VAD HÄNDER MED MIG? HAHA

Hej hej 

Nu har jag haft en kort bloggpaus. Om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat med bloggen. Det tar ganska mycket på ens tid. I fredags åt jag på donken med mina kompisar, sedan var jag bara hemma och igår var jag på en konsert som heter Sjärnklart. Artister som uppträdde var Sofia Källgren, Måns Zelmerlööv, Lisa Nilsson, Marie Fredriksson m.m. Det var riktigt trevligt och jag började böla när Marie sjöng. 
Det är otroligt att hon står där på scen trots att hon hade en hjärntumör. 

Sedan fick jag en mobil av min bror och igår försökte jag få in lite bilder och videos, men det gick segt så de blir en annan dag när jag fått in snitsen. 

Nu ska jag dra ut och träffa lite kompisar :) Ni får ha en bra kväll!

IDOL 2008

Hej hej

Just nu kollar jag idol och messar med Erik. Han hade tänkt komma hit nu men han har tidigt as tidigt imorgon. Och han vill vara med mig länge haha de där lät fel.

Idol har jag inte pratat om i bloggen, asså vem jag gillar och så. I början ÄLSKADE jag Lou Lou, men hon åkte ut (?). Men nu gillar jag Kevin eftersom han är den ända kvar med BRA röst. Alla andra är ju också bra men de har inte den rösten Kevin har och jag tycker att idol handlar lite mer om sång än uppträdandet.

Idag ska jag nog nana tidigt för eftersom jag inte har planer kan jag ta ut svängarna haha. Hare!

DANCE, DANCE, DANCE

Hej hej 

Idag hade vi en massa dans. Jag och Sebbe dansade Duett, Jag fick vara provdocka till en annan dans (fick en massa massage), vi dansade balett-dansen och sedan kollade jag på när några körde duett i baletten. Sjukt fiiint! 

Sedan åt jag, Erik, Sara, Sara och Alexandra på donken och när vi var utanför donken klappade Simon mig på axeln, shit va glad jag blev!! :D Alltid kul att träffa gamla klasskompisar. 

Nu är jag hemma och Pricken springer hela tiden in till mig och vill att jag ska leka med honom och hans boll. Det bästa han vet är att leka kull, fast att man jagar leksaken. 

Snart kommer Helene på middag och då ska vi äta pasta, sen kanske jag drar ut. Bajs! :)


Pricken som bara har ett öga nu :(


Jag :)


Jag misshandlade Amelie för några dagar sen :/ 


Jag och Amelie är fett gangsta! 


Vi är fett snygga! :D (lite självkänsla)


Olivia goes dragqueen (sry om någon där ute är det)


Jag och Amelie goes Bring It On


Peace

ATT KUNNA KOPPLA AV

Hej hej

Först vill jag tacka Fanny som la upp den fina kommentaren i min blogg! <3

Och jag tog hennes kommentar på allvar och satte på musik. Det kändes också bättre. Samtidigt gjorde jag något som får mig att koppla av samtidigt som jag får göra något jag älskar att göra = stretcha.
Det är verkligen grymt skönt och man blir vigare för varje gång (om man nu vet hur man ska stretcha).

När vi skulle äta middag så lekte jag med Pricken och då sträckte jag mig så jag försökte få bort den där sträckningen som gör så ont! Men det kanske är bättre imorgon.

En annan sak jag ska göra innan jag lägger mig är att ta en massa tabletter för 50% av min klass är sjuka nu och snart är julshowen så jag som har ett sådant dåligt imunförsvar vill verkligen inte bli sjuk nu mitt i allt. De tar också typ ett halvår för mig att bli frisk efter jag varit sjuk.

Nu ska jag göra mig i ordning för säng gående. Jag ska läsa lite innan jag somnar också = Sandor/Ida :)

INGEN MENING

När allt känns surt vill jag bara fly.
Men ibland är det bra att ta itu med sina problem.
Går det att vara ledsen utan att ha problem?
Frågan är vad är det som tynger mig?
De ord som rullar runt i mitt huvud är jobbigt, svårt, orkar inte, hjälp mig.
Men vad är grunden till dessa ord? Varför känner jag såhär.
Det är så jobbigt att vara ledsen för något utan någon anledning.

MC DONALDS OCH SEX-TALK

Hej hej

Idag gick det ganska bra i skolan. Jag skärpte mig och jag kände mig duktig haha, och de är väl ändå de viktigaste? :)

Efter skolan gick jag, Alice (Alexandra), Erik och Sara på donken. Jag beställde en Mcflurry och sedan snackade vi nästan bara om sex haha. Sjukt kul var det och då och då garvade alla sönder.

Efter donken åkte jag hem och pluggade på bussen.

Nu kollar jag på sweet sixteen, medans pappa är ute och köper mat till Cesarsalladen ikväll.

Hare

"DANS ÄR ALLT, MEN VA TÖNTIGT DET LÄT HAHA"

Hej alla läsare!

Idag hade vi bara en lektion men jag hade utvecklingssamtal så jag slutade lite senare.

Som vanligt bölade jag haha. Jag vet inte varför men jag tycker de e sjukt jobbigt att sitta och bli omdömd av lärare och föräldrar. Om man ändå bara kunde gå i skolan och göra sitt bästa och få trevliga kommentarer - då skulle jag jobba på bättre! Men nej. Jag blev också ledsen när dom sa att jag förmnodligen inte kunde bli dansare och jag hatar när folk krossar mina drömmar och typ säger att de är så många som vill fram i dans yrket just nu, men se bara på advokater och läkare? Hur många är det inte som vill bli det? Det är ju typ hälften av en klass som vill bli de fast det kanske bara är 3 som vill bli dansare (beror på vilken linje man går)

Men jag tog mig samman och åt lunch med mina föräldrar på Kina Thai Garden där det finns bufé. Det var riktigt gott och jag blev sjukt mätt. Jag somnade sedan i bilen påväg hem för att jag blev så mätt typ haha.

När jag kom hem sov jag kanske i 2 timmar, men sedan gjorde jag mig iordning för att gå på en dansföreställning. Jag hade ingen aning om vilka det var som skulle dansa, men så kollade jag i en broshyr där det visade sig att min gamla danslärare skulle dansa och alla mina gamla danskompisar var ju där. Det gjorde typ min dag!

Nu ska jag sova med mamma och Pricken :) Kände att jag ville vara liten igen haha

Godnatt!

ICE BOX - OMARION

Boy I really wanna work this out, cause I'm tired of fightin'
And I really hope you still want me the way I want you
I said I really wanna work this out, damn girl I'm tryin'
It's no excuse, no excuse
But I got this

I got this icebox where my heart used to be (but I got this)
I got this icebox where my heart used to be (said I got this)
I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold
I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold

MENS = IN MY ASS!

Hej hej

Rolig rubrik va? Jag kommer till de sen...

Idag efter skolan åkte jag, Sara, Sara, Alexandra, Erik och Emma till Gamla Stan där vi fikade. Jag tog vofflor med glass på. De va as gott :)

Alexandra sa sen att hon behövde hämta sitt armband hos Lamin så jag, Alexandra och Emma åkte till fiskis. Först fick vi vänta på dom ett tag och då pratade vi med en fullgubbe. Han uppfattade allt vi sa helt fel och vi skrattade sönder. Han trodde jag kom från Istanbul och hette Sofie och Alexandra hette tydligen Gunilla och kom från Kakasta eller nått konstigt haha.

Sedan sjöng han massa gamla låtar och babblade på om att han borde starta en biosalong i fiskis. Men sen tröttnade vi och Lamin kom. Han skulle träna så vi stannade och tittade på ett tag. Han fick några smällar men han golva också några killar. Emma gick sedan för att hämta kläder hos hennes kompis medan jag och Alexandra stretchade i träningshallen. Sedan var det självklart att visa mina skills i att boxa, så jag boxades med Lamin.

Min pappa ringde lite senare och det var dags att åka hem, när jag kom hem åt jag en massa mat och nu sitter jag i min säng och myser :) Tänkte också på att Sara mensade i min säng för nån dag sen och jag och Amelie garvade som faaan när vi såg det.

På tal om mens måste jag undersöka mig. Jag var nämligen hos sjuksköterskan idag på ett vanlig besök som alla i min klass ska göra och hon frågade lite om mens och så, och de visade sig att jag måste undersöka mig för att jag har ovanligt mycket mensverk för min ålder. Men men...de är ingen nyhet för mig liksom så de e lugnt...


Nu ska jag kolla slutet på tila tequila. kyss!

JAG ÄR SÄMST SORRY

Hej alla godingar

Förlåt att jag inte bloggat men de har hänt ett o annat de senaste dagarna.

I fredags var jag med Erik, Sara, Sara, Alexandra och Emma efter skolan. Vi åt lite på Mc Donalds. Efter det åkte jag och alexandra hem till Sara där vi fixade oss. Lite senare åkte vi till Nacka för att gå på fest där Emma var, men de blev inget så vi åkte till Felix som bor 10 meter från mig så Alexandra och Sara sov hos mig.

På kvällen kom Erik, Philip, Noah, Emma och Amelie. Vi kollade på film och sen åkte vi till t-centralen och träffade Lamin. Sen sov Amelie över hos mig

Jag har inte varit ensam under hela helgen så de är därför jag inte har bloggat. Men oj va kul jag har haft ändå :D

Idag ska jag och Amelie till blå hallen med min familj och de e typ en välgörenhets fest :D

Nu ska jag göra mig iordning puss

DAGENS "TRÅKIGA" OUTFIT

Hej hopp

Nu har jag precis gått ut med Pricken men jag måste vara med honom ett tag nu för att ge honom mat och så. Sen är det bra att han inte känner sig ensam för jag kommer gå hemifrån sen. 

Idag har jag en ganska tråkig men mysig outfit

Mjukisar - Stadium
Linne - Adidas

Tjocktröja - Gammal klasströja

Jag älskar den här tröjan för det är den enda som fortfarande har lite ludd i sig. Gillar inte när man tvättar tröjorna hela tiden och de där mjuka försvinner. Nej fyfan! haha

Snart ska jag sminka mig. Tror jag ska sminka mig i fönstret så att de ser fräschare ut. Tänk på att när man sminkar sig i sitt rum eller badrummet så visar inte de ljuset ens vanliga färger. Och då kanske man tar på riktigt mycket fondation och puder eller att man ser fläckig ut...Sminka er istället nära ett fönster så att ni får dagsljus i ansiktet, resultatet blir alltid bättre då! 

BLONDINBELLA

hej hej 

Nu har jag kommit hem från middagen. Det var riktigt mysigt och vi åt på Prinsen som ligger på Stureplan. Jag tog som alltid en fiskgryta men jag ville egentligen ha biff rydberg, men man kan ju inte få allt haha. 

Måste säga att kvällen var trevlig även fast jag hellre hade spenderat den med Erik at my place. Men de får bli en annan gång. 

Tänkte bara kommentera Blondinbellas blogg och jag tycker att hon har vuxit enormt mycket! Den är mycket mognare nu och hon ser fräschare ut! Kanske beror det på att hon tränat mycket och slutat upp med allt smink, speciellt den där vita cirkeln runt ögat för att få det att se fräschare ut. (jag hatar den där vita cirkeln - man kan se piggare ut på andra sett genom sminkning)

Hon verkar ju också ha bättre koll på hennes liv och snart är hon nog en vuxen tjej - eller kvinna ska man kanske säga haha. 

Nej nu måste jag hoppa i säng, imorgon är det trots allt galet mycket dans. 

Puss<3

DAGENS OUTFIT OCH SMINK

Hej hej 

Här kommer en dagens outfit innan jag åker med pappa till stan


Lila klänning som inte fick sin rätta färg i min webb, H&M


Svart läder armband, J Lindeberg


Svarta boots, DinSko


Och sedan ska man sminka sig också...


Sotade ögon med svart ögonskugga vid ögats ytter kanter
Grå ögonskugga som sotar ut de svarta
Brun ögonskugga som mjukar upp lite på ögonlocket
Guldig ögonskugga som gör att det blir en nyans på ögonlocket. 
Fondation + läppglans = ljusa snygga läppar till sotade ögon



Hejdå pussgurkor <3

MÅNGA BESÖKARE

Hej hej 

De senaste dagarna har mina besökare ökat. Speciellt igår då jag hade 21 stycken. Det har verkligen sjunkigt med besökare här på bloggen. När jag legat på topp har jag haft runt 700 och det var tider det. Nu är de inte lika högt för att jag inte skriver så roliga inlägg + att jag inte engagerar mig som förr. 

Idag hade vi dans och då dansade vi först en cirkus dans, sedan baletten och sist agro-dansen som vi bara gick egenom 2 gånger sen slutade vi. 

När jag kom hem ville Erik komma hit men jag kunde tyvärr inte träffa honom för jag ska på middag ikväll och mammas äldsta vän som precis flugit it från Spanien. 

Dagens outfit kommer snart så håll utkik :) 

MEN INNAN JAG SOMNAR...

Måste jag visa er min nya favorit låt. Jag blir liksom lugn när jag hör den. Tycker det är härligt när hip hop artister inspireras av film-musik, för den här låten är ju inte en typisk hip hop låt :p


Gone Til November - Wycleaf Jean

DAGS ATT NANA

Hej hej 

Imorgon ska jag upp tidigt för att stötta en av mina bästa kompisar Debbie. Vi ska träffas runt nio vid våran gamla skola och det roliga är att de flesta börjar runt nio så minnen kommer ju absolut väckas. 

Efter det ska jag till skolan då vi kommer ha dans :D Jag älskar dansen asså! Vi kommer dansa balett och agro-dansen imorgon. 

Näe nu ska jag sova för annars kommer jag döö imorgon! 

Puss på er skitungar :D 



VI HAR ALLA VARIT BARN NÅGON GÅNG

Hej hopp

Här kommer det bilder på mig och min family :)


Min vackra mamma! <3

Pappa och jag. Haha jag är likadan idag asså :p

Haha hmm...

Fotomodell liksom...

Var lika intresserad av nyheterna då som nu...*host*

Jag och pappa.

Min bruur Alexander

Linn och jag på dagiset

Barndomsvänner...Antonia, Linn, jag

Apa?

Visste att jag skulle bli modern dansare redan då...

Lis och jag hemma hos henne. Barbie was the shit på den tiden

Haha små vi va :p


Nu ska jag vara lite på facebook och bilddagboken :D
Kyss

BABY PICTURES

Hej hej

Snart kommer det en massa bilder på mig som barn haha.

RUGBY

Idag har min dag varit väldigt bra.

Den börjar med att jag och Malin planerade att åka till Malta i sommar med massa från klassen och jag skulle dö om det skulle hända. Shit va kul! Tänk en massa tjejer från Sverige liksom haha. Vi skulle också bli riktigt bruuuna.

Efter det var jag super glad och då fick jag en otroligt gullig kommentar av Amelie. Hon sa: va glad och fräsch du ser ut idag! Och jag har ju fått kommentarerna om att jag sett deppig ut alla andra dagar haha.

Sen lekte jag och Amelie as mycket. Vi gjorde så att Amelie hade mina hörlurar på sig, sedan höll jag i iPoden och hade på music quiz. Hon fick sjunga på alla låtar och så skulle jag räkna ut vilken det var...de va as kul haha.

Sedan hade vi gympa och då spelade vi rugby. Man ska tackla varandra as mycket och efter att jag fick en fet armbåge rakt i ansiktet var det dags för payback time och jag var grymt laddad. Jag tog bollen och sprang rakt mot målet. De som försökte stoppa mig knuffade jag bara undan och jag blev sjukt stolt. Har aldrig vågat ta i så mycket förut, förutom på dansen. Alla klappade händerna :)

Efter gympan gick jag och Amelie mot tunnelbanan och det var svinkallt och mörkt ute men jag bestämde mig ändå för att åka till t-centralen för att träffa Lamin. Vi pratade lite och de skulle vidare till McDonalds med jag hade ingen lust att följa med + att Pricken väntade hemma på mig.

Precis när jag gick ifrån dom började det snöa as mycket och de gjorde min dag. Det var den första snön för mig iår.

Nu är det vinter folks, (var berädda på att bli mulade haha)


OLIVIA LAGAR MAT

Hej hej

Nu lagar jag mat igen och idag blir det kyckling med potatis och grönskaker.

Först tar jag kycklingfilé och lägger den i en "marinad" som består av: Soja, olja, sweet chili, grillkrydda, svartpeppar och salt. Sedan lägger jag in kycklingen i ugnen och låter den tina upp i ung 30 minuter om inte längre.

Under tiden gör jag potatisen då jag tar potatiskroketter och lägger i en stekpanna med olja och sweet chili i. Sedan lägger jag i hackad lök, paprika och röda bönor. Själv är jag inget större fan av röda bönor men jag tycker de blir en härlig kompott tillsammans med de andra.

Sedan kryddar jag med grillkrydda, tabasco, salt, svartpeppar och vitpeppar. När maten är uppvärmd låter jag den svalna för att kolla till kycklingen. När kycklingen är uppvärmd är det godast att steka den så att den blir riktigt saftig och det jag gillar mest med kycklingen är när den blir lite krispig på utsidan också.

Sedan värmer man potatisen och grönsakerna så att de blir lite gyllenbruna, sedan är det dags att äta allt.

En riktigt bra lunch enligt mig :)

GLÖMSK I ETT NÖTSKAL

Hej hej

Jag är alltid glömsk. Har alltid varit de. Om någon säger men kan du ringa mig ikväll då? Så glömmer jag det. Jag glömmer allt mellan himmel och jord men idag kom jag faktiskt ihåg att vi har idrott idag :D Så nu ska jag anpassa min outfit till dans och idrott.

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Breathing Your Love för tillfället :) Den är ganska okej, men när jag hörde att Darin skulle göra en till låt så tänkte jag bara NEJ. Asså jag var ju ett fan till honom förut men om han skulle komma tillbaka med money for nothing stuk på låten skulle jag begrava mig haha.

Nu fick jag reda på att Erik inte ska dansa så jag vet inte vad jag ska göra nu....Men jag får väl ringa runt

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Tänkte att när jag ändå är på gång kan vi köra en dagens

BAKIFRÅN


FRAMIFRÅN



Tröja - Adidas
Linne - Gina Tricot
Mjukisar - Stadium


Jag ser ut som ett troll :) (a)


Puss på er :) <3


KOMMENTARER SOM BETYDER <3

Vet ni vad jag älskar som bloggerska? Jag älskar kommentarerna som betyder.

Jag tror inte att kenza, stina-lee eller blondinbella får speciellt personliga kommentarer liksom...De flesta av deras kommentarer är:

Vilken fin outfit, ha en bra dag! <3 (dessa kommentrer kommer från personer som vill ha fler besökare på sin blogg, jag vet det här eftersom att jag också skrivit de här kommentarerna)

Men när man får en kommentar av sina närmaste vänner så brinner det innom en. I love you my dear friends :D


Imorgon ska jag dansa i danssal 4 med Erik och Alexandra så nu ska jag sova. Puss!

REGNIG DAG...

Hola amigos

Idag regnade det som faaan. Jag ville bara lägga mig i ett varmt bad. Tycker inte ni att det jobbigt när det regnar, blåser och att det är svinkallt? Jag gör i alla fall det och som Erik sa:: "Jag hatar mellanting" Det får vara varmt eller kallt. Och jag håller med. Vi behöver inte slask liksom...

Nu är det i alla fall varmare hemma hos mig. Jag ligger i min säng, kollar Desperate Housewives och sms:ar. Alltså en vanlig dag för mig. Och det som är typiskt mig är att jag bara sitter vid datan och glömmer bort tv:n. Det borde ju vara tvärt om för datan kan man alltid gå tillbaka till medans tv:n bara visar vissa program på vissa tider. Vilket ilandsproblem jag har.

Nu ska jag faktiskt kolla på tv:n för ovanlighetens skull.

Ha en bra kväll, puss

ISAK MY PUSSY

Haha hej hej

Nu har Isak precis gått. Han va fett jobbig och skulle vakna 6.30. (jag doog)

Vi somnade runt 1 igår så jag är ganska trött. Har dans idag med så jag kommer väl säkert svimma eller nått haha.
Idag ska vi träna på den tjejiga dansen där man ska förföra ett pop band typ. De e ju ganska kul men också svårt...

Nu ska jag vila, puss

JAG FÅR BESÖK

Hej hej

Just nu sitter jag och driver med Sara och snackar med Lamin. Jag leker Saras ande och Sara är Sara med rosa hår. Lamin ska spela fotboll nu haha

Själv ska jag få besök. Aa snart kommer Isak hit och han ska sova över hos mig. Vi ska väl bara chilla och så, sen åker vi förmodligen tsammans till skolan.

Nu ska jag fortsätta chatta med Sara, haha de e kul :)

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

asså nu är det ingen anledning att jag fortsätter leva. SARA NU TAR JAG MITT LIV
Celaya säger:

NEJ

Celaya säger:

JAG FÖRST
Celaya säger:

Celaya säger:

EN....

Celaya säger:

TVÅ...

Celaya säger:

TRE....

Celaya säger:

ppppppppppaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnngggggggggggggg

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

lever du?

Celaya säger:

**

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

SARA, SARA!!! svara. du får inte vara död

Celaya säger:

dt här är sara själ som snackar...hon är tyväär DÖD

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

nu blir jag så sur att jag nästan vill gå på kanelstänger och du vet hur jag blir när jag går på kanelstänger

Celaya säger:

neeeeeeeeeeeeeeeeej

Celaya säger:

OKEJ JAG LEVER

Celaya säger:

haha lol

Celaya säger:

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

heeej nu kommer jag flyga på marshmellows istället F

Celaya säger:

ASÅ...

Celaya säger:

gumman

Celaya säger:

du är hög

Celaya säger:

hahha

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

hah aa kanske de kanske

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

blev du rädd nu?

Celaya säger:

Celaya säger:

börja inte med sånt

Celaya säger:

DÅ KMR DU DÖ PÅ RIKTIGT BUUUUHUUUUHUUUU

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

mabye i am dead

Celaya säger:

men jag sert dej varje dag

Celaya säger:

OOONOOOOHOOOOOOOOO! I SEE DEAD PEOPLE!

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

yes...jag vågade inte berätta det första gången du såg mig. mitt namn är konulu wati och jag bodde en gång i Zimbabwe. En dag när jag går ut för att hämta vatten så blir jag sjuten i ryggen av en soldat och sedan tog krokodilerna mig. jag har aldrig vågat erkänna det här förut

Celaya säger:

HAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAAHHA

Celaya säger:

ASÅ DIN FUCKING FANTASI!

Celaya säger:

HELT SJUKT!

Celaya säger:

men vf är du vit

Celaya säger:

....

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

jag är seriös...

Celaya säger:

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

för jag kollade på när michael jackson färgade om sig och jag blev grymt inspirerad

Celaya säger:

HOST HOST

Celaya säger:


Celaya säger:

är du min egen ghost!?

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

jag tänkte att om han färgade sig kan väl jag också det och de blev ju fint

Celaya säger:

aahh ganska väl..

Celaya säger:

hahaha

Celaya säger:

<3

Shaia - Isak goes red when he is in my bed säger:

alla spöken får välja en själv som dom kan tillhöra och jag tänkte att näe men hon har ju rosa hår så henne vill jag tillhöra. jag vill ha lite spänning i mitt liv

Celaya säger:

ohh vänta bara min egen,svart/vita micheal jackson wannube ghostfriend...du ska få späänninnnggg!


EVA OLIVIA "SHAIA" PORTNOFF-KLATZKOW

Hej alla glada

Hoppas alla haft en bra dag :) 

Imorgon är det ännu en dag och för ovanlighetens skull en rolig dag eftersom vi har dans då. Jag ska också försöka träffa någon eller i alla fall ha planer efter skolan. Så tråkigt att bara gå hem efter skolan tycker jag...

http://www.youtube.com/watch?v=8mVEGfH4s5g (vill lära mig den dansen :) )



/OLIVIA


JAG OCH AMELIE...

Vi delar den där humorn som de flesta inte har. Typ som det här:

- Amelie Ferah säger:

kolla min blogg vilken mobil jag ska få

Shaia - Vad hände med miss indipendent? säger:

omg ok

- Amelie Ferah säger:

mjauwilago

Shaia - Vad hände med miss indipendent? säger:

OMG Gi gi gi gi gi

- Amelie Ferah säger:

G UNIT

Shaia - Vad hände med miss indipendent? säger:

VEM ÄR DIN ÄLSKLING??????

- Amelie Ferah säger:

du såklart

Shaia - Vad hände med miss indipendent? säger:

aa visst?

haha vi är bäst :)

Jag trodde hon var kidnappad eller nått - seriöst! För jag hade inte träffat henne sen fredags, hon hade inte svarat på mobilen eller sms. Hon hade inte ens bloggat så jag ba...hmmm...okeee

Lite scary men idag svarade hon :) Så nu ska jag snacka med my girl haha, pussylago


MÅNDAG IGEN

Hej hej

Idag började jag två och då hade jag romanläsning. Efter det gick jag på stan med Alexandra, Sara, Amanda, Emma, Jossan och Sara M. Vi gick först och åt på Taco Bar, LOOOVE <3 och sen gick vi i affärer.

Sedan åkte jag hem och då åt jag mer tacos höhö + melon. De va riktigt gott.

Tänkte bara berätta att jag snart kanske får min brorsas mobil, och då kommer jag kunna videoblogga :D Jag kommer också kunna spela in när jag dansar och sjunger eller liknande så det blir kul :D Jag längtar.

Nån dag ska jag också ha tjej middag för gamla dansarna + myskväll för de nya....jag skulle också vilja ha värsta festen men det tror jag inte mina föräldrar går med på haha.

Nu ska jag kolla the hills. Bajs

VARFÖR?

Hej
 Är det lugnt om jag lånar era utseenden för idag eller? De skulle hjälpa en hel del kan jag säga haha




Jag skulle vilja se ut såhär för en dag. Vara riktigt självsäker och bara gå ut och möta allt och alla.


Nu ska jag sova, puss

DAGENS OUTFIT

Hej hej 

Redo för en dagens outfit? haha


Klänning - Åhlens tror jag
Blixtlås halsband - Glitter

Sen tar vi en dagens frisyr också. Typ samma varje dag nuförtiden haha

Snart kommer mams och paps hem och då ska vi äta tacos. Jummie! 








/ OLIVIA



GÅRDAGENS KVÄLL

Heeyyy

Igår kväll åkte jag till T-Centralen där jag träffade Tami. Vi åkte sedan vidare till Skärholmen där vi tänkte kolla när våra kompisar dansade, men vi missa allt. De va kul igår för man fick träffa lite kompisar :) 

Efter ett tag såg vi Jossan och vi följde med henne och hennes kompisar. Vi satt och prata o garva som fan haha, speciellt Jossan. 

Det blev sjukt kallt så alla drog hem...och påväg hem messade Larry mig och jag tänkte träffa honom på blå linjen men jag pallade inte så jag drog hem, till min säng som var varm :) 

Hela kvällen va ganska najs tillslut, men de va kallt. 

Idag ska jag nog vara med brur, mams och paps. De e på någon messa och efter det hörde jag att Alex kanske skulle komma hem till oss och fixa våra tv som mamma köpte igår :) 

Nu ska jag äta för annars kommer min mage explodera. Puss

DAGENS FRISYR

Hej hopp

Nu har jag brottom så de blir inget långt inlägg


Inte världens vackraste bild, men men...

Jag ska till Skärholmen nu och se mina kompisar dansa, de ska bli kul... :)

Puss på er

ÖVERSÄTTNING?

Hej hej 

Nu har jag följt strömmen och lagt till en sån där översättning på min blogg, från google. Det finns flera språk att välja mellan och jag tycker det är riktigt fyndigt då man kanske vill lära sig själv nått ord eller om ens släkt eller vänner hellre läser på engelska eller så. Jag har ju flera släktingar över hela världen som Paris, Chicago, Boston, Jamaica, Grekland m.m. 

Translation: Hi everybody! My English is quite bad right now but I will give it a shot. 

If you look on the top of this page you can choose which language you want to read this in. 

 


DAGENS OUTFIT

Hej hopp

Bamboo Örhängen - Ringvägen
Brun tröja från Abercrombie & Fitch
Svart kjol och strumpbyxor - Gina Tricot

Brun/vit sjal - Gina Tricot. 

Ha en bra kväll!

5 CHILL LÅTAR

Hej hej 

Om man vill ta det lugnt ibland...

1. Death Cab For Cutie - Soul Meets Body (http://www.youtube.com/watch?v=i0hTJF7xqV0)

2. Duffy - Stepping Stone (http://www.youtube.com/watch?v=mHj4En2cf-g)

3. Thinking Over - Dana Glover (http://www.youtube.com/watch?v=bYR5UwMHbl0)

4. To Build A Home - The Cinematic Orchestra (http://www.youtube.com/watch?v=bjjc59FgUpg)

5. Trouble Sleeping - The Perishers (http://www.youtube.com/watch?v=p8OgWPcNA6o)


Jag är fortfarande hemma och degar. Och om det är en sak som jag absolut älskar med mitt iTunes så är det mina spellistor. Jag har en som heter Alternative där jag har min lugna musik som det ovan. Och den musiken kallas ju Alternative/Indie...
Sedan har jag en för min R&B, Soul och Hip Hop och den spellistan har jag alltid på innan skolan eller när jag ska ut och så. Sedan har jag en Disney spellista. Jag är nämligen Disney fan ända in i blodet haha och tillslut har jag min Dance spellista för all party musik. Bra va? :D
I Think It's Perfect haha.

Snart kommer mamsi, papsi och Alexsi hem. De har varit och köpt en tv till mamma. Så nu kommer väl jag tillbringa all min tid i hennes rum haha. Näe men nästan iaf...

Nu ska jag fixa lite musik, puss på nosen!

MUSIK

Hej hej 

Igår hade jag riktigt kul! Det började med att jag och mina kompisar åkte till min skola där det var "fest". Det var sjukt segt i början asså, fyfan! Men sen blev de as kul för då kom Lazee ut :D 

Han körde en massa låtar som inte var hans egna också. Efter ett tag kör han A Millie. Asså fyfan va kul de va haha. Jag garva sönder. 

Lite senare kom Sofia och Malin. Jag kände inte ens igen Sofia, det var helt sjukt. Hon hade färgat håret brunt och hade ljusa slingor i. Sedan hade hon sotade ögon och rött läppstift. Asså jag dog! haha. 

Vi dansade i alla fall as mycket tillsammans och med the boys haha...Lite senare säger alla att vi måste utrymma salen, för då brann det på södermalm haha...Jätte att röken kommer in i skolan ända från Södermalm? 

Aja....Det var bara att gå, så jag hängde med Lamin, Larry och Lamins kompis ett tag. De va nice...

Idag händer det typ ingenting. Jag ska kolla med Amelie och så..men hon sover så länge :p 

Puss



Can't Help But Wait

KVÄLLSOUTFIT

Nu är det allt dags att shaka sönder haha. 

Ikväll ska jag till min skola med mina friends. De ska bli as kul att träffa alla :D Vi träffas allt för ofta. men de e ju också så svårt att hinna me allt...:

Gamla danskompisarna (Madde, Julia, Filippa, Sofie, Sofia, Ebba, jag)

Mitt kärngäng (Debbie, Fanny, Hannah, Lisa, jag)

Nya kompisarna (Amelie, Tamara m.m.) 

Isak :D 

Dansen, skolan och aa allting...De blir ju svårt :/ Men egentligen är det skönt att sakna varandra lite för då är det ännu roligare varje gång man ses :D 

Vi ska träffas typ 20.30 om jag får bestämma för då har allt börjat och folk har nog kommit igång...

Näe nu ska jag ringa runt, bajs!




Såhär ser jag ut idag :) 
Mjukisar, linne och kofta i grått - grå is the shit haha

Hejdå!

FYFAN VA ARG JAG BLIR!

Hej idioter!

Jag är så jävla sur att jag skulle kunna slänga ur mig vad som helst, och då är de väl bra att blogga lite, eller?

Näe fyfan. Så fort mamma och pappa kommer hem blir det bråk. Aldrig ska de få vara tyst hemma. Jag har redan haft världens sämsta dag och då behöver jag inte tjat. AAAAAHHHHHHH!!!!! De kokar innom mig nu asså, shit!

DÅLIG FANTASI!

Hej hej

Jag har ingen aning om vilken rubrik jag skulle ha till det här inlägget....

Idag dansade vi från 13-17.30. Det var en jäkla lång tid med utskällningar för alla i klassen började balla ur! När jag minst anade det så började dom snällaste i klassen skrika. De va arga för att alla snackade.

Jag kan erkänna att jag snackade, skrattade och höll på och larvade mig, men när jag blir trött så blir jag sjukt pratig. De e ju ett bra sätt att hålla uppe energin och humöret. Och jag tror inte att de vill se mig när jag blir grinig och arg. Jag skulle typ skrikit sönder så jag vet också i vilken sits de va i.

Imorgon är det dans igen och då ska jag lära Sebbe ett och annat haha. Dansen är ju helt sjuk och de vore najs att ha en kompis vid min sida som kan se konstig ut med mig :D

mmmmmblablabla....Jag har inget mer att säga...

Eller JO! Jag såg The Guardian idag och jag fick lite flashbacks från den gamla goda tiden då klassen var i Israel. Vi skulle få titta på film och det blev The Guardian. Alla tyckte den var lite halv sorlig....I slutet i filmen hör man hur Hannah gör ett konstigt ljud och någon skriker sedan ut: Haha gråter du? Det var as kul. Haha det lät också helt sjukt :p

Nu ska jag vara med Prickelicken :) Puss

FEST PÅ FRYSEN

hejj hopp gummisnopp

Hoppas alla mår bra. Min dag har varit ganska bra idag faktiskt. Har inte hänt speciellt mycket men, men. Typ efter lunch gick jag och Amelie fram till Lamin och han sa att de skulle fixa fest i Fryshuset på fredag. De kostar 50 kronor och Ison och Fille, Lazee m.m. kommer vara där och uppträda :D Vi som går på skolan får ju då gratis inträde hell yeah! Det håller också på till 00.30 Så de e najs

Efter skolan var jag lite med Amelie, vi bara hängde runt, men sen åkte vi båda åt varsit håll.

När jag kom hem bjöd pappa på en as god middag. Det blev lax, potatiskroketter, sparris och bearne...sås :) Kan inte stava haha. Under tiden vi åt kollade vi på brothers & sisters eftersom att mamma har köpt andra sesongen. De e as bra asså!

Pricken är hos oss med så jag lekte lite med honom och när jag höll i hans leksak hoppade han och dunkade in i leksaken så att den smällde till mig as hårt i ansiktet. Detta hände två gånger så jag är helt röd på ena kiden. Fyfan! Vill inte att jag ska va helt blå imorgon haha. Hope not,.....


Nu ska jag kolla mitt schema och sen ska jag nog nana, har dans imorgon :D puss

DAGENS FRISYR

Hej hej 

Jag kände för att få bort håret en aning och detta blev min lösning haha: 



Nu ska jag snart åka till skolan, Kyss!<3

AMELIE IS MY BABYPOOP! <3

Hej hej 

Haha Amelie du e helt sajk haha. "det ser ut som sarre" hahha jag garva ihjäl mig :D 

Här kommer ja med today's och lite bajsiga bilder :) 

 klickbara bilder. Dagens outfit: Bruna mjukisar - Stadium, Färgglatt linne/klänning - Forever 21, Brun/Svart kofta - H&M
 Jag är en enhörning....


 Det var kul att räcka ut tungan haha :D

Nu ska jag äta lunch med mami

ETT SKEPP KOMMER LASTAT MED BAJSPÅSAR

Hej hej

Jag har fått nån grej för bajs humorn igen...kanske är det för att Amelie alltid går runt och säger att hon är bajsnödig eller nått? :p

Jag och Amelie är typ de ända som kan snacka om bajs utan att skämmas. Medans Tamara garvar sönder :)

Imorgon börjar jag 13. Tjoho säger jag bara, sovmorgon som faaan :D De ska bli nice :)

Idag gjorde jag middag till mig och pappa, jag var as stolt för det var sjukt gott faktiskt haha, man kanske ska satsa på restaurangbranchen? (a)

Nej nu ballar jag ur, och den sanne personen man kan balla ur med är Isak :D Bajs på er alla haha

GAMLA MINNEN (LÅTLISTA)

MINNENA MED BOKSTAVEN A
(dock inte placerat med favoriter först eller så)
1. A Thousand Miles 
2. A Man From Argentina 
3. A Drop In The Ocean
4. About You Now
5. Adiemus
6. Africa
7. Addicted
8. African Queen
9. Against All Odds
10. Ain't No Mountain High Enough
11. All Dressed Up In Love
12. All I Wan't For Christmas Is You
13. All My Life
14. All Over Again
15. All Star
16. Alla Som Inte Dansar Är Våldtäktsmän
17. Animal Rap
18. The Animal Song
19. Another One Bites The Dust
20. Apologize

PERSONER
1. Debbie, Fanny, Hannah, Lisen
2. Fanny Karnock
3. Filippa Grundell
4. Hannah Nordlund
5. Glämsta
6. Hannah Nordlund 
7. Filippa Grundell
8. Isabella Portnoff
9. Tom Augustsson
10. 9C!!! :D
11. Debbie, Hannah, Fanny, Lisen
12. Hannah Nordlund och Daniella Salamon
13. Hannah Nordlund
14. Joakim Klatzkow
15. Glämsta
16. Hannah Nordlund och Vilma Josephson
17. Amelie Sandell
18. Jacqueline Engdahl
19. Debora Hermele
20. Elisabeth Avrotin

Jag tänker på er när jag hör dessa låtar! Alla ni kommer alltid finnas i mitt hjärta<3



DAGENS OLIVIA

Ett skepp kommer lastat bilder på Olivia :D 

En glad Olivia
 Hmmm.... När jag skrattar *hihi* Allvarlig
 "Euuw jag har idomin mellan naglarna"

THEXEFFECT

Hej bloggster

Hur är det med er? :)

Idag var det en ganska härlig dag i skolan. Det började med att vi dansade. Det gick iförsig ganska segt men de va också kul. Efter det var det lunch då vi fick pytt i panna haha.

Sedan hade vi matte och efter matten fick vi titta på treornas musikproduktion show. Det var grymt! Hoppas våran show blir lika bra haha.

På tal om showen blir jag lite nervös nu när jag vet att min partner i dansen är i Spanien och han sa att han var på begravning? Vi måste ju öva liksom...:S

Ska snart ringa runt lite...har lust att höra lite gamla röster.

Hare! (laddar kanske upp lite bilder ikväll, är på fotohumör)

IT IS THIS

Hey hey

Nu på morgonen har jag haft lite minnen från USA som kommit upp. Jag kollade på ett köp från Boston och tänkte på när mitt brorsbarn alltid gick runt och sa "It is this?" men menade what is this?

Sen tog jag på mig ett chapstick från Chicago, och efter det gick jag till badrummet där det luktade likadant som i Chicago. Vilka minnen jag fick tillbaka, och oj vad jag saknar det :(

Måste rusa till skolan nu, men ha de super! :D

YOU'RE IN MY HEART



Älskar dig baby!
Vet att vi haft våra positiva dagar och negativa dagar men samtidigt känner jag att du är den enda för mig!
Önskar att vi får ses snart och att jag kan kalla dig pojkvän och veta att det förblir så! <3

PHOTOTIIIIME!!!

Hey hey

Varför inte sluta denna dag med foton på mig? haha en klassiker. 

(har sovit hela tiden sen jag kom hem från skolan vilket var vid två eller nått, upps!)



Okej de va det, haha. Nu ska jag kolla på a shot at love with tila tequila :D BÄST!!!

MYS IGÅR MED SARA M.M.

Halloj

Igår var jag hemma hos Sara Celaya i min klass. Det kom lite människor när kvällen närmade sig och jag hade skit kul. Sov också över där vilket var nice.

Under kvällen lyssnade vi på en hel del crump, hip hop m.m.

Några av de låtar som sönder spelades var:


J Squad - Thriller remix (grymt cool låt)


Shake Your Pom Pom - Missy Elliot (I fredags när jag, Amelie, Tamara och Malin skulle in till klassrummet hörde vi den här låten dunka. Jag blev as glad för de är en favorit just nu. Vi tittar in i danssalen och ser killarna i klassen göra breakdance medans tjejerna shakar och går egenom koreografi, det var som taget ur en film haha)


J Squad - Hall Of Fame


Sen spelade vi mycket mycket mer musik...

Nu ska jag vila upp mig lite, hare!

MAG KATARR?

Hej på er!

Jag har inte skrivit de senaste dagarna för jag mår PISS! Har ont i magen och mår illa hela tiden. Då och då känns det som om jag ska spy. Mamma trodde att jag kanske har mag katarr och det skulle intge förvåna mig för det är så mycket som pågår i mitt huvud just nu. Har bara lust att frysa tiden några år då jag kan somna in...Men eftersom att man inte kan fly sina problem måste man ta itu med det.

Nu ligger jag i min säng med ultramys kläder! Har inte ens mjukisar utan jag har byxor som är 100% bomull typ (dom e riktigt lena och mjuka) sedan har jag en oversize t-shirt i storlek XXL haha. Myspys verkligen!

Ska snart dricka mitt te jag gjorde nyss och äta vitt bröd så att magen typ torkar igen.

Ska nana lite nu och bara ta de lugnt. puss!

I'M IN THE PLACE, JAO!

Hey hey

Är hemma hos Isak nu. We are chillin'...Ska snart ut och fixa hans comviq för han e mongo och tror att man kan köpa startpaket i en affär?!?! Är de möjligt eller?

Så vi ska ut och vandra liksoooom....

Men han klagar på att jag är tråkig så jag ska vara med honom, pussy! <3

DAGENS OUTFIT OCH EN MASSA JÄVLA PICS

Hej hej 

Här kommer jag och stör igen höhö

Trötta Olivia e på g
 Olivia langar en fjortispose.
  En wierd pose langar ja med såklart :D yeah!

Dagens då...



Blå oversize tröja - Stadium
Vitt linne med svarta döskallar på - H&M
Gråa oversize mjukisar - Stadium. 

Nu ska jag stertcha lite för min kropp värker som faaaaan, om man får säga så haha. Aj, aj, aj...

BAJS I BYXAN

Hej hej

Idag var det ännu en otroligt tråkig dag i mitt liv. Eller i alla fall början av dagen. Då satt vi och snacka matte, och lärarna verkar inte förstå att jag ahr svårt för matte likaså flera andra stycken i klassen. De ger oss bara uppgifter som är omöjliga att lösa och de förklarar ingenting ens. Jag blev skit lack!

Efter den lektionen hade vi matte. Kunde det bli bättre eller? Och det kunde de ju. Som tur var satt Robban och Edde bredvid mig som sa massa konstiga födelsedags ramsor.

Jag skrev ner allas födelsedagar i Amelies kalender. Robban och Edde kände för att rimma så de sa saker i stil som: Nu när du fyller 17 år så får du knulla ett får. Amelie fyller 17 i maj och då får hon bli ihop med en samuraj m.m.

Det fick mig i alla fall på bättre humör. Och det fick också dansen som vi hade efter lunch. Först hade vi uppvärmning och efter det lärde balletläraren ut en riktigt fin dans. Låten vi dansade till var en tjej som sjöng a capella. Grymt vackert!

Som en omväxling fick vi dansa street/jazz till Faint med Linkin Park. Det var ganska okej. Dansläraren dansade så snabbt att jag snubbla på mina fötter men annars vare lugnt.

Nu är jag så sjukt trött för vi dansade väldigt mycket och länge idag, så nu ska jag ta och nana lite. pussy<3

SOMETIMES I MISS THE OLD TIMES

Hej hej 

Lyssnade på Iris. Kollade på lite gamla Vasa Real bilder. Kollade hur alla klädde sig, och saknar min gamla klädstil. Började tänka på Glämsta och det tynger. 

Ibland saknar jag den goda gamla tiden...



Iris - Goo Goo Dolls




Saknar<3....

MY BIG SECRET

Hej hej

Jag glömde ju berätta en stor sak som hände igår i skolan. Vi ska nämligen ha julshow snart och då ska vi dansare dansa då och då under showen. Lärarna berättade då vilka koreografier vi ska lära oss och vilka som ska dansa till vilken koreografi m.m.

Först berättade dom att alla ska göra ett öppningsnummer förutom Olivia och Sebastian. Och jag undrade om jag hörde rätt. Blev typ helt paff. Sedan sa dom: Och varför berättar vi senare.

I slutet säger de att jag och Sebastian ska dansa Duett. Jag blev as glad. Det är ju det jag alltid velat göra. + att dansen kommer vara i ett modernt stuk :D Kan de bli bättre?

Sedan säger dansläraren att de ska ha mitt solo med i pjäsen och beroende pån om teater eleverna bestämmer om huvudrollen ska vara kille eller tjej kommer jag kanske dansa mitt solo. Skulle vara GRYMT! Vem vill inte vara huvudroll liksom? haha

Idag har jag bara chillat runt. hade en ganska kort dag...de va nice.

Skriver snart igen puss




DAGENS OUTFIT :D

Hej hopp

Här kommer jag med lite närbilder. 


Örhängen (bamboo) = Antik

Har på mig mascara, eyeliner, puder och lite läppglans idag

Snart åker jag till skolan. Ska pröva bussen till Gullmarsplan idag. 

Hare! 

WHAT'S CRACKIN' CRACKHOE?

Hey kompissaaar!

Läget jao? Haha...

Idag har min dag börjat PERFEKT!

Vaknade av att mamma kommer in i mitt rum och pussar på mig. Sen kommer Pricken som slickar sönder mitt ansikte.
Sen tar jag en dusch och typ peelar hela kroppen så jag är sjukligt ren för tillfället. Sedan tog jag på mig en ansiktsmask och när jag tvättade bort den smorde jag in ansiktet i en morgonkräm i persikolukt.

Sedan gick jag ut en stund med Pricken och fick en nypa luft. Och sen har jag bara legat i sängen och degat.
Varför kan jag ta det så lugnt då? Jo för idag börjar jag 13.00 och ni som känner mig vet att jag är en morgonmänniska.

Snart tänkte jag klä på mig den så kallade dagens outfit, och efter det ska jag sminka mig. Niiice!

Tänk om varje morgon kunde börja såhär...

PARODI PÅ KENZA, KISSIE OCH BLONDINBELLA

Hej hej

Här kommer jag med min parodi igen. Kan inte riktigt hålla mina tyglar.

Kenza: Hej bloggen. Jag har precis varit på värsta festen och där fick jag reda på en överraskning som jag inte kan berätta för er än. Säger bara det för att ni typ ska bli nyfikna eller nått.

När jag kommer hem ska jag gå ut med Armani. Oj vad han har saknat mig. Jag har också saknat honom.

Som ni sett i varje dagens outfit så håller jag i en cig och det är för att visa att jag faktiskt röker. Kul va? Jag känner mig grymt cool. Armani också för han skuttar alltid bredvid mig när jag tar dagens outfit. Hångel <3

Kissie: Hej avundsjuka människor. Igår var jag på en fest med Amir som jag absolut HATAR! Vi sprang runt och låtsades vara varandra. Jag lådsades då vara en manlig fjortis och han låtsades vara en blond äcklig wanna-be känd bloggare.
Jag sprang typ runt och skrek: Hallå vart är min fondation medans Amir sprang runt och sa: Hej alla älskar mig om ni snackar skit är ni bara avundsjuka.

Snart ska jag borsta tänderna för jag spydde en hel del igår drack ju liksom en 2,5 och det är ju ofräscht att lukta illa i munnen när man ska intervjua Adam Tensta. För jag jobbar ju på klubbkoll.

Glöm inte gratismakeup.se

Blondinbella: Hej allihopa! Hoppas ni mår bra. Jag mår jättebra eftersom att jag köpte en päls igår. Det är äkta ren. Jag förstår inte hur Samer kan ha dom som husdjur när man faktiskt kan använda deras päls på kläder. Det är ju dålig politik. På tal om politik ska jag snart skriva ett tal till MUF eftersom jag ska hålla ett tal om djurplågeri där. Jag tycker att folk är idiotiska som stödjer djurplågeri.

Jag och storstadspojken (kommer inte ihåg vad han heter för jag har så fullt upp, han är min pojkvän by the way) håller på att planera en resa till Frankrike på Rivieran där vi ska segla i hans båt. Jag ska dricka lite Champagne tillsammans med jordgubbar. Riktigt smarrigt!

Nu ska jag gå och träna bort lite fett på huden.



GAVIN DEGRAW

Hej hopp

Igår efter skolan gick jag, Amelie och Tamara på donken. De blev lite tjafs mellan oss och Larry men jag är i alla fall kompis med honom nu...Efter det gick vi runt en hel del, träffade Helen m.m. men efter det åkte jag och Amelie till Globen för vi vaaar och tiiiitade påååå GAVIIIIIN DEEEGRAAAW!!!! Haha det var grymt kul, och han är så jävla bra!

Jag och Amelie kunde ju inte ALLA låtar som dom bredvid oss så vi stod och flörtade med gitaristen då och då. Fett söt han va haha.

Jag blev lite sårad för hela bandet kastade ifrån sig trumpinnar, plektrum m.m. och jag som ville ha gitaristens plektrum, *snyft*

Efter konserten kunde jag knappt stå. Trodde min rygg skulle gå sönder, men som tur gjorde den inte det och på så vis klarade jag mig hela vägen hem.

Idag vaknade jag med ett sms som löd: Jag älskar dig, tänker på dig hela tiden m.m. Det var självklart från John, som i mina ögon nästan hade blivit till han igen. Vet inte hur jag ska göra. Jag älskar ju honom tillbaka :/

Aja, jag får ta och fundera på det, men ni får ha det så jättebra! Kyss

KENZA, KISSIE, BLONDINBELLA

Haha va kul att ni gillade parodin, mer sånt kommer asså! Haha jag kan inte få nog att skämta om dom.

Idag är det dags för skola igen. Jag har faktiskt längtat till mig skola och klass! :D

Ska träffa Amelie lite innan skolan för att prata lite och så. Vi ska ses om typ en timme så jag har gått om tid, vilket jag i detta fall tycker är tråkigt då jag bara vill dra hemifrån nu, nu, nu! Är trött på att sitta hemma och klaga m.m.

Jag ska inte göra så mycket idag förutom att gå i skolan så mer får jag prata om sen. Hoppas alla haft ett bra höstlov och att ni mår bra, pussy!

MER BILDER

Nu kommer mer bilder från igår hos Sofia.

Det är nu alla ni ska säga: JAAAA! ;D haha



Madde jag och Sofias hund Douglas. Fett söt!



Julia och Jag drar en Pose. Min blev lite misslyckad dock då min kropp ser mongo ut haha.



Jag visar upp mitt vanliga jag. Precis efter råkar jag knocka Madde med benet haha!



Puss på sötsofia.



Sofia och Madde



De tre katterna :D mjau
(Sofie, Sara och Julia)


Jag var utklädd som Pussycat Doll, Madde som en hippie och Sofia som en punkare.

Nu ska jag nana


PARODI PÅ KENZA, KISSIE, BLONDINBELLA

Haha ursäkta om någon är värsta idolen till dessa bloggerskor, men jag måste bara tala ut haha. 

Jag fattar egentligen inte hur folk vill läsa deras bloggar inklusive jag. De skriver bara om sitt liv. Inget speciellt med de liksom? 

Blondinbella: Jag är en sådan viktig person. Jag tror att jag är en förebild för dagens ungdommar. Jag vill inte uttala mig om de jag tjänar men alla vet ju ändå att jag tjänar några miljoner i månaden. 
Idag har jag ett riktigt fullspäckat schema. 

*10.00-11.00 Manikyr
*12.00-13.40 Lunch med mina vänner
*14.00 Träning på Sats. 
*15.00-16.25 Möte med Tv4 då jag ska berätta om mitt hektiska liv. 
*16.30 Fika på Fresco. 
*18.00 Möte med MUF
*20.00 Halloweenparty med Linda Rosing. 

Förstår ni hur jag har det? Och att jag också orkat göra ett schema. Jag måste nog ta en bloggpaus snart. Nej nu måste jag göra mig iordning för att gå till Sturebadet där jag ska få manikyr. 

Kissie: Hej alla kissie älskare. Idag ska jag få ny hårförlängning. Jag ska gå dit med Claudia som bor hos mig, jag tror hon älskar mig och avgudar mig. 
Efter jag har varit på studion där jag gör min hårförlängning ska jag fika med Amir. Jag ska ge honom lite smink eftersom jag är medlem på Gratismakeup.se

Snart har jag ju världens fest. Tycker ni att man ska få åka Hummer Limousine eller Kräfta Limousine? Jag tycker att det är en väldig skillnad då man får Moet i Hummer Limousinen och vanlig Chardonnay i Kräfta Limousinen. Svårt val! 
Jag tänkte också att jag ska visa er hur rik jag är genom att lotta ut kläder från Gucci, hoppas ni tycker det är ok, eller kommer ni bara skriva massa kommentarer om att jag är dum i huvudet då? Haha ni är bara avundsjuk på mig. 

Kenza: Nu ligger jag och min pojkvän i hotellsängen och pussas. Jag gråter lite då och då också för jag är så ledsen att jag kommer åka hem om 5 dagar. Det är så orättvist att min pojkvän är DJ i Kreta i 30 graders värme och att jag ska behöva dricka drinkar där istället för att han kan bo i kyliga och regniga Sverige :( 

Men snart ska jag få åka hem till Armani som precis fått en ny skinnjacka så att han inte ska frysa under vintern. Jag tycker inte det räcker med bara en enkel filt på honom. 

Nu ska jag gå ner till stranden och gråta lite till med min pojkvän :'( snyft. 


Nej nu är det slut på parodin men jag hoppas ni tyckte det var kul för det tyckte i alla fall jag och mamma haha :'D



EN HÄRLIG KVÄLL

Igår kväll var det tjejkväll med gamla dansgänget. Kvällen började med en lång färd hem till Sofia. Och på vägen träffade vi Joel som skulle hem till Tyresö så vi kunde åka tillsammans en bit.

När vi kom fram till Sofia började vi sjunga Sing Star och mitt lag vann såklart :D Men efter en massa sång fick vi lust att äta lite mat. Till middag gjorde vi hembakad pizza, as gott!

Efter det blev det ännu mer Sing Star tills vi bestämde oss för att bada i deras utomhus Jacutzzi. Det måste sett as kul ut när det springer 6 tjejer som ropar och skriker för att det är så freaking kallt ute och på marken. Det var ju frost på trägolvet som jacutzzin stod på haha. När vi hade tagit bort locket hoppade alla i och värmdes av de 30 grader som vattnet var i. Vi låg väl där i nån timma och pratade om bloggar, andra världskriget, skvaller och en massa andra samtalsämnen.

När allas händer såg ut som russin gick vi upp och vilade lite. Drack lite varm oboy och så...

Sedan var klockan halv 2 och då hämtade pappa mig och Madde som skulle sova hos mig. Som vanligt la vi oss i sängen, kollade på en skitfilm och somna.

Vi blev väckta vid 1 av mamma för att vi hade fått gäster här hemma, då en av dom är var min bror. Han ska snart gå iförsig....

Idag ska jag bara hänga. Vill egentligenn gå ut och hitta på nått, får se om jag ringer nån lite senare. puss så länge!



RSS 2.0