KVÄLLSFIKA MED MAD BROWNIE

Hej hej 

Nu ska jag dra in till stan och träffa Mad Brownie (madde). Vi ska fika på kofi där hon träffade sin dream-man för några veckor sedan, och efter det har det ju hänt lite roliga saker mellan dom så de ska bli lite kul haha. 

Nää nu måste jag dra för jag ska vara vid stureplan halv :) 

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men det kommer! Ni kan alltid räkna med mig haha. 

så här ser jag ut:




PUSS!


ANNELI ALHANKO

Hej hej

Igår var det en helt vanlig dag i skolan. Det började med lite studier i dansen. Vi fick lära oss om kroppen, hur man ska placera sig och så...Det var ganska skönt men jag fick ont i ryggen lite senare på kvällen, hum :/ 

Men efter den lektionen fick vi i alla fall äta lunch så de va nice...På lunchrasten står vi utomhus och tar lite luft när Anneli Alhanko kommer förbi med våran balettlärare. Asså jag började nästan gråta ni skulle sett mig. Anneli är ju en av världens bästa balettdansare och hon kallas ju för en prima ballerina. Hon har varit så stor, och är självklart fortfarande stor ute i världen så jag blev helt knäsvag typ. Alla runt omkring mig stod med ett frågetecken ovanför huvudet haha, medans jag typ svimma nää men så kändes det i alla fall. Så det gjorde lite av min dag :D

Fast ännu bättre var det när allt fucka up sig på matten och jag fick panik eftersom att jag inte vill ge mig (men jag fattar inte?). Hur som helst så lägger David fram en lapp på mina böcker där han hade skrivit en jättefin dikt till mig. Jag blev sååå glad! Så det gjorde att jag höll på att böla igen haha, gulle!. Kan tyvärr inte skriva ner allt här men bara så ni vet: David speaks gay :) 

Nu ska jag fixa iordning min musik, sedan ska jag sätta in den på ipoden and then i'm going to the Operah, för gissa vem som ska se när balett-dansarna värmer upp...JO JAG! :D

GOOD MORNING <3

Hej hopp!

Nu sitter jag och lyssnar "A drop in the ocean". Den är jättefin och jag har alltid gillat den låten :) Alla tycker ju att det är världens fjortis men nej det tycker inte jag haha. 

På någotvis är jag på glatt humör idag? Så det är ju jättebra haha. Det var ju ett tag sedan jag skrev i bloggen så jag kan ju ta och uppdatera. 

I fredags var jag med Hannah, Lisa, Debbie och Fanny. Eftrsom att Fanny fyllde år så åt vi på Ciao Ciao. Det har blivit som en tradition haha, att man äter på Ciao Ciao i Odenplan. Men mysigt var det! Älskar deras pizzor. För er som inte vet det så har Ciao Ciao Stockholms godaste pizzor (enligt mig). De är fräscha och man kan få en pizza med till exempel: Kyckling, honung, chevre och pinjenötter på. Hur gått låter inte det? 

Hur som helst satt vi där från 7-9 sedan gick vi och fikade på café fåtöljen. Det var riktigt mysigt! Alla tog en chai latte utom Debbie haha som kör på vanlig latte. Och jag har kört på min chai latte sen lång tid tillbaka :) Istället för att festa så satt vi på fiket skit länge och enligt mig tycker jag det var mer värt, för vi han prata med varandra! 

På lördagen vaknade jag ganska tidigt för att dra åt frisören :) Hon klippte upp mitt hår lite, fixade till luggen och klippte topparna - så nu känns det riktigt fräscht och helt. Hon slingade det också så det har fått en ljusare ton...något som mer är i min stil. 
 - klickbara bilder. 

Efter frisören stack jag hem och vilade sedan åkte jag hem till Madde som hade Sweet Sixteen. Efter ett tag kom alla (v.i.p) gäster som blev bjudna på middag :) Maddes mamma hade lagat en skit god middag till oss! 

När klockan vart 9 så började alla komma. Då började musiken komma igång och vi minglade lite då...Och när de flesta hade kommit dit blev det en skit stor fest. Riktigt kul var det i alla fall, och det var någon av de bästa festerna jag varit på. Jag har nog inte garvat sådär på länge. Synd bara att det var vissa som bara satt ner. Och om man bara sitter ner i ett hörn får man ju skylla sig själv om man inte har kul. Om man ville dansa kunde man göra det eftersom det fanns 6 glada dansare på dansgolvet den mesta tiden. Sedan kunde man ju gjort massa andra kul. En fest blir ju bara rolig om man gör den till det så sorry för er som fick det skit tråkigt, det är erat fel :)

Vi somnade ju i alla fall runt 4. Och den mesta tiden hade vi legat och typ skrattat, snackat, skrikigt, surat m.m. 

På morgonen kom pappa och körde hem mig och Julia. 

Igår! Då var jag med typ hela klassen efter skolan. Vi var inne på Weekday och kollade in deras rea. Jag fick med mig en tjocktröja hem men det var det ändå och den var billig som fan :) 
Sedan åkte jag, David och Emma och solade. Vi blev ganska bruna och sedan ringer Nina i min klass. Hon sa att jag kunde få gå på förhandsvisning på "I taket lyser stjärnorna" och jag blev så jäkla glad över att hon bjöd med mig. Fett gulligt! 

Filmen var i alla fall riktigt gullig :) 

Men nu ska jag göra mig iordning för snart ska jag till skolan och dansa modernt/improvisation. 

Bye

GOOD NIGHT BITCHES! <3

Rubriken säger allt. Nu ska jag nanna :) God natt, Sov gott, dröm sött. 

KTR

Jag vet inte hur jag ska beskriva dig. Vissa dagar gör du mig lycklig, då jag andra dar ser dig som något helt annat. Ändå är jag glad att jag träffat dig, för annars vore jag fortfarande den där tjejen som träffar ny kille hela tiden, som festar varje helg och som inte gör så mycket egentligen...Single is the word for it!

<3

JAG STOD FÖR MIDDAGEN

Hej hej alla härliga läsare! Hoppas ni alla mår bra :) 

Idag i skolan hände det inte mycket. Vi satt mest på lektionerna och degade. Det var ingen plugg-dag heller. 
Efter skolan träffade jag dock Hannah, Lisa och Debbie. Vi gick runt på stan och sådär, kan inte säga så mycket mer om det men det kommer i sinom tid :) Påminn mig annars om jag glömde att berätta det för de e lite kuligt. 

Imorgon ska jag pierca mitt öra igen, hoho så det ska bli riktigt kul men fy vad ont det kommer göra :( Men det ska jag inte tänka på nu haha. Jag vill ha 3 stycken i höger öra och 4 i andra örat. 

Kom på nyss att veckans schema är fullspäckat. Eller det är i alla fall fullspäckat om man heter Olivia. 

Onsdag - Överraskning fortfarande men jag berättar i bloggen imorgon. 
Torsdag - Kanske leta efter present till Madde (Madde låtsas om att jag inte skrev det där)
Fredag - Följa med Malin till ANT (piercingstudio), hon ska pierca naveln, sedan ska jag fråga lite om min navelpiercing. På kvällen ska jag träffa tjejerna och fira Fanny eftersom att hon fyller år imorgon, så vi ska äta på Ciao Ciao. 
Lördag - Gå till frissan och äntligen klippa mig och fixa den gamla färgen jag har i mitt hår. På kvällen ska jag fira Madde på hennes Sweet Sixteen. 
Söndag - Inget planerat hittills. 

Pheew...Jag kommer vara trött!

Nu tjatar mamma om datan puss



EN LITEN DIKT, KANSKE

Snälla se mig. Jag står precis här. Framför dig. Jag tittar dig rätt in i ögonen. Hur kan du inte se mig? 
Jag vill att du ska se att jag står här och tittar på dig. Öppna bara ögonen och se att det finns en hel värld runt omkring dig.
Du missar så mycket. Snälla titta bara upp en gång. Jag vill bli sedd. Se mig!
Om du öppnar ögonen nu. Kommer du se hur mycket jag har förändrats. Hur stor jag har blivit. Hur vacker jag är. 
Önskar bara att du skulle kunna säga samma sak. Se mig. 
Jag har faktiskt fått en lillasyster. Aa, mamma födde nyss ett barn. Tänk vad tiden förändras. Men det märker ju inte du. 

Varför ligger du bara där? Varför kan du inte röra dig? Vakna upp, jag vill vara med dig. Se mig. 

Denna lilla text tillägnar jag alla där ute som har familj, vänner eller andra på sjukhus som är på dödsvägen. Jag känner med er, och jag hoppas ni klarar er trots all sorg! Ni måste fortsätta, ni har ett helt liv framför er! 



INDIE MUSIK A JAG VET INTE VAD!

Haha igår kollade jag på P3 galan eller va de nu va? Finns ju så många galor nuförtiden. 

Tycker det bara är dåligt haha, jag stör mig på många saker just nu om den där galan. För det första en radiokanal har galan? Asså visst om typ Mix megapol skulle ha en gala men P3? Aja...

Sedan tycker ju alla att det där är riktigt musik. När man sjunger om att man är en vampyr och att alla som inte dansar är våldtäcktsmän. Fjortisdunk, kallas det? Haha pinsammast är det när en tjej verkligen har drunktnat i södertrenden och hon har på sig en t-shirt med de största puffärmarna jag sett, sedan har hon vunnigt något pris. Så säger hon något i den här stilen: det här är så otroligt häftigt. Jag måste tacka mina vänninor och aa livet är underbart. Jag är bortblåst av vinden och aa jag vet inte vad, hon var helt borta haha. 

Fast pinsammast är det ju när de ska nominera någon för Soul/Hip Hop kategorin och de läser upp Veronica Maggio. Jag älskar henns musik men vafan? Snälla Sverige skärp er! Jag kände igen typ 5 namn av flera hundra nominerade...Håkan Hellström, Veronica Maggio, Lykke Li, Afasi & Filthy, Adam Tensta...asså det är ju sånna namn man hör ute på stan, radio tv och med mera. 

Nä jag skäms lite faktiskt, tycker det är tråkigt att alla artister som upträdde lät likadant, att alla hade likadana kläder och jag vet inte vad. Det finns något som kallas sticka ut. I början var det väl meningen att söderstilen skulle sticka ut men nu när alla har hakat på den trenden så ser alla likadana ut. Nej jag är trött på hela den här södergrejen. Det har ballat ur! 
Och som min kompis sa som verkligen är äkta vara (hon klär på sig det hon tycker är bekvämt och det kan vara helt urballat). Hon säger såhär: "min nya skola är ok, men jag tycker det är en sån hysteri i vad man ska ha på sig". 

Ta på er vad ni känner för! Om ni vill gå i mjukisar till skolan så gör det, om ni vill ha på er blommiga leggins fast det är modernt med latex leggins så gör det! Och om ni vill gå med jeans istället för Chinos så gör det! Nu säger jag NEJ!


this is hip hop/soul


lite mer skön musik...


P3 lyssna på det här innan ni nominerar haha

EN GALEN NATT MED IPPAN OCH MIDDAG

Hej hej 

Igår - fredags, så hände det ingenting i skolan. Absolut inge kul alls...Men efter skolan träffade jag Ippa och då lyfte hon mitt humör :) Vi gick runt i affärer och lite senare åkte vi hem till mig. Hela tiden hemma hos mig tog vi det as chill. Vi lekte ju en massa så det var en ganska omtumlande natt ändå (och vi somnade sent). En ganska rolig incident var när jag och Filippa höll på att somna så hon ba vi borde ha energidrinkar nu, och jag kom på att vi hade 2 stycken i kylen. Raskt hoppade jag ur sängen och jag och Filippa tog fram två burkar ur kylen med energidyck i. Vi gick in på toaletten och sedan när jag smakade min sa jag: "shit vad det här smakar öl, haha" Så kollar vi på min burk där det står Carlsberg haha jag höll på att dö av garv. Tänk på att vi var sjukt övertrötta och allt. 

På morgonen vaknar jag att Filippa väcker mig, så det slutade med att vi satt och snacka i min säng ett tag medan jag nannade lite emellanåt. 

Men Filippa ville ha frukost så vi gick upp ur sängen och gjorde pannkakor. Och ganska snabbt efter det gick hon eftersom hon skulle träffa sin boy. 

Hela dagen idag har jag haft blandade känslor, jag har: grinat, skrattat, varit trött, varit pigg, hjäspat, gått och kissat hela tiden och aa jag vet inte vad. Men jobbigt var det för nu är jag skit trött och det känns som om mina ögonlock kommer sluka upp hela mig snart :p 

Vi hade i alla fall middag här ikväll så det är ju också därför jag är ganska trött. Men nu ska jag sova, har det bäst!

BAAHHHHRRRWW

Så känner jag idag...är helt seg och jag vet inte vad! Har bara lust att pumpa upp en luftmadrass i skolan och bara sova haha. Men vi har tyvärr inga sånna utrymmen i skolan. (tro inte att jag är så seriös)

Just nu istället för att ha dans (läs: som jag längtade efter!) så sitter vi i bibblan och har teori istället. Mindre najs. Så vi ska skriva om ballet historia. JAG VILL HA DANS :(

Efter skolan ska jag träffa Filippa (danskompis) sedan ska vi hem till mig och latja haha. Får se vad vi gör ikväll men jag är hype på fest :) Har ni några roliga planer ikväll?

Nää jag måste ta mig tillbaka till jobbet men ha de braaaaaa!

EN HÄNDELSERIK DAG I MITT LIV!!!!!

Hej hej

Idag har det hänt mycket! Dagen började med att jag och Aliz åt värsta frukosten! Ägg, kött, mackor, yoghurt och aa allt ni kan tänka er. Sedan tappade vi bort tiden så vi kom lite försent...

I skolan fick vi rita lite, komma på reklamidéer och framföra våran idé till den nya fling-märket. Sedan var det dags för lunch. Då gömde jag min väska så jag fick PANIK! Asså jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag hade liksom saker där från Victoria's Secret och Ralph Lauren :( Efter det letade vi lägenheter på 2:an, och vi kärar ner oss i alla typer av snygga lägenheter. Till exempel en där det fanns en altan till och en annan där de hade en pool. Barbeque (jag kan inte stava) and poolparty fo sho! :D 

Vi satt där ett tag men sen skulle jag och Emma gå ner för att byta om till dansen och det var då jag märkte att jag inte hade min väska. Men vi letade runt och i slutändan blev det så att jag gick på dansen. På något sätt lärde jag mig hur man omvandlar illska till bra prestation i dansen så det var goodie! Vi dansade balett och street idag och allt gick as bra, eller asså i baletten hade jag street kläder så det kunde vart bättre men jag kände mig bra iaf :p 

Jag var fortfarande lite depp då så jag gick till receptionen en sista gång och frågade efter en väska då sa hon såhär: 

-Jag har faktiskt fått in en väska, för din tur! 
-Är det en svart väska?
-Aa
-Va?!? Får jag se på den? 

Sedan drar hon fram väskan:

-Åh! Det är den!!!! :D Vem lämnade in den?
-Det var kiosktanten

Haha helt otippat att hon som säljer godis i skolan skulle lämnat in min väska, men shit va glad jag blev :D Det gjorde verkligen min dag! 

När jag kom hem somnade jag bara och inget annat har hänt...Men ni alla får ha de så bra, kyss! :D


SHAIA OCH ALIZ

Heeey

Jag och Aliz är hemma hos mig nu och vi lyssnar på en massa lugna låtar. Det bästa som finns är när två människor som dansar modernt kan inse det underbara i lugna låtar - om man nu kan uttrycka sig så. 

Asså shit jag satte på Thirteen nyss. Lyssnade ju på den en hel del när jag var i USA. Ni som följer bloggen kanske kommer ihåg hur mycket jag älskade den? Hur som helst fick jag flashbacks från hur jag och min brorsa brukade åka på bron därifrån. Det var precis solnedgång då...molnen skiftade i rosa, gult, blått och lila. Fönstrerna var nerdragna. Jag kände vinden i håret. Hörde orden "Meet you at the pool"...Jag hade på mig en luftig klänning och en axelrämsväska runt kroppen. Det var tider det...

DAGS FÖR SKÖNHETSSÖMNEN GUYS

Heeey! 

Snackade med Madde idag och hon berättade om sin flört från cafét och jag lyssnade. Det var som ett klipp ur Sex And The City typ. För hon berättade också att hennes Sweet Sixteen är nästa vecka :D Jag ska vara över glammig! Det ska lysa om mig haha, det har jag bestämmt. Shit va kul det ska bli asså jag kommer typ dö men ändå, det kommer bli grymt! 

Imorgon skulle vi gått på studiebesök men det blev inställt och de e så jävla kefft för nu börjar vi tidigare och har vanliga lektioner :( 

Aja...Snart ska jag sminka av mig och borsta tänderna..sen kan det va skönt att välja ut lite kläder till imorgon, så att man inte behöver stressa :) 



OLIVIA GOES MODEL

Jaa...

                                       ...Ibland blir jag helt enkelt sugen på en fotoshoot

 och här kommer det en...

                                              ...Förföriskt tema med glossiga läppar, hoppas ni tycker om bilderna! <3
































JAG ÄR HUNGRIG!

Hej hej 

Nu sitter jag hemma i min sjukt sköna outfit jag gått runt med hela dagen :D<3 Jag lyssnar också på grymm musik, jag tycker själv att musiken låter bättre på en mac data än vanliga pc (om man nu inte har grymma högtalare). 

Lyssnar på ett album av R.Kelly typ. Grymma låtar asså! Lyssnar nu på I'm A Flirt för den som undrar :) 

Snart hoppas jag att vi får äta här hemma för jag börjar bli riktigt hungrig! Det vrider sig i magen haha. Så jag blev grymt sugen på att laga maten själv så jag ska kolla med papi om de e chill. 

Lite senare kommer Kevin hit, stackarn får alltid komma hit till mig, men snart ska nog jag besöka honom med, men det är ju så lätt när mn bor i stan liksom. Nää nu måste jag pallra mig bort till köket. 

Love<3

 klicka på bilden så blir den större! Jag har på mig mjukisbyxor från Stadium, ett linne från Gina Tricot, en cjal från Gina Tricot, och tröjan och T-Shirten är från pappas låda :D
 kolla alla fräknar jag fått efter att ha solat :p Jag idag i svartvit
 har bytt mitt örhänge nu, kolla så fint det blev! Och här ser ni mig för någon dag sedan :) Snygg sminkning va? :) Sotade ögon är de bästa!

SKOOOOOLAAAN :D

hej hej

Vi har arbetspass nu och de e ganska tråkgit. Vi ska typ göra ett projekt där vi ska skapa ett flingmärke som tilltalar en viss målgrupp och jag har fokuserat mig på 40 års kvinnor som ofta brukar ha en liten medelålderskris och de flesta innerstadskvinnor brukar vilja gå ner i vikt. Jag tänkte då göra nyttiga flingor :)

Men just nu har jag bara skrivit ner några stolpar så att jag kan fokusera på det senare så nu är jag inne på min blogg :D

Jag har inte kunnat komma in på datan igår så jag haninte skriva ett inlägg, men igår hade jag bara sovit 2 timmar så direkt när jag kom hem somnade jag, så egentligen har jag inte mycket att berätta :p

Idag hade vi street som första lektion och det gick bättre än tidigare så jag är fett glad :D Sedan hade vi lunch och nu har vi vanliga ämnen. Men det är skönt för jag slutar om 1 timme typ. Då ska jag kanske gå lite på stan :)

Men nu ska jag kolla in lite bloggar haha, puss!

HEJ JAG HATAR MIN PAPPA

Hej pappa hoppas du läser det här. Tack för att du nyss sa håll käften till mig...det lönar sig inte att säga dumma saker till sin dotter som har blogg ska du veta. Nu är det många som kan läsa det här

EN ALLDELES EGEN DOMÄN?

Hej hej 

Igår kom ju Kevin hit och vi satt och mös med familjen typ hela kvällen. Det är ju alltid härligt att kunna sitta med mamma och pappa tillsammans med den man tycker om :) 

Lite senare gick vi på en promenad med Pricken och jag la inte ens märke till vad Pricken gjorde, (undra varför? la mamma till nyss haha) Så hela promenaden gick ju snabbt tills vi gick in igen och då var det allt dags att gå in i mitt rum där vi kollade på tv :)

När klockan blev runt tolv så gick Kevin hem och jag gick och la mig för jag var så sjukt trött + att jag har träningsverk i hela kroppen :p 

Idag när jag vaknade satt mamma och våran data-kille vid mammas dator och de diskuterade att ha en egen domän. "Kan jag också få en?" undrade då jag och självklart skulle jag ha det sa mamma. Men frågan är vad den ska heta? Ni känner ju igen mig på oliviaportnoff.blogg.se så det kanske är klokast att heta oliviaportnoff.se men då är det inte så många nya som hittar hit. Och olivia.se är upptaget. shaia.se då? mitt judiska namn liksom. Det skulle jag tycka om! 

Kom gärna med örslag till vad ni tycker min blogg ska få heta i framtiden. Skulle vara till en riktigt bra hjälp. Men nu ska jag kolla på Beauty and the Geek. Haha det är ju bäst! Kram

STINA-LEE KOMMENTERAR?

Hej hej

Idag har jag varit med Madde hemma hos mig och vi kollade på tv och åt glass :) Vi snackade också en hel del om blondinbella och hur pinsamt det var. Både jag och Madde dansar ju så vi har ju en åsikt som är rätt. Sen om ni inte tycker som oss kan ni bara kolla vad juryns poäng var till henne...de va låga, och juryn vet hur man ger omdömmen haha.

Men jag och Madde snackade inte så länge mer om det...Sen när jag gick in på datan nu såg jag vad Stina-Lee hade skrivit om alla deltagarna i Let's Dance. Och innan jag ens hade läst inlägget förstod jag att hon skulle skriva trevliga ord om blondinbella. Kanske för att dom är bekanta..kanske för att hon inte kan mycket om dans eller för att hon vill att sina läsare ska se henne som trevlig?

Jag tyckte att blondinbellas prestation igår var pinsam. Hon är ju vältränad (?) och hon har ju haft god tid på sig att träna liksom...

Jag kommer i framtiden se Let's Dance som en rolig underhållning när man får se alla skämma ut sig. Och nej jag är inte blyg för att skriva så här om andra :)

Snart kommer nog Kevin hit, men nu ska jag kolla på tv med päronen

NÅGON ANNAN DÄR UTE SOM ÄR UPPE?

God natt eller vad man nu säger.

Här sitter jag i min säng med gula mjukisar och en lila tröja - riktigt mysigt! Den ända saken som är lite jobbigt är nog att klockan är 01.45 och det finns absolut inga bra filmer som går nu på natten. Någon som är vaken?

Imorgon ska jag nog gå och sola så att jag blir ännu brunare (var typ lika brun som latino idag) och sedan är det bus som gäller :D Men just nu sitter jag bara här och har dödstråkigt...

Mamma sa till mig att jag bara blir piggare när jag sitter vid datan och det är inte förns nu som jag inser att det ligger en poäng i det, men det är ju så kul och det finns så mycket att kolla in :) Idag har jag kollat min facebook, bilddagbok, blondinbellas blogg, kenzas blogg, stina-lees blogg, kissies blogg och tamaras blogg. Sen har jag kollat in blondinbellas tv-dagbok som jag följer med glada steg :D Den är riktigt bra och jag är lite avis på hennes liv. Vilken tonåring vill inte leva så? Fast ibland kan det vara skönt att ha på sig mjukisar på stan och typ dansa och sjunga och bara balla ur utan att någon känner än eller känner igen än?

Men nu måste jag ta mig i kragen. Jag ska upp tidigt imorgon för att gå och sola med Amelie :) Senare på dagen träffar jag nog Kewo<3 och ännu senare kanske jag drar till Amelies kille för en chill kväll. Jag får helt enkelt se hur det blir men jag har i alla fall saker planerade, ett steg närmare ett hälsosamt liv typ. fast ibland får man också vara spontan :D

God natt på er alla söta, sov så gott nu och slit er ifrån datan för en god natts sömn


VÄLKOMNA NI NYA! :D

Ja se här liksom :D


BESÖKARNA ÖKAR!! :D

Jaa tack så mycket för att ni tittade in här igår :) Besökarna har ökat med ungefär 10 personer och det är ju jätte kul :D Det glädjer mig att ni lämnar kommentarer också!

Idag började jag kl. 10 och då hade jag Estetisk Verksamhet. Vi fick en ganska lätt start på nya terminen och uppgiften på lektionen var att åka och leta efter reklam på stan sedan skulle man skriva lite om den. Kändes som om man gick i ettan igen men men :p

Vi tjejer behövde en paus från kylan så vi gick till Sandys där vi tog en fika. Jag köpte en kladdkaka och en smoothie :D mums!

När vi kom tillbaka lämnade vi in uppfiften sedan åt vi lunch. Och efter det hade vi dans. Första lektionen var modernt och andra var stretch. En hel timme med stretch :D Det var underbart!!!

Efter skolan hade jag huvudverk och ont i hela kroppen så jag åkte hem, fast först satt jag och Emma och pratade på tc för det har hänt lite grejer :/ Tyvärr kan jag inte skriva om det här för jag har vissa läsare som inte är menade att höra vissa saker om mitt privatliv ;p

När jag kom hem åt jag lite och sen badade jag :) Så min kropp fick koppla av en stund, sjukt skönt!

Nu ska jag kolla på Lets Dance. Måste bara säga att jag tyckte det var väldigt kul att se blondinbella som dansade väldigt speciellt :p Hela min familj fick oss ett gott skratt för hon är lite stel tyvärr.

kram



EMD - JAG HAR FALLIT

Aa jag har faktiskt fallit lite för EMD.

Jag har ju alltid haft en liten crush på Erik Segerstedt men den blev lite insest när Johns syrra va ihop med honom, då insåg jag att han e faktiskt finns och att han inte är någon gud i LA eller nått sånt.

Men shit va söta alla är tillsammans och deras toner :)

Mycket finare live!

Tosse, fett mycket kritik haha

EN LISTA SOM VANLIGT

Dagens låt: Apologize - Timbaland

Dagens dusch: Imorse kanske kl 8.20 :)

Dagens frisyr: Hästsvans :D

Dagens händelse: Träffa alla som man inte sett på hela lovet!

Dagens planer: Dansa mycket

Dagens vill ha: Kevins kram :/

Dagens saknad: Kevin typ (om du ser det här kolla på din mobil<3)

Dagens drog: Leka med Pricken (han måste va skittrött nu)

Dagens tråkigaste: Att jag inte är trött så att jag bara kan sova?

Dagens finaste: (om man får vara romantisk) att jag insåg hur lycklig jag är att jag träffade Kevin

Dagens måste: Tvätta håret fastän de e rent?

Dagens dricka: Coooola :D

Dagens köp: Världens godaste hamburgare jag åt på donken. Det är en av dom nya :)

Dagens mat: Hamburgaren asså den var stört god jag driver inte! :p

Dagens sjuka: Att jag är trött hela tiden...


Haha kanske lite tråkiga svar men men... :)


Nu ska jag lägga in ett till inlägg sen ska jag äta :D <3


NAVY CIS

Hej hej

Just nu sitter jag i min säng med min data i knät :) Jag kollar egenom en massa bloggar och kollar på Navy Cis som är en favoritserie :) Jag har många serier jag gillar som:

The Hills, Navy Cis, Criminal Minds, My super sweet sixteen, A shot at love with Tila Tequila, Top Model, Desperate Housewives, Make me a supermodel, Pussycat Dolls och några till :) Haha jag är lite av en MTV-nörd som ni kanske ser ;p

Synd att inga av dom här programen går på natten jag som alltid e uppe sent haha. Men jag får nöja mig med datan och snart ska jag packa lite danskläder till imorgon och välja vad jag ska ha på mig imorgon.

Sov så gott nu! :D <3

FÖRSTA SKOLDAGEN! :D

hej hej 

Idag började jag skolan igen efter vinterlovet :) Riktigt kul att träffa alla igen och att få dansa regelbundet men självaste plugget har man väl kanske inte längtat efter, eller i alla fall inte jag :/ 

Dagen började med att jag mötte upp Malin vid Gullmarsplan och vi snackade egenom en massa saker som hänt på lovet asså det var grymt kul att träffas! :D Sedan åkte vi till skolan tillsammans och träffade sedan alla andra på tvärbanan och i skolan. 

Tamara var lite längre bak i tvärbanan och när jag såg henne pratade vi typ i timmar asså de va så kul :D Båda våra lov hade varit riktigt konstiga och båda har upplevt olika saker kan man säga ;p När vi kom till skolan fixade hon sitt skolkort sen gick vi till "Dramaten" där vi fick kolla på en film om rökning och för konstigheternas skull ville de på filmen att man skulle röka :p Det var helt sjukt men aja...

Sen hade vi lunch och då åt vi pytt i panna men jag och Tamara kunde knappt äta så vi lämnade våra tallrikar och gick upp till entrén. Där uppe fastnade jag vid Catti som jag inte träffat på evigheter så vi snackade ett tag sedan gick alla ner till danssalarna. 

Nu har vi börjat på vanligt schema igen så vi har riktiga lektioner igen och det har jag längtat efter. Vi fick köra grymt mycke balett och det var så kul att jag ville stanna där i evigheter. Men det kunde jag ju inte? Och nästa lektion var street som jag tycker om lite mindre, fattar ju inget :p 

Efter skolan gick jag på stan med Sara, Alexandra, Erik, Jossan och Nadine. Vi kollade affärer men sedan satte vi oss på donken och åt (otippat, nooot!) Vi är fan den sämsta dansklassen...dricker cola, kaffe och äter bullar i skolan sen äter vi på donken efter skolan? Konditionen är ju låg kan man ju säga :p 

Nej nu skrev jag mycket och det blir ju tråkigt för er men jag har ju haft så mycket för mig idag haha, ha det så bra och hoppas alla har haft en trevlig dag! 



"JAG SER UT SOM EN FELKNULLAD APA"

Hey hey

Idag vaknade jag av att min mobil ringde och då var det kära Debbie som ringde mig. Hon tycker jag sover länge även fast jag bara sov till 1 idag? Men ändå pallrade jag mig upp ur sängen och duschade :) Sedan åkte jag till Götgatan där jag träffade Fanny och Debbie. Vi gick runt på stan och checkade in rean :D

Efter ett tag gick vi till Södra Latin och då träffade jag Linn i trappan (haha, det var otippat), sedan träffade jag Hannah och Nathalie och jag skulle träffat Madde också men jag missade henne :( Juste vi träffade Chanti också haha, hela världen går fan på Södra Latin :p Men i alla fall så gick vi lite på stan och jag solade solarium så nu är jag brun och fin :)

Men alla åkte hem och det var jag och Hannah mot världen igen :) Vi gick in på H&M och jag köpte en lila hoodie som jag ÄLSKAR!! :D Köpte den på killavdelningen storlek M och den kostade 198 kr.

Men Hannah behövde också åka hemåt så jag åkte till mammas jobb och hämtade Pricken sen åkte vi hem. Väl hemma skulle jag träffat Kevin men han kunde inte för han fick inte sova över och så, men vi ska nog ses imorgon :)

Nu ska jag smörja in mig med lite gott, puss!

SHOPPING PÅ H&M

Heeey

Nu har jag shoppat lite på H&M så äntligen får jag hem lite sköna sommar och dans kläder. Köpte en väska också, hoppas bara att den är stor så jag får plats med mycket saker :)


TITTA IN HÄR FÖR ATT FÅ ER ETT GOTT SKRATT ;D

Haha

Jag och madde satt nyss och kollade in Stina-Lees inlägg om hur man kan bli snyggast på festen, och jag som intresserar mig för sånt behövde verkligen kolla egenom hela inlägget och när jag läser egenom eyeliner biten började jag brista ut i skratt. Madde frågade mig: "vad ere?" Och jag läste upp den här biten för henne:

"Ta sedan en brun kajalpenna från isadora med sudd i ena kanten och applicera lite på över slemhinnan, precis under linern så att säga. Inte hela locket utan endast längst ut. Samma där nere men här brukar jag, istället för slemhinnan, dra ett lätt streck utanför i fransraden som jag sedan suddar ut, samma här, inte hela locket utan endast en bit längst ut. Förstorar och ger en otrolig intensitet utan att bli för mycket."

Gissa vad vi tänkte på liksom? PUNANI!!!!! :D:D:D:D:D

PUSSA PÅ KEVIN

Hey Shaia här ;p

Idag kom Julia hem till mig vid typ 6 :) Vi åt middag och tog en massa foton :) Sedan åkte vi och mötte upp Madde :D Vi gick sedan till Kofi på Stureplan och satt typ där i 4 timmar ;p Efter ett tag kom Kevin och vi satt typ och chilla på Kofi as länge. När vi gick lämnade Madde sitt nummer till killen som jobbade där och han ringde henne lite senare idag, men i alla fall. Sedan skulle alla hem och Madde skulle sova över hos mig. Jag sa hejdå till Julia och sedan öppnade Kevin sin jacka och ba: Kom in hit. Sedan stod vi och kramades ett tag och han typ viskade i mitt öra, sen pussade han mig på kinden och då pussade jag honom :D Det var fett mysigt och han är världens gulligaste!

Madde sitter och snackar i sin mobil nu och jag blir jätte sur så jag ska snart slå till henne på armen där hon har tagit livmoderhalssprutan bara för att reta henne :p

Puss på er söta! <3

NU JÄVLAR!

hey hey

Haha jag fick världens lust att bara tok blogga, vet inte varför eller jo det vet jag ju iof. Jag gick in på en blogg nyss, bloggen var ganska liten men hon hade fått ganska mycket kommentarer. Jag kollade på ett inlägg där hon skrev: "Åå äntligen har jag fått 100 besökare tack" aa något i den stilen i alla fall och jag kommer ihåg hur det var när jag hade många besökare.

Jag satt framför datan och hade en hel sida full med kommentarer varje dag, shit va kul det var och va stolt jag va! Till och med mamma och pappa var stolta över mig. Mitt rekord i besökare har varit 700 och en gång i tiden var jag med i toplistan haha men de va länge sen :/ Nu är det väl ännu svårare att komma med där?

Jag och pappa pratade om blondinbella igår och han sa att han hade sett henne på tv. Han berättade också att hon skulle vara med i Lets Dance och jag sa att tänk vilken framgång hon har fått. Jag menar hon har typ redan tjänat 1 miljon och hon får nya erbjudanden varje dag, genom sin blogg? En blogg där hon skriver om vad hon gör varje dag...Jag skulle kunna vara blondinbella idag ju. Om jag hade jobbat med min blogg och verkligen gått in för det och skrivit flera inlägg varje dag skulle min blogg också synas på topplistorna. "men börja satsa på bloggen då" sa pappa. Men jag har verkligen inte tid. Först har jag skolan, dansen, kompisarna, kärleken och aa jag förstår inte hur hon hinner, eller joo - taxi hette det ju ;p

Haha nu går det i alla fall bra för min blogg och jag ska allt skriva mer och uppdatera mer :D

DRÖMYRKEN

Tänkte köra en variant av en lista då jag radar upp mina favorityrken och varför jag känner så

1. Dansare. Självklart kommer dansare på första plats för det skulle vara helt otroligt! Tänk att gå upp på morgonen går ut och tar sin en nypa luft sedan går man till jobbet då man får dansa. Först kanske man övar in några steg inför en föreställning på kvällen, och sedan på kvällen får man ta på sig underbara scenkläder, höga klackar och bara showa stenhårt! Jag ryser i hela kroppen bara jag tänker på det.



2. Jobba på en tidning. Jaa om man har en modeblogg så är det väl en självklarthet att man skulle vilja jobba inom mode och vad är då inte bättre än en tidning? Tänk att jobba på Vogue eller någon annan otrolig tidning! Jag skulle nöja mig bara om jag fick vara assistent. Kommer ihåg när jag praoade på Face Stockholm. Det var otroligt! Jag kände mig verkligen som Andy i Djävulen Bär Prada, aahh! Underbara tanke...



3. Stylist. Jag har verkligen alltid gillat att styla folk. Har alltid föreslagit att man kan styla varandra när jag har varit med mina kompisar och när jag går på fest är det bästa jag vet att styla mig själv från top till tå. Det är så grymt kul att vara helt perfekt för en kväll! Och något som är ännu bättre är ju att man känner så själv, ellerhur?



4. Solo-artist. Aa jag skulle verkligen kunna tänka mig att sjunga på scen. Jag sjunger ju varje dag och sätter mig gärna vid mina högtalare och sjunger i kör med artisterna på min iPod. Min nya favorit låt är When You Believe för när Linn var hemma hos mig senast satte vi oss vid min dator och sjöng till Withney Houstons och Mariah Careys röster. Vi bytte ibland också och det lät så fint. Jag fick gåshud varenda gång linn sjöng för hon kan ta riktigt höga toner utan att gå in i falsett. Otroligt!



Det var några yrken det! Hoppas ni alla får en trevlig natt och sov så gott!

DAGENS ÖNSKEOUTFIT

Så här enkelt och skönt skulle jag vilja klä mig idag. Tänk att gå runt så här nu och inte behöva tänka på kylan :)



Linne från Gina Tricot och skor från typ Brandos resten är från H&M

WAZZUUUUUUP?

Hey pussys :)

Tänkte berätta om igår då...Dagen började med att jag väcktes kl 11 och då var det dags att gå ut med Pricken. Efter det ringde jag runt till mina friends, och jag åkte till T-Centralen för att träffa Fanny, Hannah, Debbie och Lisen. Dom satt på McDonalds och åt så jag joinade. Efter ett tag kom Madde och hälsade på så vi snackade ett tag och sen skulle dom vidare och det skulle vi också efter ett tag för Fanny skulle köpa en present till sin bro. Han fick en t-shirt. Sen skulle alla hem så jag åkte till Kista för att träffa Erik och sen åkte vi till stan och fikade på Waynes Coffie :) Chai Latte och en Scones har blivit den nya grejen liksom :p

Sedan hade vi inget att göra så vi ringde Aliz och Sara och dom skulle till Nadine som fyllde år igår. Klart att jag och Erik skulle dit med liksom, så vi åkte dit runt 8 och stannade där till 12. Vi lyssnade på grym musik, lekte på toan och gungade i en park :D Det var en väldigt kul kväll och jag har varit med om nya erfarenheter haha. Alltid kul det. Nä nu ska jag inte snacka så mycket men dudes. Det här är första gången på länge som jag skriver ett långt inlägg :p Man får ju ont i armen haha *blink* *blink*

Idag kanske jag träffar Kevin eller Erik får se hur det blir. Hare! <3<3

STATISTIK - BESÖKARE

haha jaa jag har ju en väldigt varierad statistik här på bloggen. Ibland går det helt enkelt bra men jag har mina dagar då det suger :(



2009 TILLHÖR MIG

Oj vad man har hört den repliken många gånger iår.

Idag träffade jag Linn på busshållplatsen och efter det åkte vi tillsammans till Kungsan där vi träffade Chantal. Vi åkte lite skridskor men vi fick killskridskor och då gick det så dåligt att det bara var tråkigt att åka :/

Nu kom precis Emma hem till mig och snart kommer Sara och Aliz också :) Men jag kan inte skriva mer nu för Emma har det tråkigt


DET NYA ÅRET KOMMER VARA BÄST!

Heeeyy

Tänkte berätta lite om igår med hjälp av bilder.

Vi var då hemma hos

Fanny

Vi började med att fixa oss. Ta på oss klänningarna, skorna, sminket...fixa frisyrerna och så :)

Här ser ni Lisa, mig, Hannah och Debbie

På plats lite senare hade vi

Chåsen


Sebbe Örn, Kryckan och Christian som suger sin egna kuk (vi spelade ett spel då denna fras kom till)


Hannah, Erik, Axelsberg, Sebbe Örn och Kryckan


Sean


(namn), Erik och Axelsberg


haha jag kan inte sluta garva åt den här bilden. Detta är då Christian som hade spillt Champange över hela mig så de är väl klart att jag gjortde en pay-back time och han fick Champange över hela kavajen. Som ni ser bler han lite sur, men kul var det :)


Hhahaha Kryckan och Hannah hamnade på Melvins rum :)


Dom från Gottland var också på¨plats såklart :)


Röda byxan med :D


Sen får jag inte glömma Tobbe som egentligen heter John haha.


Nu ska jag vara med mina päron. Hoppas alla hade ett bra nyår och god fortsättning. Detta året ska bli grymt

RSS 2.0