HOME, SWEET HOME.

hej hej

Jag måste bara berätta vad som hände mig idag, asså herre gud, vad jag blev lite skakis där ett tag.

Det börjar med att mamma väcker mig 9.40 på morgonen och frågar om jag fortfarande är hemma, och jag svarar ja?. Sedan säger hon att pappa sa att jag gick för ett tag sen, och jag har fortfarande det där lilla frågetecket över huvudet när hon säger allt detta.

Sedan går jag till pappa och frågar vad det är som händer, men han bara säger att han såg mig gå för ett tag sen och att han då försökte säga hejdå men att jag bara hade stuckit nedför trapporna. Sedan hade han sprungit nedför trapporna och försökt säga hejdå men sen hade han gett upp och gått tillbaka till lägenheten där han hade ringt mig på mobilen och sms:at mig.

Men jag som har legat i min säng hela natten förstår ju ingenting. Sen när jag kommer till skolan så tror jag bara att nån av oss har drömt, när jag kollar på mobilen och ser att jag har 1 sms och 2 röstmedeleanden. Alla 3 är då från pappa. Så jag lyssnar på röstmedelandet då han frågar varför jag gick utan att säga hejdå, och varför jag inte åt frukost med honom m.m.

Sen så tänker jag att han bara måste skämta med mig. Så nu när jag kom hem så frågade jag om han spelar ett spratt med mig eller nånting, men han bara ler och fattar inget själv. Vadå, nej, jag skämtar inte med dig? Säger han :p

Creepy, säger jag bara.

Tillbaka till verkligheten haha.

Sista lektionen idag var Idrott då Gabbi och Rebecca körde joga (hur man nu stavar) med oss. Det var riktigt skönt/mysigt, man kom in i värsta stämningen och blev helt lugn. Väldigt trevligt efter allt plugg man har. Det bästa på hela lektionen var nog det sista när man fick ligga och bara andas ett långt tag. Trodde jag skulle somna för en stund, haha.

Idag är samma kille här hemma hos oss, + en annan jag inte känner igen. Hoppas dom går snart så att man kan vara sig själv lite. Ni vet, ta på sig mjukisbyxor, strosa runt i lägenheten..men det får jag väl göra sen helt enkelt.

Nu ska jag kolla lite bloggar och mail som vanligt. Puss på er så länge !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0