DESPERATE

åå vad spännande det är. Lite sorgligt var det också. För er som inte såg så kan jag berätta ungefär vad som hände. Susan, Julie och Mike bråkade lite om omvårdnad och beslut av barn och Susan visste inte riktigt vems parti hon skulle ta, Mike hennes man som hon väntar barn med eller Julie som är hennes dotter, grejen är ju att Susan alltid har tagit besluten över Julie så då blev hon lite sur när hennes mamma sedan ändrade åsikt pågrund av Mike. (julie fick inte gå på en fest som slutade 01.00, men sedan fick hon och tillslut så fick hon inte så det blev lite tjaffs)

Edie fyllde år idag på desperate så divig som hon är så vill hon alltid ha det bästa, men den här gången hade hon fått reda på att Carlos hade ett utländskt konto där det fanns flera miljoner på, så gissa vad hon gör? Jo hon köper sig själv en bil för flera tusen som hon sedan förväntar sig att Carlos ska betala, men det är något lurt med det där kontot han har så om dom tar pengar därifrån så kan han hamna i fängelse. (han har ju hamnat i fängelse förut)

Lynette har ju canser så hon sitter med sina cellgifter dag ut dag in. Tom brukar sitta med henne i väntan på att få gå, men han visade för mycket medlidande så Lynette sparkade ut honom från sjukhuset. Då vill ju självklart Lynette att någon annan kan sitta med henne. Alla hennes vänner säger att dom kan förutom Gabrielle eftersom att hon har hemska minnen från sjukhus och speciellt när det gäller canser. (Gabrielles pappa dog i canser och då behövde hon le för att han skulle bli glad, men hon kan bara inte le med Lynette)

En ny granne har flyttat in och vill bli som nya Bree. Saken är den att hon nästan är bättre än Bree, så perfektionistisk som Bree är så ska hon självklart bli jättesur och försöka vinna över grannen. Bree ska t.ex. ta med sig en citronkaka på en middag med grannen byter ut sin citronkaka mot Bree's, alla gästerna säger vilken god citronkaka, Bree smakar och känner att det inte är hennes, det är grannens. (grannen undanhåller en stor hemlighet, som har med hennes barn att göra. Hennes dotter kommer inte ihåg något från sin barndom och detta oroar alla runtomkring..)

Så detta var typ allt i korta meningar. Hoppas att alla som kollar på desperate men som inte såg det den här gången blev glada för "informationen" och hoppas att alla som inte kollar på desperate börjar kolla på det nu för att det verkar spännande :) Det är i alla fall tisdagar 21.00 :) Sevärd serie må jag säga :D

God natt alla glada och sov nu länge så att dagen imorgon inte blir en pina. Vi har 1 bra och en dålig lektion idag: Bild-BRAAA!! :D Spanska-PISSSDÅÅLIGT!!!! uschabuscha! Som jag brukar säga...

nämen god natt på riktigt nu! :)

Kommentarer
Postat av: anders

tack för informationen om desperate houswives! har funderat att börja kolla på det men har aldrig varit riktigt säker, men nu när jag har fått en jättebra uppdatering så ska jag definitivt börja kolla! superbra blogg dessutom!!

2007-11-21 @ 22:51:10
Postat av: olivia

tack så mycket! Desperate är en serie som både killar, tjejer, mammor och pappor kan kolla på :) Den är riktigt bra och det finns inte ett endaste program av desperate där det inte händer något spännande eller helt oväntat :)

2007-11-22 @ 16:23:42
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0