NY JACKA OCH MOBIL

Hej hej nu visar jag mina köp för idag :D 


Jackan kostade runt 2000 och mobilen 400. 

Just nu kollar jag på idol med mamma och pappa och efter det ska jag väl kolla på några skräckisar :) Jag måste ju komma över min största rädsla. För er som inte vet så är jag så grymt rädd för spöken och sånt och än idag kan jag springa genom hela lägenheten för att det känns som att något är efter mig. Speciellt när jag är i mörkret eller när jag ska tvätta av mig i ansiktet och sedan titta i spegeln. Nej fy! Jag tycker de är jätte jobbigt. Så jag antar att rädslan kanske går över om jag arbetar mot den. 

Mamma var ju rädd för spindlar förut. Hon var helt hysterisk, men sedan klappade hon på en och märkte då vilka otroliga djur de egentligen är. Om jag ändå kunde ta på spöken haha. Jag skulle aldrig ge mig in i en mörk skog själv liksom så de e ingen idé. 

Nej nu ska jag kolla vem som åker ut i idol. Hare bra, pussy! <3



NYA KÖP

Hej hopp

Idag har jag varit med mamma på stan. Hon köpte mig en mobil (samsung, 400 kr) ingen fancy men den funkar. Sen köpte hon en jättefin jacka till mig och jag blev skitglad. Det kändes jättebra och jag är på ett bättre humör nu för jag frös som fan i min skinnjacka.

Jag är riktigt trött nu men jag visar er bilder nån annan dag. Puss

SALSA

Hej hej 

Jag älskar min lila klänning :D 

 man kan dansa salsa i den :D Jätteglad XD


Snart ska jag gå till närmaste ica och hämta det jag tror är mitt nya comviq kort. Jag beställde ett igår så man undrar ju om de har kunnat skicka ett på 1 dag liksom? 

Sen ska jag åka och hämta mitt upphittande SL-Kort. Man börjar ju tro på karma nu...


Så här ser jag ut idag iaf. 

Kyss!

DAGENS OUTFIT + NYA KÖP

Hej hej 

Idag visar jag gårdagens outfit, dagens outfit och gårdagens köp :D 


Så här såg jag då ut igår. Som ni kanske märkt har jag ändrat min stil en aning och när jag kollade mig själv i spegeln idag sa jag: Nämen hej! Där är ju jag :D haha. Amelie berättade att hon hade sagt samma sak, för igår bestämde vi att vi skulle klä oss i våra gamla stilar. Amelies stil va typ Östermalm/Stureplans människa och jag var södermänniska :D 

 Men igår shoppade jag lite sötsaker till min garderob. Först en klänning från Gina. Kanske lite väl sexig och urringad men då kan man ha ett linne under. Jag och Amelie tyckte den var sjukt snygg som den är, det är ju kul att visa lite skinn om man är med rätt personer haha. 
Köpte den här från Gina Tricot och den kostade 99 kr. 

 Sedan ville jag ha en till liten jacka att ha utanpå ett linne kanske. Den här jackan har jag längtat efter jätte länge :D Och efter ett glatt besked igår så var det bara att springa till H&M och köpa den. Färgen fick inte sin rätt i ljuset igår i kameran, den är egentligen skrik grön. 
Köpte den här från H&M och den kostade runt 300 kr. 

 Köpte också ett litet rosa armband som man kan matcha med allt. Älskar den verkligen :D 
Köpte den här från H&M och den kostade runt 50 kr. 

 Köpte sedan en lila härlig klänning från H&M. Vilket party mode jag fick...Den är urhärlig, men ska byta den mot en större storlek. Så för er som vill köpa en likadan måste ni tänka på att den är liten vid bysten. Jag har storlek 36 men måste köpa en i 38. 
Köpte den här från H&M och den kostade runt 300 kr. 

 Amelie köpte en sån här i lila för ett tag sen och OJ vad jag blev kär. Tyckte den var ur-härlig. Den är väldigt bekväm och man rör sig bra i den + att man får värsta rumpan i den :D 
Köpte den här från Gina Tricot och den kostade 149 kr. 

 Kände för att köpa en kroppsformande klänning. Man ser alla kurvor på kroppen och de gillar jag haha. Vill känna mig lite kvinnligare efter alla pösiga plagg jag köpt de senaste året. 
Köpte den här från Gina Tricot och den kostade 149 kr. 

 Det här är då Dagens Outfit. Mamma beställde lite saker från H&M som jag hämtade ut idag. Bland annat låg den här i påsen och jag blev as glad :D Tyckte den var jätte fin och har velat ha en kofta som går nedanför rumpan. 
Den här kostar runt 300 kr. 

 Nu ska jag gå och vila på soffan. Lite senare idag hänger jag kanske med Amelie och kollar på när hon ska skaffa sin första tatuering :D 
(ameliesandell.blogspot.com) 


TROLLERI

Hej hej

Idag var jag med Amelie. Vi gick först på stan där jag köpte en grön jacka, rosa klänning, lila klänning, grå klänning, rosa armband och en grå/svart randig klänning. Ska visa bilder snart,

Sedan sprang vi typ hem till mig där pappa väntade. Först gick vi ut med Pricken men sen körde pappa oss till Gröna Lund där det var en premiär för en trollkarlsshow.

Jag och Amelie gick dit och fick gå på röda mattan, jag ba HELL YEAH! Sedan sa jag hej till alla mina vänner där, man när ju famous haha sajk (genom mina föräldrar). När vi satte oss ner pekade vi ut kändisar :) Vi såg Anna Book, Andres estetche eller vad han heter, Andreas från Alcazar m.m. Andreas satt bredvid mig hela kvällen (a), lyckligt lottad asså. Han e typ min idol haha.

Sen kollade vi på showen och trollkarlen visade ren magi. Det var allt från att ta upp duvor från ärmen och fickan, knäppa fram kort från handen, göra så att saker flög i luften och två av mina favoriter var att den ena gången satte hans assistenter kedjor på honom och låste in honom i en kista. Den ena assistenten bar en munk dräckt och den andra en vit klänning. I slutet av numret tar de loss kistan men ingen är inuti den och sen kommer munken fram till publiken, tar av sig luvan och där är han. Jag tittade ju på munken hela tiden liksom...Sen i slutet av showen berättar han en historia om en tjej som ville att han skulle trolla fram snö, men han lyckades inte. Tillslut säger han till oss att om man vill att magi ska slå in måste man tro på det, och då klipper han i ett vitt papper, kastar upp de i luften och ner kommer det snö från alla håll och kanter i salen. OTROLIGT!

Efter showen åkte vi till Strureplan och tog en kaffe på Espresso House. Sedan åkte vi hem.

Ska sova nu puss

KOMMENTAR

Olivia, jag måste bara kommentera detta inlägg när jag läser det. Du är helt annorlunda ifrån Kenza och Kissie och de. Du är du Olivia, och jag skulle aldrig kunna umgås med en Olivia som vore som typ Kenza. Du borde inte äns tänka på att vilja synas och bli hörd på det sättet som de andra bloggarna gör. Du skriver om det Du tycker är viktigt för dig, du ska inte bry dig om du tycker det är "rätt" att skriva det eller inte. Du är inte en av de bloggarna som är Überkända, och det tror jag är bra, för vem vet hur du skulle bli då? Snälla, ge dig fan inte in i den världen där man bara tänker på kläder, smink och sin blogg. För du är en helt underbart rolig människa, och du ska inte tappa det pga bloggen. Olivia, du är inte en av DE, och det ska du vara glad för. Jag älskar dig.

Fick den här från Anonym...hum vem kan du vara?

Vem du en är så blir jag jätteglad över den fina kommentaren. Min första reaktion när jag ser att jag fått en kommentar från Anonym så blir jag rädd. Jag förväntar mig alltid att det är någon som ska skriva något i stil med: Du är så jävla ful, stackars din mamma och pappa eller nått. Och varför jag blir rädd är för att mitt självförtroende är på botten. Men sånna här kommetarer gör mig riktigt glad och nöjd med mig själv. Tack alla underbara människor och kompisar jag känner och har. <3

UTE MED HUNDEN

Hej hej 

När man är ute så här tidigt på morgonen finns det en viss typ av människor ute. Papporna leker med barnen i lekparken. Tanterna köper kakor åt sina barn barn. 30-åringarna svansar runt och vissa av dom jobbar. 
Sedan finns det vi ungdomar. Men vi syns knappt till. Ibland ser man en glymt av oss. På kvällen kommer vi ut tillsammans med 30-åringarna. 

Det är en lustig värld vi lever i haha. 

Sexigaste katten asså haha. Osminkad med acnekräm i ansiktet (bra mot finnar, har ej acne) 


Tänkte bara säga hej i alla fall...sexigt värre. 

Bara för att jag är på ett sånt sexigt humör ska ni få se lite sexiga bilder från mig och mina vänner haha. 
 haha, jag och Tamara gick ut en stund och när man kommer får man en stor överraskning på datan...

ME MYSELF AND I


BEYONÉ

LÅTSKRIVAREN ÄR PÅ GÅNG

I started High School.
You wrote me a letter, i was a fool
You said that you loved me and wanted me back.
I really love you, but you dont share that love. 
You are just fooling around with your drugs and talk to people above.
I will always remember your smile, but that smile is the reason for me to say goodbye.


"I Will Never Forget A Pretty Face"
"When I Was 8 Or 9 I Was Standing On The Shortline Waiting For Someone Like You"

Är det bara ord för dig?



MODELL KANSKE?

Man kanske ska bli modell?



SOTNING PÅ ÖGONEN

Hej hej 

Idag hämtade jag Pricken vid typ...15.00 eller nått. Och efter det ringde jag till Polisen för att fixa lite saker med det som blivit stulet. Finns mycket att ta reda på asså. 

Snart kommer det 4 härliga typer hem till mig. Tamara, Amelie, Andres (kommer aldrig ihåg vad han heter) och Mohamed. Vi ska typ mysa lite, kolla film och kanske gå till Rålis. Så gå dit om ni nu vill träffa mig haha *blink* *blink*. 

Mamma och pappa är på rosa bandet galan nu haha, knas :) 

Aja, jag tänkte visa min snygga sotning på ögonen :D



Tidigare idag såg jag ut såhär: 



Nu ska jag ringa Amelie, kyss!

TRÅKIGT BLOGGNAMN

Hej hej

Jag funderade lite nyss när jag tittade på Kissies blogg. Hon skrev att man som bloggare borde ha ett kort bloggnamn och det är jag lite ledsen över.

I början när man bloggar, gör man bara en blogg för skojs skull. Kan ju vara kul att skriva av sig lite, men senare börjar allvaret. Man får kommentarer och man börjar känna sig stolt. Det börjar en tävling mellan sig och andra. Vem har bäst blogg? Man börjar titta på hur många besökare man har, och detta är ju en stor sak i bloggvärlden. Man tävlar typ.

När allvaret börjar vill man också bli känd. Man börjar lägga ut saker som läsare vill läsa och besökarna blir fler. Sedan märker man att man kan tjäna pengar på bloggen och det är ju jätte kul.

Efter ett tag märker man hur man har blivit en i mängden. En blåst bimbo som skriver om vilka snygga skor man nyss köpt. Patetiskt va?

I den nya bloggvärlden skriver folk om dagens outfit, videobloggar, skriver om alla fester m.m. Jag kan ju inte säga att jag inte är sån, för de klart jag är. Jag har blivit en av dom.

Nu i efterhand ångrar jag mitt bloggnamn för tänk va coolt att bli kallad Shaia när man är ute på stan :) Eller?

GUL MJUKISDRESS :D

Hej hej 

Går runt hemma och ser ut som en kyckling just nu. De e mysigt haha. 

Jag var inte med Amelie för hon svarade inte ?. Så jag har fått vara hemma hela dagen och kvällen tyvärr. Och jag kan inte säga att jag hade roligt direkt. 



:) Fin va? haha :>D

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Snart ska jag gå på stan med Amelie. 

(Alla säger att vi är tvillingar på sättet och utseendet haha)

På torsdag är det nämligen en Halloween fest. Kommer inte ihåg om jag berättade om den, men då är temat typ R&B kändisar tror jag eftersom att jag pratade med några som skulle vara Akon, Lady Gaga, m.m. Och sedan pratade jag med några snygga tjejer som skulle vara Pussycat Dolls. Hell Yeah att jag skulle vara med liksom. Så vi blir ganska många med Pussycat Dolls tema men shit the same. 

Jag och Amelie ska då gå runt på stan och leta efter sånna kläder, och det är typ: 

Tuptop klänning - Har hemma i svart (kan va kul med en färggladare färg som grön eller rosa)
Shorts - Har korta i vitt och jeans. 
Kjol - Har några mini korta kjolar i rosa, blå, brun och gul. De täcker precis rumpan. Kanske ska ha nå sånt :p 
Knästrumpor - Har i lila och gul (den gula ser ibland vit ut vid olika typer av kläder) 
Kortärmad jacka - Har i mörkgrå men skulle vilja ha i orange från H&M. 
BH i glittriga färger - Har en top som är som en BH men ändå inte. 

+ EN MASSA GULDIGA SMYCKEN :D 


Men innan jag går tänkte jag visa Dagens Outfit + de senaste köpen. 

Mörkgrå kortärmad jacka - Gina Tricot
Brun klänning - H&M
Halsband - Guldfynd

 (klickbara)
Dagens sminkning:

Eye liner som markerar ögats övre kant. 
Ögonskugga på ögats nedre kant.
Vit penna och ögonskugga längst in vid ögat - bredvid näsan. (det kallas ögats V typ)
Lite grönt puder som absorberar bort rött, och bronzer. 

Örhängen - H&M
Armband - mammas låda


NYA KÖP




Bling-bling örhängen i hjärtform från Drottninggatan nånstans haha. 
Piercing formad som en boll med ljusblått strass runt från Punkt Shop
Sminkborttagning från Andrea typ, kan köpas på H&M
Bronzer H&M. 


Sedan har jag yttligare några bilder att visa. 
Jag och min älskling :D


Bajs bajs





HEJ NI SOM ÄR VAKNA :)

Hej hej

Jag gör ingenting. Sitter vid datan och kollar tv. Har inte lust för nått annat, men jag börjar bli lite sömnig nu så jag ska snart sova.

Jag är egentligen idiotisk som sitter vid datan för det är den som får mig att vara uppe haha. Men jag ska snart slita mig ifrån den, ska bara kolla på tv.nu innan.

Idag kom Debbie hem till mig. Vi tittade på Step up 2. Åt chips, godis och drack läsk. Sedan gjorde vi middag. Det blev pasta med kyckling i tomatsås och paprika. Det var mums :)

Jag sitter och kollar på ett program om drogmissbruk, och det är ju inte kul asså. De får hallunicationer, och alla runt omkring drabbas ju av missbruket. Det är sjukt!

ok, ska faktiskt sova nu haha.

FUCK, FUCK, FUCK!

Hej hopp. Jag tänkte berätta för er vad som har hänt.

I fredags var jag med Amelie och Tamara. Vi möttes på tunnelbanan till Hallunda där vi skulle ta en buss till Rönninge.
Vi började åka och på vägen bråkade jag och Amelie med Larry. Han förtjänade det så jävla hårt! haha

När vi kommit fram träffar vi Sebbe och hans kompis som bor där. Vi hade as tråkigt, så jag och Amelie åkte till stan för att gå på Represent Your Line. Tamara stannade kvar eftersom att hon skulle sova hos Sebbe.

När jag och Amelie kommit fram till Sergels Torg, går vi till Kulturhuset där festen hölls. Vi betalade 80 spänn var, och sedan var det bara att dansa sönder. Vi shakade med Jossan haha, de var sjukt kul. Ibland är det kul att vara oseriös och bara dansa loss liksom.

Jag och Amelie tänkte hänga av våra jackor, men vi hade inte 20 kronor till garderoben, vi hade bara 12, och de kunde inte ens låta oss panta in en mobil. En mobil är ju liksom dyrare än 12 kronor.

Så vi frågade runt men ingen lät oss ens gömma våra saker på egen risk, så tillslut gömmer vi jackorna ganska nära festen.

Vad händer? Jo när vi kommer tillbaka är självklart min jacka stulen och i den hade jag nyklar, mobil, sl kort, idkort m.m. Jag höll på att flippa sönder! Jag grät, skrek och slogs på en och samma gång. Jag var så förbannad att jag spräckte ett glas när jag slog i en vägg. Inge bra asså.

Nu får jag bara hoppas på de bästa, trots att de inte finns så mycket att hoppas på.

fyfan...

JAG KOMMER MÖRDA NÅGON!

Jag fick en massa saker stulna igår och jag säger bara det att jag kommer mörda någon. Dom har stulit från fel familj!

HALLOJ

Hej hej

Idag är det allt en härlig dag. VI börjar kl. 10. Då har vi avstamp till det nya projektet och de tar inte så mycket tid.

Sedan ska klassen kolla på en dansföreställning där de ska dansa balett. Hell YEAH att jag kommer typ drömma mig runt eller nått :p
De är typ bäst i Sverige också, så varför inte? :D

Det kanske är nu som man ska presentera sig själv hos alla dansarna och koreografen. Man måste också stå ut ju! Det här kanske kan bli lyckat asså haha

Efter skolan ska jag dra med mig någon och köpa en eller två navelpiercingar till mig :D Alltid lite kul med nytt i smyckeskrinet.

Men nu ska jag äta frukost så att jag orkar med min långa, slitiga och framför allt jobbiga dag haha.

MER CRUMPING MUSIK

Hej hej 

Jag har verkligen fallit för crumping musik med J Squad. De e ju grymt liksom :D 

Ni kanske tycker jag är tråkig som inte lägger upp så mycket bilder på dagens outfit längre, men sanningen är att jag ofta inte har några outfits att visa. Kan visa den jag har idag så får ni se vad jag menar. 

J Squad, Pirates Of The Carribean remix


J Squad - Unfaithful remix


DAGENS OUTFIT

 Tröja från England på min brorsas Collage. Mjukisar från Stadium :) 
 Haha skoja :D Igen Och igen :p

CRUMPING

hej hej

Bring it on är inte crumping det här är crumping


J Squad med Hall Of Fame

HEBREISKA

Hej hej

Shaia skriver :)

En video på mitt språk ;D


Oseh Shalom

VARJE KVÄLL ÄR EN FEST :)

Hej hej

Igår hade vi uppvisning för all våra vänner och familj. Det var ganska nervöst men jag fick en massa fina kommentarer efteråt och de piggade upp mig :D

Efter det gick jag och mamma på Vurma där vi åt lunch. Sedan gick vi hem och tittade på hyrfilm. Vi såg 21 som var så jävla bra! Den är sjukt rekomenderad.

Näe filmer var slut åkte jag hem till Debbie där Hannah också var. 1 Sekund efter att jag kom dit kom också Fanny och Lisa. Vi alla chillade lite och sen drog vi ut. Vi åkte runt på lite olika tunnelbane stationer och hade tråkigt, men sen stannade vi på St:eriksplan där vi tiggde korv och bröd från en kiosk. De var sjukt kul haha.

Sedan åkte jag hem till mig där jag somnade i sängen :) Det var min kväll haha.

Idag ska jag ta det lungt. Men tydligen blir det inte så då det ringde på dörren nyss. Mamma öppnade och säger HEJ HELENE! Och då är det hennes kompis som kommer hem till oss, och då sitter jag med bara trosor och t-shirt. Tack mamma. 

En liten bild: 

photo.php.jpg

 

om bilden inte visas kan ni klicka här:

 

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4589344&id=769095153


KÄNDARE VARJE DAG

Hej hej

Varje dag har vi föreställning känns de som haha. Förra veckan, idag och imorgon + att vi tränar och visar upp för varandra varje dag haha. Riktigt roligt är det och det känns som att man kan lyckas inom dansen asså :)

Idag kommer det lite vänner hem till mig och vi ska smaska i oss en massa onyttigt. Sen kanske vi drar till Rålis. Vi har som sagt skola imorgon så vi kan inte bara sticka och festa.

Snart ska jag möta upp tjejorna, och då ska jag passa på att gå ut med Pricken.

Jag har inte så mycket mer att säga haha, men ha en bra kväll!





Dessa härliga tjejer ska jag vara med idag, puss!

VI ALLA HAR FLERA NAMN

Hej hej

Tänkte inte skriva en bok som vanligt, men jag kände för att skriva det här lilla:

Shaia (L) Ferah :)

Jag heter nämligen Shaia på hebreiska och jag tycker de e as fint, + att Amelie heter Ferah egentligen, det är turkiskt : och sjukt fint :)

Nu ska jag sova, pussy

SNYGGASTE KILLEN JAG SETT

Hej hej

Tänkte inte skriva värsta boken nu men den här killen Frankie i Make Me A Supermodel är typ den snyggaste och sötaste killen jag sett.



RAAWWRRR!

DAGENS OUTFIT OCH LITE KLOKA ORD

Hej hej 

Idag ser jag ut såhär, och jag har sett ut såhär de senaste veckorna :p



Ni ska veta det här om mig. Bilder säger ju mer än tusen ord. (klicka på bilderna så blir de större)

 Ibland gör jag fjortisminer för jag tycker att de är kul. :D
 Ibland gör jag de fulaste miner jag kan tänka mig för att jag inte orkar "posa". 
 Ibland gör jag tokiga miner som bara jag tycker är roliga
 Ibland tar jag foto på mina läppar och lotsas att jag har de där fylliga snygga läpparna
 Ibland tar jag foton på mig själv där jag försöker se jätte förförisk ut och jag tycker jag lyckas!
 Ibland klär jag upp mig och tar en dagens outfit för jag tycker de är kul att visa upp hur jag klär mig. 
 Ibland tar jag foton när jag är osminkad och kör en sexig pose. 
 Och ibland överdriver jag saker sjukt mycket som just nu så det blir inga mer foton, men om ni tyckte det här var kul att se på är det bara att säga till så blir de mer sånt för jag tycker själv de e kul :D

Nu ska jag lägga mig i soffan på en hög kuddar, äta middag och slutligen säkert somna där och glömma bort den ända läxan jag haft sen jag började. 

DAGENS OUTFIT

Hola amigos! 

Idag ska jag typ träffa Debbie på en fika, och då ska jag ha på mig det här: 





LYSSNA NU! VIKTIGT

Hej hej 

Det finns säkert flera tjejer och killar där ute som känner som jag. 

Jag har blivit sviken så många gånger och på senare tid har jag inte riktigt hittat mig själv. Vilket bara har ledit till en stor förvirring! Jag har undrat över vad som kan ha varit grunden till det och ni vet ju att jag har ett tjejgäng som jag har hängt ihop med i 3 år. Vi gled ifrån varandra för alla började tjafsa. Och jag sket i allt! 

Men som tur är så ringde Fanny och Debbie mig och tog upp kontakten igen, och det har gjort mig lite mer hel. Men sedan finns det en till tjej som jag verkligen älskar och hon är en av mina bästa vänner. Det är Hannah! Och jag känner att jag ska skärpa mig och ringa henne nu! 

Man säger ju att ens vänner kan vara ens ena hälft och nu vet jag att det stämmer, för utan dessa underbara tjejer känner jag mig inte hel! 

Detta inlägg är till dom och jag vill att ni ska veta att jag älskar er så jävla mycket!!!! Tack för att ni finns :) <3<3<3

VARFÖR TJÄNAR MAN PENGAR PÅ ATT SKRIVA OM SITT LIV?

hej hej 

Först vill jag prata lite om det jag skrivit i min rubrik. Varför tjänar man egentligen pengar på att blogga? Man skriver ju bara om sitt liv, och egentligen är ju det helt ointressant. Visst har jag ju själv blogg och jag tjänar pengar på den, men jag menar 1 krona om året är ju ingenting liksom, för det är typ de jag tjänar nu när jag aldrig uppdaterar. 

Men vad är det egentligen man vill läsa om när man går in på någons blogg? Jag tycker att bloggar där personer skriver om hur mycket löshår de använder eller hur mycket brunpuder de måste använda för att se ännu mera blonda ut, är helt ointressanta. De säger ju ingenting om personen. Men om man skriver om vilken musik man gillar, vilka konserter man sett på senare tid m.m. Sånt tycker jag är intressant. Den perfekta bloggen för mig skulle va en blandning mellan Kenzas modellande, hennes konserter, Blondinbellas politik och resor, Kissies dumhet, Stina-Lees "down on earth" feeling och LisaPlace/Amanda Bergs mode tallang skulle jag bli helnöjd :) 

Men vad har jag i min blogg som folk vill läsa om egentligen? Jag skriver inte så mycket om mode längre, jag berättar inte hur full jag blivit av en 2,5 att jag spytt ner mig själv eller att jag älskar att flörta med killar på tunnelbanan och fråga efter deras nummer. Ja tycker inte de är intressant. De gånger jag skriver om rättvisa eller andra viktiga frågor i livet då blir jag nöjd med mig själv och jag känner mig för en gångs skull smart. Vill folk att vi ska vara dumma i huvudet nuförtiden? 

Ytlighet är nog förmodligen intressant numera. 

Aja...det var inte det jag hade tänkt skriva om idag utan jag tänkte skriva om min helg, nu när de hänt lite saker. 

TORSDAG
Då hade vi lite Jom Kippur gäster här hemma, och när det är Jom Kippur så fastar man (judisk helg), så gissa om alla åt mycket? haha. 
Det var jag, Jessica och Bamse som höll ihop den kvällen, oh juste! Bamse ska flytta hemifrån...Ska jag åka och hälsa på honom och typ bo där varje dag? JAAA! Jag kommer typ ta över hans lägenhet. Den kommer vara sjukt fin också för den människan har det jävligt bra ställt haha. 

Vi hade tänkt att gå ut men alla skulle hem för allas föräldrar var ganska trötta...:( 

FREDAG
Den här dagen hade vi våran föreställning i skolan. Alla basgrupper som består av typ 10 pers hade gjort sin egna lilla show som innehöll teater, dans, musik och ett riktigt välskrivet manus. Och vet ni vad? Jag dansade solo haha. Jag tyckte det gick piss för jag fick inte fram känslan, men när jag var klar kom alla fram till mig och ba: Du fick mig att gråta! Då blev jag stolt :D Kanske kan filma nästa gång :) 

På kvällen åt jag middag med mina kära danskompisar förutom Madde och Sofia. Vi åt på Ciao Ciao. Det var fett gott! 
Senare på kvällen såg jag Johns kompisar och eftersom jag var lite sur på John så följde jag med hem till honom där han hade en liten fest. Vi gick ganska tidigt ändå...

LÖRDAG
Igår träffade jag Tamara och hennes kompis Judith. Vi gick och solade men min funkade inte - JÄVLA SKIT! Så jag åkte istället och träffade Amelie då jag solade med henne istället. Vi åkte till Norsborg och sedan åkte vi hem till henne. 
Senare på kvällen skulle jag träffat John men så blev de inte så jag hängde med Amelie istället. Vi åkte bara runt hela kvällen men hittade inget roligt att göra. 

SÖNDAG
Jag ska bara hemma idag, tänkte gå hem till John och typ "överraska honom" men så blir de inte. Han är inte värd de :/ 

Puss!

CHANPANDE

Hej hej


Nu är jag hemma hos Amelie katternas katt med stövlar, förutom Ericano.

Det var en gång en flicka som hette Olivia och en anna tjej som hette Amelie, katternas katt med stövlar, förutom Ericano. Dom åkte till Fridhemsplan där dom sedan tog en buss till Amelies, katternas katt med stövlar, förutom Ericano, mamma. Hennes mamma skulle ge henne pengar och sedan åkte dom till ??? där det finns en stort köpcentrum. Amelie, katternas katt med stövlar, förutom Ericano, skulle köpa en fin vit klänning från H&M där. 

Lite senare åkte dom hem till Amelie, katternas katt med stövlar, förutom Ericano, där Olivia somnade i soffan. Amelie, katternas katt med stövlar, förutom Ericano, kom in och sa till henne att de skulle äta och till middag hade Amelie, katternas katt med stövlar, förutom Ericano, gjort linssoppa, kyckling och bönsallad som dom åt. 

Tills klockan blev 20.00 dansade dom runt, sminkade sig, provade kläder m.m. Sedan åkte Olivia hem. 

De gjorde jag igår då :) Fin saga va? :p 

Idag börjar jag 13.00 tjohooo!

VIDEBLOGG x3

Hej hej 

(jag går rakt in på mat nu för resten av min dag var inte så rolig)

Idag gjorde jag världens godaste efterätt. Jag la vaniljglass i en skål, sedan vispade jag grädde och medans jag vispade la jag i oboy pulver i grädden så att den blir riktigt brun. Sedan la jag grädden ovanpå glassen och tillslut la jag jordgubbar på toppen. Det var sjukt gott! Enkelt och smakligt haha, riktigt bra att göra på middagar osv. 

Jag tänkte lägga in tre videos istället för att skriva idag. Enjoy


Den är skit suddig bara så ni vet men jag filmade faktiskt med mobilen haha. Här ser ni när jag filmar pricken som kliar sig i baken :p (shit va mörk den va ra)


Sedan är det en till på mig och Pricken i as dålig kvalité tyvärr. Vi brottas lite haha som ni ser. 

Nästa video är faktiskt när jag dansar, JIPPIE :D Det är på mig och Madde då vi visar upp en dans vi lärde oss på streeten, jag kör en bootyshake då och då också :p (fortfarande mobilkamera :(  )


Nu ska jag leka vidare med pricks :)

PARTY OR NOT?

Hej hej 

Igår började en partykväll som slutade med att vi satte oss på donken? 

Kvällen började med att jag fixade mig hemma. Satte på mig tights, tub-klänning, mag-kofta och en massa smycken, sedan mötte jag upp Alexandra och Sara på tunnelbanan. Vi åkte ända till Vårberg där vi ringde på Amelies dörr utan förvarning. Hennes reaktion var: Hur hittar ni hit? (med turkdialekten som hon kör med ibland haha). 

Vi var hos henne ett tag och försökte nå Carlie? Antingen var hennes mobil mongo eller så dissade hon oss vilket skulle vara ganska konstigt. Aja vi får prata med henne imorgon haha. 

Vi försökte i alla fall gå hem till Carlie men vi hade så tråkigt så jag och Amelie började leka Harry Potter. 

Where is he? 
I don't know? 
Mabye he is a leaf! 

Hello I'm proffesor McGonagall, and I'm going to help you. 
Where is my wand? 
I don't know lets go and find your broom. 

Wingardium leviosa, expelliamus

haha och så fortsatte det i den stilen. Vi hade as kul i alla fall :) 

Efter Harry Potter stunden åkte vi och träffade Jossan, sedan åkte vi till McDonalds och åt mat. 

Lite senare åkte vi alla hem och jag snackade med John ett långt tag. Vi började prata lite om framtiden och hur vi vill ha det och jag tror att vi kommer bli pojkvän och flickvän om ett tag :D

Det var min dag igår. Inte så vidare rolig kanske men det var i alla fall roligare än att ligga hemma. Idag kommer min bror över på middag men så mycket andra planer har jag inte idag :) 

Hoppas ni som läser min blogg har det liiiite roligare en jag :p 

 Jag igår och...
...Jag idag :) Osminkad, men det ska jag snart fixa till utan smink, kan visa resultat senare :) 


ANSIKTSMASK

Hej hej 

Idag har jag tagit det lugnt! Det är ju inte ofta som man faktiskt tar det lugnt. Vissa kanske tänker idag ska jag sova extra länge, eller ta ett långt bad men man kan göra mycket mer än så. Det jag gjort idag är: Inget. Jag har typ fotograferat lite på balkongen, suttit vid datan, kollat på tv m.m. Inte så mycket mer än så för ikväll är det andra bullar. Jag ska förmodligen gå på en fest som en tjej i min klass anordnat, om man ska säga det med fina ord. 

Den ända haken just nu är väl att jag inte får tag på någon. Jag får väl ta och ringa runt lite snart. 

Såg att klockan börjar närma sig 5 nu så jag ska börja ringa lite. Puss så länge :) 



BLONDINTEJEN?

Hej hej 

Jag snodde en lista av hon den där Isabella Lövengrip. Hon kallas tydligen Blondinbella eller nått i den stilen? :S 

1. Vad heter du? Olivia Eva "Shaia" Portnoff-Klatzkow (Shaia är mitt hebreiska namn, önskenamn as in hell!)
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Shaia
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? De visste typ alltid att jag var en Olivia
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. Vilken årgång är du? 92
6. Vart bor du? Stockholm
7. Bott utomlands? Asså jag var ju i Israel i 6 veckor och då bodde vi ju på en massa ställen :p 
8. Flyttat antal gånger? Aldrig
9. Vart skulle du vilja bo? I New York nära Mia Michaels typ :p 
10. Vilken skolklass? Första året i Fryshusets gymnasium :D
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Dansare, IN MY HEART! <3

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
 168 cm enligt Arlanda :) Och de måste ju stämma :D
2. Hur mycket väger du? Tråkigt men sant, typ 63 kg. 
3. Hårfärg och frisyr? Ganska långt och typ brunt. 
4. Ögonfärg? Bruna, i solen skiftar dom i grönt. 
5. Mest nöjd med? Mitt ansikte när de är sminkat typ haha, jag har ganska dåligt själförtroende och är inte nöjd över mycket i min kropp. Eller var det nu man skulle säga JAG ÄR JU BÄST OCH SNYGGAST I VÄRLDEN ALLA ÄLSKAR MIG!!! = För att få mycket publicitet? :p 
6. Minst nöjd med? Mina otroligt stora fötter haha
7. Skostorlek? 39 (det är stort enligt mig)
8. Glasögon? Nej, I wish! Tycker de är as snyggt :)
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Har en i naveln och två i öronen om man kan säga så haha

FAVORITER
1. Filmer? Titanic, Rent, Mamma Mia, Sex And The City m.m. 
2. Låtar? Alternative, Hip Hop, R&B, Rap, Soul, Indie, Rock m.m. 
3. Årstider? Sommar och höst. Jag börjar falla för höst! Det är ju hur mysigt som helst. Alla går runt med halsdukar och vantar, typ ganska tunna jackor, jeans eller klänning + en stor kaffe i handen. Kan det bli bättre?
4. Mat/dryck? Sushi och Thai/Vatten, Juice, Mjölk m.m. 
5. Djur? Leopard!!! Rawr...
6. Färg? Grön, lila, rosa, röd
7. Parfym? Amor Amor och Chanel Change + de från Yves Rocher :D
8. Tv-program? Miami Ink är en favorit för tillfället
9. Ämne i skolan? Dans 
10. Sysselsättning? Em typ dans, kompisar och så

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Använder jacka då och då, om det är dåligt väder och i sånna fall använder jag mina bruna skinnjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Jag blandar mellan bruna tygskor, svarta och bruna stövlar + dans/street skor. 
3. Favoritfärg på kläder? Älskar blått och grönt det ser så snyggt ut
4. Favoritmaterial på kläder? Älskar satin just nu, men annars älskar jag att gå runt och känna mig snygg haha eller att ha på mig mjukisar
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag skulle vilja ha några fler snygga satin jackor, någon ny klänning och halsdukar och vantar i massor!
6. Favoritaffärer? H&M o Gina
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte så mycket längre, jag har släppt mina shoppaholic fasoner, men jag köper saker när jag har pengar. Får 250 i veckan. 
8. Favoritmärke? Jag är inte så mycket för märken, men Victoria Secret är en favorit. 
9. Vad har du för byxstorlek? 28 typ har inte köpt jeans på typ 500 år känns de som. 
10. Vad har du för tröjstorlek? 36

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
 Min morfar är död :( 
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Lite hemlisar blandat med typ mobilen, ipoden utan hörlurar :p, nycklar och sånt nödvändigt
b) Jobbväska just nu? Har ingen jobbväska höhö, har ingen skolväska i huvudtaget. Har bara väska om jag har något att släpa med mig och det är sällan då vi inte har böcker i skolan
c) Handväska eller liknande just nu? NADA
3. Vad är du beroende av? Vatten, Chai Latte, Mina vänner :p, Dansen, Sången m.m. 
4. Vilket land kommer du i från? Är född i Sverige men har ursprung från Israel, Ryssland och brorsan är från Greece 
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Carmex och de från The Body Shop
6. Vad tror du på? Jag är inte så troende för jag tycker de mesta i religioner är bullshit. 
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Judendomen. 
8. Vad köpte du senast? Ringar
9. Har du nåt husdjur? Är hundvakt väldigt ofta
10. Var bor du? Hemma hos päronen och ofta hos kompisar

God morgon föresten :) 

NY DAG, NYA TAG

Hej hej 

Idag är det slappdag för min del. Det har varit skönt att få vila ut, men snart ska jag åka till skolan igen. 

I min skola håller man ju på med projekt, och det nya projektet är att vi ska förbereda oss inför julshowen. Man ska alltså göra en teater. Vår teater handlar om en brat som bestämmer sig för att åka till Alperna men hamnar lite fel. Han hamnar i Norrland. Väl i Norrland träffar han på en tjej som förtrollar honom så att han stannar hos henne i 7 år. Men han saknar sig familj och vill åka hem. Tjejens föräldrar vill också att hon ska släppa taget om pojken, så hon släpper taget och han åker tillbaka hem. 

Hela berättelsens budskap heter: "Våga släppa taget" vilket jag tycker är sjukt fint. 

I slutet av pjäsen ska ju hon släppa taget av killen. Och då ska jag dansa en dans med en kille i min klass. Dansen kommer bli mycket kärleksfull osv. Jag ser verkligen fram emot att se hur vi ska kunna skapa detta. Vi ska ju skapa musik och allt sånt också :) 

Nu ska jag snart äta lunch eftersom att jag inte får lunch i skolan idag. Sen ska jag nog kolla på tv och förmodligen åka också. 

Puss!


Typ första gången jag verkligen tittar in i kameran :p

RSS 2.0