LKD SNART

hej igen!...


för dom som inte vet så dansar jag på LKD, vilket står för Lasse Khülers Dansskola. Den är riktigt bra så om du är intresserad av dans så ska du verkligen försöka komma in. Jorå du hörde mig allt! Man måste stå på en lista tills man kan få komma in och göra en prov audision typ :/ Tror inte att jag gjorde det, men jag stog i alla fall på en lista i 1 år, innan jag kom in! Så den är verkligen eftertraktad den där dansskolan och den är ju bra och så, men att så många sökte in det visste jag inte...Deras hemsida är i alla fall http://lkd.se/  ----->gå in på sidan även fast du inte har intresse för dans. Det är ju kul att kolla på bilder och så. Ni kan också se min danslärare om ni går in på Lärare i vänster kolumnen. Sedan så kollar ni på alla bilderna tills ni ser en tjej i rött hår och med ett leende på läpparna :p, under bilden ska det stå Therese Fernström. Min förra körlärare på lasse khülers heter Titti Bernelind. Ni kan ju titta på henne också om ni vill :p

Just nu gör jag faktiskt inte så mycket, kollar runt på lite bloggar. Ni kanske vill veta vart jag får lite ideer och sånt ifrån och vilka bloggar som är mina favoriter...

1. http://stina-Lee.blogg.se/ (gillar hur hon skriver och hennes vidioupdates, de e kul)
2. http://kenzaas.blogg.se/   (hon har riktigt bra klädstil och jag tycker att hon lägger in bra saker på sin blogg och så)
3. http://lisaplace.blogg.se/  (detta är en blogg jag nyss hittat och jag gillar den redan! Så bra på mode!!!)
4. http://kimj.blogg.se/           (där finns det bra bloggtips, för alla nya bloggare, men även jag som haft blogg sen april behöver fortfarande hjälp ibland)
5. http://blondinbella.se/       (måste ta med hennes blogg även fast jag börjat ogilla den lite, tycker att den bara är ointressant)
6. http://esofia.blogg.se/       (detta är en av mina kära danskompisar :) kolla in bloggen, den e söt! :)

Så det får nog bli allt för just nu, men skriver när jag kommit hem från dansen, om inte tidigare...

hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0