OLIVIA LAGAR MAT

Hej hej

Nu lagar jag mat igen och idag blir det kyckling med potatis och grönskaker.

Först tar jag kycklingfilé och lägger den i en "marinad" som består av: Soja, olja, sweet chili, grillkrydda, svartpeppar och salt. Sedan lägger jag in kycklingen i ugnen och låter den tina upp i ung 30 minuter om inte längre.

Under tiden gör jag potatisen då jag tar potatiskroketter och lägger i en stekpanna med olja och sweet chili i. Sedan lägger jag i hackad lök, paprika och röda bönor. Själv är jag inget större fan av röda bönor men jag tycker de blir en härlig kompott tillsammans med de andra.

Sedan kryddar jag med grillkrydda, tabasco, salt, svartpeppar och vitpeppar. När maten är uppvärmd låter jag den svalna för att kolla till kycklingen. När kycklingen är uppvärmd är det godast att steka den så att den blir riktigt saftig och det jag gillar mest med kycklingen är när den blir lite krispig på utsidan också.

Sedan värmer man potatisen och grönsakerna så att de blir lite gyllenbruna, sedan är det dags att äta allt.

En riktigt bra lunch enligt mig :)

Kommentarer
Postat av: amelie

FETT GOOOTT laga till mig också pussy


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0