JAG BLIR IRRITERAD!!!

på vänner som inte hör av sig eller inte ens berättar vad det har för andra planer? och personer man kallade för vänner som bara är sura hela tiden. sen är jag sur på de "vänner" man har som inte kan ta sig lite tid att träffas. Va fan e de för stil?Sen är jag sur på de "vänner" man har som tror att man själv ska höra av sig så de hör inte av sig själva.

HÖR AV ER FÖR FAN JÄVLA BITCHES, OCH SLUTA SURA!

HEJ JAG HETER OLIVIA OCH JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGARE

Heeey :)

Shit jag uppdaterar ju aldrig längre. Kommer ihåg hur jag kunde sitta en hel dag med att fixa bloggen och skriva typ 13 inlägg eller nått, men inte längre :(

Nu på lovet har jag festat, varit med typ alla mina vänner och sen har jag rökt vattenpipa i mängder<3 Just nu är det jag som har våran lilla baby hemma hos mig. Jag, Lisa, Debbie, Fanny och HB köpte en vattenpipa typ innan sommaren hade börjat förra året. Vi kände verkligen för att invistera i en vattenpipa, så vi gick in i en affär och köpte en stor guldig vattenpipa med en lång slang. Sedan köpte vi smaker och kol :) Och nu står den lilla skönheten som prydnad i mitt rum.

Just nu ligger jag i min säng och kollar på Scarred haha. De e så jävla kul samtidigt som jag ryser i hel kroppen för de ser så fucking ont ut asså shit :( Feel sorry for them dudes!

Nu ska jag fixa min blogg om jag orkar haha. Kiss

RSS 2.0