GOD NATT

Jag måste bara säga hur glad jag blir över alla fina kommentarer jag får + att jag faktiskt får kommentarer nu är också kul! Det var nämligen ett tag där ingen skrev, och jag blir såå glad, menar det verkligen när jag säger såå glad när jag får alla kommentarer. Så ett STORT PUSS på er söta läsare där ute! <3 Som sagt skriv gärna om det är något jag kan förbättra m.m. :)

Desperate Housewives var som vanligt otroligt spännande. Kan köra en kortis genomgång.

Lynette: Har ju canser, så hon prövar mest bara olika peruker och sånt. Nu tog hon med sig Gabrielle och prövade peruker, och Gabrielle sa att hon skulle pröva en roligare färg. Så då kommer Lynette hem med en röd peruk och kallar sig själv Brandy. Maken Tom blir ju stört glad, så dom har det ju lite mysigt sen då :p

Gabrielle: Det ända som Gabrielle behöver bekymra sig över är att hon har blivit smittad av flatlöss. Så hon måste leka sjuksköterska inför maken, och smörja in honom med en kräm som är för hans eget bästa. Men egentligen så är det ju en kräm emot flatlöss. Maken tror alltså att han blir insmörd med någon slags colone.

Edie: Här har vi källan till flatlössen. Jo Edie har fått flatlöss och då måste hon säga till Carlos som är hennes man. Carlos måste säga till hans älskarinna Gabrielle som måste låtsas ge hennes man en colone men som egentligen är en kräm emot flatlöss. Men när Edie går nära Gabrielles man så känner hon att han luktar samma lusmedel som hon använder. Så hon kollar sig omkring i rummet och kommer på att Carlos och Gabrielle ligger med varandra.

Susan: Som vanligt så vill Susan passa in och nu har hon försökt få dom nya grannarna att gilla henne, men allt går snett. Hennes dotter hittar grannens hund som strosar runt på gatan. Susan försöker spela hjälte och låser in hunden i garaget som hon sedan ska hitta och säga till grannen: Jag, hittade honom! Susans man Mike ska in med bilen i garaget så hunden springer ut med målarfärg på tassarna eftersom att han råkade välta Mikes målarburk. Hunden springer till hussen & hussen som står på gatan bredvid Susans hem. Hunden hoppar upp på den ena hussen och han får målarfärg på sin fina dolce kostym. Dom tittar på marken och ser att spåren leder till Susans garage, så att få grannarna att gilla henne, går inte som hon hade tänkt sig.

De andra nya grannarna: Flickan som inte vet något om sin barndom går upp till övervåningen där hennes tant ligger och ropar på henne. Tanten säger att hon vet varför flickan inte vet något om sin barndom, men när hon säger detta så kommer såklart flickans sura mamma som gör allt för att dölja hennes barndom. Tanten som har svårt att prata försöker få kontakt med flickan innan tanten dör. Så hon skriver en lapp som hon tappar på golvet när hon dör. På lappen står det varför hon vet varför flickan inte kommer ihåg sin barndom. Kommer flickan någonsin få reda på sina svar?

Bree: Bree försöker göra allt för att dölja hennes låtsas graviditet. Men hennes sån Andrew har gjort ett surprise party till Bree för att göra henne sur typ. Andrew har såklart bjudit in alla hennes vänner och ovänner. Och Bree måste möta hennes ex-mans mamma som är hennes största fiende. Det blir lite gräl och Bree's ex-mans mamma som jag nu får kalla Gunn, säger att hon vill ha tillbaka sin päls, så hon frågar Andrew om pälsen och han säger att den ligger i garderoben. Bree kastar sig upp för trapporna men precis när hon kommit upp så står Gunn med två lös magar i händerna. Hon vet nu om hemligheten om att det är Bree's dotter Danielle som egentligen väntar barnet. Gunn åker till stället där Danielle bor och tar med henne hem.

Det var allt som hände i detta avsnitt av Desperate Houswives. Ni som inte kollar på det kommer ha svårt att hänga med i vad jag skriver eftersom jag inte skriver om tidigare avsnitt.


Nu ska jag kolla bloggar och sedan lägga mig. God natt!


Kommentarer
Postat av: BABBELDROTTNING

Desperate housewives är såå bra! =)

2007-12-05 @ 01:33:46
URL: http://BABBELDROTTNING.BLOGG.SE
Postat av: olivia

mm, visst är det! Längtar tills nästa tisdag så att man får se mer, för det är såå spännande just nu! + att 2 personer ska dö i serien. Jag lovar att de nya grannarna dör typ :/

2007-12-05 @ 09:40:27
URL: http://oliviaportnoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0