Sista dagen på face stockholm

Idag så var det min sista dag på face stockholm. Dagen började med att jag åkte till PK-huset när klockan var 11.30. 30 minuter senare så gick jag på lunch med Debbie och Putte. Vi åt lunch på McDonalds, igen. Jag tog 2 cheeseburgare, vatten och morötter, älskar morötter! Och det är ju bra för då får man ju bra syn, haha.

Idag kom det inte så många kunder. Det kom mest kunder vid 16.00-tiden, och då var det ju nästan dags att gå hem.
Men jag hade faktiskt många roliga kunder idag. Det var en engelsk-talande äldre kvinna, så då fick man ju pröva på sina engelska-kunskaper, vilka är mindre bra. Sedan fanns det vissa ur mina egna kretser, som Debbie, Rebecca och Sara Macarcz. De kom tyvärr när jag hade ganska mycket kunder att ta hand om på samma gång.

Idag fick jag också välja de 4 produkter som jag inte tagit än. Visar bilder på dom senare i inlägget, då jag också talar om vad de är och så.

Vid 16.00 kom ju Debbie, eftersom att hon skulle hem till mig. När vi kommer nära busshålplatsen, i alla fall så nära att man kan se vilka bussar som går, så såg vi 69, våran buss vi skulle ta. Jag ba: ÅÅ, NEJ! Så vi busade till oss lite och sprang fram till bussdörren och bad om att få komma in. Busschaffören skakade på huvudet och pekade bakåt, så jag och Debbie kollar bakom bussen och ser ingen annan 69, vilket var vår första uppfattning när han pekar bakåt liksom. Så vi springer fram till bussdörren och ber om att få komma in och den här gången släppte han in oss! ÅÅ, vad vi blev glada. Dom här bussarna går nämligen typ var 15 minut, haha!

När vi kom hem till mig så var Albert och Alex hemma hos mig. Men dom gick efter ett tag. Debbie gick också ett tag efter att dom hade gått.

När vi går in till köket där Alex, Albert, mamma o pappa sitter så säger Alex (min bror): Jag har sett dina bilder på facebook. De som har min facebook och har sett mina bilder vet nog vad jag menar med när jag säger: OMG! Faan, också!

När Jag följer Debbie till busshållplatsen så ser vi att gatulamporna byter färg till rosa :) haha det var jättegulligt.

Nu kommer bilderna och klippet :D

image153

här sitter jag och skriver...
image154

smile!
image155
Dagens Outfit - svarta jeans, dr denim, brunt linne, Jacquelines, svart kofta, Zara - soft outfit idag...

...och nu till vad ni väntat på...MINA 5 PRODUKTER FRÅN FACE!!!!!image156
längst åt vänster: Marinblå stor sminkväska, ansiktsmask, svart sminkväska, grönt puder och puder borste, ögonskugga och borste (fast dom köpte jag).
image157
det här är innuti den svarta sminkväskan dåra...smart och enkel.
image158
och det här är innuti den marinblåa, som ni ser så ryms det otroligt mycket i den. Skulle få plats med pyjamas och sånt om jag ville.

och så äntligen, vidion som jag så länge lovat att visa:



och så 1 vidio som inte fungerat tidigare, den kanske inte fungerar nu heller :/





nu kommer jag förmodligen skriva lite roligare saker att läsa om eftersom jag inte berättar om mina prao-dagar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0