hela är att det redan har separerat. Haha nygifta brukar ju vara så himla nykära och glada inför att dom gift sig, men så blev det inte med E och T.

Hela deras förhållande har ju gått ganska hastigt. ör de träffades i vår 2007. Förlovade sig i juli 2007 och för två veckor sedan gifte dom sig...hur sjukt är inte det? Allt hände liksom på mindre än ett år. Men jag antar att vissa gillar att få uppmärksamhet som till exempel Britney som går ut med sin bröllopsklänning på gatorna liksom...

Det var allt för mig för stunden, kram!

BEBISBOOM PÅ HÖG KLASS

Hej hej

Lite kändissnack då :)

Det är ju ganska stört att det är värsta bebisboomen nu. Förut när jag berättade om lite kändisar som var gravida som glömde jag nämna Jennifer Lopez. Men nu är det ett till par som ska få småttingar.

Och den här gången är det:

Matthew McConaughey: I'm Going to Be a Dad | Matthew McConaughey Matthew McConaughey som ska bli pappa. Söt tjej han har btw :)

Jag kan verkligen tänka mig själv ha små småttingar :) Visst det är verkligen flr tidigt, men det är lungt en plan som jag inte tänker vänta med tills jag blir 40 eller mer. Utan 24 låter som en bra ålder. Men man måste absolut ha en bra man och ett bra jobb innan...det är ju en självklarhet.

Men vid de lagret så är jag väl redan dansare :) Haha min högsta dröm verkligen!

Nu ska jag kila...kram!

"SOM EN RUTTEN MOROT"

hej hej 

Idag har det varit ganska segt med besökare :/ Men..men....

Nu har i alla fall Linn gått hem, och under våran vistelse så har vi ballat ur som vanligt. Med det menar jag att vi gjort konstiga danser, sjungit till disney musik m.m. 

Haha vi hade det kul åtminstonde :) 

BILDER

image479
Yeeeyy äpple :)
image480image481image482image483
Kolla så kul man kan ha
image484image485
haha ett stort och ett litet öga...hett va? 


Angående rubriker så är det så att Hannah mobbar mig för min hand. Jag kallade henne då för en morot eftersom att hon var orange i åttan ungefär...(gäller huden efter b.u.s) Och nu säger Hannah att jag ser ut som en rutten morot :( 

image486

Men vadå? Det är väl hett med en brun hand liksom. Hallå det är ju det är ju fett inne ju! XD 


Idag ska jag smörja mig igen men efter det bästa tipset av Linn så ska jag ha plasthandskar på mig :) Smarta Linn asså! 



imorgon så ska vi åka skridskor i skolan! :D Jag ääälskar skridskor. Verkligen! Det är typ det roligaste med vintern enligt mig. Så nu gäller det bara att inte se ut som Bambi när man kommer ut på isen :D


Kisses!

EN KVÄLL MED LINN

hej hej

Efter skolan så gick jag, Hannah, Nathalie och Gabbi till en affär och köpte bamboo örhängen :D

Jag köpte silvriga hjärtan i bamboo.

Efter den lilla turen så åkte jag hem där inn väntade på mig :) Hon kom lite före...Ikväll har vi tagit foton, ätigt middag och ska snart äta efterätt. Tofu! :D Jag älskar tofu, tycker det är skit gott!

Jag får väl visa er en massa foton när hon gått :)

Jag har inte så mycket mer att säga + jag måste ju vara med Linn. Kram alla!

MARDRÖM VAR ORDET

hej hej

Jag läste nyss Stina-Lees blogg då hon skrev om cancer. Och varje gång jag hör det ordet så blir jag ledsen innombords efter som att min pappa hade en stor cancer i njuren för 3 år sedan.

jag tänkte berätta om den händelsen eftersom det hjälps att skriva av sig lite om det ibland.

Det skedde en kväll då jag vaknar av att han skriker på hjälp. Så jag antar att han bara drömmer, men ändå så går jag ut till vardagsrummet och kollar vad som är fel. Pappa står och lutar sig mot fotöljen och skriker till mig att jag ska hämta mamma. Mamma flyger sedan in i vardagsrummet och sträcker sig efter telefonen. I den sitsen så blir jag helt likblek i ansiktet och kan inte röra på mig. Mamma trycker på 3 knappar på telefonen och vid de lagret så förstår jag att det här är allvarligt. Jag som då var 13 år gammal blir helt skraj.

Efter ett tag så kommer ambulansen och hjälper pappa till båren. Stackars lilla jag får sitta helt ensam i bilen framför som kör i full fart. Mamma och pappa är då i bilen bakom oss.

När vi kom till sjukhuset så bad dom mig och mamma att åka hem. Så vi åker då hem, och efter några dagar så kommer pappa också hem fast då fortfarande med en cancer i njuren.

Dagen med stort D gick ut på att pappa skulle opereras. Jag var i skolan och mamma satt på sjukhuset. Självklart kunde jag ju inte sitta och koncentrera mig i skolan när min pappa ska opereras så jag åkte till söder sjukhuset och väntar med mamma i en väntsal.

När doktorn kom ut och skulle hälsa på oss så höll jag på att kräkas av nervositet, men efter de lättade orden: Han klarade sig så höll jag på att översvämma av lycka!


Det här är min lilla historia..och flera gånger tänker jag på hur det skulle vara om jag skulle ärva det här och själv få cancer. Eftersom att pappa fått flera cancrar efter så är det möjligt.


DATASALEN

Hej allihopa :)


Imorse blev det ju inget inlägg, men det skulle ändå blivit en massa blaska..eftersom jag inte gjorde så mycket imorse liksom.


nu är det svenska...och jag är klar med mitt arbete så jag har lite tid över till att skriva till er. Idag ska jag träffa Linn efter skolan. Linn är min barndomsvän, alltså vi har kännt varandra i 14 år nu :)


Hon får mig alltid att må så bra på nått sätt...så mycket man har gemensamt och så många minnen man har tillsammans.

Annars så ska jag inte göra något annat idag. Men vadå? Det behöver man inte när man har en vän som Linn :)

Igår smörjde jag in mig med brun utan sol och idag har jag mörkhyade händer och brunare hy i huvudtaget. Haha angående mörkhyade händer så menar jag att dom är skiiit bruna...jag kan visa foton när jag kommer hem.

Nu ska jag draga...KRAM!


GOD NATT

god natt alla bloggerskor och alla anonyma läsare m.m. :)

Sov nu så gott, för det ska jag göra...Nu har jag precis smörjt in mig med brun utan sol...så jag hoppas att jag får se ett fint resultat imorgon. Imorgon på morgonen blir det inget bloggande då jag börjar 8.00 - inte kul! :( Det är matte också - mindre kul.

Så nu ska jag sova. Speciellt försöka sova läänge :) Man vill ju inte komma till skolan och somna på alla lektionerna...eller joo det vill man ju iförsig men jag tror ni fattar poängen :)

Imorgon har jag slöjd och det är kul...på slöjden så gör jag pyjamas shorts :)

Dem ska se ut såhär :)

image478

Haha det blev inte helt korekt, men jag försökte följa färgerna bra och så :)

Söta va? :D Kommer visa dom när de e klara :)

Kramisar! :p

JAG SOM BARN :D

hej hej

Idag har det varit en fullspäckad dag.

Först var jag i skolan. Och mitt prov gick väl sådär :/ Inte bra och inte dåligt...Men jag tror jag får g...hoppas! :(

Efter skolan så skulle Debbie träffa Jacqueline så jag hänkade på :D Vi gick till stan där vi kollade på kläder åt Jacqueline och sedan fikade vi. Efter det här så gick jag och Debbie till Yves Rocher för att köpa bus spray...och sedan åkte jag hem till Debbie för att plugga och äta middag.

Alldeles nyss kom jag hem :/ Väntade typ på min buss i 30 minuter, så just nu så sitter jag och tinar :p

Nu vet ni orsaken till varför jag inte bloggat idag (förutom morgonen).

Kolla på mig när jag bara var en liten skit!

image477

Haha! På bilden är jag 2 eller 3 år gammal, sa mamma. Och på bilden har jag värsta ljusa håret. Det är typ nästan blont längst längst upp. Haha...söööt va? :D

Nu ska jag såklart uppdatera mig..och hoppas att alla skrivit mycket mycket mycket! :D

NI FÅR INTE MISSA DETTA!

haha 

ABSOLUT BÄSTA VIDEON HAHA :D Jag garvar typ ihjäl mig...och dör XD 

http://youtube.com/watch?v=w6jDB3X8JXc

GOOD MORNING SUNSHINE. YOU ARE MY ONLY LIGHT

hej hej 

Idag är det en bra dag...förutom PROV! Jag kommer dö! Åå...jobbiga prov asså. 

Näe, inget mer negativs snack...utan idag är det onsdag dvs att det står BILD på schemat :D Haha jag älskar verkligen bild...men det är kanske inte så konstigt när jag sitter och ritar 24/7 :p 

Apropå rubriken så måste jag lägga in en video på good morning sunshine låten asså! :) Värsta hippie låten haha. Hippies, det var ju typ allas föräldrar...älskar att prata med mamma och pappa om hippie tiden..och haha..man har ju sett bilder XD Jag döööör vad roligt det är...

Asså snart får nog någon komma och rädda mig för jag dör ganska ofta har jag märkt :p "Jag kommer att dö!", " Jag döööör vad roligt det är..." 

DAGENS OUTFIT

image471
HEJ TANDBORSTE
image472
sotade ögon och pärlörhängen (åhlens)
image473
Klänning - monki 
Långärmad tröja - Åhlens
Svarta strumpbyxor och bruna leggins - Zara
image474
Den har fickor :) 
image475
Och korsade axelband i bak :)
image476
Haha jag leker...som vanligt :) 


Nu ska jag lägga ner It's true med salem al fakir till mobilen...för jag är kär i den låten! Sååå bra asså! :D Love you salle! :p 

YO, YO, YO WAZZUP?

Haha jag har blivit en gangsta :)

Ikväll blev det inte tyvärr lika mycket pluggande som jag hade tänkt mig, men så är det alltid när det gäller mig. Så det var ingen nyhet :/

Men jag ska plugga som f*n på de första lektionerna i skolan och bara mata in alla namn och allt annat bra man måste kunna. Asså jag kan ju grunden men resten, näe fyfarao säger jag bara.

Nu ska ligga pluggisen gå och lägga sig haha. Ok, jag kanske somnar snart men jag ska lägga mig typ nu. Ville bara säga att orsaken till varför jag inte laggt in dagens outfit är för att jag haft träningskläder när jag kommit hem...och jag menar, vem vill se det på en scala mellan 1-10. Haha här ser ni min träningsoutfit :D

Visst, jag visade er den förut, men det var för att den var så konstigt bra den dagen. Annars brukar jag ha en t-shirt och mjukisbyxor liksom...men till dansen ser jag alltid lite speciellare ut...men det är bara för att det är dansen och dansare klär sig lite snyggare/baggie och så när dom dansar.....t.ex. Bounce...killarna dansar i jeans..:)

Åå kan hon inte sluta praaataaa haha, jo så därför ska ni få sluta läsa ett meningslöst inlägg och istället få gå och lägga er...

50 besökare btw :) Hellou, you new people...

CAROLINA GYNNING

Carolina Gynning har ju fått sitt egna program nu som handlar om att hon typ är barnvakt tror jag...det gick i alla fall idag, men stackars lilla jag pluggade :p

Vad tycker ni om det nya temat på bloggen då? Jag tycker det blev ganska hyfsat faktiskt...speciellt headern...älskar den bilden.

Just nu i denna stund spelar jag faktiskt spel..haha gambler näe men jag leker väl lite...har tråkigt :/ Jag som sa att jag skulle läsa all text 3 gånger...jag har bara läst den 1 gång hittills..men jag orkar inte..:(

Idag har det inte vart så mycket flyt på de bloggar jag brukar läsa..de flesta har typ skrivit 1 inlägg idag...tråkigt :/

Själv har man skrivit lite skit inlägg hit och dit...och det har inte hänt så mycket nytt i kändisvärlden eller i nyhetsvärlden...Så då blir det ju mest att man bara väller ut lite meningar som skapar ett ganska meningslöst inlägg. Men det är väl också kul! :) Eller asså det tyder ju bara på att alla bloggerskor inte är perfekta utan att man ibland har en dålig dag...exempelvis en dålig blogg dag idag då...

Imorgon är det bild! :D TJOHO.

Näe...där försvann min röda tråd..så jag ska följa det icke råda tråden inlägget och säga att jag nu ska ta min dagliga: Lyssna på musik-stund...joy yourself :D

FÖRÄNDRING KLAR

hej hopp

Dååå bloggen...(imitation av en lärare) så var bloggen fixad...fin header och bakgrund va? :D

Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt pluggande...kram!

FÖRÄNDRING PÅGÅR

förändring av bloggen pågår just nu bara så ni vet :D allt görs av mig...duktiga lilla jag som inte kan ett skit om alla photoshop program m.m. så jag använder mig av ett b-program :p

Kram!

CHRIS CROCKER - ÄR HAN SERIÖS?

hej hej

Ni aknske känner till Chris Crocker som är Britneys Spears största fan. Om inte så kan ni se den här videon och den här videon. Sen sista videon är den som är mest berömd. Tyvärr går det inte att ladda upp videos här så ni måste klicka på länkarna får att se filmerna...

Nu är frågan: Är Chris Chrocker seriös eller tror ni han bluffar? Asså han verkar ju ganska seriös och så...men i sånna fall: Är människan helt dum i huvudet? Jag menar visst kan man gilla en människa med att gråta och skriva leave Britney Spears alone..vad är det liksom?

Jag tycker att han är helknäpp. Men ibland tror jag dock att han bluffar...som till exempel i den första länken där han sjunger...det måste ju vara oseriöst...

Nu ska jag äta glassbomb :D Mums!


PÅVÄG MOT TOPPEN

hej hopp

Nu har jag läst lite judendom, duschat och ätit middag. Det var riktigt skönt att duscha asså! Mm älskar att duscha :D

Judendomen går bra...eller det är väl lite svårt liksom (då menar jag riktigt svårt). Konstiga meningsbyggnader träffar man på ett flertal gånger i boken, vilket är störande och går på ens nerver. + att jag inte kan sluta tänka på annat eftersom att ämnet är sååå tråkigt. Jag försöker verkligen tänka possitivt om vad jag läser och försöker tänka åå vad skoj det är att plugga! Men det funkar verkligen inte....jag kan inte slita tänka på min fritid m.m.

Men som sagt så nöjer jag mig med ett g..vilket jag tror jag kommer få. Det är dock otroligt svårt, herregud!

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan återgå till pluggandet. Ikväll antar jag att jag får skölja ansiktet med vatten och bara fortsätta försöka nå toppen :)

Kul att bloggen blivit större, då det bara gäller några ynkla besökare...men för mig är det mycket! :D Tack och hej.

SURPRISE SURPRISE

image464

Haha snyggt va?

SHENNAHEJ

Halloj!

Nu sitter jag och äter en banan för jag har precis kommit ifrån gympan. På gympan dansade vi :) Det var roligt. Haha va fåordig jag är :p

Men det har faktiskt inte hänt så mycket idag. Förutom att jag och Hannah höll en muslimpresentation idag och att jag höll ett föredrag om Whitney Houston. Vilket gick piss :p

Imorgon har jag prov. Och det provet kommer gå as dåligt. Det känner jag på mig :/ Men eftersom det kommer komma flera prov i det ämnet så antar jag att det fixar sig...

Jag återkommer med skrivandet när jag har nått att säga :p Kram!

GOD MORGON

hej hej

Jag hittade lite tid över där jag kunde skriva till er. Ny dag nya tag haha :)

Idag har vi en ganska lång och jobbig dag med många tuffa ämnen. T.ex. engelska där jag ska hålla föredrag typ :S Jesus! Det kommer inte gå bra asså. Men jag har iförsig större saker att oroa mig för som provet vi har imorgon. Det kommer gå piss! Och jag kommer bli glad bara jag får g liksom. :p

Gissa vad jag åt till frukost? Tuna, tuna, tuna :D Tonfiskt betyder det. Mums. Gott var det. Just nu sitter jag och borstar tänderna. Och ska snart fixa håret och sedan dra iväg. Eller först ska jag lägga ner träningskläderna i min väska. Men efter det ska jag draaaa...

Kul att besökarna ökar här. :) Imorse hade jag fler än vad jag brukar ha, så jag tror att igår kanske inte var en magiskt dag trots allt, utan ni kanske har blivit fler :)

Hej till er nya, och skriv gärna en kommentar under detta inlägg på Klicka och skriv. Det är ju bra att man vet vart man ska skriva sina kommentarer liksom! Det flesta kan faktiskt inte det.

Nu ska jag fixa håret. Kram!

BLOGGELIBLOGGEN

hej hej 

Nu har det blivit dags för mig att ta fram kläder till imorgon. Packa gympakläder, då vi imorgon har dans på schemat :D Me like a lot. Sedan sminka av mig, läsa klart min bok vilket jag kommer göra ikväll och tillslut sova :D 

Ni alla nya läsare - välkomna! Jag uppskattar att ni har kikat in här idag. Det värms otroligt mycket. Ni är ju dock inte lika många som på kenzaas, blondinbella m.m. bloggar, men ni blir väl fler, ellerhur? :) 


Nu ska jag gå och göra allt som står ovan. Puss! 

BESÖKSREKORD!!! :D:D:D

hej hej 

Orsaken till varför jag inte skrivit så mycket idag var för att efter middagen så kom min kompis Filippa hem till mig. Då vi sjöng en massa låtar på singstar. Och jäklar vilken sångröst hon hade! Idol nästa till henne asså...

Sedan efter en massa kollande i gymnasiekataloger och sjungande på singstar så åkte vi till dansen tillsammans. Nu är det ju en ny termin, så vi fick lära oss en massa nya roliga uppvärmningsdanser. Först en ganska salsa inspirerad dans till en fartig låt, sedan en rytmisk låt till en cover på en sån där låt man känner igen som Wonderwall...men nästa lektion ska jag ta reda på vad den heter och lägga in den här på bloggen :D I alla fall, för er som inte förstår vad rytmisk betyder så betyder det att man följer beaten i musiken. Alltså alla rörelser kommer på slag. Skit coolt! Och när våran lärare dansade det för oss så stod alla med hakan ner till golvet och bara lät: woow, coolt, åååå m.m. :p 

Sedan så var den sista dansen en ganska härlig lugn plijé dans. Det vill säga så här: 

 
Först böjer man benen med armarna åt sidan, sedan böjer man på benen igen och har armarna som om man kramar om en badboll. Efter det så böjer man på benen så mycket så att man kommer till den sista bilden. 

 Sedan så måste jag ju bara posa inför kameran som vanligt. Men vadå? Det är väl ett ganska vanligt beteende ellerhur? :p 

På bilderna har jag på mig mammas gamla gråa träningsdräckt + ett vitt linne jag hade på mig under. Man gör alltid bäst ifrån sig när man känner sig fin :D 

Haha när jag och Filippa skulle gå på bussen så åkte bussen bara förbi. Och vi stod med våra bussremsor i riktning mot bussen. Och innan backen nedåt kungsholmstorg så stannar han, men sedan fortsätter han bara igen! Så vi springer efter bussen men ger upp efter ett tag, då vi går mot dansen istället. 

Påväg hem gick jag också, så jag har fått mycket träning idag + ännu en till tonfisk smörgås. Men jag kan inte råför att det är så jäkla gott asså! :D 

Alldeles nyss kom jag hem och såg Zlatan ta hem priset...vad tyckte ni om att han vann och inte Kallür? 

Vill också bara berätta att det varit besöksrekord här på bloggen idag. Jag vet inte vad jag kan ha skrivit, men på nått sätt har ni blivit 72 pers...:p Jippie till bloggen! 

Hoopas det ökar såhär i fortsättningen...Kram!

ÄH FYFAN

hej hej :)

Nu har jag kommit hem från skolan och det var faktiskt ganska kul idag. Så jag tänkte att det kunde va kul att höra min roliga dag haha.

Dagen började med svenska..vilket ni vet allt om eftersom att ni läste det i förra inlägget jag skrev. Sedan hade vi musik då vi värmde upp eftersom vi ska hitta på egna låtar..så vi bollade lite ideér fram och tillbaka. Efter musiken så hade vi inte hkk utan vi hade vår första teknik lektion för iår. Då fick vi vika flygplan och sedan ha en tävling om vems plan som kom längst. Och gissa vem som vann ur vår klass? Jag :D Tjohoo...haha det var lite kul då jag aldrig vikt flygplan förut.

Efter tekniken så hade vi lunch. På lunchen gick jag, Hannah, Debbie och Tessan till Sandy's och åt mat. Jag tog en tonfiskröra-macka. Haha två tonfiskmaträtter på en dag :p

Efter lunchen så hade vi no, matte och so, sedan var dagen slut. Btw...våran mattelärare hade ju slutat av vissa själ och nu har vi fått en vikarie som är så stört rolig. Haha jag garvar typ hela tiden på lektionerna...fast idag garvade jag iförsig typ hela tiden haha :)

Bra med nån som är possitiv :D

Kolla på ett klipp här så kan ni ungefär se hur min matte lärare ser ut. Han ser ut som det tjocka spöket som är med ungefär i mitten av filmen...lite tidigare..

Kram alla goa...nu ska jag som vanligt uppdatera mig :D


DATASALEN

Hey hey...

Och så var det måndag. Denna måndagen vaknade jag upp och hoppa in i duschen klädde på mig snabbt och sprang till köket för att få äta pappas riktigt goda tonfisksallad. Mums! Det kallar jag frukost.

Idag kom jag också riktigt tidigt till skolan. Alltså ungefär tjugo minuter för tidigt. Så jag fick leka lite på min mobil innan Jacob äntligen kom! :p Tur att det var någon man kunde prata med :)

Nu har vi svenska och jag tror att jag skrivit klart min insändare som handlar om gamla människor. Den är ganska kort så jag kan klistra in den här:

GAMLA MÄNNISKOR


Gamla människor har ju ibland större rätt i samhället t.ex. på transporter då man ska resa sig upp från sin plats när dom kommer o.s.v. Men ibland kan den rätten gå överstyr då dom kan tränga sig fram i folkmassorna på stan och knuffa till en riktigt hårt och sedan säga till en för att man knuffat till dom. En gång när några ifrån klassen skulle åka tunnelbana tillsammans så kom en äldre man förbi med käpp och orangea glasögon. När han går förbi, så knuffar han till oss. En sekund senare så vänder han sig om och skriker ut oss för att ha puttat honom. Och senare säger han: "ser ni inte att jag är blind?". Men det är ju inte varje dag som man ser en blind man med en helt vanlig käpp och orangea glasögon. Dom flesta blinda människor har ju antingen en ledarhund, en vit smal käpp, svarta glasögon m.m.


En kille i min klass berättar hur en äldre man har kommit in i en buss med sin rullator. Och han vill ställa sin rullator i ett utrymme där det står flera resväskor. Då känner han att hans rullator inte får plats. Vad gör han då? Jo han sparkar bort väskorna får att hans rullator ska få plats. Sedan när människor reser sig från sina platser för att hjälpa till så sätter han sig på deras platser som är bredvid deras vänner. Varför tror dom att ett sånt beteende är normalt? Dom är ju födda på den tiden då man hade som mest disciplin.


Jag tycker att man självklart ska hjälpa äldre människor, men hjälpen får inte gå överstyr. Man ska inte behövde rulla fram en röd matta och flytta flera meter när äldre människor kommer förbi. Det är ju löjligt.

Mm...Vad tycker ni om det här då? Själv tycker jag att det är riktigt irriterande. Speciellt när man redan har en dålig start på sig dag, eller ett dåligt slut på sin dag. T.ex. När man är på stan för att köpa något snabbt, och man är riktigt trött efter en jobbig skoldag. och så kommer det en äldre människa med riktigt stor attutyd och puttar iväg en och sedan skäller ut en...me don't like!

Nu ska jag försöka hitta på något kul här i datasalen :) Kram!


GOD NATT

God natt alla turturduvor...

Nu ska jag först läsa lite ur min bok, sedan kanske kolla lite på tv men sedan sova...

Imorgon har jag en rolig dag framför mig då vi har hkk, musik, svenska och andra lektioner :) Jag nämde svenska eftersom det är ett ämne som jag faktiskt gillar. Jag antar att jag bara väljer bort sånna ämnen eftersom att omgivningen inte tycker som en själv. Det kan ju bli sånna knasigheter ibland. Jag gillar t.ex. engelska också. Men nu när våran lärare Jenny har blivit så sträng så har det blivit mindre kul med engelska. Fast i för sig så ger hon oss ganska roliga uppgifter ibland...så det är bara kul :D

Jag älskar när läraren ger än roliga uppgifter. Då blir ju ämnet roligare :D Haha jag har alltid gillat lite barn nivå saker :p Jag kanske lever i det förgågna, vem vet? :p

Kram!


NYHETER MED OLIVIA

hej hej

Nu tänkte jag diskutera lite nyheter här. Då menar jag inte nyheter som att Nicole och Christina fött sina barn utan riktiga nyheter som mord m.m.

Jag har hört om en nyhet att en kvinna blivit våldtagen ett flertal gånger, så jag gick in på dn för att läsa mer om denna nyhet.

Kvinnan har alltså känt mannen. Och mannen hade våldtagit henne två gånger på en kväll. Första gången innomhus andra utomhus. Detta hände för ett tag sedan och det är just nu som man tar tag i det här och åtalar mannen för våldtäckt.

Stackars kvinna. Tänk hur hon måste må nu. Det hände liksom två gånger på en kväll. Hur ska man veta om man kommer bli mördad eller ej. Själv tror jag att jag skulle tänka...drar han fram kniven snart eller. Hur ska man annars tänka i en sådan situation.

Redan nu är jag rädd på kvällarna när man hör nån som går bakom en...det är ju läskigt liksom. Och flertal gånger har jag låtsas att jag kollar på min klocka och springer därifrån. Vilket inte alltid är så trovärdigt liskom. En gång satt jag faktiskt på busshållplatsen då en biffig kille går förbi och pratar i sin mobil. Efter ett tag så blinkar han till mig, som om han flörtade. Jag tänkte haha loser liksom. Men sedan svänger han tillbaka och blinkar igen...Läskigt asså. Man vet ju aldrig.

Ett tag hade jag också en sån där fyrkantig sak som såg ut som en nyckelknippa men så kunde man dra av locket och så började den pipa lika högt som en brandbil.

Sånna saker är ju bra att ha i fickan. Men jag menar...hur ska man kunna vara förberedd? Det är ju oftast som man är oförberedd som dessa saker händer.

Hur ska man kunna stoppa dessa våldtäckter? Det finns tyvärr inga svar på den frågan..för hur ska vi kvinnor i landet kunna påverka det här? Våldtäcksmännen kommer ju inte ge sig precis...Riktigt hemskt, hur man kan vilja skada en människa så mycket. Det är svårt att förstå...

Det var allt för mig just nu. Kram!

TÄVLING

hej hej

Ännu en tävling här :) Men denna gång ifrån kenza.

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Så nu hoppas jag att jag vinner :D Jag har ju redan runda..så jag hoppas på hjärtformade :)

Kram alla!

HEMMA IFRÅN DANSEN :)

hej hej

Nu har jag kommit hem från dansen, och det var stört kul att träffa alla igen :)

Idag hade vi vikarie...en vikarie jag inte gillar, eftersom att hon har ett helt annat sätt att dansa på än våran "riktiga" lärare. Så idag fick vi göra en dans till Carola liksom...man ba hallå? Carola..kunde du inte valt nån annan låt liksom.

Det var dagens dos av tjatande :p

Under veckan har jag funderat på att köpa den där solsprayen och så var det nått mer jag ville ha...haha ha ha och ha.

Ni som tjänar pengar på eran blogg...jag fattar inte hur ni inte spenderar allt på typ en vecka :p Vissa får ju liksom 10000 kronor...för en blogg liskom...ååå jag vill också! Men vi andra får väl extraknäcka som barnvakt, hundvakt eller dela ut tidningar haha. Hundvakt och barnvakt kan jag tänka mig...och flera gånger har jag tänk att lämna en lapp i vissa affärer där jag vet har hundar. Och affärerna finns bara runt hörnet ifrån mitt hus, så det passar bra :D

Nu hoppas jag att flera bloggar har uppdateras sig under den här timmen, för jag vill läsa :)

Kram!

BEBIS TRENDEN FÖRSVINNER SAKTA MEN SÄKERT

hej hej 

Ni vet ju att Nicole Richie har fått barn, men det jag tyckte var kul är att Christina Augilera ska ha fött sitt barn samma dag på samma sjukhus...hur stört är inte det? Samma dag liksom...haha. Va kul om barnen skulle gå i samma skola m.m. Själsfränder eller vad säger ni? 

Christina Augileras barn heter: Max Liron Bratman och Nicole Richies barn heter: Harlow Winter Kate Madden. Så det är alltså en pojke och en flicka :D 

Det ska bli kul att sedan få se lite bilder på dom små nyfödda :) Välkomna in till kändisvärlden kan man ju bara säga haha. 

Nu måste jag verkligen äta lite middag och sedan skynda mig till dansen eftersom det var nån som ville att jag skulle komma lite tidigare...asså nån hade skickat ett sms till våran hemtelefon..så en röst spelade upp medelandet. Ganska coolt det där...

Hare Gött! :D 

INNAN DANSEN

hej hej 

Nu har jag kommit hem ifrån lunchen som var riktigt trevlig. Mycket trevligt folk som man lärde känna :) Speciellt en man som var coach (tror man stavar så). Han hjälpte mig att få tillbaka min vilja till att leva som dansare så det tyckte jag var bra. Jag behövde verkligen få upp känslan för att börja på fryshuset och gå danslinjen! :) Tjohoo. 

Tror nog att jag vill bli dansare asså. Fett kul...och när jag börjar bli gammal så kan jag ju bli musikalartist, eftersom att jag också gillar att sjunga :) 

Nu ska jag stretcha för jag har värsta träningsverken i hela kroppen. Men jag skriver kanske innan jag går. Pussar och kramar! 

VIDEO X 2 + KVÄLLENS OUTFIT

hej hej 

Jag hade ju gjort några videos i förrigår som jag tänkte visa nu...



Långa videos den här gången :p 



Kvällens outfits + lite skills ifrån mig :p (otränad nu...så ni ska bara se när jag har värmt upp haha XD ) 

image450

Ohh yeeaaa splitt :p Om man ändå kunde gå ner i splitt asså. 

image451

Det gamla hederliga hoppet som alla kör nuförtiden :p 

image452

Ett ren hopp :D 

image453

Jag är nära att hålla benet helt rakt upp :p 

image454

Tadaaaaa haha 

image455

Tjolahopp :D 

image456

Dans moves :) 

Jag har på mig samma mjukisar som igår och en t-shirt som är pappas gamla :p 

Kramis!

DAGENS OUTFIT

Hejsan! 

Nu har jag tagit lite foton på dagens outfit som jag tänkte bjuda på :) 

image443image444
Klänning ifrån H&M
Jeans ifrån Tommy Hilfiger
Skor ifrån H&M
image445image446
Sminkning: 
Svart ögonskugga runt hela ögat
Svart kajal som ett v vid ögats slut, alltså närmast hårfästet
Rött läppstift
image447
Håret såg plötsligt riktigt ljust ut :p  YES!
image448image449
Jag kan faktiskt också posa :) 

Nu ska jag dra, hare gött! 

OH JÄVLAR

hej hej

Han har loggat in på playahead nu..shit..vad ska man skriva? Jag har väntat på det här ögonblicket länge nu...bara för att kunna få ens en mening från hans sida :/

Wish me luck!

ALLA SNUBBAR VILL JU VA EN KATT

God Morgon alla kattiga läsare..haha skojjaaaa..

Idag skiner solen som aldrig förr och typ hela kungsholmens befolkning har samlats vid vattnet för att ta en promenad. Men så tittar jag lite närmare och ser att det är en tävling av hemmagjorda båtar (sånna man kan styra med en kontroll). Radiostyrda båtar hörde jag pappa säga...

Här utanför mitt fönster så ser jag också månen där uppe i skyn. Och jag tycker att det är så fint när månen och solen är på himmelen samtidigt...

Värsta poetiska snacket här nu...haha

Snart ska jag, mamma och pappa på lunch hos Albert...Men jag åt ändå frukost även fast lunchen snart är här...Till frukost expreminterade jag lite med maten och gjorde skrambled eggs..men jag la ett bröd på stekpannan sammtidigt så det blev nån skrambled eggs and bread :p Gott vare i alla fall :D

Och imorse så tvättade jag håret med de nya shampoo, balsam och hårkur som jag köpt. Vet dålig svenska haha. Kan visa en bild på dagens outfit lite senare + dagens ny tvättade hår XD

Nu ska jag titta runt på nätet, kramisar!


VÄRSTA MODELLEN JU

hej hej 

Tänkte visa lite bilder innan jag går och lägger mig...

image433

Boken jag läser - pojken som inte fanns av dave pelzer

 - jag har kommit ganska långt också :) Den är snart slut :( 

image435

HAHA ett litet spex foto på mig XD 

image436

Här är min onämda tvilling :p Saaaaajk

 - kul man kan ha va? 

image440

Strike a pose

image441

image442

Wooowww rönken bild :p 



Slut på det roliga, för nu ska jag sooova :D



GOD NATT

God natt alla läsare! Hoppas ni får en skön sömn inatt.

Imorgon ska jag, mamma och pappa hem till Albert på lunch, och det ska bli riktigt mysigt. Efter det så ska jag försöka plugga en aning och sedan dra mig iväg till dansen och träffa alla danskompisar som jag inte träffat på 3-4 veckor! Åå saknar alla så stört mycket asså. Så det ska bli riktigt kul att ses, men våran lärare kommer dampa eftersom vi kommer prata ihjäl oss.

Det roliga är att vi kanske kommer få lära oss dansen som vi ska uppträda med nu i vår, så det ska bli spännande att se. Annars kommer våran lärare välja en dans som vi gjort fram tills nu.

Vi har hittills gjort 2 danser till låtarna you and me - lifehouse och higher ground - red hot chili peppers...




Ikväll har jag laddat ner riktigt mycket musik till datan :) Jag kan bjuda på en låt...Eller flera XD

A lack of colour - Death Cab For Cutie
Look After You - The Fray
Over My Head - The Fray
Fools In Love - Inara George
Ingenting - Kent
No U Hang Up - Shane Ward
The Beep Beep Song - Simone White

Riktigt bra låtar det där...Haha jag har verkligen inte en musikstil...jag lyssnar typ på allt :p

Om ni har nån favoritlåt så skriv gärna den nedan :) Kul med olika stilar...

Kram!



IDOL

hej hej

Jag måste bara förmedla att jag har fått en ny idol. Peter Stormare! Shit va cool han är asså. Jag har aldirg riktigt tänkt på det, men när jag kollade på sjärnor på slottet så såg jag en trailer då dom visade alla riktigt duktiga skådespelare han jobbat med. Och saken jag aldrig tänkt på är att han har jobbat med t.ex. Wenworth Miller som är en av dom snyggaste skådespelarna jag sett. Jag skulle typ svimma om jag skulle se han. I alla fall hoppa och skutta som en dåre haha.

 

Om jag skulle få se Peter Stormare irl så skulle jag fråga ut honom om alla hans jobb han gjort :) Haha snacka om utfrågning :p

Kram!

DAGENS OUTFIT + HÅRKUR

hejsan svejsan :) 

Nu är jag och pappa hemma från våran promenad. När vi kom till ICA så köpte jag lite smått och gott till mig själv...asså pappa betalade då :p 

DAGENS OUTFIT:

image424
Grön jacka - fjällräven
Gul jacka/tröja - H&M
Vit t-shirt - Gina Tricot
Gråa mjukisar - Ifrån Israelresan 2007
Vita skor - Le coq sportif
image425
Närbild :) 
Örhängen - H&M
image426
Ännu en närbild
image427
Vad är det där för ett snöre liksom? :p 
image428
Skorna jag ofta pratat om men aldrig visat bild på...folks, här ser ni mina omtalade le coq skor :p 
image429
På sidan 
image430
Jag handlade lite shampoo och balsam till mig...Den här gången valde jag inget "känt" märke som sunsilk och herbal essenses eller hur man nu stavar...utan jag valde gamla hederliga wella för volym i håret...
image431
Sedan tog jag också en hårinpackning/hårkur...nice, nice, nice...(för tort och skadat hår)
image432

Sedan bjuder jag än en gång på en riktig fuling..så här ser jag ut när jag är sur...haha bara skämta

P.s. jag är osminkad på alla bilderna d.s. haha faan va töntiiiigt :p 

Kram! 

NÄST PÅ MIN LISTA

hej hej :)

Snart ska familjen portnoff äta middag. Vilket blir kyckling eller nått sånt tror jag...Efter middagen ska jag och pappa gå ut en sväng och då ska jag passa på att lämna in filmen. När vi kommit tillbaka så kan jag visa er en dagens outfit men förvänta er inte en balklänning direkt utan det blir nog mjukisar och nån tröja.

Slutpratat om det. För nu ska jag prata om vad jag ska inskaffa här näst..För nu börjar min brun utan sol flaska ta slut så jag ska inskaffa denna skapelse:

Brun utan sol sprayen. Jag har hört både possitiva och negativa saker om brun utan sol på spray, men vafan man får ju värsta brännan...haha så varför inte chansa lite liksom....

Nu ska jag gå och äta men jag skriver lite senare, puss o kram!

TÄVLING

Ännu en tävling här :)

Hittade den hos maria vuitton här.

Riktigt snygga skor lottar hon ut, och de ser ut såhär:

image423

Jag kan ju bara säga att jag blir ritkigt lyckligt lottad om jag vinner dessa underbara skor i satin. Tänk va snyggt dessa skulle vara till en svart klänning, svarta strumpbyxor och smycken som matchar skorna...ååå dröm!

Erkänn att dessa skor var de snyggaste ni sett? Själv har man skostorlek 39 så det är alltid lite svårt att hitta grymt vackra skor som inte gör foten till en storfot...ni kanske känner igen er? När man klampar omkring med skor som ser otroligt stora ut så är ju dan förstörd..:/

Tävlingen är avslutad imorgon, söndag kl. 21.00

Kram!

SÅHÄR PÅ MORGONKVISTEN

hej hej

Jag sitter fortfarande i pyjamas och har inte kommit någon vart...visst har jag pluggat en aning men annars..nada.

Nicole Richie har ju fött sin bebbe nu...jag läste det på en annan blogg för ett tag sen :) Tänk att vara doktorn som hjälper Nicole att föda barnet. Och nu ser vi kändishuvudet och det blev en kändiiiss wohooo...haha XD

Tänk att vara deras barn...bortskämt är ordet haha. Men tänk! Vad jobbigt det måste vara att bli fotad och allt det där :/ Man har ju absolut inget privatliv då asså. På hemsidor står det liksom när dom tvättar håret m.m. Man ba? Jesus...

Näe inget mer religiöst snack för mig haha. Nu ska jag faktiskt gå in på reklamlåtar.se och hitta lite reklamlåtar att ladda ner...jag är just nu förtjust i den här glocalnet reklamlåten där det är en tjej som sjunger:

It's unfair..it's sooo unfair each and every time i tried to reach up....nått sånt...

Wish me luck!

Kram!

GOOD MORNING SUNSHINES

hej hej

Haha första gången som jag faktiskt stavar rätt på "good morning sunshines". Annars har jag skrivit god morning sunshines...

Idag ska jag inte göra ett skit förutom att plugga och lämna tillbaka hyrfilmen. Jag har nämligen spanska tills på måndag och ett js prov på onsdag. Och jag suger typ i js...det är lite svårt det där...

Så ni kommer inte höra mig berätta om en massa roliga saker jag gjort i helgen och i veckodagarna efter...men på torsdag eller fredag så ska jag nog träffa min äldsta barndomsvän :) Så då kanske jag lägger in lite pics..

Nu ska jag plugga spanska och sedan äta lite gröt eller nått sånt...(p.s. ni kan skriva ett ämne jag kan skriva om idag)

Kram!

TÄVLING

hej hopp 

Nu ska jag vara med i en tävling där man skriver om den på sin egen blogg. Så om några blir intresserade så är det bara att gå in på citty (hon som håller i tävlningen) och hänka på...tävlingen är avslutad på onsdag så ni har tid på er...

image422

Jag har nog aldrig vunnit en tävling förut...kanske när man är på basarer men annars aldrig...Mamma däremot vinner typ tävlingar hela tiden. Haha och det fick mig att tänka på en gång då det ringde i telefonen och jag svarade: Hallå? Rösten: Heej, du har vunnit en tävling som innehöll en resa till...(och så vare nått riktigt varmt land som rösten nämde). Och jag tänker ju då: Ameeen tjeena..liksom..

Och så går jag ut till mamma och berättar hela historien om telefon insidenten och så utbrister hon: Neeeej! Jag hade ju vunnit en tävling på en hemsida och då skulle dom ringa hem och berätta alla detaljer...

Snacka om att göra bort sig totalt asså. Men tillbaka till tävlingen...Citty har också fotat blondinbella...och jag tror att det är dom bilderna som hon skyltar med just nu på bloggen, men jag är inte säker. 

icon_1199995331.jpg  ---> så gå in på http://citty.blogg.se/1199995492_a.html allihopa som är intresserade för att bli fotade av citty helt gratis. Alla vinner inte dock :p 

 

Om länken inte fungerar så är det bara att gå in på citty.blogg.se

 

Nu ska jag dra mig...CIAO BELLA! <3


GOD NATT SÅ LÄNGE

hej hej

Tänkte bara säga god natt så att jag inte glömmer att säga det lite senare...nu ska jag spela the sims så att tiden kan rinna förbi så att mamma och pappa kan komma hem så att jag kan sova och efter det vakna till en ny dag och träffa en kompis. Phuu lång mening :p

Men ni får ha det superbra nu! :) Men jag skriver självklart mer imorgon eller kanske lite till ikväll...puss o kram!

TRÄNING

hej hopp

Nu när skolan har börjat så börjar också all träning och jag kan ju bara säga att jag är sjuukt otränad. Har till exempel redan träningsverk ifrån gympan idag..vilket jag inte brukar få :/

Men nu gäller det! Nu kommer man gå upp i vikt eftersom att musklerna byggs på :p Snart ser man väl ut som en bodybuilder haha...Och på söndag börjar också min dans jippie :) men jag kommer vara slutkörd efter...aj aj aj mina muskler säger jag bara XD

 kanske inte så men gärna såhär:

Vem tackar nej till den här kroppen liksom? På bilden är det typ Alessandra Ambrosio.

Kram!

I'M IN LOVE IN MUSIC AND DANCE

hej igen

Men asså på riktigt..vad vore världen utan musik och dans? För mig vore det meningslöst att leva om inte musiken och dansen fanns. Det är liksom dom två sakerna jag verkligen brinner för! Ni kanske också har en sån känsla om saker och ting...

Nu ska ni få lyssna på mig nya favvo låt av Salem Al Fakir:



Låten heter It's True....Och det jag gillar med den är att den är lite osynkroniserad ibland och har fel melodi ibland m.m. Loove

Kram!

SMAL ELLER FET?

hej hej

Jag har kommit på värsta dilemmat som är helt sjukt att besvara...ni kanske kan besvara den svåra frågan - vad är man helst, smal eller fet?



Om man är smällfet så kan man ju inte röra dig...bara ligga i en säng och typ vänta på sin död.
Om man är aneroxia smal så sämras väl skelettet och då är det ju svårt att inte slå sig och gå av på mitten liksom...

Otäcka bilder det här...man vet ju inte om man ska tro bilderna eller inte?

Kram!

KÄNDISSNACK

hej igen :)

Nu är ännu mera kändisar gravida...

Först var det Christina Aguilera, Nicole Richie och Jessica Alba men ny följer också Nicole Kidman med i trenden. Så nu ska hon och Keith Urban också få en liten bebbe. :) Inte för att dom inte haft barn förut...Nicole får ju nu sitt tredje barn..och ack vad vacker hon är för att ha fött två barn...om det ändå vore så irl...Fast missuppfatta inte nu...Nicole har inte fött tre barn utan hon har adopterat två med Tom Cruise, och nu får hon sitt första egna barn..så ere :D

Och jag fattar inte hur hon kan vara så vacker...hon är ju ändå 40 år gammal. Jisses amalia säger jag bara...:p

Jag lovar att hon kommer skämma bort hennes barn såå mycket. Det är ju ändå hennes första födda barn hon får nu...

 Haha vad brun han var bredvid henne :p

Kram! (kommer ett inlägg om typ 1 sekund)


CIAO BELLA!

Tjenixen som min lärare Martin brukar säga haha. 

Nu har jag kommit hem...och jag har ätit lite lasagne, ben and jerrys och chips. + sett filmen ciao bella som var supermysig. Kan rekomendera den till er som vill få lite kärlekskänsla i kroppen :) 

Tänk vad härligt att kunna älska någon så otroligt mycket att man ställer upp för varandra i vårt och tort. Det skulle inte jag tacka nej till. Flera gånger har man försökt men ibland så misslyckas det med kärleken...tyvärr...

Hrmm...vad ska man göra nu då? Jag har spelat in lite videos men mitt internet på den datan vill inte funka :/ 

Jag tror jag får ta och hitta på nått nu alltså...förslag kanske? hehe

Kram ! 

UT EN SVÄNG

hej hej

Nu har mina päron dragigt så nu ska jag gå ut en sväng och tyvärr inte för att hälsa på nån kompis eller så utan till videobutiken där jag ska hyra film och sedan ika där jag förmodligen köper lasagne.

Så jag blir ensam ikväll då :(    Tragiskt...hehe :p

Nu ska jag pallra mig bort...skriver senare.

Kram alla och se till att få en roligare fredag än mig!

DAGENS OUTFIT

tjolahopp! 

Nu har jag kommit hem från skolan och för första gången på flera fredagar så kommer jag hem tidigt. Tråkigt men sant. Men jag ska försöka hitta på något lite senare ikväll då jag har ff - tjohoo :p 

JAG KAN BJUDA PÅ EN DAGENS OUTFIT UNDER TIDEN JAG SKA FÖRSÖKA HITTA PÅ NÅTT KUL ATT SÄGA ;D

image417
Blåa jeans som inte vill visa sin riktiga färg i kameran - Tommy Hilfiger
Vit tunika - H&M
Svart tröja/jacka - Adidas


image418

Close up på tunikan och tröja/jackan (har ingen aning vad jag ska kalla det? haha) 

image419

Bamboo örhängen - (ingen aning XD) Nån konstig affär på söder
image420

Strike a pose...
image421

Och sedan bjuder jag på en ful bild också :) Ni ska ju få se hela mig och inte bara halva. 

Igår somnade jag efter middagen så nu ska jag allt...kan ni gissa vad jag ska skriva..haha jag tror allt det...uppdatera mig på vad alla bloggerskor har skrivit igår och idag. 

Och som vanligt en kram...eller nej idag kan ni få en bamsekram! :) 

DATASALEN

Helluw :)

Nu är vi i datsalen och har svenska. Jag, Eli, Jacob, Martin, Joel och Artur gjorde ett stoltåg d.v.s. att vi höll i någons stolstöd och drog oss framåt i salen. Sedan när vi kom in i den andra salen så började alla garva :D Hahaha.

Joel hälsar:

- Det var ett fint tåg.

Artur hälsar:

- Olivia har gulliga örhängen :)

Och idag är det Alex födelsedag så grattis på dig Alex! :D Vi har typ sjungit för honom 3 gånger idag...och varje gång sa Chantal: Grattis Karin! Haha...Ni vet i Eva & Adam så säger den där hyper tjejen: Grattis Karin!

Skolan idag har gått riktigt fort...Och just nu har vi våran sista lektion som är svenska då vi ska skriva en insändare...hmmm..vilket ämne ska man skriva om? Någon som vet nån nyhet kanske hehe.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting...Kram!

Bamboo örhängen:

 Riktigt finfint :)

inte tunga alls bara så ni vet ;)

HEJ HOPP

skriver snabbt nu och kortfattat för jag skrev ett inlägg förut men det raderades :(

Idag så var jag med Julia efter skolan (danskompis) Vi köpte bamboo örhängen till mig och gick sedan och fika. Hon frack en boja (varm choklad) och jag tog ett weinerbröd.

Kom hem till middan, då vi åt kyckling. Sedan tog jag en glass så fet som ja e :)

Går inte att visa bild på dagens outfit för blogg.se krånglar....igen...

Nu ska jag kolla på AFHV (americas funniest home videos) så min humor...

Kram alla!

HMM..

Vad ska man skriva egentligen?

Det finns inga bra tv-program man kan berätta om...inga roliga nyheter...inget nytt mode eller skönhetstips..eller joo

Kan faktiskt tipsa om ett skönhetstips jag. 

 Sotade ögon har ju varit en hitt när man haft en dålig dag eller så.
Men för er som har svårt att lägga på ögonskugga så kan jag säga såhär.


image416

Ta svart ögonskugga och sätt på ögonskuggan där jag ritat svart. Sedan kan ni sudda ut färgen där jag ritat rött och efter det kan ni sudda ut färgen yttligare lite mer där jag ritat gult. Då ska ni få ett helt annat uttryck i er sminkning. Jag hade själv såhär idag och man ser helt anorlunda ut till hur man gjorde tidigare :) Lycka till!   




Nu ska jag försöka lägga mig tror jag. Det går så mycket bättre i skolan när man är pigg :D Så nu tycker jag att alla ska stänga av datan lägga sig i sängen, läsa en bok eller nått, själv läser jag pojken som inte fanns, titta på tv, eller göra något annat avkopplande och sedan bara somna och vakna 8 timmar senare eller nått. Man behöver ju faktiskt 8 timmars sömn...

Imorgon kan jag skriva om jag klarade av mina egna tips eller ej :p (gällande sömnen, ögonskuggan har jag klarat av haha)

Kram!

INLÄGG 317

hej hej

Jag kan inte tänka mitt att jag skrivit 317 inlägg i den här bloggen :p Det är ju som en bok...haha. Boken mitt liv av Olivia Portnoff-Klatzkow..det kan jag verkligen inte tänka mig.

Slutpratat om det. Idag så gick skoldagen ganska snabbt. Inte så många "jobbiga" ämnen. Idag hade vi 2 jobbiga ämnen och 1 bra - enligt mig då. Spanska och No tycker jag är de jobbiga ämnerna och bild är det bra :) Jag älskar bild. It makes my day. Jag börjar komma ganska långt med min målning också.

När jag kom hem från skolan så slocknade jag i sängen direkt. Helt slut var jag..haha. Jag märkte hur tv bilden blev mindre och mindre och sedan somna jag :p

Idag blir det ingen dagens outfit. För jag bråkar med mamma och då får jag inte vara på hennes data, vilket är datan där jag tar bilder. Men jag kan försöka ta en dagens outfit imorgon.

Annars om ni undrar så hade jag en svart klänning, svarta strumpbyxor, grå tröja med blixtlås, svarta stövlar, svart halsduk och en ny jacka jag hitta i mammas garderbob. Den är svart den med.

Haha svart, svart, svart...

Nu ska jag uppdatera mig i allt jag missat under dagen...Kram!

GOD MORGON ALLA GLADA :D

hej hopp

Nu har jag hunnit att vakna, duscha, klä på mig....ni fattar nog resten. Men nyss åt jag faktiskt en riktigt god macka jag kan tipsa om. Mjukt brunt bröd, phille (philadelphia), avocado och herbamare. Mums i högsta grad! En riktigt nyttig och god frukost. Utan den där avocadon så hade jag nog inte fått nån frukost haha. Allt här typ slut här hemma.

Nu ska jag fixa till håret ett aningens och sedan dra iväg för att vänta på bussen. Haha allt detta väntande..men men..

Om det intresserar så har jag lagt in 3 nya låtar till mobilen :) Maskinen (för skojs skull) - all som inte dansar, will.i.am-i got it from my mama eller nått. george michael- faith (bästaaa) :) och sedan typ don't go breaking my herart med elton john och kicki dee eller nått...oj det var 4 låtar....tadaa jag kan räkna..jippie :)

Näe nu måste jag verkligen kila..PUSS!

COLLAGE

hej hej

Nu har jag gjort ett nytt collage, men denna gången med Victoria Secret modellerna :)

image410

Bild 1: Selita Ebanks.
Bild 2: Miranda Kerr.
Bild 3: Alessandra Ambrosio.
Bild 4: Adrianna Lima.
Bild 5: Karolina Kurkova.
Bild 6: Marisa Miller.
Bild 7: Isabel Goulart.
Bild 8: Selita Ebanks.
Bild 9: Adrianna Lima.
Bild 10. Heidi Klum.
Bild 11: Tyra Banks.
Bild 12: Gisele Bundchen.

Och sen upprepar första raden sig.

Tadaa :)

Nu ska jag chilla ännu lite till :p Kram!

PERSONLIGT INLÄGG

Nu kommer jag skriva så om jag bara skriver till en person, och inte till er läsare.
Ni behöver inte läsa det här..men om ni vill så är det självklart fritt fram och börja läsa. Men jag kan säga att ni kommer höra lite klagande och sorgsenhet..så läs på egen risk hehe

Du sa att ett rum lystes upp när jag klev in i det. Du sa att du var så lycklig för att jag fanns i ditt liv. Du sa att du var så glad över att ha en vän som jag. Du sa att jag var den ända du sagt jag älskar dig till. Du sa att du slutat med saker för min skull. Du sa att du så gärna ville få mig tillbaka. Du sa att du ångrade allt ont du gjort mig. Du sa att du var ledsen. Du sa att du aldirg skulle göra om samma misstag.

Jag kände samma för dig. Jag var så lycklig för att du fanns i mitt liv. Jag tänkte att jag kunde ge dig en till chans. Jag gjorde allt för att få det att fungera. Vi träffades flera gånger. Men efter ett tag så slutade du försöka. Du gav upp och svarade aldrig.

Vad har jag bett om? Ingenting är svaret. Det är jag som har gett dig en till chans. Varför dumpar du chansen? Varför kan du inte bara vara glad över att jag känner detsamma för dig. På ett sätt älskar jag dig, på ett annat sätt hatar jag dig. Varför kan du inte förstå att det du gör tär på mina känslor? Jag är ingen robot som mår bra 24/7. Jag har själv ett liv jag vill leva men jag vill samtidigt ha dig i mitt liv och inte på sidan. Behövde du sticka mitt i allt? Kunde du inte stannat?

Jag hoppas att du läser det här. För med den här texten säger jag att jag älskar dig och har svårt för att få dig att försvinna ur mitt liv. Nej föresten. Det är orden du sagt som sitter inklämda i min kropp någonstans och de vill inte försvinna. De orden betydde guldvärt för mig. Men vad betydde det för dig? Tänkte du på vad du sa?

Jag hoppas du klarar dig egenom dina bekymmer. Jag är rädd på nått sätt. Rädd att förlora dig. Så försök att stanna. Men om du ska stanna så måste du finnas där för mig. För om vi ska blanda in känslor så behöver jag dig. Behöver någon att ringa. Okej? Ja. Jag ger dig en till chans. Men det är bara för min skull och inte din. Dig har jag slutat bry mig om...

Kniven i hjärtat var uttrycket.


HELLUW

hej hej :) 

Idag blev det tyvärr inget god morgon inlägg :( Jag hinner ju inte såhär på morgonen. 

Först vill jag bara säga att jag nyss läste tidningen där det fanss ett repotage av Riccardo. Och jag tycker att domen för killarna är helt ofattbar. Hur kan man t.ex. släppa nån fri? Och jag bryr mig inte hur mycket han gjort eller inte gjort när Riccardo blev ihjälslagen. Om han bara var åskådare så ska han ändå få dom! Riccardo är ju död. Varför måste Sverige vara så klena för? I Amerika skulle killarna fått fängelse på en gång. Och jag tycker att dom tar hand om brott på de sättet som de ska. Jag är liksom lesden över det här. Jag som aldrig ens pratat med honom. Tänk hur det måste kännas för hans bästa vänner och familj. Hans pappa är liksom helt förstörd. Stackarn...

Från det ena till det andra. Idag så var det första skoldagen efter lovet. Och dagen började med att vår kära mattant Eva kom tillbaka. En kille i skolan hade satt krokben för henne så att hon bröt benet. Men nu är hon tillbaka, med friskt humör :D 

Annars så hände det inte så mycket kul i skolan idag. Eller gympan var ju kul som vanligt. 

Nu sitter jag hemma och håller på att somna...men nej! Jag ska inte sova tills jag ska gå och lägga mig. 

Någon dag framöver ska jag köpa bamboo-örhängen. Så jäkla fina. Och Sofi sa att dom inte vägde så mycket. Extra plus för mig :) Är lite känslig för örhängen som väger för mycket nämligen :/ 

DAGENS OUTFIT


 
                    image407                  image408 


Marinblå Jacktröja: Nike (syns inte på bilden)
Marinblå tre-kvarts tröja: Abercrombie and Fitch
Ljusblåa jeans: Min kompis Linns

Nu ska jag leka vidare på datan haha

KraM!



INKÖP

hej hej 

Jag stängde dörren intill där jag sitter så nu har jag fotat skärpet och balsamet som jag skulle visa er imorgon. 

Skärpet kommer ifrån H&M och kostar 50 kr. Balsamet är ifrån Jacqueline, men går att köpa på kicks. 

Sedan har jag 2 sjalar i min garderob som jag inte har någon aning vad jag ska använda dom till. 



Men jag tror det lutar till att ha dom på huvudet :) Som ett hårband ungefär...Den rosa sjalen kommer ifrån Frey Wille och den andra ifrån Pascha. 

Nu ska jag draaa..kram!


HEMMA

hej hej :) 

Idag började min dag med att jag och Debbie träffades vid slussen. Och det var så kul att träffas efter dessa 3 veckor. På slussen så köpte vi ett sl kort...Och sedan stack vi in till stan. På stan så köpte jag ett bälte som jag kan visa imorgon, för mamma kommer döda mig om hon ser att jag fotar ett bälte jag inte får köpa. (har köp-förbud) hihi :)

Sedan åkte vi hem till Debbie, där vi åt lunch/middag. Kyckling och potatis åt vi. Hos Debbie fick jag ett balsam som jag skulle fått ifrån Jacqueline. (läppbalsam). Kan visa det imorgon med...

När klockan närmade sig 18.30 så åkte vi till sergel där vi kollade på filmen good luck chuck. Så min humor...filmen rakt egenom...Haha...Jessica Alba spelade en riktigt klumpig tjej som heter Cam...Mycket, mycket kul. Och jag kan verkligen rekomendera den här filmen för er om vill skratta i typ 2 timmar :) 

good-luck-chuck-poster-425.jpg

 

Cam är också ett riktigt fan av pingviner...och kolla bara hennes urgulliga trosor som hon hade i filmen:

 

 

good-luck-chuck-02.jpg

 

Nu ska jag updatera mig i allt som skrivits under dagen...imorgon är det skola...tusan! 

 


GOD MORGON

hej hej 

Nu har jag hunnit att vakna, duscha och klä på mig. Idag ska jag nämligen träffa Debbie :D Åå saknar henne. Vi har inte pratat eller träffats på 3 veckor :( 

Ni kanske tänker, men hallå? Ska inte du vara i skolan nu? Men nej. Idag har jag också ledigt, så jag börjar imorgon. Men jag tror faktiskt att de gäller flera högstadieskolor i Stockholm. 

Jag kan visa er en dagens outfit faktiskt :) 

image388 Inta världens bäsa bild men jag har i alla fall en blå pösig tröja på mig (monki) och svarta jeans ( drdenim). 

Sedan kan ni få se mig nyduschad och helt osminkad :p 

image389
Haha. Detta är häller inte världens bästa bild, men men...

Igår så fick jag en kick av att se alla modeller. Jag har alltid haft ett litet intresse av att modella...Ni kan ju kolla resultatet haha. 

 HAHA. de 2 första bilderna gillade jag...men de 2 sista..haha skrattretande XD 

Nu har jag bjudit på mig här i bloggen...Men det gör den väl bara personligare :) Att ni får se hela mig och inte bara de bilderna man väljer ut för att se så bra ut som möjligt :p 

Näe nu ska jag fortsätta göra mig i ordning, och så småningom ringa debbsan :)

Kjaaam! 

SIDVISNINGAR

hej hej

ville bara tillägga att jag aldig haft så många sidvisningar som jag hade idag :D men jag tänker inte säga antalet för ni andra kommer tycka att det låter löjligt eftersom att ni får 11000 sidvisningar per dag XD

HEJ HOPP GUMMISNOPP :)

hej hej

Visst var Victoria Secret Fashionshow bra! Haha jag ba: ÅÅ där är Heidi, där är Alessandra, där är Adrianna...jag tror ni förstår resten :p

Och va kul för hon som vann en tävling och fick vara med på showen...lyllo :p En dag ska ni allt få se mig där...önskedröm.

Nu ska jag sova för jag ska upp imorgon och träffa Debbie! :) <3

Ha de gött! :D

NI ÄR VÄL REDO?

hej hej

Snart är det dags för Victoria Secret Fashionshow. Jag har väntat heeeela veckan. 20.00 börjar den på 3:an. Man har ju alltid tänkt att ingen människa är perfekt, men de här tjejerna är ta mig f*n perfekta. Kolla bara in deras kroppar och utryck och ja hela köret. Det skulle vara en dröm att se ut som dom :)

Just nu är det West End Star som är på tv:n i min familj. Tillsammans med lite glass sitter vi och tittar. Men jag kände att jag behövde springa till datan och förbereda er inför VSF.

Näe nu ska jag kolla klart på det jag missade från West End Star igår...

 - aj aj aj små skor på större fötter :(

Sedan har jag hört att



ska uppträda :D

puss på er!

DEN NAKNA SANNINGEN

hej hej

Haha rubriken har ingenting att göra med det här inlägget i huvudtaget..ville bara testa en grej.

Tänkte bara skriva, även fast jag skrivit det flera gånger, men om ni har klagemål på min blogg eller bara inte orkar höra om si och så, så säg det! Om ni vill att jag ska skriva om en speciell sak så gör jag det...

Skriv bara inte..skriv mindre om vad du gör hela tiden för vad ska jag annars skriva när jag inte vet vad jag ska skriva :p

Det var väl allt jag hade tänkt att skriva i den här inlägget...Kram!

SEVÄRT IGEN

det här är mitt favoritnummer på so you think you can dance..



Fint med färg runt om också va? :D

SEVÄRT!



Så jäkla fint asså! Haha det här är typ min dröm :)

GOD MORGON SOLSKEN!

hej hej

Vilket dystert väder det är ute. Helt grått och tråkigt. Och ändå så ser jag flera folk som är ute och går...jag skulle verkligen inte vilja vara ute och gå i det här vädret.

Idag så blev jag väckt än en gång. Och mamma började på en gång tvinga mig att plugga spanska. Så nu pluggar jag lite glosor. Men de e lungt att plugga glosor. Bara jag inte behöver plugga gramatik så.

Idag ska jag faktiskt försöka hitta på något. Verkligen! Men jag får väl ringa runt lite och hitta en ensam själ som sitter och har tråkigt precis som jag haha.

Nej, nu måste jag återgå till pluggandet av glosorna, så att inte mamma tror att jag sitter och "leker" som ma o pa brukar säga :p

Kram!

 - Jag vill vara där! Nu, nu, nu!

HAR MAN NÅ LIV ELLER?

hej hej

Näe just nu känns det inte som om jag har ett liv i huvud taget asså...Sitter bara här hemma och kollar på bloggar...Och lägga mig och sova vill jag inte heller, nej...

Det finns ju tyvärr inte så mycket att göra såhär på kvällen...Och gå ut är ingen ide att göra heller hehe

Så jag får nog ta och säga god natt till er...Och imorgon ska jag försöka göra nånting så att jag kan skriva om det här sen :D

Kram!

TIME OF MY LIFE!

ååå älskar den här scenen...



KVÄLLENS OUTFIT OCH MAT

hej hej 

Hoppas ni har det bra :) Själv sitter jag och kollar på dagispapporna samtidigt som jag äter min middag som är...

image382

Kan ni gissa vad det är? Jag skriver svaret i slutet av inlägget. 

Till det drack jag julmust :) 

image383

Lite oseriös får man allt vara :D

I reklamen beslutade jag mig för att ta foton på dagens outfit...

image384
image385 

 (klicka för att få se en större bild) 

Nu började filmen...men jag skriver mer sen

VIDEO - WALKING ON SUNSHINE MED THE WAVES OCH KATRINA

hej hej 

Här kommer en video som ni bara måste blir glada av att höra :D



Nu är jag då ensam..och jag har ingen ide av vad jag kan äta ikväll asså...Är sugen på nått riktigt gott...Ni kanske har nått förslag?

Just nu så är filmen dagispapporna på tvn...den är ganska bra, så om ni inte har nått att göra så borde ni titta på den :) 

Imorgon trodde jag att min dans skulle börja..men tydligen så gör den inte det :/ Hrmm...jag som ville dansa och träffa alla :p 

Nu ska jag gräva lite i mitt kylskåp :p Kram!

BLOGG

Hej hej.

Jag hittade den här hos Kristin och tyckte att det verkade kul :) Så nu får ni reda på lite mer fakta om min blogg...

What's the story behind the name of your blog and your nickname?
Tjaa...Jag funderade väl inte så mycket på vad jag skulle "döpa" min blogg till, så jag tog det första bästa. Oliviaportnoff...vilket är mitt namn :p

Jag har ju inte döpt bloggen efter något smeknamn jag har...utan jag har använt mig av mitt förnamn och efternamn helt enkelt.

Why did you start blogging in the first place?
Det började för riktigt länge sen då jag fick reda på att man kunde skapa en blogg på blogg.se. Jag som alltid ville ha en hemsida tyckte att det kunde bli riktigt kul med en egen blogg. Så det var där allting började. Att jag skapade en blogg som fick heta oliv.blogg.se. Varför oliv var för att det var mitt smeknamn då :p

Sedan så bloggade jag inte på ett långt tag..så då tänkte jag att jag ville skapa en ny blogg. Oliviaportnoff.blogg.se. Som är min nuvarande blogg...

What has been your best blogging related experience? What about the worst?
Jag har inte haft så många sånna stunder än...Min blogg är ju inte tillräckligt känd för att jag t.ex. har fått taskiga kommentarer. Vilket känns riktigt skönt må jag säga.

Det roliga med att ha blogg är kommentarerna man får. Jag är så tacksam för att folk läser min blogg och för att vissa lägger in en kommentar då och då. Det roligaste är ju att få egna kommentarer och inte svar från folk :p

Jag hoppas bloggen blir större så småningom...även fast det är svårt när man konkurerar mot 900 andra bloggar :p

Så dom bästa stunderna med min blogg är alla fina kommentarer...tack till er som skrivit dom! :)

What do you think will happen to your blog in 2008?
Nu är det ju år 2008 så jag har ett år på mig att fundera på det...men jag antar att bloggen växer en aning...eftersom att den växer lite då och då. Det är väl det ända jag kan tänka mig...

Så det här året blir väl ett år med mer läsare och mer dumma och snälla kommentarer...


Hoppas ni tyckte det var kul att läsa det här inlägget...jag tyckte att det var kul att skriva det :D

EN LITEN ÄNDRING

hej hej

För er som inte märkt det så har jag satt ett litet spel längst ner på min blogg som alla kan spela :) Kul va? :p :)

Så låt spelet börja...

NI SOM LÄSER MIN BLOGG

hej hej...igen :p

Jag bara undrar om ni som läser min blogg själv har en blogg eller om ni bara gillar att läsa andras bloggar?

Om ni har blogg, så skriv gärna eran blogg i detta inlägg...

ENSAM HEMMA

hej hopp

Ikväll är jag ensam hemma, så då ska jag nog gotta mig lite framför tvn och så. Men jag kommer också blogga extra mycket :D Kanske lägger in en liten videoblogg när jag ändå är pågång :)

Jag kanske bjuder hem en kompis om jag hittar nån ledig :p

Just nu har jag inte så mycket mer att säga...men titta in kväll vettja :)

KÄNDISSNACK

hej hej

Då var det dags igen...Jag hade tänkt att prata lite om kändisar igen...Men först:

Vem bär den bäst?

image381

Britney Spears eller Sienna Miller?

På den här bilden så tycker jag faktiskt att Britney är ritkigt söt så jag röstar för henne här...Annars brukar Sienna Miller ha snyggast stil och så...hon har ju faktiskt krönts till en modeikon en gång i tiden.

Men asså Britney Spears har verkligen förstört sitt liv. Hon fick ju ett ryck förut där hon började snagga sig och allt. Och nu har hon gjort det igen! Inte snaggat sig då men...Hon har börjat ta droger (inte för att hon gjort det tidigare). Men nu behövde hon åka in till sjukhuset och typ magpumpas eller nått...Och den här grejen har blivit riktigt stor. Har till och med visats på CNN som är en av Amerikas störta nyhtesprogram.

Britney Spears, Britney Spears i ambulans till sjukhuset!Britney Spears

Jaa, så kan man också leva...:/

Och jag har fortfarande min lilla favorit kändis. Hayden Panettiere...

Hayden Panettiere, Hayden Panettiere lyxshoppar!

Riktigt snygg kappa där asså.

Hon är inte bara en skådespelerska utan hon sjunger lite också. Kolla bara här:



En låt hon gjorde till filmen Askungen...

Sedan så har hon hakat på i olika föreningar...kolla bara på den här...jag blev lite blödig :p



Näe nu ska jag sluta babbla :p Skriver sen...

GOD MORGON

hej hej 

Jag måste bara börja detta inlägg med att berätta min morgon. 

Först så vaknar jag av att någon granne borrar i väggen. Klocka är liksom 12.00 då. Kan dom inte borra på typ dan eller nått? 

Sedan när jag somnat om så ringer telefonen. Det gick mig verkligen på nerverna. Och efter det så kommer pappa in och ska väcka mig. Men efter det somnar jag om. 

Och sedan vaknar jag av att det ringer på dörren...

Snacka om en jobbig morgon asså. Men nu är jag allt vaken. 

Idag är det återigen en slapp dag i mitt liv. Jag ska väl bara ta det lungt antar jag. Jag orkar verkligen inte bry mig, speciellt inte när tanken slår en att skolan börjar på måndag. Hell, hell, hell...

Näe nu ska jag kolla lite bloggar...kram! 

KRÅNGEL PÅ BLOGG.SE

hej hej

Jag vet inte om det bara är min blogg, men min blogg krånglar i alla fall heeela tiden, just nu.

Nyss drack jag lite varm oboy med vispad grädde - mums! :) Det blev tyvärr min middag. Och pga. att sånna saker har blivit min middag på senaste tiden så har jag typ gått ner 3 kilon. Man ba: Hallå? Egentligen är det ganska possitivt, eftersom att...(tror jag slutar meningen där, eftersom det är totalt ointressant och folk kommer bara dömma mig). :p haha nyfikna nu va? näe bara skämta...

Okej, det här inlägget blev lite oseriösare än jag trodde det skulle bli. Men jag ville bara säga god natt till er alla. Kul att jag fått ganska många kommentarer och så idag..det är inte varje dag det blir så. Och jag kom faktiskt på en ganska kul sak. Att alla kommentarer jag fått sammanlagt på min blogg är typ vad vissa stora bloggare kan få per dag...fattar inte hur ni orkar. Så credit for you...

Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och kolla på de sista avsnitten av brothers and sisters.

Juste! Ni får inte glömma att kolla på Victoria Secret Fashionshow som gör på söndag...Det är ju ett event som man längtar till, eller hur? Jag älskar i alla fall deras påkostnade modevisningar :p

God Natt to you all...

DAGENS LÅT - CLUMSY MED FERGIE



Jag har börjat gilla den här låten på sistonne...ganska bra faktiskt

COLLAGE

hej hej

Jag gillar verkligen att göra collage och den här gången har jag gjort ett sepia/svartvit collage, let's have a look:

image376

Tidigare collage jag gjort:

image379

sen har jag gjort ett annat som inte vill läggas in här...den upprepar bara att filen inte är giltig bla, bla, bla..

Om någon nån gång vill ha ett collage så kan ni skriva till mig på -> [email protected]

För att få ett collage så måste ni förstors skicka med bilder...


Kram!

NOSTALGI

hej hej 

Jag kollade egenom lite kassar som vi har här hemma, där vi slängt in saker som vi inte behöver längre. Och titta vad jag hittade: 

image371

Mina älsklings gossedjur som jag hade när jag var liten. Leoparden heter Curry och katten heter Missy :) 

Snacka om nostalgi :p 

 ---> Sen så kan jag allt bjuda på en och annan bild. Haha snacka om kamerafjolla :) 

Hejsvejs! 

LISTA

haha kolla vilken urkul lista som jag hittade hos Sofi.  Stört skön ju!


Följ instruktionerna

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Grey - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Jag fick: I smoked whit an orange because im sexy as hell

Haha ohh yeey I am just so sexy :p

EN LITEN RUNDA

hej hej

Nu har jag, mami och papi varit ute på stan. Under den tiden han pappa köpa lite mjukisbyxor till sig, mamma en skitsnygg vit kofta till sig och jag lite exotic snacks <3....Jag älskar verkligen exotic snacks asså.

Idag var det första gången som jag gått ut, sen nyårsafton. Kan ju bara säga att det kändes bra att få andas in lite fräsch luft. Älskar den känslan när luften luktar riktigt fräscht, och inte avgaser.

Nu ska jag sätta mig framför tvn med ma o pa. :)

Ha det gött, och åter igen grattis bloggen :p

image370image369 

YEEYY - BLOGGEN 9 MÅNADER

hej hej och grattis bloggen! :D Nu är den allt 9 månader gammal haha. 

Idag så ska jag, mami och papi gå på stan. Vi kommer hänga runt östermalm och andra ställen däromkring. Under våran dag så ska vi kolla på några utställningar. 

Sedan ska vi väl bara fika och så :) 

Dagens outfit idag: 

image368

En ganska dålig bild, men jag har i alla fall en vit t-shirt klänning på mig. Ett brunt bälte och bruna strumpbyxor :)

Nu ska jag försöka skynda på pappa, hejdå! 

SNART 1 ÅR

hej hej :)

Jag tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg...

För ett tag sedan så tänkte jag kolla hur länge jag haft min blogg, och det slog mig hur länge jag verkligen haft den! Jag har haft den i 9 månader imorgon :) Så då får ni allt gratta haha. Men tänk! 9 månader, det hade jag aldirg kunnat tänka mig.

Dom första inläggen handlade om hur förväntansfull jag var eftersom att vi skulle åka till Israel. Så tänk då hur länge sen Israelresan var. Den måste ha varit för 8 månader sedan. Så länge sen kändes den ändå inte :O

Åå! Om bara 4 månader är det april och jag kollade ju egenom lite inlägg från förr och såg att man redan då kunde klä sig lite vårigt. Så jag kan bara säga att jag LÄNGTAR! :D

Haha det blev ett ganska nostalgi fyllt inlägg det här. Men men...så får det ju vara ibland eller hur.

Nu ska jag kolla lite på den nya serien damages, och senare ikväll blir det familjen är värre eller vilken av dom 2 filmerna som nu spelas :D Alltid lite kul att titta på sånna filmer :)




EFTERLÄNGTADE BILDER

hej hej 

Nu ska jag visa er lite nyårsbilder :) Ta det inte för seriöst nu :p 



Vissa bilder går det att klicka på så att dom blir större, andra inte. Varför vet jag inte, det blev väl nått fel antar jag :S

Kram!

JAG SER DET SNÖAR

hej hej

Är det inte härligt att vakna sent på morgonen. Gå upp och kolla ut genom fönstret och förvänta sig ett grått väder, men så ser man snö. Snö, snö, snö. Första gången som snön har lagt sig på marken och inte dunstat bort.

Idag har jag och mamma legat och tok-kollat på brothers and sisters. Och det är bara för bra. Skådespelarna är så bra att man känner deras smärta även fast det är på låtsas.

Jag har tyvärr ingenting att skriva just nu, så nu ska jag bara ta och uppdatera mig, som vanligt :D

BAD

hej hej

Nu har jag precis badat och det var riktigt skönt. Tänk hur mycket ett bad kan göra mot ens kropp. Stilla verk och andra smärtor.

Imorgon så får jag se vad som händer. Antingen träffar jag en kompis eller om jag mår dåligt så får jag väl försöka lindra min smärta här hemma. Haha nu lät det som om jag har världens störta smärta, men det gör faktiskt ganska ont :(

Näe nu ska jag leka lite, som jag brukar säga.

Kram

VILL HA

hej hej

Den nya H&M katalogen har ju kommit ut, och nu visar dom kläderna för våren. Så fort jag fick den så satte jag och Hannah oss i min säng och kollade egenom alla sidorna. Och vi bara längtade efter att få se bikini-kollektionen.

Varje gång som jag fått katalogen så har jag ritat en pil vid alla kläder som jag vill ha. Så jag tänkte dela det med er nu. Visar dock inte allt, men jag visar ganska mycket :)

Först vill jag ha ett sånt här linne. Kanske inte i den här färgen dock. Linnet är härmat från top shop som sålde det för ett högre pris. Så nu kan man allt passa på att köpa ett sånt här :D

Sen så älskar jag det här linnet. Ur gulligt :)

Det här linnet blev direkt en favorit. Älskar broderiet längst ner.

Den här klänningen är ju hur underbar som helst. Tänk den här med ett par ballerinaskor, en fin sjal och en matchande väska :) Me like!

Den här gillade jag också starkt! Riktigt söt, speciellt i den här outfiten -

Denna kan man också få mycket nytta av. En skjorta, leggins och en fin väska är ju alltid en fin casual lock.

Sen så har jag velat pröva på den bruna byxan. Men om det slår in eller inte vet jag inte än.

Åå älskar den här asså! Broderiet är verkligen min stil. Som Hannah skulle sagt: Men erkänn att den här är Olivia! ... haha :) Älskar dig Hannah.

Mm, mm, mm...den här är riktigt fin fin! Passar ju nästan till allt.

Jag föll på en gång när jag såg den här. Det kanske ni också gör? :p

Annars så älskar jag den här, men man kan ju alltid köpa 2 bikinis :D Titta så fint den gula färgen smälter in med den solbrändakroppen :)



Nu fick ni en liten titt på vad jag önskar mig till våren :) Den är ett riktigt fint mode nu till våren asså, och den känns inte så långt ifrån oss längre, eller hur? :)



Just nu så har jag gjort mig lite havregrynsgröt, så får jag se om jag har piggnat till imorgon. Mm havregrynsgröt gillar jag riktigt mycket...Bra bantnings mat är det också.

Hejdå!

ILLAMÅENDE

hej hej

Förlåt för att jag inte lagt in bilder på nyår igår och idag. Men jag mår riktigt kasst asså. Jag har faktiskt legat till sängs hela dagen. Så jag får bara hålla tummarna på att jag mår bättre imorgon.

Jag kanske inte kommer skriva så mycket idag. Det finns ju som sagt ingenting att skriva om. Bara att jag ligger och kollar på brothers and sisters, men jag antar att det inte är något som ni vill sitta och läsa här på min blogg. Utan ni vill nog höra lite roliga nyheter och bara läsa om allmänt intressanta saker. Men tyvärr så har min fantasi tagit en semester till ett riktigt varmt land, så resten av mitt tänkande har ganska svårt att själva fokusera på att skriva något intressant.

Det ända som jag skulle kunna skriva om nu, skulle i sånna fall vara om jag skriver om något allvarligt i världen, eftersom jag själv intresserar mig för sånt. Då menar jag som t.ex. hemlösa, gatuvåld, krig..jaa..name it!

Jag tänker helt enkelt låta er bestämma vad ni vill läsa idag. Men om ni inte har några ideer så får jag helt enkelt skippa lite blogg skrivande idag och återkomma någon annan dag. Men jag kan bara säga att det skulle vara till en stor hjälp om ni skulle vilja skriva vad ni vill läsa om. Jag är ju trots allt ingen tankeläsare.

Nu ska jag fortsätta att vila ut i sängen och kolla på brothers and sisters. Vilket jag kan rekomendera till er andra som inte har något att göra idag. Serien är väldigt gripande och vid flertal tillfällen så blir man lite blöt i ögat. Just nu så handlar det om att en bror i en familj håller på att dö. Vilket är väldigt gripande. Så nu får jag hålla tummarna och hoppas på att han överlever.

Ha det bra! Menar det verkligen när jag säger det :)


HEJ IGEN

hej hej

Jag antar att alla mår piss idag haha. Hoppas att ni i alla fall hade det kul igår. Själv hade jag det askul. Och nu när jag är lite piggare så kan jag berätta lite om hur mitt nyår var :)

Det började med att alla gäster kom. Alla började mingla. Jag, Sofi och Jessica gick in på mitt rum och sjöng lite singstar. Efter ett tag så började middan och då åt vi hummer, oxfilé med tillbehör och glassbomb. :) Allt var riktigt gott.

Efter det så tog jag, Sofi och Jessica lite foton på oss, som jag kan lägga ut senare idag. Sen så blev klockan 00.00 och vi började smälla raketer, tända tomtebloss, lyssna på happy new year av abba, drack lite champange och ni förstår nog resten.

Jag, Sofi och Jessica gick sedan till rålis och tjoade lite :) Men efter ett tag så gick vi tillbaka hem till mig eftersom att vissa klagade på att det var kallt ute XD

När vi kom hem så hade våra grannar kommit hem till oss, haha värsta partyt :p

Em...Sedan så var bara jag, Sofi och Jessica inne på mitt rum hela kvällen typ XD Jag kan visa lite videor också. Men ni får inte dömma så mycket då :p

Nu ska jag bara ta det lungt. Så att jag orkar med dagen imorgon :)

Kram!

HMM...

för er som såg de senaste 2 inläggen. Försök att förtränga det haha, jag var inte mig själv i den stunden.

God morgon. Jag vaknade nyss, med mamma och pappa hängandes runt mig. Åå Olivia varför ser ditt rum ut si och så...bla, bla, bla...Näe usch. Så vill man inte vakna dagen efter nyår.

Vi hade det i alla fall riktigt kul här hemma. Med mycket sång, mat, raketer, tomtebloss, kamera och mycket, mycket mer.

Just nu så är jag inte tillräckligt pigg för att skriva ett inlägg, men jag lovar att en resumé kommer senare :)

kram!

RSS 2.0